Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλημερα...

ο μετρητης μυνηματων που βρισκεται???

υπαρχει μηπως ξεχωριστο λογισμικο που κανει αυτην τη δουλεια??

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν υπάρχει μετρητής μηνυμάτων. Μπορείς να τα τσεκάρεις είτε απο το αναλυτικό μητρώο ή να πας στις ρυθμίσεις μηνυμάτων και να αλλάξεις των αριθμό αποθηκευμένων σταλθέντων.

Θα ήθελα να μάθω αν έγινε κάτι με το θέμα της φωτογραφίας (θολές) και ποια είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού.

Ευχαριστώ και καλώς ήρθα..........

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Η τελευταία είναι η 31.0.015 (07-11-08).

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

σε πολλές ιστοσελίδες υπάρχουν animated screensavers / themes για Nokia N95 8gb αλλά όταν κατεβάζω βγάζει μήνυμα και λέει δεν είναι συμβατή. Πώς μπορούμε να κατεβάσουμε αυτά?

Η τελευταία είναι η 31.0.015 (07-11-08).

Άλλαξε κάτι στο θέμα της φωτογραφίας? Μία σύγκριση που έκανα προ τριμήνου περίπου, το απλό έβγαζε καθαρότερες φωτογραφίες.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

το n95 8gb εχει ενσωματομενη μνημη...

εχει δοκιμασει κανεις για recover?

απ οτι διαβασα πρεπει να το συνδεσεις στο pc σε mass storage mode ωστε να εμφανιστει στο my computer san Removable drive ωστε να το αναγνωριζουν τα προγραμματα που κυκλοφορουν για Pc

εγω...........

συγνωμη ρε παιδια,αλλα τι αφαιρεσε ο τυπος απ το φλας γιατι δεν φαινεται καθαρα,και που εβαλε το κατσαβιδι για να το αφαιρεσει??:blink:

Poco X3 nfc 6/128

συγνωμη ρε παιδια,αλλα τι αφαιρεσε ο τυπος απ το φλας γιατι δεν φαινεται καθαρα,και που εβαλε το κατσαβιδι για να το αφαιρεσει??:blink:

Ειπε οτι εχει μια τρυπα εκει που δειχνει, εβαλε μεσα το κατσαβιδι και μαλλον εκοψε(knock the red light right off..) καποιο καλώδιο που συνδέει το LED.

το n95 8gb εχει ενσωματομενη μνημη...

εχει δοκιμασει κανεις για recover?

απ οτι διαβασα πρεπει να το συνδεσεις στο pc σε mass storage mode ωστε να εμφανιστει στο my computer san Removable drive ωστε να το αναγνωριζουν τα προγραμματα που κυκλοφορουν για Pc

Ναι, θα πρέπει να συνδεθεί ως μαζική αποθήκευση (λειτουργία μεταφοράς δεδομένων) για να έχεις ελπίδα επαναφοράς δεδομένων σου.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

παρακαλω αν μπορει καποιος να βοηθησει.περασα δοκιμαστικα για ενα μηνα την φωνητικη πλοηγηση απο νοκια shop ,μου δειχνει οτι εχω την αδεια πιανει δορυφορους κανονικα μου δειχνει το θεση μου ,βαζω μια διευθυνση αλλα δεν μπορει να υπολογισει την αποσταση διαδρομης,με αποτελεσμα οταν κινουμαι να κινητε μονο το βελακι χωρις να μου δειχνει την διευθυνση που εχω βαλει.το πηγα στο νοκια shop αλλα το παλικαρι ασχετος μου ειπε οτι πρεπει να παει στα κεντρικα.μηπως κανω κατι λαθος αν μπορει καποιος ας βοηθησει .ευχαριστω

Δηλαδή βάζεις ένα σημείο άφιξης, πατάς οδήγηση στο σημείο εκείνο και δεν ξεκινάει η πλοήγηση με τις φωνητικές οδηγίες;

ναι ετσι,αλλα αγορασα απο την νοκια την φωνητικη πλοηγηση για ενα μηνα.δεν βαζω σημειο αφιξης μου βγαζει απευθειας που ειμαι και μετα βαζω διευθυνση και παταω οδγηστε εδω.

Γειά σας κι από εμένα.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάποιο πρόβλημα που έχω εδώ και αρκετό καιρό.

Κατ'αρχάς όταν ανοίγω το τηλέφωνο ενώ είναι κλειστό, προσπαθεί να κάνει εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα. Αφού περάσουν κάποια δευτερόλεπτα και τελικά δε μπορεί να κάνει την εγκατάσταση, μου βγάζεις το εξής μήνυμα:

Βρέθηκε μη αξιόπιστο λογισμικό στη μνήμη μαζικής αποθήκευσης.

Φαντάστηκα πως είναι κάποιο είδος ιού ή κάτι παραπλήσιο.

Έκανα αναβάθμιση μέσω ίντερνετ αλλά το πρόβλημα δεν έφυγε.

Φοβούμενος κάποια υποκλοπή έβαλα το Kaspersky Mobile Security.

Αφού έβαλα αυτό, όταν ανοίγω το τηλέφωνο μου βγάζει το Kaspersky:

Network Access Blocked. Προφανώς αυτό που υπάρχει μέσα στο τηλέφωνο, προσπαθεί να μπει στο δίκτυο ή στο διαδίκτυο.

Να πω πως πριν κάποιους μήνες, εγκατέστησα κάποια παιχνίδια στο κινητό μου και μάλλον από εκεί έγινε η δουλειά. Όταν προσπαθώ να τα απεγκαταστήσω, δε με αφήνει.

Καμιά ιδέα?

Γειά σας κι από εμένα.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάποιο πρόβλημα που έχω εδώ και αρκετό καιρό.

Κατ'αρχάς όταν ανοίγω το τηλέφωνο ενώ είναι κλειστό, προσπαθεί να κάνει εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα. Αφού περάσουν κάποια δευτερόλεπτα και τελικά δε μπορεί να κάνει την εγκατάσταση, μου βγάζεις το εξής μήνυμα:

Βρέθηκε μη αξιόπιστο λογισμικό στη μνήμη μαζικής αποθήκευσης.

Φαντάστηκα πως είναι κάποιο είδος ιού ή κάτι παραπλήσιο.

Έκανα αναβάθμιση μέσω ίντερνετ αλλά το πρόβλημα δεν έφυγε.

Φοβούμενος κάποια υποκλοπή έβαλα το Kaspersky Mobile Security.

Αφού έβαλα αυτό, όταν ανοίγω το τηλέφωνο μου βγάζει το Kaspersky:

Network Access Blocked. Προφανώς αυτό που υπάρχει μέσα στο τηλέφωνο, προσπαθεί να μπει στο δίκτυο ή στο διαδίκτυο.

Να πω πως πριν κάποιους μήνες, εγκατέστησα κάποια παιχνίδια στο κινητό μου και μάλλον από εκεί έγινε η δουλειά. Όταν προσπαθώ να τα απεγκαταστήσω, δε με αφήνει.

Καμιά ιδέα?

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ, συνέβη από τότε που εγκατέστησα το garmin. Πιθανότατα υπάρχει κάποια εντολή που στο startup του κινητού το κάνει να προσπαθεί να εγκαταστήσει κάτι από την flash μνήμη.

Υπάρχει κάπου κάποιος φάκελος startup ή κάτι παραπλήσιο όπως και στα windows mobile?

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Δεν είναι ιός. Κάποιο θέμα ή εφαρμογή που έχεις περάσει στην κάρτα δημιουργεί το συγκεκριμένο φαινόμενο. Αυτός συμβαίνει συνήθως και στα αναβαθμισμένα κινητά.

Οι εφαρμογές, παρόλο που δεν σβήνονται απο την κάρτα, μετά την αναβάθμιση, παύουν να λειτουργούν. Οπότε, καλό είναι μετά απο αναβα΄θμιση, να κάνετε φορματ σε τηλέφωνο και κάρτα και ξανά όλα απο την αρχή.

Παιδια, παιχνιδια και εφαρμογες που μπορω να βρω?

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253365#post2253365

Δεν γνωρίζω πως μπορείς να σώσεις τις επαφές σου μέσω του OVI γιατί εγώ χρησιμοποιώ PC Suite.

Αν ενδιαφέρεσαι πάντως υπάρχει και άλλος τρόπος ώστε να τις σώσεις στον υπολογιστή σου.

Πήγαινε στις Επαφές, επέλεξε τες όλες και πάτα Επιλογές > Αντιγραφή > Στη κάρτα μνήμης.

Έπειτα αν δεις μέσω της Διαχείρισης αρχείων στην 8αρα μνήμη στο φάκελο Others/Contacts θα τις βρεις σε μορφή vcf.

Για να τις σώσεις στον υπολογιστή δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο παρά να συνδέσεις το κινητό μέσω USB στον υπολογιστή σε κατάσταση Μεταφοράς δεδομένων, να βρεις τον εν λόγω φάκελο και να τον αντιγράψεις.

δεν μου αφηνει να δω τον φακελο οταν ειναι συνδεδεμενος στον υπολογιστη διοτι λεει χρησιμοποιειται η μνημη μαζικης αποθηκευσης

Εκανα αναβαθμιση στην 31 και θελω να ρωτησω το εξης: παταω απο το πισισουτ μαπς, με σκοπο να περασω τους ελληνικους χαρτες. Ωστοσο, με παραπεμπει στο σιτε, οπου περα απο το Get the latest version of Maps για το κινητο μου, δε βλεπω κατι αλλο. Τους χαρτες και οχι το nokia maps που τους βρισκω;

Με παραξενευει που δεν το'χω βρει ακομα..

ƒ

Σε στέλνει εκεί για να κατεβάσεις το Nokia Map Loader.

δεν μου αφηνει να δω τον φακελο οταν ειναι συνδεδεμενος στον υπολογιστη διοτι λεει χρησιμοποιειται η μνημη μαζικης αποθηκευσης

Μήπως έχεις ορίσει τα μηνύματα να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης ή έχεις εγκαταστήσει κάποιο θέμα εκεί; Κάνε του και μια επανεκκίνηση και ξανασύνδεσέ το.