Itchrist86 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Sorry για την ερώτηση προκαταβολικά αλλά το search δεν με βοήθησε και πολύ... Έχει βρεθεί κανένας τρόπος να μπορούμε στο music player να διαβάσουμε ελληνικούς χαρακτήρες; Έχω πολλα mp3 με ελληνικούς τίτλους και χάνω τη μπάλα με τα αλαμπουρνέζικα που βγάζει το Ν95 στο music player!!!! TNX in advance!!!! Όχι φίλε δεν υπάρχει τίποτα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τα αλλάξεις σε Greeklish. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Privateer10 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Καλησπέρα Κάτι περίεργο συμβαίνει με το gps μου. Έχω κατεβάσει τον χάρτη της Ελλάδας και τη Αγγλίας, δούλευαν μια χαρά μέχρι πριν μερικές μέρες. Απο προχθές όμως όταν ξεκινώ το gps μου δείχνει ένα κίτρινο φόντο και κανένα χάρτη. Μάλιστα οταν δοκιμάζω να βρώ πλησιέστερα σημεία ενδιαφέροντος με ενεργοποιημένη τη βοήθεια δικτύου, μου βγάζει ως πλησιέστερα σημεία δεκάδες τοποθεσίες ισπανικές. Προφανώς κάπου μπερδευθηκε το gps και δείχνει Ισπανία ενω βρίσκομαι Ελλαδα... Υπάρχει καμία λογική εξήγηση; Ξανακατέβασα τον χάρτη Ελλάδας μηπως και είχε σβηστεί την πρώτη φορά αλλά και πάλι τα ίδια.... Να υποθέσω πως κάποιο άλλο πρόγραμμα που εγκατέστησα μπερδεύει το gps μου; Δυσκολεύομαι να το δεχτώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pit_sar Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Παιδίά καλησπέρα. Το πήρα σήμερα το πρωΐ. Ένα προβληματάκι. Έκανα εισαγωγή τα contacts μου στο στο outlook σαν csv και ανακάλυψα ότι δεν πήρε το σύμβολο + πριν το διεθνη κωδικό της χώρας σε όλα τα τηλέφωνα των επαφών. Αποτέλεσμα με τον συγχρονισμό όλα τα τηλέφωνα στην συσκευή να μην έχουν + μπροστα και συνεπώς να μην μπορώ να κάνω κλήση. Μια βοήθεια για το πως μπορώ να βάλω το + μπροστά είτε μέσω συσκευής είτε μέσω outlook αφού χειροκίνητα είναι αδύνατο (872 επαφές). Παρακαλώ βοηθήστε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Telika οκ.. Εκανα format τον τα 8 BGB και το κινητο εχει γινει πιο γρηγορο από ποτε.... ΑΦΑΝΑΣΤΑ γρηγορο... Ούτε κολλήματα πλέον ουτε τιποτα στην κάμερα!!!! ΔΟΞΑ ΣΟΙ Φιλε μου αστα και εγω το ιδιο ειχα παθει που εκανα αναβαθμηση μεσω Internet και ειχα χεστ@#!!!!!:X:cry: ευτυχως εχω εναν γνωστο στα κεντρικα στη νοκια και μου το εφτιαξε!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 καλημερα σε ολους... ο music player υπαρχει σαν προεγκατεστημενο προγραμμα και αν υπαρχει που βρισκεται; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Είναι το μενού μουσική. Φυσικά και είναι προεγκατεστημένο. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να ανοίξεις την μουσική - multimedia menu, πλήκτρα μουσικής, συντόμευση στην ενεργή αναμονή, απο το κλασικό μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pit_sar Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Καλημέρα παιδιά, Μερικές ερωτήσεις. Η αναβάθμιση του firmware σβήνει την μνήμη του τηλεφώνου και την μνήμη της κάρτας ή μόνο αυτή του τηλεφώνου; Παίρνω back up τόσο στην μνήμη του τηλεφώνου μόνο όσο και συνολικό και μου βγάζει ότι κάποια αρχεία που αφορούν πνευματικά δικαιώματα δεν αντιγράφησαν. Τι γίνεται; είναι φυσιολογικό; κάνω κάτι λάθος; Μετά την αναβάθμιση επαναφέρω το back up και όλα καλά; τι γίνεται με την ταινία; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Καλημέρα παιδιά, Μερικές ερωτήσεις. Η αναβάθμιση του firmware σβήνει την μνήμη του τηλεφώνου και την μνήμη της κάρτας ή μόνο αυτή του τηλεφώνου; Παίρνω back up τόσο στην μνήμη του τηλεφώνου μόνο όσο και συνολικό και μου βγάζει ότι κάποια αρχεία που αφορούν πνευματικά δικαιώματα δεν αντιγράφησαν. Τι γίνεται; είναι φυσιολογικό; κάνω κάτι λάθος; Μετά την αναβάθμιση επαναφέρω το back up και όλα καλά; τι γίνεται με την ταινία; Ευχαριστώ. Η αναβάθμιση του firmware σβήνει μόνο την μνήμη του τηλεφώνου.Δοκίμασε να κανεις back up μόνο τη μνήμη τηλ. και μετά αναβάθμιση η ταινία θα σου παίζει μετά.Στο manual του pc suite γράφει Σημείωση: Οι όροι προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων ενδέχεται να εμποδίζουν την αντιγραφή, μετατροπή, μεταφορά ή προώθηση ορισμένων εικόνων, ήχων κλήσης ή άλλου περιεχομένου. Οπότε μάλλον κάτι από την κάρτα μνήμης να μη σε αφήνει το πρόγραμμα να μεταφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pit_sar Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Για την ακρίβεια γράφει : Some content on the device could not be read. For example copyright protected material can not be backed up... Μόλις έκανα μόνο στην μνήμη του τήλεφώνου. Τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Γειά σας παίδες! Απο σήμερα είμαι ενας happy user του NOKIA N95 8gb , μετά απο πολύ καιρό υπομονής αποχαιρέτησα το αγαπημένο apple iphone !!!! βασικά apps που είναι MUST HAVE πιά είναι ? Θα μελετήσω καλά τα ποστς εδώ να δώ τι γίνεται με τα symbian !!!! Ευχαριστώ Ανδρέας Πιστεύω πως η μόνη must have εφαρμογή είναι ένας file manager όπως ο X-Plore. Τώρα όλες τις άλλες εφαρμογές τις βάζεις με βάση τις προσωπικές σου ανάγκες.. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Γειά σας παίδες! Απο σήμερα είμαι ενας happy user του NOKIA N95 8gb ,[...] Ανδρέας Καταρχήν καλορίζικο! Καλό θα ήταν να έχεις και έναν task manager όπως τον Handy TaskManager.;) Τα υπόλοιπα ανάλογα με τις ανάγκες σου, όπως είπε και ο Woca. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Καταρχήν καλορίζικο! Καλό θα ήταν να έχεις και έναν task manager όπως τον Handy TaskManager.;) Τα υπόλοιπα ανάλογα με τις ανάγκες σου, όπως είπε και ο Woca. Μια ερωτηση και απο μενα Itchrist86.Ωραιο το λινκ αλλα επειδη δε πολυασχολουμε γενικα με συμπιαν(λογο Touch Cruise k windows που χω για το κατι παραπανω και το Ν82 το εχω σαν καθημερινο τηλ.)θα δουλεψουν κανονικα η ειναι τραιαλ εκδοσεις?Θελουν μηπως..υπογραφες και τετοια?Και κατι ακομα.Εχω οπως ειπα το Ν82 αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος σε διαφορα(ειδικα για τα λεφτα που κοστιζει).Π.χ.σε συγκρισει με το Ν95 το 8αρι υστερη σε εμφανιση(καθαρα υποκοιμενικο)λογο χρωματος και ομοιοτητας με αλλα απλα φθηνα νοκια και κυριος σε οθονη.Δε λεω καλη η οθονη του αλλα εχοντας συνηθησει σε μεγαλες οθονες οπως των Ppc μου κακοφαινετε μια κ ειναι το πρωτο πραγμα που κοιταμε και εποικινωνουμε με 1 τηλεφωνο.Το 8αρι λοιπον με την οθοναρα του κ το μαυρο χρωμα του,μου αρεσει πιο πολυ αλλα επειδη ειχα το Ν95 το απλο τον Ιουνιο κ το κρατησα μονο 3 μερες επειδη ηταν πολυ τριζατο,φοβηθηκα να το ξαναπαρω κ ετσι κατελειξα στο Ν82.Λοιπον η γνωμη σου(και οσοι το εχετε) ειναι ενταξει το slide του 8αριου η μια απ τα ιδια?Επισεις απο κολληματα γενικα ειναι λιγοτερα λογο περισσοτερης ραμ?? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Μια ερωτηση και απο μενα Itchrist86.Ωραιο το λινκ αλλα επειδη δε πολυασχολουμε γενικα με συμπιαν(λογο Touch Cruise k windows που χω για το κατι παραπανω και το Ν82 το εχω σαν καθημερινο τηλ.)θα δουλεψουν κανονικα η ειναι τραιαλ εκδοσεις?Θελουν μηπως..υπογραφες και τετοια?Και κατι ακομα.Εχω οπως ειπα το Ν82 αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος σε διαφορα(ειδικα για τα λεφτα που κοστιζει).Π.χ.σε συγκρισει με το Ν95 το 8αρι υστερη σε εμφανιση(καθαρα υποκοιμενικο)λογο χρωματος και ομοιοτητας με αλλα απλα φθηνα νοκια και κυριος σε οθονη.Δε λεω καλη η οθονη του αλλα εχοντας συνηθησει σε μεγαλες οθονες οπως των Ppc μου κακοφαινετε μια κ ειναι το πρωτο πραγμα που κοιταμε και εποικινωνουμε με 1 τηλεφωνο.Το 8αρι λοιπον με την οθοναρα του κ το μαυρο χρωμα του,μου αρεσει πιο πολυ αλλα επειδη ειχα το Ν95 το απλο τον Ιουνιο κ το κρατησα μονο 3 μερες επειδη ηταν πολυ τριζατο,φοβηθηκα να το ξαναπαρω κ ετσι κατελειξα στο Ν82.Λοιπον η γνωμη σου(και οσοι το εχετε) ειναι ενταξει το slide του 8αριου η μια απ τα ιδια?Επισεις απο κολληματα γενικα ειναι λιγοτερα λογο περισσοτερης ραμ?? Η εφαρμογή θέλει μόνο υπογραφή, είναι trail αλλά έχει key generator μεσα το zip, οπότε ξέρεις...;) Όσο για το Ν95-2 το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως δεν υπάρχουν τα κολλήματα που οφείλονταν στη μνήμη ram του απλού. Τώρα από ποιότητα κατασκευής δεν ξέρω, διότι δεν το έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Η εφαρμογή θέλει μόνο υπογραφή, είναι trail αλλά έχει key generator μεσα το zip, οπότε ξέρεις...;) Thnx Itchrist86..:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosbakos Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 geia sas paidia.pws katalavenw oti einai energopoihmeno to HSD..A euxaristw Παράθεση spis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 geia sas paidia.pws katalavenw oti einai energopoihmeno to HSD..A euxaristw Το HSDPA χρησιμεύει μόνο όταν χρησιμοποιείς μεταφορά δεδομένων, δλδ σερφάρισα στο internet, αποστολή MMS κλπ. Το καταλαβαίνεις από την ένδειξη στη περιοχή του σήματος που αναφέρει 3,5G. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Παίδες, η τελευταία αναβάθμιση για το Ν 95 8GB ποιά είναι ??? Έχω την 1-11-2007 είμαι κομπλέ ή έχει βγεί νεότερη ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Παίδες, η τελευταία αναβάθμιση για το Ν 95 8GB ποιά είναι ??? Έχω την 1-11-2007 είμαι κομπλέ ή έχει βγεί νεότερη ??? Η τελευταία έκδοση είναι η 15.0.015 (11-12-07). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Γνωρίζει κανείς αν στο Nokia N95 8GB δουλεύει σωστά η κάρτα sim vodafone together; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Γνωρίζει κανείς αν στο Nokia N95 8GB δουλεύει σωστά η κάρτα sim vodafone together; Ναι δουλευει μια χαρα πολυ καλυτερα απο το 6233 που την ειχα πριν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosbakos Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Το HSDPA χρησιμεύει μόνο όταν χρησιμοποιείς μεταφορά δεδομένων, δλδ σερφάρισα στο internet, αποστολή MMS κλπ. Το καταλαβαίνεις από την ένδειξη στη περιοχή του σήματος που αναφέρει 3,5G. mpainw internet me to kinito ston ipologisti.ekei den vlepw 3.5g.se progr. sto kinito vgainei arketes fores. tha ithela na vgainei otan serfarw me to pc ginetai? prepei na allaxw kapoia rithmisi? Παράθεση spis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 mpainw internet me to kinito ston ipologisti.ekei den vlepw 3.5g.se progr. sto kinito vgainei arketes fores. tha ithela na vgainei otan serfarw me to pc ginetai? prepei na allaxw kapoia rithmisi? Τι εννοείς σερφάρεις με το pc…; Παίρνεις internet μέσω του κινητού; Αν ναι, η λογική εξήγηση που μου έρχεται τώρα είναι πως δεν υπάρχει κάλυψη HSDPA στη περιοχή που είναι ο υπολογιστής σου (σπίτι σου). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 παιδια χθες αντιμετωπισα το εξης προβλημα ενω ειχα φουλ σημα 3g οταν πηγαινα να παρω τηλ. επεφτε το σημα στο μηδεν μονο του και μου εβγαζε σφαλμα δικτιου και οπως ειναι φυσικο ουτε μπορουσαν να με παρουν ουτε επαιρνα .... οταν ομως το γυρναγα στο gsm επαιρναι κανονικα , σήμερα λειτουργει τελεια ειτε ειναι 3g ειτε οχι , λέτε να ήταν θεμα δικτίου?????? Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 παιδια χθες αντιμετωπισα το εξης προβλημα ενω ειχα φουλ σημα 3g οταν πηγαινα να παρω τηλ. επεφτε το σημα στο μηδεν μονο του και μου εβγαζε σφαλμα δικτιου και οπως ειναι φυσικο ουτε μπορουσαν να με παρουν ουτε επαιρνα .... οταν ομως το γυρναγα στο gsm επαιρναι κανονικα , σήμερα λειτουργει τελεια ειτε ειναι 3g ειτε οχι , λέτε να ήταν θεμα δικτίου?????? Αυτό δεν έχει να κάνει με το τηλέφωνο αλλά με το δίκτυο. Άλλο έχω σήμα και άλλο η χωτητικότητα του δικτύου (κυψέλη) τη δεδομένη στιγμή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 τελικα το gps ειναι μονο για να σου δειχνει την τρεχουσα θεση (στιγμα) και τιποτα παραπανω.. οταν προγραμματιζεις και βαζεις την διαδρομη απο το σπιτι σου στη δουλεια σου αυτοματα σε ρωταει αν θελεις να μπεις σε υπηρεσια δικτυου,, αν απαντησεις οχι τοτε δεν ειναι δυνατον να εκτελεσει την διαδρομη και σου δειχνει απλα το στιγμα.. θα αλλαξει κατι αν αγορασω την φωνητικη πλοηγηση; (ενεργοποιημενη ρυθμιση ειναι μονο αυτη με το gps συσκευηςκαι καμμια αλλη) Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts