Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης μπορεί το δίκτυο που βρίσκεις να μην είναι ρυθμισμένο για να μπαίνει στο internet αλλά να εξυπηρετεί άλλου είδους σύνδεση.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πως γίνονται αυτές οι αλλαγές στις ρυθμίσεις;

Υ.Γ. Άλλα τηλέφωνα μπαίνουν σε αυτά τα δίκτυα....

Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Γιατί όταν αφαιρέσω την μπαταρία του κινητού πχ για 10 λεπτά το ρολόι μετά την τοποθέτηση της μπαταρίας δείχνει 10 λεπτά πίσω ;

Ευχαριστώ

Μολις χθες εμαθα πως υπαρχει last.fm scrobbler για N95.

To "mobbler", που μαλιστα ειναι και free απο το Ovi Suite!

Πλεον, κανω ΚΑΙ αυτο απο το Ν95-2, φτιαχνω τα charts στο Last.fm μου και μεσω του κινητου.

Υπαρχει κατι που δεν μπορει να κανει αυτο το κινητακι πια?

Μολις χθες εμαθα πως υπαρχει last.fm scrobbler για N95.

To "mobbler", που μαλιστα ειναι και free απο το Ovi Suite!

Πλεον, κανω ΚΑΙ αυτο απο το Ν95-2, φτιαχνω τα charts στο Last.fm μου και μεσω του κινητου.

Υπαρχει κατι που δεν μπορει να κανει αυτο το κινητακι πια?

ενα fm transmitter!μονο αυτο του λειπει απο τα κινητα που βγηκαν πιο μετα

Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold

ενα fm transmitter!μονο αυτο του λειπει απο τα κινητα που βγηκαν πιο μετα

ειναι αληθεια οτι προκειτε για πολυ σπουδαιο μοντελλο της νοκια. το ειχα 2,5 χρονια του ειχα βγαλει τα ματια ειχα εγκαταστησει οτι θελεις επανω και αυτο δεν μασησε. βεβαια τωρα που πηρα το ν8 ειδα μεγαλη διαφορα και σε ταχυτητα και σε λειτουργιες αλλα δεν παυει το ν95 να ειναι οτι καλυτερο για την εποχη του. του λειπουν αρκετα πραγματα σε σχεση με τα νεα οπως fm transmitter και δυνατοτερο wlan αλλα δεν σημαινει οτι δεν ειναι σπουδαιο. το εχω σε αριστη κατασταση αλλα δεν το πυλαω με τιποτα θα το κρατησω για 2ο

Παιδια αν μπορειτε προτεινετε ελα καλο προγραμματακι για να ριπαρω ταινιες στο κινητο...εκτος απο το pocketdivxencoder(δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου βγαζει τους υποτιτλους)...

thanks..

Δοκίμασε το format factory.

οκ θα το δοκιμασω.

εννοεις να μετατρεψεις ταινιες απο το PC σε 320χ240 αναλυση για να τις περασεις στο κινητο?

Ναι αυτο εννοω..thanks παιδια..:)

• 2 weeks later...

παιδες καλησπερα . εχω και εγω ενα Nokia N95 8gb πανω απο 2 χρονια αγορασμενο απο Γερμανια ( RM-320 ) και με αλλαγη product code εχω περασει τα ελληνικα και εχω κανει ολες τις αναβαθμισεις απο την εκδοση 10 (αν θυμαμαι καλα) που το πηρα μεχρι την v35.0.001 11-11-09.

σημερα χαζευοντας στο Internet και στην Nokia ειδα οτι εχει βγει η 31.0.015 , με χαρα και εγω παω στο Nokia Software Updater και μου λεει οτι εχω ηδη την τελευταια εκδοση και συνεπως δε με αφηνει , το οποιο μου συμβαινει πρωτη φορα.

τι παιζει ? τι μπορω να κανω για να βαλω την τελευταια γιατι ειδα οτι εχει αλλαγες στο flashlite και το θεωρω σημαντικο

Edited by ikskarda

H v35.0.001 που έχεις είναι η τελευταία διαθέσιμη και γ' αυτό δεν σου βγάζει κάποια άλλη. Η 31.0.015 που αναφέρεις πρέπει να είναι παλιότερη και γι' αυτό άλλωστε είναι η v31, μην ξεχνάς ότι έχεις την v35. Τα νούμερα των αναβαθμίσεων αυξάνονται, δεν μειώνονται.

αν ειναι δυνατον φιλε μου . ποσο στοκος μπορει να ειμαι ? δεν εβλεπα οτι το ενα ηταν 35 και το αλλο 31. πραγματικα ηλιθιο το λαθος μου . μαλλον φταιει το κρυωμα :p και απο την ζαλη μου δε το καταλαβα .

θυμαμαι οτι την v35.0.001 την ειχα βαλει καπου το περασμενο καλοκαιρι και ειχα διαβασει οτι αν δεν ηταν η τελευταια για το κινητο θα ηταν απο τις (1-2) τελευταιες.

να σαι καλα και χιλια συγνωμη .

• 2 weeks later...

Εχω την εντυπωση πως το Ν95 (μαλλον λογω FP2) ειναι ελαχιστα πιο γρηγορο στο φορτωμα σελιδων στο internet.

Yπαρχει καποιος που γνωριζει κατι?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εχω την εντυπωση πως το Ν95 (μαλλον λογω FP2) ειναι ελαχιστα πιο γρηγορο στο φορτωμα σελιδων στο internet.

Yπαρχει καποιος που γνωριζει κατι?

Το N95 8Gb είναι S60 3rd Edition Feature Pack 1. Αν όντως είναι γρηγορότερο οφείλεται στο ότι έχει περισσότερη RAM από το απλό N95.

Το N95 8Gb είναι S60 3rd Edition Feature Pack 1. Αν όντως είναι γρηγορότερο οφείλεται στο ότι έχει περισσότερη RAM από το απλό N95.

λαθος μου. ηθελα να γραψω Ν96:O

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 4 weeks later...
Παιδιά καλησπέρα. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας! είμαι κάτοχος του n95 8gb εδώ και κάποια χρονάκια (από τότε που κυκλοφόρησε) και είμαι πολύ ικανοποιημένος από το κινητό. Δεν μου είχε παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. τον τελευταίο καιρό ασχολιόμουν με αναβαθμίσεις λογισμικών στο n900 που έχω και με την ευκαιρία έκανα και την τελευταία αναβάθμιση στο n95. Σχεδόν από τότε λοιπόν μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα. Κάθε φορά που σέρνω το πορτάκι πάνω ή κάτω μαυρίζει η οθόνη για 2-3 δεύτερα και μετά επανέρχεται. Επίσης καμιά φορά που σβήνει και ο φωτισμός στο κινητό και αναγκάζομαι να κάνω restart για να επανέλθει. Δεν πιστεύω ότι είναι σύμπτωση που αυτό άρχισε να συμβαίνει μετά την αναβάθμιση γιατί μέχρι τότε ήταν όλα μια χαρά. Αν έχει κάποιος κάτι να προτείνει γιατί δε θέλω να αντικαταστήσω αυτό το κινητό! ευχαριστώ :p

Δοκίμασε να του κάνεις hard format μπορεί να στρώσει.. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Δοκίμασε να του κάνεις hard format μπορεί να στρώσει.. :)

Ή δοκίμασε να περάσεις ξανά την αναβάθμιση με το κινητό χωρίς sim. Μπορεί κάτι να πήγε "στραβά" στην αναβάθμιση.

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

• 2 weeks later...
Ή δοκίμασε να περάσεις ξανά την αναβάθμιση με το κινητό χωρίς sim. Μπορεί κάτι να πήγε "στραβά" στην αναβάθμιση.

Καλησπέρα παιδιά. Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας, τωρα καταφερα να μπω στο forum. Εγώ την αναβάθμιση λογισμικού την έκανα μέσω του Nokia Software Updater. προσπάθησα να βγάλω τη sim και μου έλεγε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η διαδικασία χωρίς sim. Επίσης hard format πώς κάνω? το λέει κάπου στο forum? τέλος να πω ότι το θέμα με την οθόνη μου φαίνεται πως είναι κατασκευαστικό το πρόβλημα και όχι λειτουργικό. μήπως από τα πεσίματα του κινητού σιγά σιγά άρχισε να μην κάνει καλή επαφή το πορτάκι, γι αυτό κάθε φορά που το ανεβοκατεβάζω να σβήνει και η οθόνη. Οι συμβουλές σας πολύτιμες :p

για φορματ, με κλειστο κινητο θα πατησεις *(αστερακι), πληκτρο απαντησης κλησεων (το πρασινο) και το Power on button της συσκευης. και τα 3 ταυτυχρονα

το χω κανει στο 3250 απειρες φορες!

απλα να ξερεις οτι θα σβησει οτι εχει μεσα το κινητο. θα ναι οπως το πηρες καινουργιο.

για την ακριβεια διαβασε και εδω