interseptoras Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Και τα 3 θέματα είναι στο κινητό ή κάποιο το έβαλες στην κάρτα; Αν έχεις βάλει θέμα στην κάρτα μνήμης, τότε αυτό δημιουργεί το φαινόμενο αυτό. Βγάλτο και βάλτο στο τηλέφωνο. παντως αυτο ειναι σοβαρο bug της συσκευης.δηλαδη αμα θελουμε να εγκαταστησουμε ενα θεμα θα πρεπει να το βαζουμε στην μνημη τηλεφωνου για να μην εχουμε τετοιου ειδους προβληματα.να ξεχασουμε λοιπον τον σκληρο δισκο της συσκευης.:mad::mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 παντως αυτο ειναι σοβαρο bug της συσκευης.δηλαδη αμα θελουμε να εγκαταστησουμε ενα θεμα θα πρεπει να το βαζουμε στην μνημη τηλεφωνου για να μην εχουμε τετοιου ειδους προβληματα.να ξεχασουμε λοιπον τον σκληρο δισκο της συσκευης.:mad::mad: οντως χαζομαρα:(το κανουν και αλλα 60αρια...και στο Ε66 μου το εκανε. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgetto Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 παντως αυτο ειναι σοβαρο bug της συσκευης.δηλαδη αμα θελουμε να εγκαταστησουμε ενα θεμα θα πρεπει να το βαζουμε στην μνημη τηλεφωνου για να μην εχουμε τετοιου ειδους προβληματα.να ξεχασουμε λοιπον τον σκληρο δισκο της συσκευης.:mad::mad: Σαν bug δεν λέει πολλά αφού το θέμα μπαίνει εύκολα από pc suite... Εγώ εκεί που τα τσατίζομαι είναι να το κάνω restart για να το συνδέσω ως εξωτερικό σκληρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 οντως χαζομαρα:(το κανουν και αλλα 60αρια...και στο Ε66 μου το εκανε. δυστηχως αυτο το κανανε και με το απλό 95 μετα το τελευταίο update...... θα μας τρελανει ωρες ωρες η νοκια........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Συγνωμη παιδια, να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα παρακαλω.. Η ιστορια με τα θεματα που ειναι εγκατεστημενα στην 8αρα μνημη και δημιουργει προβλημα ναι, ειναι αρνητικο γενικα. Αλλα που ειναι το προβλημα αν βαλεις μερικα θεματα στην "εσωτερικη" μνημη του κινητου? Ποιο το αρνητικο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Κανενα απλα μειωνετε λιγο η μνημη της συσκευης :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 καλησπερα. οτι γραφω εδω το εχω δοκιμασει για 3 εβδομαδες περιπου και δεν ειδα κανενα προβλημα στο τηλεφωνο μου. πιστευω πως δεν υπαρχει περιπτωση να παθει το κινητο καποια ζημια γιατι ολα επανερχονται μετα απο επανεκκινηση. στο δικο μου n95 8gb ειδα μια διαφορα στην μπαταρια 10%-15% περιπου και στην ταχυτητα ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα. αυτο γινετε γιατι σταματαμε καποιες εφαρμογες τις νοκια που "τρεχουν" στο παρασκηνιο τις οποιες κατα την γνωμη μου οι περισσοτεροι απο εμας δεν θα τις δουλεψουν ποτε. μαλλον δουλευουν σε ολα τα s60v3 κινητα 1.κατεβαζετε το jbak taskman (ο κορυφαιος taskman κατα την ταπεινη μου γνωμη) απο τα γνωστα μαγαζια και το κανετε εγκατασταση. 2.τρεχετε το προγραμμα και πατε menu-tools-processes εκει βρισκετε το adarserver.exe και πατατε menu-program rules και tickαρετε to kill by memory clean. το ιδιο κανετε και για τα : faxmodem.exe (αν στελνετε fax απο το κινητο μην το κανετε) vcommandmanager (αν δουλευετε τις χαλια φωνητικες εντολες της nokia μην το κανετε) IPVoiceMailAppEngine.exe (αν εχετε καποια υπηρεσια voice mail ή κατι τετοιο μην το κανετε) πηγαινετε στο αρχικο παραθυρο του jbak taskman και πατατε menu-tools-memory clean. αυτο ητανε τα παραπανω αρχεια σταματανε να τρεχουν και δεν σας τρωνε μπαταρια και ταχυτητα. αυτο θα πρεπει να το κανετε μετα απο καθε επανεκκινηση.(για το adatserver.exe πρεπει να πω πως δεν ξερω που χρησιμευει, διαβασα γι'αυτο στο xxxxxxxxxxxxx, αλλα οπως ειπα και παραπανω το οτι το "σκοτωσα" δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα) υπαρχει βεβαια και η εντολη auto kill αλλα ΔΕΝ την προτεινω γιατι αν κατι παει στραβα πατε για φορματ. 3.αυτο ειναι μονο για οσους εχουν χακαρισμενο τηλεφωνο και θα σταματησει δυο ακομη αρχεια που εχουν σχεση με το lifeblog. αν το δουλευετε ΜΗΝ κανετε τα παρακατω τρεχετε το jbak taskman και πατε menu-tools-processes εκει βρισκετε το lifeblogobserver.exe και πατατε menu-terminate process ανοιγετε τον x-plore (αν δεν τον εχετε καντε εγραφη στο xxxxxxxxxxx και θα τον βρειτε) πηγαινετε στο αρχειο c/data/lifeblog/database/lifeblog.db και το σβηνετε. κανετε επανεκκινηση. ξανατρεχετε το jbak taskman και πατε menu-tools-processes εκει βρισκετε το lifeblogobserver.exe και ξαναπατατε menu-terminate process ανοιγετε τον x-plore πηγαινετε στο αρχειο c/data/lifeblog/database/lifeblog.db πατατε 6 και tickαρετε hidden και read-only. κανετε επανεκκινηση ξανα και ειστε ετοιμοι.το lifeblogobserver.exe δεν θα ξεκιναει τωρα μαζι με το τηλεφωνο. τωρα κανετε το βημα δυο για το LBTRACKER.exe μπορει να φαινοντα πολλα αλλα δεν θα σας παρει πανω απο 10 λεπτα, και σε καθε επανεκκινηση πανω απο 3 δευτερολεπτα. καποιοι εδω στο φορουμ σιγουρα τα ξερουν ολα αυτα, ελπιζω ομως σε καποιους να φανουν χρησιμα οσα εγραψα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Νεκταρια ευχαριστω,θα το δοκιμασω αυριο πρωι πρωι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 φοβαμαι να τα δοκιμασω ολα αυτα ... καθως κιολας δεν εχω χακαρισμενο το κινητο μονο το product code του εχω αλλαξει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Γιατι δεν μπορω να βρω ενα Ν95 σε μια λιγο πιο χαμηλη τιμουλα? :( Γιατι να πωλειται ακομα 500 και 500+ ευρουλακια ενω εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα με αλλα μοντελα οπως το Ν82 που πωλειται τοσο πιο φθηνα? :cry: Επειδη εχει μεγαλυτερη οθονη? Προσπαθω να ερθω κι εγω στις σελιδες σας, αλλα δεν το βλεπω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 ευχαριστώ θα τα δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Γιατι δεν μπορω να βρω ενα Ν95 σε μια λιγο πιο χαμηλη τιμουλα? :( Γιατι να πωλειται ακομα 500 και 500+ ευρουλακια ενω εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα με αλλα μοντελα οπως το Ν82 που πωλειται τοσο πιο φθηνα? :cry: Επειδη εχει μεγαλυτερη οθονη? Προσπαθω να ερθω κι εγω στις σελιδες σας, αλλα δεν το βλεπω.. μιλάς για το απλό?εγώ το εχω δει με 480Ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Οχι βεβαια, για το Ν95-8GB λεω (γι'αυτο το γραφω κι εδω).. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Οχι βεβαια, για το Ν95-8GB λεω (γι'αυτο το γραφω κι εδω).. λίγο δύσκολο πιστεύω ίσως αν έρθρει το ν96 να πέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 φοβαμαι να τα δοκιμασω ολα αυτα ... καθως κιολας δεν εχω χακαρισμενο το κινητο μονο το product code του εχω αλλαξει ... Δεν υπαρχει λογος να φοβασαι.. Εαν κατι παει στραβα που ΔΕΝ θα παει μπορεις να τα φερεις ολα στην αρχικη τους κατασταση με hard format. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Το κινιτό μου μετα την εγκατάσταση του Opera κολησε και δεν ξαναδούλεψε, δηλαδη το ανοίγω, ανάβει ο φωτισμός των πλήκτρων και μετά τίποτα. Τι κάνω τώρα?? παει για σέρβις ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Δοκιμασες να το ανοιξεις χωρις την καρτα μνημης? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Δοκιμασες να το ανοιξεις χωρις την καρτα μνημης? Ποιά κάρτα μνήμης; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Εντάξει, απλά μπεδεύτηκε ο Γιάννης.:wacko::blink: Όλα τα Nokia έχουν κάρτα εκτός από αυτό. Έπεσε λίγο έξω.:rolleyes: @c_arroyo Δόκιμασες να βγάλεις για λίγο την μπαταρία, να την βάλεις ξανά και να δοκιμάσεις να το ανοίξεις? Δοκίμασε να κάνεις φορμάτ με τον παρακάτω τρόπο: "με κλειστό το κινητό πατάμε «πράσινο πλήκτρο κλήσης» «*», «3», και ταυτόχρονα ανοίγουμε το κινητό χωρίς να αφήσουμε τα πλήκτρα. Χάνονται όλα τα δεδομένα από τη μνήμη του κινητού, όχι όμως και από την κάρτα μνήμης. Ως εκ τούτου κρατήστε πρώτα ένα back-up των σημαντικών σας δεδομένων από τη μνήμη του τηλεφώνου (τηλεφωνικός κατάλογος, μηνύματα κλπ)." Μπορείς να δοκιμάσεις και το εξής, άνοιξε το τηλέφωνο και άστο μέχρι να εμφανιστεί το κλασσικό screensaver της Nokia, αν εμφανιστεί δοκίμασε να το συνδέσεις με το καλώδιο usb και τρέξε το nokia software updater και δες αν βρίσκει το τηλέφωνο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Εντάξει, απλά μπεδεύτηκε ο Γιάννης.:wacko::blink: Όλα τα Nokia έχουν κάρτα εκτός από αυτό. Έπεσε λίγο έξω.:rolleyes: @c_arroyo Δόκιμασες να βγάλεις για λίγο την μπαταρία, να την βάλεις ξανά και να δοκιμάσεις να το ανοίξεις? Δοκίμασε να κάνεις φορμάτ με τον παρακάτω τρόπο: "με κλειστό το κινητό πατάμε «πράσινο πλήκτρο κλήσης» «*», «3», και ταυτόχρονα ανοίγουμε το κινητό χωρίς να αφήσουμε τα πλήκτρα. Χάνονται όλα τα δεδομένα από τη μνήμη του κινητού, όχι όμως και από την κάρτα μνήμης. Ως εκ τούτου κρατήστε πρώτα ένα back-up των σημαντικών σας δεδομένων από τη μνήμη του τηλεφώνου (τηλεφωνικός κατάλογος, μηνύματα κλπ)." Μπορείς να δοκιμάσεις και το εξής, άνοιξε το τηλέφωνο και άστο μέχρι να εμφανιστεί το κλασσικό screensaver της Nokia, αν εμφανιστεί δοκίμασε να το συνδέσεις με το καλώδιο usb και τρέξε το nokia software updater και δες αν βρίσκει το τηλέφωνο. Δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα :cry: μονάχα φωτίζονται τα πλήκτρα, η οθόνη μένει μαυρη και οτι και αν πατήσω δεν πάιρνει χαμπάρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Που εκανες εγκατασταση την εφαρμογη? Μηπως εγινε κατι αλλο? Σιγουρα δεν ανοιγει με hard format? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Στη μνήμη του τηλεφώνου την εγατέστησα, ετρεξε και οταν έγραψα τον κωδικό ενεργοποιησης κόλησε. Του έβγαλα την μπαταρια και δεν ξανα άνοιξε. Πριν λίγο προσπάθησα πάλη να κάνω φορματ και απλά ανοιξε η οθόνη που λέει NOKIA με το άσπρο φόντο. Ενώ εγραφα το μύνημα άνοιξε ξαφνικα μου ζήτησε περιοχή και ώρα τα έγραψα, με έβγαλε στην οθόνη αναμονής και αρχισε να εγκαθηστά καιτι και ξανακόλησε....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Δοκιμασε να το ανοιξεις ξανα κανοντας hard format νομιζω οτι θα ανοιξει. Βρες καποιο φιλο σου να σε βοηθησει με τον συνδυασμο των πληκρων. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα.... Κατα διαστήματα δούλεψε μετα το format αλλα ξαφνικα σβήνει η οθόνη και φωτίζονται τα πλήκτρα. Εβγαζα την μπαταρία το ανοιγα κανονικά, μετα το ίδιο πάλι. Τωρα δεν κάνει τίποτα πάλι όπως πριν... Να το πάω στην Vodafone από όπου το πήρα η αλού?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexander23 Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Kαλησπέρα σε όλους!Έχω το Ν95 8G και αναρωτιόμουν αν υπάρχει σε καμια ιστοσελίδα ένα σπασμένο πρόγραμμα πλοήγησης για να κατεβάσω και να το συνδιάσω με τους χάρτες που έχει η συσκευή.Αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα!Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts