Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω το εξης προβλημα. Ενω εγκαθιστουσα κάποιο πρόγραμμα, διακόπηκε η εγκατάσταση και απο εκεινη την στιγμή δεν μπορω να εγκαταστησω καμμιά εφαρμογή, το τηλέφωνο κολλάει, εκανα hard reset αλλά αμμέσως μετα την διαδικασία εναρξης βγαζει ενα μηνυμα "εγκατάσταση" και μετα απο 2-3 λεπτα ειναι αδυνατη η εγκατασταση απο την καρτα μαζ. αποθηκευσης. Δινει την αισθηση οτι εχει μεινει στην μνημη χαλασμενη η πρωτη εγκατασταση και δεν φευγει ουτε με hard reset.

Αν γνωριζει καποιος κατι ας βοηθησει παρακαλω γιατι εχω μεγαλο προβλημα.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχω το εξης προβλημα. Ενω εγκαθιστουσα κάποιο πρόγραμμα, διακόπηκε η εγκατάσταση και απο εκεινη την στιγμή δεν μπορω να εγκαταστησω καμμιά εφαρμογή, το τηλέφωνο κολλάει, εκανα hard reset αλλά αμμέσως μετα την διαδικασία εναρξης βγαζει ενα μηνυμα "εγκατάσταση" και μετα απο 2-3 λεπτα ειναι αδυνατη η εγκατασταση απο την καρτα μαζ. αποθηκευσης. Δινει την αισθηση οτι εχει μεινει στην μνημη χαλασμενη η πρωτη εγκατασταση και δεν φευγει ουτε με hard reset.

Αν γνωριζει καποιος κατι ας βοηθησει παρακαλω γιατι εχω μεγαλο προβλημα.

Πήγαινε στη Διαχείριση εφαρμογών και εγκατέστησε όσα αρχεία υπάρχουν εκεί. Λογικά θα στα βγάζει με περίεργους χαρακτήρες.

Είναι οι εφαρμογές που είχες εγκατεστημένες πριν το format.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Στην Διαχειριση Εφαρμογων υπαρχει μονο η επιλογη ληψη εφαρμογ!!! Δεν υπαρχει κανενα αρχειο

Οκ τότε.

Σου βγάζει το μήνυμα εγκατάστασης διότι υπάρχουν υπολείμματα από τις εφαρμογές που υπήρχαν πριν το format. Για να το ξεφορτωθείς (και εφόσον δεν συμβαίνει αυτό που σου είπα πριν) κάνε format στην μνήμη flash. Θα πας στα Εργαλεία >Μνήμη > Επιλογές > Μορφοποίηση.

Μην ξεχάσεις να πάρεις ότι θέλεις πριν (εικόνες, βίντεο κλπ).

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Φιλε μου καλε νομιζω οτι λυθηκε. Σε ευχαριστω παρα πολυ.

Να 'σαι καλά φίλε, τελικά λύθηκε με format ε;

καλημερα παιδια... απο χθες ειμαι κατοχος του κινητου... πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.. το μονο προβλημα ειναι με το gps... σημερα εφυγα απο το σπιτι , εφτασα στην δουλεια μου (γαλατσι - πατησια) και ακομη με εδειχνε οτι ειμαι στην περιοχη του σπιτιου μου... μπορει να βοηθησει κανεις;

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

εχει δοκιμασει κανεις τις θηκες σιληκονης που κυκλοφορουν στα ξενα online μαγαζια?

http://cgi.ebay.com/Silicone-Soft-Case-Dark-Gift-for-Nokia-N95-8GB-2-8_W0QQitemZ350016611610QQihZ022QQcategoryZ20367QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Απλά τέλειες.

Εγώ έχω τη μαύρη και έχω πάρει και τη λευκή για φίλο.

Την έχω από τον Ιούνη και δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Και η τιμή είναι ξεφτίλα μαζί με πόσα παρελκόμενα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ήθελα να ρωτήσω τους ήδη τυχερούς κατόχους του Ν95 8GB να αναφέρουν αν τυχόν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα με την έλλειψη προστασίας για τον φακό της κάμερας, αν όντως η μπαταρία είναι καλύτερη απο το απλό Ν95 και αν είναι όντως αποδοτικό για το σερφάρισμα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήθελα να ρωτήσω τους ήδη τυχερούς κατόχους του Ν95 8GB να αναφέρουν αν τυχόν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα με την έλλειψη προστασίας για τον φακό της κάμερας, αν όντως η μπαταρία είναι καλύτερη απο το απλό Ν95 και αν είναι όντως αποδοτικό για το σερφάρισμα.

Εγώ προσωπικά δεν εχω προβληματα απο την ελλειψη κλειστρου για το φακο αν και με ανησυχουσε ιδιαιτερα στην αρχη και πριν ακομα την αγορα.Η μπαταρια ειναι σε ικανοποιητικα επιπεδα μου βγαζει ανετα τις 2 μερες ορισμενες φορες και τριτη μερα ολοκληρη και να τελειωνει αρχες τεταρτης(με φυσιολογικη χρηση).Το απλο 95 με την τελευταια αναβαθμιση κανει περιπου 2,5 3 και εκεινο.Για σερφαρισμο παρα πολυ καλο γρηγορα και δεν εχεις προβληματα μνημης το μονο "μειον" θα το ευχαριστιοσουν περισσοτερο αν ηταν οθονη αφης.Η οθονη του παρα πολυ εντυπωσιακη ιδιως για ταινιες.

Ευχαριστώ για την απάντηση..Είμαι κάτοχος του Ν95 με την αναβαθμησμένη έκδοση του πιό πρόσφατου λογισμικού,η οποία έχει κάνει το μενού να μοιάζει με εκείνο του μαύρου, η μπαταρία είναι όντως καλύτερη, αλλά κολλάει ακόμα και κρεμάει ιδιαίτερα στο σερφάρισμα. Εδώ και δυο μήνες ασχολούμαι περισσότερο με τις εφαρμογές και το κατέβασμα ταινιών. Χρειάζομαι περισσότερη μνήμη απο τα 2ΓΒ της κάρτας μου και ξέρω απο τα διάφορα φόρους χρηστών που έβαλαν μεγαλύτερης χωτητικότητας κάρτες στο Ν95 ότι δεν αποδίδει καλά. Έτσι σκέφτομαι την αγορά και του μαυρου Ν95 αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν αξίζει τον κόπο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ για την απάντηση..Είμαι κάτοχος του Ν95 με την αναβαθμησμένη έκδοση του πιό πρόσφατου λογισμικού,η οποία έχει κάνει το μενού να μοιάζει με εκείνο του μαύρου, η μπαταρία είναι όντως καλύτερη, αλλά κολλάει ακόμα και κρεμάει ιδιαίτερα στο σερφάρισμα. Εδώ και δυο μήνες ασχολούμαι περισσότερο με τις εφαρμογές και το κατέβασμα ταινιών. Χρειάζομαι περισσότερη μνήμη απο τα 2ΓΒ της κάρτας μου και ξέρω απο τα διάφορα φόρους χρηστών που έβαλαν μεγαλύτερης χωτητικότητας κάρτες στο Ν95 ότι δεν αποδίδει καλά. Έτσι σκέφτομαι την αγορά και του μαυρου Ν95 αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν αξίζει τον κόπο.

Σε γενικες γραμμες δεν εχουν πολυ μεγαλες διαφορες αν εξαιρεσεις μνημη (RAM flash) οθονη και ποιοτητα κατασκευης(οχι τοσο καλη).Κατα την αποψη μου να δωσεις χρηματα για μια σχεδον ιδια συσκευη το βρισκω λιγο περιττο,αλλα οχι οτι θα τα μετανοιωσεις.Αν ενδιαφερεσαι περισσοτερο για ιντερνετ γιατι δεν κοιτας μια windows mobile συσκευη htc στα ιδια περιπου λεφτα?

1. Ναι, είτε μέσω WLAN είτε μέσω δικτύου.

2. Ναι και μάλιστα το Adobe Reader είναι ενσωματωμένο.

3. Οχι, μπορείς να βάλεις μόνο Series60v3 προγράμματα, τα οποία δεν νομίζω να σε αφήσουν ανικανοποίητο. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία.

:)

Σε ευχαριστώ πολύ woca!

Το είχα βρει 100Ευρώ αλλά φοβήθηκα να το πάρω γιατί ήταν κλεμμένο.

Μαρία

παιδια το gps μου κανει παρα πολυ ωρα για να βρει σημα.γιατι?καλα οταν ειμαι μεσα στο σπιτι δν βρισκει με τιποτα.τωρα στον δρομο κανει κανα 4λεπτο ανετα.πρεπει να κανω αναβαθμηση για να βρισκει πιο ευκολα??α και οταν κανω αναβαθμιση ποια μνημη σβηνεται ολοκληρωτικα του κινιτου ή η μαζικης αποθηκευσης??

υ.γ. το κινητο εχει symbian 9.1 'h 9.2??

παιδια το gps μου κανει παρα πολυ ωρα για να βρει σημα.γιατι?καλα οταν ειμαι μεσα στο σπιτι δν βρισκει με τιποτα.τωρα στον δρομο κανει κανα 4λεπτο ανετα.πρεπει να κανω αναβαθμηση για να βρισκει πιο ευκολα??α και οταν κανω αναβαθμιση ποια μνημη σβηνεται ολοκληρωτικα του κινιτου ή η μαζικης αποθηκευσης??

Μεσα στο σπιτι πιθανον να μη σου βρει και ποτε.Μονο κοντα σε παραθυρο και αν....πολυ χλωμο.Εξω θα σου κανει 1,5 με 2 λεπτα περιπου με ανοιχτο το slide και σε ανοιχτο σχετικα χωρο και εφ'οσον δεν κινεσαι.Αν κινησε ειναι ακομα πιο δυσκολο να σε βρει.Με την τελευταια αναβαθμιση απ'οσο αναφερεται υπαρχει μια καποια βελτιωση.Εγω παντως με τελευταια αναβαθμιση περιοπου στο 1,5λεπτο.Σβηνετε η μνημη του τηλεφωνου αλλα καποιες εφαρμογες που εχεισ εγκαταστησει στην 8αρα να μη λειτουργησουν. ειναι 9,2 fp1

Καλησπερα :)

Καταρχην θα πρεπει να εχεις ανοικτο το slide .

Η αληθεια ειναι αργει καπως να κλειδωσει .

Γενικα η αναβαθμιση καλο ειναι να γινεται

γιατι ολο και κατι διορθωνει .

Η μνημη της συσκευης σβηνεται οταν κανεις αναβαθμιση.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλησπερα :)

Καταρχην θα πρεπει να εχεις ανοικτο το slide .

Η αληθεια ειναι αργει καπως να κλειδωσει .

Γενικα η αναβαθμιση καλο ειναι να γινεται

γιατι ολο και κατι διορθωνει .

Η μνημη της συσκευης σβηνεται οταν κανεις αναβαθμιση.

καλησπερα.ποιο ειναι το slide??

καλησπερα.ποιο ειναι το slide??

Εννοεί να φαίνεται το πληκτρολόγιο....

to n95(8gb) ehei to idio gps me to aplo N95 telika??

to n82 se 10-15 defterolepta kleidonei,ta 4 lepta toy n95 einai mavro hali!!!!

Δεν ειναι 4λεπτα αλλα κοντα στο 1,5 λεπτο.Απ'οτι ακουστηκε (δεν ξερω καθολου το κατα ποσο ισχυει ) το Ν95 και το απλο και το 8g εχουν τον σιρφσταρ 2 ενω το 82 τον 3.Για το 95 ειμαι σιγουρος για το 82 δεν ξερω.

Δεν ειναι 4λεπτα αλλα κοντα στο 1,5 λεπτο.Απ'οτι ακουστηκε (δεν ξερω καθολου το κατα ποσο ισχυει ) το Ν95 και το απλο και το 8g εχουν τον σιρφσταρ 2 ενω το 82 τον 3.Για το 95 ειμαι σιγουρος για το 82 δεν ξερω.

Εγώ έχω το Ν82. Είναι όντως γρήγορο, πάει σφαίρα, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από τη Nokia ότι διαθέτει GPS module με Sirf Star III chip.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδια η κατασταση με την καμερα εχει βελτιωθει με το τελευταιο F/w?

Συνεχιζει να μην εστιαζει καλα στο automatic?

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Ηι παιδια..Έχω ενα πρόβλημα με την κάμερα του κινητού... Εκει που τραβαω βίντεο η εικόνα κολλάει για 1-2 δευτερα και μετα ειναι πάλι κανονική.. Μετα πάλι ξανακολλάει και ξεκολλάει. Γενικά αυτό συμβαίνει καθόλη τη διάρκεια της λήωης βίντεο... Τι μπορω να κάνω??? Ξέρει κανείς τι γινεται???
[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

χλωμο το κοβω για chip sirf starIII...,θα μας ειχαν παρει τα αυτια στη διαφημιση οτι φοραει τα καλο chipset,στη χειροτερη θα το εγραφαν απλα στα χαρα/κα του.

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power