navi55 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Στο μενού μέσα στις ρυθμίσεις κάπου λέει "μνήμη σε χρήση"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Εφόσον δεν έχεις πειράξει τη ρύθμιση των μηνυμάτων, δεν είναι αυτό. Πληροφοριακά, πήγαινε στα Μηνύματα > Επιλογές > Ρυθμίσεις > Άλλο. Εκεί τη βρεις. Κάνε μια επανεκκίνηση (κλείσε το και άνοιξε το) και δοκίμασε ξανά. Μη βγάλεις το καλώδιο από τον υπολογιστή και το κινητό. :X:XΩπ συγνωμη εχεις δικιο ειμαι off-topic...Σευχαριστω θα το δοκιμασω.... edit:Δοκιμασα και την επανεκκινηση αλλα τιποτα...Αφαιρεσα και καποιες εφαρμογες μηπως εφταιγαν αυτες αλλα παλι τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Μήπως τρέχεις τον taskman στην 8άρα μνήμη? Γιατί και εγώ παλιά που είχα τον Jtaskman στην κάρτα μνήμης.. έπρεπε να το κλείσω πρώτα για να συνδέσω το κινητό με το pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Παιδια δεν γινεται τιποτα...Οτι και να δοκιμασα το ιδιο καταραμενο μηνυμα μου βγαζει:mad:Εχετε καμια αλλη ιδεα? @navi55:οχι τον κλεινω τον taskman. Μπαινω παταω επιλογες και μετα exit και μετα συνδεω το καλωδιο και παλι δεν μπαινει... edit:Την βρηκα την ακρη...Πηγα και εκανα απεγκατασταση την handy blacklist και με ρωτησε αν θελω να κλεισω και καποια εφαρμογη που ετρεχε πατησα ναι και τελειωσε η υποθεση...Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas56mm Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Γεια σας παιδια!Μολις σημερα απεκτησα στα χερια μου τον επισημο ''θρυλο'' Nokia N95 8GB!Το ανηξα για λιγο και εκει που ελεγε για ανεωση WLAN εγω επελεξα αναζητηση και συνδεθηκα αμεσως με το ρουτερ Wi-Fi μου!περεταιρω θα σας πω μετα τις 23:00 γιατι τωρα το ''θηριο'' μου κοιμαται!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Γεια σας παιδια!Μολις σημερα απεκτησα στα χερια μου τον επισημο ''θρυλο'' Nokia N95 8GB!Το ανηξα για λιγο και εκει που ελεγε για ανεωση WLAN εγω επελεξα αναζητηση και συνδεθηκα αμεσως με το ρουτερ Wi-Fi μου!περεταιρω θα σας πω μετα τις 23:00 γιατι τωρα το ''θηριο'' μου κοιμαται!!!!!!!! ok,καλοριζικο και καλως μας ηρθες...;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Mια ερωτηση παιδια... Θελω να παρω το Ν95 8gb μεταχειρισμενο αλλα διαβαζω πολλες αποψεις που λενε πως ειναι καλυτερο το απλο Ν95 γιατι το 8gb εχει κολληματα. Εσεις τι λετε γι αυτο? Αν ησαστασν στη θεση μου θα παιρνατε το 8αρι ή το απλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Κολλήματα δεν έχει. Αυτό που θεωρείται μειονέκτημα του 8gb έναντι του απλού είναι η ενσωματωμένη fix μνήμη η οποία σου στερεί το δικαίωμα τοποθέτησης μεγαλύτερης μνήμης ή χειρότερα εάν πάθει κάτι θα πρέπει να τρέχεις στο service, αντίθετα με τη κάρτα μνήμης που τη πετάς και παίρνεις μια άλλη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Mια ερωτηση παιδια... Θελω να παρω το Ν95 8gb μεταχειρισμενο αλλα διαβαζω πολλες αποψεις που λενε πως ειναι καλυτερο το απλο Ν95 γιατι το 8gb εχει κολληματα. Εσεις τι λετε γι αυτο? Αν ησαστασν στη θεση μου θα παιρνατε το 8αρι ή το απλο? επισης η μπαταρια του καμια σχεση με του απλου .το 8g μπορει να κρατησει και 3,5 ημερες με νορμαλ χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazos61 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 lazo πρώτα απ' όλα διάβασε το S60 3rd Edition Platform FAQ. Θα σου λύσει πολλές απορίες. Αρχεία από τον υπολογιστή σου περνάς είτε μέσω του PC Suite επιλέγοντας και την αντίστοιχη επιλογή όταν συνδέεις το κινητό με το καλώδιο. Αλλιώς για πιο γρήγορα, όταν συνδέσεις το καλώδιο επέλεξε το Μεταφορά δεδομένων. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αναγνωρίσει ο Η/Υ το κινητό ως χώρο μαζικής αποθήκευσης όπως ακριβώς συμβαίνει με τα usb flash drives. Moderator σε ευχαριστώ για τη βοήθεια. Για την μεταφορά δεδομένων με βόλεψε η επιλογή PC Suite. Και κάτι πολύ αισιόδοξο για μένα, παίδες! Να περάσω στο τηλέφωνο χάρτες μόνο για Ελλάδα και να μη χρεώνομαι στη πλοήγηση. Αν είναι εύκολο! Ας με βοηθήσει κάποιος Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Tελικα εχει πηξει ο κοσμος στα μαιμουδε n95,μεχρι στιγμης 4 γνωστοι μου εχουν πεσει θυματα και τρεχουν να βρουν αυτον που τους το πουλησε.Προσοχη παιδια!! να το τσεκαρετε 2 και 3 φορες πριν το παρετε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Να περάσω στο τηλέφωνο χάρτες μόνο για Ελλάδα και να μη χρεώνομαι στη πλοήγηση. Αν είναι εύκολο! Ας με βοηθήσει κάποιος Ευχαριστώ :) Θα σου προτινα να περασεις το Garmin με τον χαρτη 3 σε 1. Εμενα με εχει βολεψει αρκετα. Για οποια πληροφορια θες αν και εχει αναλυτικες οδηγιες μπορεις να ρωτησεις εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327 Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΧΥΜΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΩ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ PC Η ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Όχι, στην έκθεση θα φαίνονται έτσι. Μπορείς να βάλεις το resco photo viewer που είναι οτι καλύτερο για διαχείριση φωτογραφιών (όχι βίντεο). Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι σα να φωνάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Όχι, στην έκθεση θα φαίνονται έτσι. Μπορείς να βάλεις το resco photo viewer που είναι οτι καλύτερο για διαχείριση φωτογραφιών (όχι βίντεο). Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι σα να φωνάζεις. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε μου. Οπότε αν κατάλαβα καλά μπορείς να ομαδοποιήσεις μόνο τις φωτο και όχι τα βίντεο. Βέβαια μπορεί να υπάρχει και κάτι αντίστοιχο του resco photo viewer και για τα video. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Για βίντεο εγώ χρησιμοποιούσα x-plore, active file, y-browser κτλ. Μπαίνεις στον φάκελο E:\Videos και βρίσκεις αμέσως το βίντεο που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Για βίντεο εγώ χρησιμοποιούσα x-plore, active file, y-browser κτλ. Μπαίνεις στον φάκελο E:\Videos και βρίσκεις αμέσως το βίντεο που θες. Σε ευχαριστώ. Πολύ κατατοπιστικός. Θα τα δοκιμάσω όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε μου. Οπότε αν κατάλαβα καλά μπορείς να ομαδοποιήσεις μόνο τις φωτο και όχι τα βίντεο. Βέβαια μπορεί να υπάρχει και κάτι αντίστοιχο του resco photo viewer και για τα video. Για βίντεο εγώ χρησιμοποιούσα x-plore, active file, y-browser κτλ. Μπαίνεις στον φάκελο E:\Videos και βρίσκεις αμέσως το βίντεο που θες. Για τα βίντεο δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιον file manager. Καλά είναι τα προγράμματα που αναφέρει ο mirrorofsorrow αλλά αν τα θέλεις μόνο γι' αυτή τη δουλειά δεν έχει νόημα πιστεύω. Μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις τον ενσωματωμένο file manager "Διαχείριση αρχείων". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Για τα βίντεο δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιον file manager. Καλά είναι τα προγράμματα που αναφέρει ο mirrorofsorrow αλλά αν τα θέλεις μόνο γι' αυτή τη δουλειά δεν έχει νόημα πιστεύω. Μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις τον ενσωματωμένο file manager "Διαχείριση αρχείων". Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς παιδιά. Θα δοκιμάσω όλες τις λύσεις που μου προτείνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazos61 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Dantekavala ευχαριστώ! Παιδιά θέλω να σας πω πως νιώθω ευχάριστα να είμαι στην παρέα σας, έχετε γνώσεις και κρατάτε ένα πολύ καλό επίπεδο στην επικοινωνία!:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 αν τα θέλεις μόνο γι' αυτή τη δουλειά δεν έχει νόημα πιστεύω. Μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις τον ενσωματωμένο file manager "Διαχείριση αρχείων". Η διαφορά όμως είναι οτι σε έναν file manager μπορείς να θέσεις να σώζεται η τελευταία θέση κατά την έξοδο. Έστι, με το που ανοίγεις το πρόγραμμα είσαι κατευθείαν πχ στον φάκελο που αποθηκεύονται τα νέα βίντεο που τραβάς. Η διαχείριση αρχείων δεν το έχει αυτό. Εγώ πχ είχα μόνιμα το active file κια το άνοιγα αποκλειστικά όταν ήθελα να παίξω βίντεο και ήταν πολύ βολικό. Αλλιώς, ναί, και με την διαχείριση μπορείς να το κάνεις αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Παιδια μια ερωτηση...Στο GPS για να μην χρεωνομαι στις ρυθμισεις θα πρεπει να μην εχω επιλεγμενο μονο το υποβοηθουμενο GPS? Η επιλογη βασει δικτυου εχει χρεωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Παιδια μια ερωτηση...Στο GPS για να μην χρεωνομαι στις ρυθμισεις θα πρεπει να μην εχω επιλεγμενο μονο το υποβοηθουμενο GPS? Η επιλογη βασει δικτυου εχει χρεωση? Πολυ μικρη.Γυρω στα 4 kb κατεβαζει καθε φορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Αν εχω τσεκαρισμενο μονο το ενσωματωμενο GPS και οχι το βασει δικτυου θα υπαρχει προβλημα στην πλοηγηση? Που ακριβως χρησιμευει αυτο δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2723960#post2723960 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts