Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα σε ολους.Ειχα μια ''μικρη'' ατυχια και μου επεσε το κινητο απο δευτερο οροφο πολυκατοικιας και εσκασε κατω με μεγαλοπρεπεια, με αποτελεσμα να σκορπισει δεξια και αριστερα...φρικη σας λεω...:cry:

Ψαχνω να παρω αλλο και προσεξα οτι εχουν πεσει η τιμες(το πηρα πριν απο 5 μηνες 739ευρω).Εχει κανεις να μου προτινει που μπορω να βρω την καλυτερη τιμη??Θα το παρω μετρητοις

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στο πλαίσιο έχει 569,00 € μέσω internet, αρκετά καλή τιμή. Στο κατάστημα έχει 619,00 €.

Δεν νομίζω να το βρεις φθηνότερα...:O

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Παιδια καλησπερα σε ολους.Ειχα μια ''μικρη'' ατυχια και μου επεσε το κινητο απο δευτερο οροφο πολυκατοικιας και εσκασε κατω με μεγαλοπρεπεια, με αποτελεσμα να σκορπισει δεξια και αριστερα...φρικη σας λεω...:cry:

Ψαχνω να παρω αλλο και προσεξα οτι εχουν πεσει η τιμες(το πηρα πριν απο 5 μηνες 739ευρω).Εχει κανεις να μου προτινει που μπορω να βρω την καλυτερη τιμη??Θα το παρω μετρητοις

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=156347

οι τιμες που εχει το site που ειδε ο φιλος δεν ειναι οι τελικες τιμες αλλα δημοπρασιας.δεν ειναι 290$ η τελικη τιμη του

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Ευχαριστώ πολύ όλους.

Αυτός που το πουλάει είναι ηλ.κατάστημα στην Αυστραλία.

Τον ρώτησα που είναι κατασκευασμένο και μου είπε στην Κορέα.

Τι σημαίνει αυτό, οτι είναι μαιμού?

τα γνήσια νόκια ν95 είναι κατασκευασμένα στην φινλανδία,το πιθανότερο είναι να είναι μούφα.

Eγώ το πήρα από αγγελία με χρήση ένος μήνα (και μάλιστα φαινόταν οτί είταν καινούργιο, πραγματικα αγρατζούνιστο) 340€ και έδωσα και 10€ για πρόσωψη (αν και δεν χρειαζόταν) και είναι μία χαρά, ούτε που το καταλαβένεις οτί το πήρα μεταχείρο.. Επεσα στην περίπτωση...

Αλλά αν θες καινούργιο τότε αλλάζει... Απλά τα διπλάσια πιο ακριβό, αλλά καινούργιο...

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Eγώ το πήρα από αγγελία με χρήση ένος μήνα (και μάλιστα φαινόταν οτί είταν καινούργιο, πραγματικα αγρατζούνιστο) 340€ και έδωσα και 10€ για πρόσωψη (αν και δεν χρειαζόταν) και είναι μία χαρά, ούτε που το καταλαβένεις οτί το πήρα μεταχείρο.. Επεσα στην περίπτωση...

Αλλά αν θες καινούργιο τότε αλλάζει... Απλά τα διπλάσια πιο ακριβό, αλλά καινούργιο...

Το σκεφτηκα για μεταχειρισμενο,ειδικα τωρα που παιζει να ερθει και το N96,αλλα με τα μεταχειρισμενα ειναι αυτο που ειπες,να ειμαι τυχερος να πεσω στην περιπτωση αλλιως δεν ξερω τι θα μου βγει...:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το βρηκα ιταλια σε μαγαζι 420 καινουριο στην ελλαδα παιζει τετοια τιμη η οχι?

Δεν νομίζω ό,τι μπορεί να το βρεις ολοκαίνουργιο από κατάστημα σε τόσο καλή τιμή. Μόνο μεταχειρισμένο θα το βρεις σε τέτοια τιμή.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

λογικα η τιμη του δεν θα πεσει κι αλλο μολις κυκλοφορησει το Ν96?

Λογικά θα πέσει η τιμή του όταν βγει το Ν96, αλλα το θέμα είναι πότε θα κυκλοφορήσει το Ν96. Δεν ξέρουμε ακόμα ούτε πότε θα έρθει στην Ελληνική αγορά, ούτε υπάρχει κάποια ανακοίνωση για το πότε θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Αν δεν βιάζεσαι να αγοράσεις το Ν95 8GΒ μπορείς να περιμένεις.

παιδια εχω προβλημα με την οθονη του Ν95 8GB . και θελει αλαγμα. ποσο κοστιζει η αλλαγη στην ΝΟΚΙΑ? θα μου ζητηζουν πανω απο 200 ευρω?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλημέρα σε όλους! Είμαι κι εγώ κάτοχος του Ν95 8G και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν μόνο συγκεκριμένα συμβατά bluetooth handfree με τη συσκευή ή όχι. Το λέω γιατί έχω ένα Sony ericsson bluetooth και δεν το ''βλέπει'' καθόλου. Εκτός αν εγώ κάνω κάτι λάθος... Επίσης, πώς μπορώ να παίζω ταινίες .avi με υπότιτλους; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ναι με τα περισσότερα που κυκλοφορουν στην αγορα ειναι συμβατα... ταινείες avi μπορεις να παιξεις με το smartmovie, coreplayer κλπ αλλα για να δειχνει υπότιτλους πρέπει να ειναι ενσωματομένοι στην ταινία
ck

Επισης και με το DVDFab Platinum μπορεις να μετατρεψεις οτι ταινια εχεις σε dvd και να παιζει μια χαρα στο κινητο σου!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σας ευχαριστώ! Τότε ένα Sony Ericsson HBH PV-712 bluetooth που έχω γιατί δεν το... πιάνει; Ποια ακριβώς διαδικασία πρέπει να κάνω, για να το αναγρίσει;... Επίσης αν έχω τους υπότιτλους ξεχωριστά δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

Σας ευχαριστώ! Τότε ένα Sony Ericsson HBH PV-712 bluetooth που έχω γιατί δεν το... πιάνει; Ποια ακριβώς διαδικασία πρέπει να κάνω, για να το αναγρίσει;...

Όταν θέλω να συνδέσω για πρώτη φορά συσκευή bluetooth στο κινητό μου, πρώτα ανοίγω το BT του κινητού μου και επιλέγω να είναι ορατή η συσκευή μου, μετά ενεργοποιώ το BT και αμέσως γίνεται το "ζευγάρωμα", ύστερα καταχωρώ και τον κωδικό για να γίνει αξιόπιστη συσκευή το ακουστικό BT.

Όταν θέλω να συνδέσω για πρώτη φορά συσκευή bluetooth στο κινητό μου, πρώτα ανοίγω το BT του κινητού μου και επιλέγω να είναι ορατή η συσκευή μου, μετά ενεργοποιώ το BT και αμέσως γίνεται το "ζευγάρωμα", ύστερα καταχωρώ και τον κωδικό για να γίνει αξιόπιστη συσκευή το ακουστικό BT.

Κι εγώ αυτό κάνω, αλλά δε γίνεται κανένα ξευγάρωμα. Κάνω και αναζήτηση και μου γράφει οτι δε βρέθηκαν συσκευές... Κάνω κάτι λάθος ή είναι πρόβλημα συμβατότητας;

Κι εγώ αυτό κάνω, αλλά δε γίνεται κανένα ξευγάρωμα. Κάνω και αναζήτηση και μου γράφει οτι δε βρέθηκαν συσκευές... Κάνω κάτι λάθος ή είναι πρόβλημα συμβατότητας;

Δεν νομιζω να είναι πρόβλημα συμβατότητας. Εγώ έχω συνδέσει το κινητό μου με ηχοσύστημα αυτοκινήτου μέσω ΒΤ και είναι sony το ηχοσύστημα. Μήπως σου διαφεύγει κάτι? Για δοκίμασε ξανα. Υπάρχουν πολλά παιδιά από εδώ μέσα που έχουν συνδέσει SE με Nokia.

Δεν νομιζω να είναι πρόβλημα συμβατότητας. Εγώ έχω συνδέσει το κινητό μου με ηχοσύστημα αυτοκινήτου μέσω ΒΤ και είναι sony το ηχοσύστημα. Μήπως σου διαφεύγει κάτι? Για δοκίμασε ξανα. Υπάρχουν πολλά παιδιά από εδώ μέσα που έχουν συνδέσει SE με Nokia.

Δεν ξέρω πραγματικά τι μπορεί να μου διαφεύγει, αλλά δε λειτουργεί... Σ' ευχαριστώ πολύ, πάντως. Ίσως αν κάποιο από τα παιδιά που έχει συνδεσει SE με Nokia μπορεί να έχει κάποια ιδέα...

Δεν ξέρω πραγματικά τι μπορεί να μου διαφεύγει, αλλά δε λειτουργεί... Σ' ευχαριστώ πολύ, πάντως. Ίσως αν κάποιο από τα παιδιά που έχει συνδεσει SE με Nokia μπορεί να έχει κάποια ιδέα...

Την πρώτη φορά που θέλεις να συνδέσεις το κινητό με bt hands free, θα ανοίξεις το bt από το κινητό και μετά από το hands free θα κρατήσεις για κάποια δευτερόλεπτα πατημένο το κουμπί που ανοίγει και ας έχει ενεργοποιηθεί το bt ώστε να μπορεί να είναι ορατό από το τηλέφωνο. Θα κάνεις μετά αναζήτηση από το κινητό θα το βρει θα βάλεις τον κωδικό και θα είσαι έτοιμος να το χρησιμοποιήσεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

Την πρώτη φορά που θέλεις να συνδέσεις το κινητό με bt hands free, θα ανοίξεις το bt από το κινητό και μετά από το hands free θα κρατήσεις για κάποια δευτερόλεπτα πατημένο το κουμπί που ανοίγει και ας έχει ενεργοποιηθεί το bt ώστε να μπορεί να είναι ορατό από το τηλέφωνο. Θα κάνεις μετά αναζήτηση από το κινητό θα το βρει θα βάλεις τον κωδικό και θα είσαι έτοιμος να το χρησιμοποιήσεις..

Παιδιά σας ευχαριστώ, αλλά μάλλον κάτι θα τρέχει με το συγκεκριμένο ακουστικό. Το δοκιμάζω σε 2 Nokia και δε μου το βρίσκουν και σε ένα SE και μου το βρίσκει! Τι να πω...:confused::worry:

πως μπορω να μικρυνω το μεγεθος φωτο που εχω βγαλει για να τη στειλω με μμσ?υποτιθεται στο μενου της φωτο υπαρχει και επεξεργασια αλλα δε το βρισκω.δε μου το εμφανιζει