Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθώ να στείλω ενα βίντεο μεσω mail (gmail μεσω wifi). Μου βγαζει ενα μηνυμα σφαλματος και μετα εχει κολλησει το εικονιδιο του εξερχομενου (ενα βελακι προς τα πανω μεσα σε ενα "traY").

Πως μπορω να διακοψω αυτη τη διαδικασια και να φυγει το εικονιδιο; Δεν φαινεται να τρεχει καμια διαδικασια, ενω και οταν το κλεινω και το ξανανοιγω, συνεχιζει να κανει το ιδιο.

Θα πας ΜΗΝΥΜΑΤΑ/ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ θα βρείς το σχετικό μηνυμα (αυτό που εστειλες )και πατώντας παρατεταμένα επάνω του θα ανοίξουν οι επιλογές ΑΠΟΣΤΟΛΗ (για να το ξαναστείλει ή να ξαναπροσπαθήσει ) και ΔΙΑΓΡΑΦΗ (για να ακυρώσεις την αποστολή και να σβήσει το εικονίδιο του εξερχόμενου )

Nobody's perfect

• 3 months later...
  • Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια καλησπερα ψαχνω αυτο το κινητο για δευτερο και σκεφτομαι να το φερω απο εξωτερικο.

ειναι κλειδωμενο ή οχι? εαν ειναι κλειδωμενο ξεκλειδωνει?

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι «κλειδωμένο» ή όχι. Αν εννοείς «κλειδωμένο» σε κάποιο πάροχο τότε ρίξε μια ματιά εδώ Ξεκλείδωμα συσκευών από δίκτυο

Καινούργια όμως συσκευή δεν νομίζω ότι θα μπορέσεις να βρεις κάπου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Εκτός του αν θα είναι κλειδωμένο ή όχι, θα πρέπει να προσέξεις να είναι το μοντέλο που κυκλοφόρησε και εδώ, ώστε να μπορείς να περάσεις την ελληνική γλώσσα.

Το μοντέλο που σε ενδιαφέρει είναι το RM-320 στη περίπτωση του N95 8GB.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• 3 weeks later...

Καλησπέρα στο forum. Έχω ένα Νokia n95 8GB εδώ και 4 χρόνια.Ομολογώ ότι δεν είμαι και ο μεγαλύτερος γνώστης σε θέματα χειρισμού του κινητού(το αντίθετο μάλιστα) επομένως δεν μπορώ να αντιμετωπίσω το πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε τον τελευταίο καιρό.

Το πρόβλημα είναι το εξής. Εκεί που το κινητό ήταν μια χαρά,χωρίς κανένα πρόβλημα κάποια στιγμή μου έπεσε απ τα χέρια και βγήκαν η μπαταρία και η sim. Προφανώς δεν είναι η πρώτη φορά που μου πέφτει το κινητό οπότε υπέθεσα πως δεν θα είχε κάποιο πρόβλημα. Όταν το ξανάφτιαξα και το άνοιξα είδα πως οι επαφές μου έχουν διαγραφεί,κι εκτός αυτού δεν μπορώ να προσθέσω άλλες(δεν υπάρχει καν αυτή η επιλογή). Εδώ να επισημάνω πως όταν με παίρνει τηλ/μου στέλνει μήνυμα ένα άτομο από τις επαφές μου το κινητό μου δείχνει το όνομα του παρά το γεγονός ότι πλέον στην λίστα με τις επαφές δεν υπάρχει τίποτα. Επομένως υποθέτω πως κάπως έχουν αλλάξει οι ρυθμίσεις μου και δεν διαβάζει από την μνήμη του τηλεφώνου αλλά από την μνήμη μαζικής αποθήκευσης(που υποθέτω είναι τα 8GB) ή το ανάποδο.

Δεν ξέρω αν πόσταρα στο σωστό section, αν μπορείτε να βοηθήσετε θα σας είμαι ευγνώμον.

Δοκίμασε να του κανείς ένα hard reset.

Αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα τότε πήγαινέ σε κάποιο nokia store

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 2 weeks later...
Παιδες help! Έχω ένα παλιο N95 στο οποιο έχει χαλάσει η οθόνη του, ωστόσο δέχεται κανονικά κλήσεις. Θέλω να σώσω επαφές και αρχεια μουσικης και φωτογραφίες. Αν εχει κανεις ακομα το τηλεφωνο, και θελει, ας μου πει τα βηματα να τα κανω "στα τυφλα" . Το συνδεω με τον υπολογιστη, αλλα προφανως πρεπει να επιλεξω usb storage ή κάπως έτσι για να το δει το pc suite, αλλά δεν βλέπω :( heeelp !

