eleco Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 μπαταρια ειχε και κατα την διάρκεια της αναβάθμισης ήταν στην πριζα.Υπάρχει τρόπος να επανέλθει?Υπάρχει τρόπος για ανοίξει γνωρίζεις? Ξεκίνα αναβάθμιση ξανά. Αν δεν δει το τηλέφωνο πας για ΝΟΚΙΑ. Αυτοί θα στο ξαναφλασάρουν. Γράψε τι έγινε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Γράψε τι έγινε... ξεκινάω την εγκατάσταση με το τηλεφωνο συνδεμένο στην πρίζα(η οποια δοθλευει κανονικα απο ρευμα) και το usb στον Η/Υ. Ο nokia updater αναγνωρλιζει το τηλεφωνο μου και ξεκινάει η διαδικασια.Αφού κατέβασε το νέο firmware και κατα την διάρκεια που το κανει εγκατάσταση στο κινητό παρατηρώ πως το κινητό σβήνει.Φαντάστηκα οτι κάνει επανεκκίνηση και μετά απο λίγο μου εμφανίζει μύνημα ο updater πως η εγκατάσταση δεν ολοκληρώθηκε και αν ήθελα να ξαναδοκιμάσω.Επέλεξα να αρχίσει ξανα η διαδικασία αλλα μου εβγαλε μύνημα πως το κινητο δεν είναι συνδεμένο. Όντως το κινητό απο τοτε ειναι κλειστό και δεν ανοιγει. Προσπαθησα να το ανοιξω και ανάβει μονο λευκή η οθόνη χωρίς να γίνεται τπτ άλλο για να σβήσει μονο με αφαίρεση μπαταρίας. Απο τότε είναι σε αυτή την κατάσταση. Υπάρχει τρόπος για hard reset?Κάποιος συνδιασμος πλήκτρων?κάτι τελος πάντων? Η λύση βρέθηκε ολα καλα και ολα ωραία! Καλο Σαββατόβραδο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Ποια ηταν η λυση? μην μας αφηνεις στο σκοταδι..:-) Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Και εγω μολις τελειωσα με την αναβαθμιση,ολα μια χαρα!!Αντε καλοριζικο το νεο μας κινητο!!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homo_digital Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Ποια ηταν η λυση? μην μας αφηνεις στο σκοταδι..:-) Θα ήταν μεν στην πρίζα αλλά οχι καλά τοποθετημένη με αποτέλεσμα το κινητό να μείνει απο μπαταρία :p:p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Θα ήταν μεν στην πρίζα αλλά οχι καλά τοποθετημένη με αποτέλεσμα το κινητό να μείνει απο μπαταρία :p:p:D οχι οχι καμμια σχεση. δοκιμασα κάτι που μου είπε ενας φίλος απο ξένη γνωστή σελίδα. απλα επανεκκίνησα και σύνδεσα το κινητό μεσω usb με τον Υπολογιστή και ανοιξα τον nokia updater.Το έκανα αυτο οπως μου είπε ωσπου στην τρίτη επανεκκίνηση ξαφνικά άρχισε να κάνει update εκ νέου,η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Κατι άλλο όμως μετά την αναβάθμιση που μόλις παρατήρησα! Δεν αποθηκεύει τις ρυθμίσεις για sms,mms. Επικοινώνισα και με τη τον παροχέα δυκτύου μου τις έστειλε τις αποθήκευσα και μόλις πάω να στείλω μύνημα μου ζητάει να κάνω τις ρυθμίσεις που όμως δεν εμφανίζονται οι αποθηκευμένες. τι κάνω λάθος?γνωρίζει κανείς? ok solved και αυτό με μια απλή επανεγκατάσταση των ρυθμίσεων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homo_digital Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με το route66. Ενώ με πηγαίνει στον προορισμό μου κανονικά κάποιες φορές αδυνατεί να βρει δορυφόρο με αποτέλεσμα να εμφανίζει το no gps μήνυμα. Σημειωτέον οτι απο απο τα Εργαλεία -> Συνδεσιμότητα -> Αναζήτηση gps, η συσκευή μπορεί να βλέπει 2 και 3 δορυφόρους. Το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό; Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Καλησπερα παιδια...ενας φιλος μου μου ζητα το destinator sp υπαρχει αυτο το προγραμμα? Αν ναι απο που θα το βρω?Και Ας μου πει καποιος παρακαλω...ποιο ειναι το καλυτερο λογισμικο για gps σ αυτο το τηλεφωνο? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 προς το παρον destinator δεν προβλεπεται το garmin xt ειναι κορυφαιο(so far) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Καλησπερα παιδια...ενας φιλος μου μου ζητα το destinator sp υπαρχει αυτο το προγραμμα? Αν ναι απο που θα το βρω?Και Ας μου πει καποιος παρακαλω...ποιο ειναι το καλυτερο λογισμικο για gps σ αυτο το τηλεφωνο? Καλησπερα ,χαθηκες ! :) δεν υπαρχει για series60 το dest. Δες το θεμα του garmin ....:ninja: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Χαθηκα και προσπαθω να βρεθω με gps! Αλλα δε βρισκω ακρη τελικα. Ευχαριστω για την απαντηση! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 παιδια το music player ειναι ευκολο?για να βρεις κομματια κτλ...ρυθμισεις ηχου εχει?βολευει στην τσεπη κ να ακους μουσικη? μια ακομη ερωτηση για το gps χρεωνεσαι ετσι?αν ναι ποσο?τη συνδεση πχ τη φουσκωνει πολυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 παιδια να ρωτησω κατι....??? μετετρεψα μια ταινια απο avi σε mp4....και την εβαλα στο κινητο μου... το αποτελεσμα θεικο....:) δεν μπορω ομως να παιξω τους υποτιτλους οι οποιοι ειναι σε μορφη srt.....(τους εχω στον ιδιο φακελο με την ταινια...)... σε αυτην την περιπτωση τι κανεις.....?? δεν υπαρχει λυση να εχουμε υποτιτλους χωρις να χρειαζεται να κανεις μετατροπες στο βιντεο....?(να τους ενσωματώσεις εσυ δηλαδη απο πριν κτλ....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 καλησπερα σε ολους.... αυριο σκοπευω κι εγω να αγορασω το τηλεφωνο αλλα κολλαω στο θεμα της λειτουργιας του gps και θελω την βοηθεια σας επειδη ο κυριος λογος χρησιμοποιησης του κινητου ειναι και το gps... αν εχω καταλαβει καλα το προγραμμα (smart2go ) kai οι χαρτες ειναι περασμενοι μεσα ηδη στο κινητο ,αγοραζοντας και το 3τες πακετο φωνητικης πλοηγησης θα ειμαι οκ ; η θα πρεπει να μπαινω στο ιντερνετ για να το χρησιμοποιω με την αναλογη χρεωση ; please help.. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 παιδια το music player ειναι ευκολο?για να βρεις κομματια κτλ...ρυθμισεις ηχου εχει?βολευει στην τσεπη κ να ακους μουσικη? μια ακομη ερωτηση για το gps χρεωνεσαι ετσι?αν ναι ποσο?τη συνδεση πχ τη φουσκωνει πολυ? ναι ειναι πολυ ευκολο και βρισκεις και κομματια. στην τσεπη βολευει αλλα αμα το εχεις με ακουστικα οχι και τοσο γιατι η υποδοχη για το βυσμα ειναι στα πλαγια. για το gps δεν χρεωνεσαι μονο για την φωνητικη πλοηγηση που δεν ειναι υποχρεωτικη.:) καλησπερα σε ολους.... αυριο σκοπευω κι εγω να αγορασω το τηλεφωνο αλλα κολλαω στο θεμα της λειτουργιας του gps και θελω την βοηθεια σας επειδη ο κυριος λογος χρησιμοποιησης του κινητου ειναι και το gps... αν εχω καταλαβει καλα το προγραμμα (smart2go ) kai οι χαρτες ειναι περασμενοι μεσα ηδη στο κινητο ,αγοραζοντας και το 3τες πακετο φωνητικης πλοηγησης θα ειμαι οκ ; η θα πρεπει να μπαινω στο ιντερνετ για να το χρησιμοποιω με την αναλογη χρεωση ; please help.. δεν χρεωνεσαι για κατι παραπανω. υπαρχει και το αναλογο θεμα.:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 ναι ειναι πολυ ευκολο και βρισκεις και κομματια. στην τσεπη βολευει αλλα αμα το εχεις με ακουστικα οχι και τοσο γιατι η υποδοχη για το βυσμα ειναι στα πλαγια. για το gps δεν χρεωνεσαι μονο για την φωνητικη πλοηγηση που δεν ειναι υποχρεωτικη.:) Προσωπικά βάζοντας το Garmin XT, είμαι πολύ ευχαριστημένος... Προχτες έψαχνα μια καφετέρια, έγραψα το όνομά της και με πήγε ακριβέστατα...έχοντας βάλει και τα κατάλληλα POI :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 to n95 exei ensomatomeno 3d chip pou exei kai to n93? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 to n95 exei ensomatomeno 3d chip pou exei kai to n93? ναι.. http://www.forum.nokia.com/devices/N95 http://www.forum.nokia.com/devices/N95_8GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 ναι ειναι πολυ ευκολο και βρισκεις και κομματια. στην τσεπη βολευει αλλα αμα το εχεις με ακουστικα οχι και τοσο γιατι η υποδοχη για το βυσμα ειναι στα πλαγια. για το gps δεν χρεωνεσαι μονο για την φωνητικη πλοηγηση που δεν ειναι υποχρεωτικη.:) δεν χρεωνεσαι για κατι παραπανω. υπαρχει και το αναλογο θεμα.:!: Φιλε μου παρ'οτι σου απαντησα και δεν την βλεπω δημοσιευμενη την απαντηση μου σε ενημερωνω οτι στο "γνωστο θεμα " που λες . σε διαψευδουν κατηγορηματικα σε αυτα που λες... αν δεν βαριεσαι ριξε μια ματια και θα καταλαβεις τι εννοω..... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Παιδια κάτι συμαντικο που με ενοχλεί... Στο Ν95 υπάρχει τρόπος να κατεβάσω .rar αρχεία??? Στο Ν73 κατέβαζε όλα τα αρχεια και όσα δεν αναγνώριζε τα έκανε απλά save στη μνήμη. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Παιδια καλησπερα.Εχω ξαναρωτησει σχετικα με το θεμα του κλειδιου ενεργοποιησης του βιντεο του Spiderman.Χωρις να του εχω κανει αναβαθμιση ουτε καν ενα φορματ οπως το πηρα μεσα απο το κουτι μου ελεγε οτι το κλειδι ειναι ακυρο με ααποτελεσμα να μην μπορω να δω την ταινια.Εχει γινει και σε αλλον αυτο,ξερει κανεις τι παιζει?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 paidia kalispera exo thn 10.0.021 an kano anabathmish tha diorthothei h entash ths mousikhs otan akoys apo ta akoustika h opoia einai xamhlh h tha einai pali h idia? thnx!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Παιδια κάτι συμαντικο που με ενοχλεί... Στο Ν95 υπάρχει τρόπος να κατεβάσω .rar αρχεία??? Στο Ν73 κατέβαζε όλα τα αρχεια και όσα δεν αναγνώριζε τα έκανε απλά save στη μνήμη. νομιζω ναι κατεβασε στις ληψεις ενα προγραμματακι zip Νομιζω λεγεται και θα παιζει κανονικα:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Παιδια καλησπερα.Εχω ξαναρωτησει σχετικα με το θεμα του κλειδιου ενεργοποιησης του βιντεο του Spiderman.Χωρις να του εχω κανει αναβαθμιση ουτε καν ενα φορματ οπως το πηρα μεσα απο το κουτι μου ελεγε οτι το κλειδι ειναι ακυρο με ααποτελεσμα να μην μπορω να δω την ταινια.Εχει γινει και σε αλλον αυτο,ξερει κανεις τι παιζει?? oταν το αγορασες το τηλ.ητανε σφραγγισμενο?? δεν εχω ακουσει κατι παρομοιο. paidia kalispera exo thn 10.0.021 an kano anabathmish tha diorthothei h entash ths mousikhs otan akoys apo ta akoustika h opoia einai xamhlh h tha einai pali h idia? thnx!!!! ακουσα οτι παρεμενει το ιδιο χωρις καμια βελτιωση.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 oταν το αγορασες το τηλ.ητανε σφραγγισμενο?? δεν εχω ακουσει κατι παρομοιο. Στο καταστημα που πηγα ειχε δυο τελευταια και τα δυο ηταν ανοιχτα..τους ρωτησα επιμονα γιατι δεν ειναι σφραγισμενο και μου ειπαν σαν δικαιολογια οτι εγινε κατα λαθος.Το τσεκαρα το κινητο,εβαλα την sim μου και ανοιξε κανονικα ζητωντας να δωσω χωρα,δεν προσεξα κατι αλλο περιεργο και το πηρα.Μαλλον ομως κατι εχει πειραχτει οπως φαινετε.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts