Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

handy shell(το οποιο υποψιαζομαι οτι κανει την ολη φαση και θα το βγαλω να δω),

photorite sp,smartmovie,besttaskman,divxplayer,xplore,nokiaphotobrowser beta,handy weather k kaspersky mobile antivirus...αυτα τα ολιγα...

Τσέκαρε το handy shell κ το antivirus.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν είναι ανάγκη να κάνεις hard reset.

Δοκίμασε να το κλείσεις, να συνδέσεις το καλώδιο και να το ανοίξεις ενώ είναι κλειστό.

Άσχετο αλλά, να γιατί δεν συμπάθησα ποτέ το N95 8GB και γενικά συσκευές με φιξαρισμένη μνήμη. Μια κάρτα μνήμης δεν δημιουργεί τέτοια κολλήματα.

+1 φιλε μου....

εχεις την καρτουλα σου και ξεμπερδεύεις με την μια.........:)

10000 φορες το απλο 95αρι στο θεμα αυτο παρα το 8g........

Άσχετο αλλά, να γιατί δεν συμπάθησα ποτέ το N95 8GB και γενικά συσκευές με φιξαρισμένη μνήμη. Μια κάρτα μνήμης δεν δημιουργεί τέτοια κολλήματα.

Είσαι σίγουρος? 1,5 χρόνια με το απλό και συνάντησα πολλές φορές το ίδιο πρόβλημα.

Στο πρόβλημα του φίλου τώρα. Μπορείς να δεις την 8αρα μνήμη ακόμα και αν συνδεθείς με την επιλογή του pc suite. Επιλέγεις ο υπολογιστής μου, Nokia Phone Browser, διπλό κλικ στο τηλέφωνο και βλέπεις τις 2 μνήμες (τηλεφώνου και 8άρα). Το ίδιο γίνεται και με το απλό 95άρι

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

το POWER MOVIE ειναι καλο προγραμμα για ταινιες και πως διαβαζει ταινιες avi ,πως δηλαδη μεταφερεις μια ταινια σε μορφη avi στο κινητο σου χωρις το pc suite να στο μετατρεπει σε mp4. ευχαριστω

αυτο ειναι το "κουλο",οτι ενω τρεχω το taskman να δω αν ειναι καμμια εφαρμογη ενεργη και βλεπω μονο την αναμονη,βγαινω με exit και απο τον taskman,αλλα παλι τα ιδια...

Βάλε best taskman ή jbak taskman (στο τηλέφωνο όποιο βάλεις) και άνοιξε την λίστα με τα Procceses για να δεις τι ακριβώς τρέχει.

+1 φιλε μου....

εχεις την καρτουλα σου και ξεμπερδεύεις με την μια.........:)

10000 φορες το απλο 95αρι στο θεμα αυτο παρα το 8g........

Συμφωνώ. Αυτό ακριβώς έλεγα σε μια συζήτηση που είχα προχθές. Αν κάποιος με ρώταγε ποιο να προτιμήσει, θα έλεγα το απλό.

Είσαι σίγουρος? 1,5 χρόνια με το απλό και συνάντησα πολλές φορές το ίδιο πρόβλημα.

Βγάζεις την καρτούλα, την βάζεις στο card reader - στην κάμερα, ότι έχει τελοσπάντων, και τελείωσε η ιστορία. Με το άρι είναι δεμένα τα χέρια σου και ταλαιπωρείσαι άδικα.

το POWER MOVIE ειναι καλο προγραμμα για ταινιες και πως διαβαζει ταινιες avi ,πως δηλαδη μεταφερεις μια ταινια σε μορφη avi στο κινητο σου χωρις το pc suite να στο μετατρεπει σε mp4. ευχαριστω

Δες αυτό.

Αν έχεις card reader και βρες τον αντάπτορα να την τοποθετήσεις....

Πιστεύω πως ο καλύτερος τρόπος είναι αυτός που έγραψα πιο πάνω.

Πάντως σίγουρα θα προτιμούσα να παίρνει ξεχωριστή κάρτα. Για άλλους λόγους

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Βάλε best taskman ή jbak taskman (στο τηλέφωνο όποιο βάλεις) και άνοιξε την λίστα με τα Procceses για να δεις τι ακριβώς τρέχει.

Συμφωνώ. Αυτό ακριβώς έλεγα σε μια συζήτηση που είχα προχθές. Αν κάποιος με ρώταγε ποιο να προτιμήσει, θα έλεγα το απλό.

Βγάζεις την καρτούλα, την βάζεις στο card reader - στην κάμερα, ότι έχει τελοσπάντων, και τελείωσε η ιστορία. Με το άρι είναι δεμένα τα χέρια σου και ταλαιπωρείσαι άδικα.

Δες αυτό.

ok με το προγραμμα μολις κανει μετατροπη πως την περναω την ταινια στο κινητο? και με τους υποτιτλους πως τους βαζουμε στην ταινια.ευχαριστω

Τι πως τη περνάς...;

Συνδέεις το κινητό με τον η/υ μέσω του καλωδίου (κατά προτίμηση σε λειτουργία Μεταφοράς δεδομένων) και κάνεις μια απλή αντιγραφή/επικόλληση στο φάκελο Videos η σε όποιον άλλο εσύ θέλεις.

Τους υπότιτλους θα πρέπει να τους ενσωματώσεις από πριν (στον υπολογιστή δλδ) μέσω ενός προγράμματος. Δες εδώ ένα παράδειγμα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλημέρα σας, εδώ και 2 μέρες έχω στα χέρια μου το Ν95 8G. η πρώτη εντύπωση κακή λόγο του τζόγου που έχει ακόμα και όταν είναι κλειστό! Περνάω κανα 2 θεματάκια με Bluetooth τα δέχεται σαν μήνυμα και τα αποθηκεύω στη μνήμη του τηλεφώνου. Για να τα διαγράψω σύμφωνα με της οδηγίες επιλέγοντας το C δεν τα κατάφερα, τα έσβησα τελικά από τις εφαρμογές - επιλογή - διαγραφή.

Αν θέλει κάποιος ας μου πει αν διαγράφονται τα θέματα πατώντας το c.

Ευχαριστώ :)

Καλημέρα σας, εδώ και 2 μέρες έχω στα χέρια μου το Ν95 8G. η πρώτη εντύπωση κακή λόγο του τζόγου που έχει ακόμα και όταν είναι κλειστό! Περνάω κανα 2 θεματάκια με Bluetooth τα δέχεται σαν μήνυμα και τα αποθηκεύω στη μνήμη του τηλεφώνου. Για να τα διαγράψω σύμφωνα με της οδηγίες επιλέγοντας το C δεν τα κατάφερα, τα έσβησα τελικά από τις εφαρμογές - επιλογή - διαγραφή.

Αν θέλει κάποιος ας μου πει αν διαγράφονται τα θέματα πατώντας το c.

Ευχαριστώ :)

Καλημέρα και καλορίζιοκο!

Για να απεγκαταστήσεις τα θέματα που περνάς στο κινητό σου θα πρέπει να πηγαίνεις στο εικονίδιο Διαχείρηση εφαρμογών, δεν μπορείς να τ' αφαιρέσεις με άλλο τρόπο.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Παιδια μια ερωτηση...Οταν συνδεσω το καλωδιο ειτε με pc suite ειτε με απλη μεταφορα δεδομενων πως πρεπει να το αποσυνδεσω με ασφαλεια μετα?

Όταν συνδέεσαι σε λειτουργία PC Suite δεν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο, απλά αποσυνδέεις το καλώδιο.

Όταν συνδέεσαι σε λειτουργία Μεταφορά Δεδομένων, θα πρέπει να κάνεις ασφαλή κατάργηση, όπως ακριβώς κάνεις και όταν έχεις συνδεδεμένο ένα usb flash drive ή έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

όχι, δεν χρειάζεται.

Loose slider fix for N95-2

ενα βιντεο που δειχνει πως να φτιαξεις το τζογο στο slider με "απλες" ενεργειες.

Το εχετε δει, το εχετε προσπαθησει? Αξιζει πιστευετε τον κοπο?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Καλό το βιντεάκι, ξέρουμε τουλάχιστο ότι φτιάχνει ο τζόγος. Θα πρέπει βέβαια να τα ακουμπήσουμε σε έναν τεχνικό της Nokia δυστυχώς! :mad::mad:

Παιδιά είμαι αρχάριος και άσχετος. :blink:

1. μπορεί η η συσκευή να παίξει ένα θέμα κινούμενο η π.χ το κοντέρ που έχω δει σε προηγούμενα Νοκια να δείχνει την ισχύ του σήματος την ημερομηνία αντί τα χιλιόμετρα…, κάτι παρόμοιο Τ.Π η να προτείνετε κάτι δικό σας?

2. έχω εγκαταστήσει το CD, ποια βήματα ακολουθώ για να μεταφέρω αρχεία?

ευχαριστώ :)

lazo πρώτα απ' όλα διάβασε το S60 3rd Edition Platform FAQ.

Θα σου λύσει πολλές απορίες.

Αρχεία από τον υπολογιστή σου περνάς είτε μέσω του PC Suite επιλέγοντας και την αντίστοιχη επιλογή όταν συνδέεις το κινητό με το καλώδιο.

Αλλιώς για πιο γρήγορα, όταν συνδέσεις το καλώδιο επέλεξε το Μεταφορά δεδομένων.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αναγνωρίσει ο Η/Υ το κινητό ως χώρο μαζικής αποθήκευσης όπως ακριβώς συμβαίνει με τα usb flash drives.

Εχω βαλει παιδια το emTube και θελω να το απεγκαταστησω αλλα ειτε παω απο την διαχειρηση αρχειων ειτε πατωντας το c ενω ξεκιναεινα το αφαιρεσει βγαινει ενα μηνυμα σφαλματος.:mad: Καμια ιδεα για να το βγαλω?

Παιδια μια ερωτηση. Επειδη ειμαι καινουριος σε symbian δεν τα ξερω και πολυ καλα οποτε χρειαζομαι βοηθεια...Οταν συνδεω το καλωδιο και επιλεγω μεταφορα δεδομενων μου βγεζει το μηνυμα η μνημη μαζικης αποθηκευσης χρησημοποιειται απο καποια εφαρμοφη και δεν μπορω να μπω. Εχω βαλει το handy taskman αλλα δεν ξερω που να παω για να δω ποια εφαρμογη τρεχει...

Μήπως έχεις ρυθμίσει να αποθηκεύονται τα μηνύματα (sms, mms) στην 8αρα μνήμη;

Για να δεις ποιες εφαρμογές τρέχουν πάτα παρατεταμένα το πλήκτρο του μενού.

Η λίστα που θα εμφανιστεί θα περιέχει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν αυτή τη στιγμή.

Πατωντας το μου βγαζει τη λιστα που εχει αρχικα την αναμονη και απο κατω μου βαζει τη διαχειρηση εφαρμογων και τα μηνυματα ενω μολις το πρωτο εβαλα μου εβγαζε μονο την αναμονη.

Πως ρυθμιζεις που αποθηκευονται τα μηνυματα?

Εφόσον δεν έχεις πειράξει τη ρύθμιση των μηνυμάτων, δεν είναι αυτό.

Πληροφοριακά, πήγαινε στα Μηνύματα > Επιλογές > Ρυθμίσεις > Άλλο. Εκεί τη βρεις.

Κάνε μια επανεκκίνηση (κλείσε το και άνοιξε το) και δοκίμασε ξανά. Μη βγάλεις το καλώδιο από τον υπολογιστή και το κινητό.

ΥΓ: Θα μεταφέρω τα μηνύματα στο σωστό θέμα δλδ του N95 8gb.