Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η οθονη, ενω τo τηλεφωνο λειτουργουσε αριστα και χωρις καποιο "σημαδι" προειδοποιησης, εσβησε ξαφνικα και δεν επανερχεται. Ολες οι αλλες λειτουργιες ειναι ΟΚ (κανει και δεχεται κλησεις, παιζει μουσικη κλπ).

Ξερει κανεις τι μπορει να εχει γινει; Ποσο θα κανει η επισκευη; Πως μπορω να αντιγραψω αρχεια, επαφες, φωτογραφιες κλπ χωρις οθονη;

Καμια ιδεα;:help:

Edited by kosant

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν εχει χαλασει η οθονη, δεν εχει αλλο προβλημα το κινητο και δεν εχεις εγγυηση, μπορεις να την αλλαξεις μονος σου αρκετα ευκολα και πολι φθηνα (5-10) ευρω.

απλα δεν ξερω αν η οθονη που θα παρεις θα ειναι το ιδιο καλη με την αυθεντικη του.

αν το πας στην νοκια κανα 60αρι 80αρι

Είδαμε και η αυθεντική ποσο του κράτησε.

Αν σου ζητήσουν πολλά από Νόκια Care,πάρε μια μόνος σου και άλλαξε την.

• 2 weeks later...

Γεια σας.

Τελείωσε η backup battery του Nokia N95 8GB μου. Επειδή γνωρίζω πλήρως να λύνω και να δένω το συγκεκριμένο κινητό, ψάχνω να την βρω σαν ανταλλακτικό, αλλά δεν την βρίσκω. Στο Nokia Club δεν την πουλάνε, και θέλουνε 31 ευρώ για να την αλλάξουν (τα οποία φυσικά δεν τα δίνω, αφού δεν έχει εγγύηση το κινητό).

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τέτοια μπαταρία;

Δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά. Έκανα αρκετή έρευνα. Είναι ο κωδικός G2200 της Nokia.

Χθες προσπάθησα να την βγάλω και να την πάω στο Γερμανό. Όμως τελικά η μπαταρία ήταν πρακτικά κολημένη, οπότε δεν έβγαινε μόνη της, παρά μόνο μαζί με τις επαφές!!! Την πήγα στο Γερμανό, και μου είπε ότι είναι συγκεκριμένο ανταλλακτικό της Nokia, και όχι κάποια γενική μπαταρία.

Τέλος πάντων, το κινητό χωρίς την τελειωμένη μπαταρία παίζει καλύτερα:

Με την μπαταρία, όταν το έκλεινα, σταματούσε να μετράει ο χρόνος, οπότε όταν το άνοιγα, έμενε στην ώρα που το είχα κλείσει.

Τώρα, ο χρόνος μετράει κανονικά (φαίνεται καταλαβαίνει ότι δεν έχει μπαταρία, οπότε παίρνει ρεύμα από την κανονική μπαταρία).

Η μόνη παρενέργεια, που πρακτικά δεν ενοχλεί γιατί γίνεται σπάνια, είναι όταν βγάζω την κανονική μπαταρία και την έχω εκτός για 5 λεπτά, χάνει εντελώς την ημερομηνία και ώρα, τα οποία όμως τα ξαναπαίρνει έτσι κι αλλιώς από το δίκτυο, με το που ανοίγει το κινητό.

Πέρισυ καλοκαίρι πούλησα το N95 8GB που είχα, και πήρα το N86. Φέρος το καλοκαίρι, πουλάω το N86 και ξαναπήρα το N95 8GB. Τελικά είναι πολύ καλύτερο για τις δικές μου ανάγκες από το N86. Δεν εννοώ τεχνικά, αλλά σαν συνολική λύση κινητού (και ειδικά με την 2.8" οθόνη του, που η διαφορά με του N86 είναι πρακτικά τεράστια).

γεια σας εχω ενα προβλημα με το ν 95(ασημι) το φλασ της καμερας ειναι παντα ανοιχτο! με το που σινδεθει η μπαταρια στο κινιτο το φλασ αναβει ασχετα αν ειναι ανοιχτο η κλειστο το κινητο! ξερω οτι η λυση ειναι να το παω για σερβισ! αν ξερετε κατι που μπορω να το κανω μονος μου παρακαλω να μου πειτε! ευχαριστω!!!
NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800

Hard format έχεις δοκιμάσει να κάνεις? Είναι μια λύση που μπορείς να δοκιμάσεις για να δεις αν το πρόβλημα είναι στο hardware ή απλά έφαγε κανένα κόλλημα το λειτουργικό. Αν δεν φτιάξει και με format τότε η λύση είναι να το πας σε κάποιο Nokia Care.

Το σωστό θέμα για το κινητό σου είναι το [ΕΠΙΣΗΜΟ] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ. Το συγκεκριμένο θέμα είναι για το "αδερφάκι" του Nokia N95 8GB.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Γεια σας παιδιά. Μόλις έκανα την τελευταια αναβαθμιση 35.0.001 και έχασα την ελληνική γλώσσα. Προσπαθώ να την επαναφέρω με τις οδηγίες του forum αλλά δεν μπορώ. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με ένα pm τη διαδικασία πιο απλά γιατί δε βγάζω άκρη. Επίσης είχα αποθηκεύσει κάτι μηνύματα στον υπολογιστή σε μορφή αρχείου vmg. Μπορώ να τα ξαναπεράσω στο κινητό? Και αν ναι, πώς? ευχαριστώ :-p

Edit: Τελικά κάνοντας ακόμα κάποιες προσπάθειες με το Nemesis Suite προσπάθησα να αλλάξω το product code και μετά ξαναέκανα από την αρχή την αναβάθμιση. Μετά το τέλος και της 2ης αναβάθμισης, ανοίγοντας το κινητό μου είχε μια λίστα από χώρες για να επιλέξω (κάτι που δεν είχε γίνει μετά το τέλος την 1ης αναβάθμισης). Επέλεξα Ελλάδα αλλά και πάλι η γλώσσα του κινητού είναι στα αγγλικά και δεν υπάρχουν ούτε τώρα τα ελληνικά στις ρυθμίσεις. Το αρχικό product code μου ήταν 0550372 (που σημαίνει ότι είναι Σκανδιναβικό το κινητό όπως διάβασα) και προσπάθησα να το αλλάξω με το ελληνικό 0550801. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει γιατί δεν βλέπω φως! ευχαριστώ :-p

Edited by js_giannis

Δοκίμασε να το αλλάξεις με το JAF 2ος τρόπος:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Δοκίμασε να το αλλάξεις με το JAF 2ος τρόπος:

Δοκιμάζω τώρα με τον 2ο τρόπο και στο σημείο που λέει να πατήσεις το κουμπί "read values" στο Jaf και να σου εμφανίσει τα πεδία, εμένα παραμένουν κενά. Συνεχίζω γράφοντας απλά το καινούριο product code στο πρώτο πεδίο και πατάω "write values" αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κάποια πρόοδος στο πρόγραμμα. Έχουν αναφερθεί παρόμοια περιστατικά ή εγώ κάνω κάτι λάθος στη διαδικασία?

Edit: Την ώρα της διαδικασίας του Jaf μου βγάζει στο ταμπλό "Status & Results" τα παρακάτω:

JAF version 1.98.62

Detected PKEY: 9000AAC9

Card life counter: 99.99%

P-key nokia module version 01.02

FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!

USB Cable Driver version: 7.1.31.0

Δεν ξέρω αν χρειάζονται για όποιον γνωρίζει από αυτά αν μπορεί να βοηθήσει..

Edited by js_giannis

Όσα μέλη είχαν πρόβλημα με το nss με το jaf κατάφεραν να αλλάξουν το product code. Ίσως να τρέχει κάτι με το pc σου.. δοκίμασε και με ένα άλλο 3ο τρόπο λογικά θα τα καταφέρεις..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3273445#post3273445

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδιά όποιος γνωρίζει καλά κάποιον τρόπο να βάλω πάλι τα ελληνικά αλλάζοντας το product code ας μου στείλει παρακαλώ ένα pm γιατί παιδεύομαι εδώ και 2 μέρες χωρίς αποτέλεσμα. Έχω προσπαθήσει με τους 2 τρόπους που προτείνει το forum, προσπάθησα λίγο και με τον 3ο τρόπο που μου πρότεινε παραπάνω ο gianpithio αλλά τίποτα. Δεν έχω καταλάβει τι μπορεί να φταίει ή αν κάνω εγώ κάτι λάθος. Όποιος ξέρει κάτι θα με σώσει! ευχαριστώ προκαταβολικά.

Edit : Τελικά επιτέλους τα κατάφερα με το Nemesis! Για όποιον ενδιαφέρεται ή έχει το ίδιο πρόβλημα, η λύση είναι η εξής: Αρχικά δοκίμασα να δουλέψω σε άλλον υπολογιστή. Αλλά το σημαντικότερο είναι το ότι διάβασα κάπου μετά από πολύ ψάξιμο ότι οι νέες εκδόσεις της Nokia για το PC Suite μπλοκάρουν το Nemesis(NSS) να δουλέψει και βγάζει error στην προσπάθεια αλλαγής του product code. Άρα η λύση είναι να απεγκαταστήσετε ότι πρόγραμμα της Nokia έχετε και να εγκαταστήσετε το παλιό pc suite με το cdάκι της Nokia που περιλαμβάνεται στην αγορά του κινητού. Στη συνέχεια, αφού κάνετε τις διαδικασίες με το NSS, εγκαταστήσετε το τελευταίο Nokia Software Updater και κάντε κανονικά την αναβάθμιση. Αυτά! :p :p

Edited by js_giannis

Παιδιά όποιος γνωρίζει καλά κάποιον τρόπο να βάλω πάλι τα ελληνικά αλλάζοντας το product code ας μου στείλει παρακαλώ ένα pm γιατί παιδεύομαι εδώ και 2 μέρες χωρίς αποτέλεσμα. Έχω προσπαθήσει με τους 2 τρόπους που προτείνει το forum, προσπάθησα λίγο και με τον 3ο τρόπο που μου πρότεινε παραπάνω ο gianpithio αλλά τίποτα. Δεν έχω καταλάβει τι μπορεί να φταίει ή αν κάνω εγώ κάτι λάθος. Όποιος ξέρει κάτι θα με σώσει! ευχαριστώ προκαταβολικά.

Edit : Τελικά επιτέλους τα κατάφερα με το Nemesis! Για όποιον ενδιαφέρεται ή έχει το ίδιο πρόβλημα, η λύση είναι η εξής: Αρχικά δοκίμασα να δουλέψω σε άλλον υπολογιστή. Αλλά το σημαντικότερο είναι το ότι διάβασα κάπου μετά από πολύ ψάξιμο ότι οι νέες εκδόσεις της Nokia για το PC Suite μπλοκάρουν το Nemesis(NSS) να δουλέψει και βγάζει error στην προσπάθεια αλλαγής του product code. Άρα η λύση είναι να απεγκαταστήσετε ότι πρόγραμμα της Nokia έχετε και να εγκαταστήσετε το παλιό pc suite με το cdάκι της Nokia που περιλαμβάνεται στην αγορά του κινητού. Στη συνέχεια, αφού κάνετε τις διαδικασίες με το NSS, εγκαταστήσετε το τελευταίο Nokia Software Updater και κάντε κανονικά την αναβάθμιση. Αυτά! :p :p

κατι μου λεει οτι θα την πατησουν αρκετοι με καινουρια κινητα (βλεπε n8) που ισος φερουν απο εξωτερικο ελπιζοντας οτι θα του αλλαξουν την γλωσσα.

ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το παλιο pc suite δεν θα υποστηριζει το n8 οποτε αναγκαστικα θα εχεις το καινουριο που μπλοκαρει το nss (αν αυτο συνεχιζει και λειτουργει και στο n8 βεβαια)

Edited by jimacid

• 4 weeks later...
Γειά σας παιδια.Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος που γράφω αλλά έχω ένα πρόβλημα με ένα Ν95.Το έχει ένας φίλος μου και το έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμήσεων και όταν πάει να αποθηκεύσει κάτι στην μνήμη του λέει μνήμη πλήρης.Γιατί γίνετε αυτό?

Γειά σας παιδια.Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος που γράφω αλλά έχω ένα πρόβλημα με ένα Ν95.Το έχει ένας φίλος μου και το έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμήσεων και όταν πάει να αποθηκεύσει κάτι στην μνήμη του λέει μνήμη πλήρης.Γιατί γίνετε αυτό?

Του βγάζει αυτό το μήνυμα, γιατί έχει γεμίσει η μνήμη της συσκευής. Ας κοιτάξει με ένα διαχειριστή αρχείων τι δεδομένα έχει μέσα στην μνήμη της συσκευής. Π.χ. αρχεία που έχουν σταλθεί με bluetooth, φωτογραφίες, διάφοροι ήχοι κλήσεων κτλ.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Το θέμα είναι ότι σύνδεσα το κινητό με τον υπολογιστή και η μνήμη του ήταν 512kb.Κάτι δεν πάει καλά.Δεν γίνετε μόλις βγάλω μία φώτο η ένδειξη απο 99% που έχει να πηγαίνει στο 95%.

μα αμα η μνημη του ειναι 512kb μονο τοτε επιβεβαιωνετε πως εχει γεμισει...

μετεφερε ολες τις φωτογραφιες-βιντεο-ηχους-οτι αλλο ειναι αποθηκευμενο στο κινητο στην καρτα μνημης για να απελευθερωσεις την μνημη

Ίσως δεν τα εξήγησα σωστά.Το κινητό γράφει πως είναι τι νόκια Ν95 8GB και η μνήμη του είναι μόνο 512kb. Edited by kaha

αυτο που ακριβως το λεει?

μπες στα εργαλεια και στην συνεχεια στην διαχειρηση αρχειων.

εκει εχει 2 καρτελες.

η πρωτη ειναι η μνημη του κινητου.

χωρις να πειραξεις τιποτα, πατησε :

επιλογες ---> στοιχεια μνημης.

και γραψε μας εδω ποση ελευθερη μνημη και ποση μνημη σε χρηση εχει.

στην συνεχεια πατα ενταξει πατα "δεξια" για να πας στην δευτερη καρτελα και πατησε παλι επιλογες ---> στοιχεια μνημης για να δεις ποσο ελευθερη μνημη εχει η "μαζικη αποθηκευση"

και πες μας ξανα τα νουμερα που σου βγαζει

Ίσως δεν τα εξήγησα σωστά.Το κινητό γράφει πως είναι τι νόκια Ν95 8GB και η μνήμη του είναι μόνο 512kb.

μήπως είναι κανένα κίνεζικο,απο αυτά τα πιστά αντίγραφα που κυκλοφορούν?

ρίξε μια ματία με το *#0000#

μήπως είναι κανένα κίνεζικο,απο αυτά τα πιστά αντίγραφα που κυκλοφορούν?

ρίξε μια ματία με το *#0000#

Για κινεζικο το βλεπω και γω...

Καλα ρε παιδια... υπαρχει ΑΚΟΜΑ κοσμος που την "παταει" τοσο ευκολα??

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Για κινεζικο το βλεπω και γω...

Καλα ρε παιδια... υπαρχει ΑΚΟΜΑ κοσμος που την "παταει" τοσο ευκολα??

και όμως την πατάνε γιατί έιτε δεν έχουν γνώση απο τις απαραίτητες λεπτομέρειες των διάφορων κινητών είτε γιατί η χαμηλή τιμή είναι μεγάλο δέλεαρ..

είτε και για τα δύο μαζί!

Εκανα hard format λόγω πολλών προβλημάτων που μου παρουσίαζε (καθυστέρηση και μήνυμα συνέχεια : "application closed standby mode viewsrv11") . Το ερώτημα είναι αν χρειάζεται ξανα ξεκλείδωμα η συσκευή? Με την ευκαιρία πέρασα και την έκδοση 35.0.001.:)

Αφου πάτησα *#0000# μου έβγαλε Nokia N95 8gb λογισμικό κτλπ.Και κινέζικο να ήταν δεν θα έπρεπε να έχει μία μνήμη μεγαλύτερη των 512kb?