• 4 weeks later...

Αν θυμάμαι καλά, η πρώτη επιλογή στο τηλ είναι αυτη που θέλεις οπότε πστησε το κεντρικό κέρσορα. Αν τυχών δεν είναι, αποσυνδεσε το τηλ και ξανασυνδεσέ το. Μετά πάτησε ένα κλικ το επσνω κουμπί. Επανέλαβε το ίδιο. Το πολύ στην τέταρτη προσπάθεια θα λειτουργήσει....;)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπέρα στο forum. Έχω ένα Νokia n95 8GB εδώ και 4 χρόνια.Ομολογώ ότι δεν είμαι και ο μεγαλύτερος γνώστης σε θέματα χειρισμού του κινητού(το αντίθετο μάλιστα) επομένως δεν μπορώ να αντιμετωπίσω το πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε τον τελευταίο καιρό.

Το πρόβλημα είναι το εξής. Εκεί που το κινητό ήταν μια χαρά,χωρίς κανένα πρόβλημα κάποια στιγμή μου έπεσε απ τα χέρια και βγήκαν η μπαταρία και η sim. Προφανώς δεν είναι η πρώτη φορά που μου πέφτει το κινητό οπότε υπέθεσα πως δεν θα είχε κάποιο πρόβλημα. Όταν το ξανάφτιαξα και το άνοιξα είδα πως οι επαφές μου έχουν διαγραφεί,κι εκτός αυτού δεν μπορώ να προσθέσω άλλες(δεν υπάρχει καν αυτή η επιλογή). Εδώ να επισημάνω πως όταν με παίρνει τηλ/μου στέλνει μήνυμα ένα άτομο από τις επαφές μου το κινητό μου δείχνει το όνομα του παρά το γεγονός ότι πλέον στην λίστα με τις επαφές δεν υπάρχει τίποτα. Επομένως υποθέτω πως κάπως έχουν αλλάξει οι ρυθμίσεις μου και δεν διαβάζει από την μνήμη του τηλεφώνου αλλά από την μνήμη μαζικής αποθήκευσης(που υποθέτω είναι τα 8GB) ή το ανάποδο.

Δεν ξέρω αν πόσταρα στο σωστό section, αν μπορείτε να βοηθήσετε θα σας είμαι ευγνώμον.

σύνδεσέ το με το pc μέσω pc suite και δεν αν σου εμφανίζει τις επαφές. Κάνε και μια επανεκκίνηση κι αν δεν πάει τίποτα σωστά τότε πας σε hard reset.

Υ.Γ. Κάπως αργα απανταω......:)

Edited by Itchrist86

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• 7 months later...

Καλησπέρα σας.

Έχω ένα παλιό NOKIA N95 8GB το οποίο μετά απο χρόνια αποφάσισα να το φτιάξω. Το πρόβλημά του είναι οτι κατά τη διάρκεια flashαρίσματος με τον Φοίνικα, τραβήχτηκε το καλώδιο USB και το κινητό "πέθανε". Ανάβει δηλαδή, αλλά φωτίζονται μόνο τα κουμπιά και μετά crashάρει. Με άλλα λόγια, "χτύπησε" το BIOS. Για να επισκευαστεί χρειάζεται κάποιο BOX και FBUS καλώδιο τα οποία δε διαθέτω και δεν αξίζει να τα αγοράσω. Το ερώτημά μου είναι λοιπόν αν γνωρίζει κάποιος κανένα καλό μαγαζί που να διαθέτει την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για να μου το επισκευάσουν, με κάποια λογική τιμή φυσικά καθώς κατά τ'άλλα η συσκευή είναι σαν καινούργια και δε θέλω να την αποχωριστώ. Ήδη πήγα και στην αντιπροσωπία της NOKIA, αλλά όπως είναι φυσικό μου είπαν οτι δεν επισκευάζεται.

Ευχαριστώ πολύ!

...everything can happen...

Καλησπέρα σας.

Έχω ένα παλιό NOKIA N95 8GB το οποίο μετά απο χρόνια αποφάσισα να το φτιάξω. Το πρόβλημά του είναι οτι κατά τη διάρκεια flashαρίσματος με τον Φοίνικα, τραβήχτηκε το καλώδιο USB και το κινητό "πέθανε". Ανάβει δηλαδή, αλλά φωτίζονται μόνο τα κουμπιά και μετά crashάρει. Με άλλα λόγια, "χτύπησε" το BIOS. Για να επισκευαστεί χρειάζεται κάποιο BOX και FBUS καλώδιο τα οποία δε διαθέτω και δεν αξίζει να τα αγοράσω. Το ερώτημά μου είναι λοιπόν αν γνωρίζει κάποιος κανένα καλό μαγαζί που να διαθέτει την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για να μου το επισκευάσουν, με κάποια λογική τιμή φυσικά καθώς κατά τ'άλλα η συσκευή είναι σαν καινούργια και δε θέλω να την αποχωριστώ. Ήδη πήγα και στην αντιπροσωπία της NOKIA, αλλά όπως είναι φυσικό μου είπαν οτι δεν επισκευάζεται.

Ευχαριστώ πολύ!

Mπορείς να το πας στο 9volto.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Προσπάθησε μήπως και στο δει ο Φοίνικας κάπως. Έτσι πίστευα και γώ πάνω σε ένα φλασάρισμα, πως τα τίναξε. Δεν θυμάμαι τι πάτησα, δεν έχω το PC πρόχειρο για να δω κιόλας. Αλλά ακριβώς το ίδιο, δεν άναβε και κάπως επανήλθε...

Με το USB, υπόψην... ;)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

@bobo1704 εφόσον έχεις ασχοληθεί με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ρίξε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό Επαναφορά νεκρής Symbian συσκευής

[sIGPIC][/sIGPIC]

@bobo1704 εφόσον έχεις ασχοληθεί με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ρίξε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό Επαναφορά νεκρής Symbian συσκευής

Φίλε μου ο συγκεκριμένος οδηγός αφορά συσκευές που υποστηρίζουν "Dead mode flashing". Δυστυχώς το Ν95 όντας πιο παλιά συσκευή δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία και για να κάνει φορμάτ πρέπει να είναι ανοικτό. Έχω κάνει άπειρες προσπάθειες, αλλά δεν το βρίσκει με τίποτα γιατί δε bootάρει η συσκευή....

Ευχαριστώ πάντως!

...everything can happen...

Φίλε μου ο συγκεκριμένος οδηγός αφορά συσκευές που υποστηρίζουν "Dead mode flashing". Δυστυχώς το Ν95 όντας πιο παλιά συσκευή δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία και για να κάνει φορμάτ πρέπει να είναι ανοικτό. Έχω κάνει άπειρες προσπάθειες, αλλά δεν το βρίσκει με τίποτα γιατί δε bootάρει η συσκευή....

Ευχαριστώ πάντως!

Ανατρίχιασα που βλεπω ζωή στο λατρεμένο μου τηλ.

Προσπάθησες με hard reset? Δεν θυμάμαι τον συνδυασμό πλήκτρων αλλά νομίζω μενου+3+#+power button.

• 5 months later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ Ν95 ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ (ΦΩΤΟ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΚΤΛ) ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΡΗΣΗ 5GB , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΗ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ & ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΕΖΕΙ ΣΕ ΑΦΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ;;;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες,

διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Edited by impreza_sti

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum. :)

Ξαφνικά παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα; Δοκίμασες να συνδέσεις την συσκευή σε υπολογιστή για να δεις αν είναι τα αρχεία «στην θέση τους»;

[sIGPIC][/sIGPIC]

sorry για τα κεφαλεα ,

ναι παρουσιαστικε ξαφνικα , το σινδεσα στο υπολογιστη και μου λεει οτι εχο ελευθερο χωρο 2gb απο τα 8. αλλα τα αρχεια δεν φενονται πουθενα...

Μέχρι πριν εμφανιζόταν και ξαφνικά τα "έχασες". Σύνδεσέ με το pc και κοίταξε σε αλλους φάκελους γιατι προφανώς υπάρχουν σε κάποιον φάκελο που δεν τον βλέπει η εφαρμογή "φωτογραφίες".

τα αρχεια δεν φενονται πουθενα... απο φωτογραφιες video ηχο...ενω καποιες εικονες που τα ειχα σε αλλο φακελο τα βλεπω κανονικα...

Τσέκαρε σε όλους τους φακελους.

Μήπως ειναι στο resource?

Πως μπήκαν τα αρχεία στο κινητό σου? Τα κατέβασες από το νετ? Copy paste απο το pc?

----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτος ο "φακελος" τι περιέχει και γιατι υπάρχουν δύο φάκελοι"videos"?

τα τσεκαρα ολα,τα αρχείαηταν στο κηνητο.οι φακελοι αφτι εουν δημιουργιθη μονα τους

Και ξαναρωτάω. Δεν είναι μέσα σε αυτους τους φακελους???

πριν τα έβλεπες και ξαφνικά χάθηκαν? Κάνε μια επανεκκίνηση μήπως και φτιάξει αλλιως απείλησέ το πως θα το πετάξεις στους εγκρεμνους.....:lol

• 2 months later...