js_giannis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) Παιδιά όποιος γνωρίζει καλά κάποιον τρόπο να βάλω πάλι τα ελληνικά αλλάζοντας το product code ας μου στείλει παρακαλώ ένα pm γιατί παιδεύομαι εδώ και 2 μέρες χωρίς αποτέλεσμα. Έχω προσπαθήσει με τους 2 τρόπους που προτείνει το forum, προσπάθησα λίγο και με τον 3ο τρόπο που μου πρότεινε παραπάνω ο gianpithio αλλά τίποτα. Δεν έχω καταλάβει τι μπορεί να φταίει ή αν κάνω εγώ κάτι λάθος. Όποιος ξέρει κάτι θα με σώσει! ευχαριστώ προκαταβολικά. Edit : Τελικά επιτέλους τα κατάφερα με το Nemesis! Για όποιον ενδιαφέρεται ή έχει το ίδιο πρόβλημα, η λύση είναι η εξής: Αρχικά δοκίμασα να δουλέψω σε άλλον υπολογιστή. Αλλά το σημαντικότερο είναι το ότι διάβασα κάπου μετά από πολύ ψάξιμο ότι οι νέες εκδόσεις της Nokia για το PC Suite μπλοκάρουν το Nemesis(NSS) να δουλέψει και βγάζει error στην προσπάθεια αλλαγής του product code. Άρα η λύση είναι να απεγκαταστήσετε ότι πρόγραμμα της Nokia έχετε και να εγκαταστήσετε το παλιό pc suite με το cdάκι της Nokia που περιλαμβάνεται στην αγορά του κινητού. Στη συνέχεια, αφού κάνετε τις διαδικασίες με το NSS, εγκαταστήσετε το τελευταίο Nokia Software Updater και κάντε κανονικά την αναβάθμιση. Αυτά! :p :p Edited September 3, 2010 by js_giannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) js_giannis said: Παιδιά όποιος γνωρίζει καλά κάποιον τρόπο να βάλω πάλι τα ελληνικά αλλάζοντας το product code ας μου στείλει παρακαλώ ένα pm γιατί παιδεύομαι εδώ και 2 μέρες χωρίς αποτέλεσμα. Έχω προσπαθήσει με τους 2 τρόπους που προτείνει το forum, προσπάθησα λίγο και με τον 3ο τρόπο που μου πρότεινε παραπάνω ο gianpithio αλλά τίποτα. Δεν έχω καταλάβει τι μπορεί να φταίει ή αν κάνω εγώ κάτι λάθος. Όποιος ξέρει κάτι θα με σώσει! ευχαριστώ προκαταβολικά. Edit : Τελικά επιτέλους τα κατάφερα με το Nemesis! Για όποιον ενδιαφέρεται ή έχει το ίδιο πρόβλημα, η λύση είναι η εξής: Αρχικά δοκίμασα να δουλέψω σε άλλον υπολογιστή. Αλλά το σημαντικότερο είναι το ότι διάβασα κάπου μετά από πολύ ψάξιμο ότι οι νέες εκδόσεις της Nokia για το PC Suite μπλοκάρουν το Nemesis(NSS) να δουλέψει και βγάζει error στην προσπάθεια αλλαγής του product code. Άρα η λύση είναι να απεγκαταστήσετε ότι πρόγραμμα της Nokia έχετε και να εγκαταστήσετε το παλιό pc suite με το cdάκι της Nokia που περιλαμβάνεται στην αγορά του κινητού. Στη συνέχεια, αφού κάνετε τις διαδικασίες με το NSS, εγκαταστήσετε το τελευταίο Nokia Software Updater και κάντε κανονικά την αναβάθμιση. Αυτά! :p :p κατι μου λεει οτι θα την πατησουν αρκετοι με καινουρια κινητα (βλεπε n8) που ισος φερουν απο εξωτερικο ελπιζοντας οτι θα του αλλαξουν την γλωσσα. ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το παλιο pc suite δεν θα υποστηριζει το n8 οποτε αναγκαστικα θα εχεις το καινουριο που μπλοκαρει το nss (αν αυτο συνεχιζει και λειτουργει και στο n8 βεβαια) Edited September 4, 2010 by jimacid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaha Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Γειά σας παιδια.Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος που γράφω αλλά έχω ένα πρόβλημα με ένα Ν95.Το έχει ένας φίλος μου και το έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμήσεων και όταν πάει να αποθηκεύσει κάτι στην μνήμη του λέει μνήμη πλήρης.Γιατί γίνετε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 kaha said: Γειά σας παιδια.Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος που γράφω αλλά έχω ένα πρόβλημα με ένα Ν95.Το έχει ένας φίλος μου και το έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμήσεων και όταν πάει να αποθηκεύσει κάτι στην μνήμη του λέει μνήμη πλήρης.Γιατί γίνετε αυτό? Του βγάζει αυτό το μήνυμα, γιατί έχει γεμίσει η μνήμη της συσκευής. Ας κοιτάξει με ένα διαχειριστή αρχείων τι δεδομένα έχει μέσα στην μνήμη της συσκευής. Π.χ. αρχεία που έχουν σταλθεί με bluetooth, φωτογραφίες, διάφοροι ήχοι κλήσεων κτλ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaha Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Το θέμα είναι ότι σύνδεσα το κινητό με τον υπολογιστή και η μνήμη του ήταν 512kb.Κάτι δεν πάει καλά.Δεν γίνετε μόλις βγάλω μία φώτο η ένδειξη απο 99% που έχει να πηγαίνει στο 95%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 μα αμα η μνημη του ειναι 512kb μονο τοτε επιβεβαιωνετε πως εχει γεμισει... μετεφερε ολες τις φωτογραφιες-βιντεο-ηχους-οτι αλλο ειναι αποθηκευμενο στο κινητο στην καρτα μνημης για να απελευθερωσεις την μνημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaha Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 (edited) Ίσως δεν τα εξήγησα σωστά.Το κινητό γράφει πως είναι τι νόκια Ν95 8GB και η μνήμη του είναι μόνο 512kb. Edited September 30, 2010 by kaha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 αυτο που ακριβως το λεει? μπες στα εργαλεια και στην συνεχεια στην διαχειρηση αρχειων. εκει εχει 2 καρτελες. η πρωτη ειναι η μνημη του κινητου. χωρις να πειραξεις τιποτα, πατησε : επιλογες ---> στοιχεια μνημης. και γραψε μας εδω ποση ελευθερη μνημη και ποση μνημη σε χρηση εχει. στην συνεχεια πατα ενταξει πατα "δεξια" για να πας στην δευτερη καρτελα και πατησε παλι επιλογες ---> στοιχεια μνημης για να δεις ποσο ελευθερη μνημη εχει η "μαζικη αποθηκευση" και πες μας ξανα τα νουμερα που σου βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 kaha said: Ίσως δεν τα εξήγησα σωστά.Το κινητό γράφει πως είναι τι νόκια Ν95 8GB και η μνήμη του είναι μόνο 512kb. μήπως είναι κανένα κίνεζικο,απο αυτά τα πιστά αντίγραφα που κυκλοφορούν? ρίξε μια ματία με το *#0000# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 mightyr said: μήπως είναι κανένα κίνεζικο,απο αυτά τα πιστά αντίγραφα που κυκλοφορούν? ρίξε μια ματία με το *#0000# Για κινεζικο το βλεπω και γω... Καλα ρε παιδια... υπαρχει ΑΚΟΜΑ κοσμος που την "παταει" τοσο ευκολα?? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 thePRODIGY said: Για κινεζικο το βλεπω και γω... Καλα ρε παιδια... υπαρχει ΑΚΟΜΑ κοσμος που την "παταει" τοσο ευκολα?? και όμως την πατάνε γιατί έιτε δεν έχουν γνώση απο τις απαραίτητες λεπτομέρειες των διάφορων κινητών είτε γιατί η χαμηλή τιμή είναι μεγάλο δέλεαρ.. είτε και για τα δύο μαζί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Εκανα hard format λόγω πολλών προβλημάτων που μου παρουσίαζε (καθυστέρηση και μήνυμα συνέχεια : "application closed standby mode viewsrv11") . Το ερώτημα είναι αν χρειάζεται ξανα ξεκλείδωμα η συσκευή? Με την ευκαιρία πέρασα και την έκδοση 35.0.001.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaha Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Αφου πάτησα *#0000# μου έβγαλε Nokia N95 8gb λογισμικό κτλπ.Και κινέζικο να ήταν δεν θα έπρεπε να έχει μία μνήμη μεγαλύτερη των 512kb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 kaha said: Αφου πάτησα *#0000# μου έβγαλε Nokia N95 8gb λογισμικό κτλπ.Και κινέζικο να ήταν δεν θα έπρεπε να έχει μία μνήμη μεγαλύτερη των 512kb? πάντως με μια πρόχειρη αναζήτηση είδα πως υπάρχουν και άλλοι ανα τον κόσμο που τους εμφανίζει 512kb μνήμης και καταλήγουν στο οτι είναι κλώνος. imei σου βγάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaha Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Για ΙΜΕΙ δεν κοίταξα.Θα το κοιτάξω και θα σου πώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr ότι σου βγάλει πέρασε στη φόρμα που έχει η σελιδά αυτή και θα σου δώσει λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 roxy said: Εκανα hard format λόγω πολλών προβλημάτων που μου παρουσίαζε (καθυστέρηση και μήνυμα συνέχεια : "application closed standby mode viewsrv11") . Το ερώτημα είναι αν χρειάζεται ξανα ξεκλείδωμα η συσκευή? Με την ευκαιρία πέρασα και την έκδοση 35.0.001.:) Αν εννοείς να το κάνεις hack, ναι μπορείς να το κάνεις. Δοκίμασε με το HelloOX. Οδηγίες υπάρχουν στο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] S60 3rd - Hacks & Patches. Για ότι άλλη απορία έχεις σχετικά με το hack το ρωτάς στο συγκεκριμένο θέμα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 kaha said: Αφου πάτησα *#0000# μου έβγαλε Nokia N95 8gb λογισμικό κτλπ.Και κινέζικο να ήταν δεν θα έπρεπε να έχει μία μνήμη μεγαλύτερη των 512kb? γιατι δεν καθεσε 2 λεπτα να κανεις αυτο που σου ειπα στο προηγουμενο μηνυμα μου? jimacid said: αυτο που ακριβως το λεει? μπες στα εργαλεια και στην συνεχεια στην διαχειρηση αρχειων. εκει εχει 2 καρτελες. η πρωτη ειναι η μνημη του κινητου. χωρις να πειραξεις τιποτα, πατησε : επιλογες ---> στοιχεια μνημης. και γραψε μας εδω ποση ελευθερη μνημη και ποση μνημη σε χρηση εχει. στην συνεχεια πατα ενταξει πατα "δεξια" για να πας στην δευτερη καρτελα και πατησε παλι επιλογες ---> στοιχεια μνημης για να δεις ποσο ελευθερη μνημη εχει η "μαζικη αποθηκευση" και πες μας ξανα τα νουμερα που σου βγαζει εαν δεν καταφερεις να το κανεις γιατι δεν τα βρησκεις αυτα που σου λεω στο μενου ειναι κινεζικο και ελειξε η υποθεση. εαν παλι τα βρεις και δεις τα στοιχεια, σιγουρα δεν ειναι κινεζικο μιας και τα κινεζικα δεν εχουνε πιστες αντιγραφες του μενου της νοκια και επιπλεον θα μας εχεις κατατοπησει στο θεμα του προβληματος... δηλαδη ποια απο ολες της μνημες εχει γεμισει τελος παντων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaha Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 jimacid said: αυτο που ακριβως το λεει? μπες στα εργαλεια και στην συνεχεια στην διαχειρηση αρχειων. εκει εχει 2 καρτελες. η πρωτη ειναι η μνημη του κινητου. χωρις να πειραξεις τιποτα, πατησε : επιλογες ---> στοιχεια μνημης. και γραψε μας εδω ποση ελευθερη μνημη και ποση μνημη σε χρηση εχει. στην συνεχεια πατα ενταξει πατα "δεξια" για να πας στην δευτερη καρτελα και πατησε παλι επιλογες ---> στοιχεια μνημης για να δεις ποσο ελευθερη μνημη εχει η "μαζικη αποθηκευση" και πες μας ξανα τα νουμερα που σου βγαζει Λοιπόν λέει σύνολο 8gb και ελεύθερο 8191Μ.Δεν έχει εξωτερική μνήμη είναι η μνήμη τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaha Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Όταν πατάω *#06# μου βγάζει το ΙΜΕΙ κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Φιλε, ανεβασε μια φωτο να τελειωνουμε Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TasosN1986 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 kaha said: Λοιπόν λέει σύνολο 8gb και ελεύθερο 8191Μ.Δεν έχει εξωτερική μνήμη είναι η μνήμη τηλεφώνου. αυτο το κινητο το ειχα πριν κανα χρονο κ θυμαμε καλα οτι ειχε καποια εσωτερικη μνημη κ εξωτερικη μνημη μαζικης αποθηκευσης 8gb. (οταν πατας αποθυκευση ενα αρχειο σε ρωταει που θες να παει) τωρα αν βλεπεις στο ιμει κανα 種屬漢藏語系漢語族的聲調語言 .... ο mightyr σου εδωσε την απαντηση! Παράθεση NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 mightyr said: και όμως την πατάνε γιατί έιτε δεν έχουν γνώση απο τις απαραίτητες λεπτομέρειες των διάφορων κινητών είτε γιατί η χαμηλή τιμή είναι μεγάλο δέλεαρ.. είτε και για τα δύο μαζί! Πως καταλαβαινεις ότι ενα κινητό ειναι κινεζικο-μούφα-οχι αυθεντικο κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 εγώ προσωπικά σε nokia απομιμήσεις που έχουν πέσει στα χέρια μου πρόσεξα χειρότερη ποιότητα πλαστικών,κυρίως τριξίματα κτλ, εμφανή διαφορά στην κάμερα που συνήθως αυτά έχουν μια vga αντε 1.3mpx. τα χρώματα της οθόνης μοιάζουν ξεθωριασμένα. και λειτουργικά βλέπεις κάποιες μικρές λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν. αντι πχ να λέει WLAN λέει WALN και κάτι τέτοια παρόμοια. προφανώς θα υπάρχουν και άλλα μυστικά.εγώ αυτά έχω ξεχωρίσει/κοιτάω κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 mightyr said: εγώ προσωπικά σε nokia απομιμήσεις που έχουν πέσει στα χέρια μου πρόσεξα χειρότερη ποιότητα πλαστικών,κυρίως τριξίματα κτλ, εμφανή διαφορά στην κάμερα που συνήθως αυτά έχουν μια vga αντε 1.3mpx. τα χρώματα της οθόνης μοιάζουν ξεθωριασμένα. και λειτουργικά βλέπεις κάποιες μικρές λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν. αντι πχ να λέει WLAN λέει WALN και κάτι τέτοια παρόμοια. προφανώς θα υπάρχουν και άλλα μυστικά.εγώ αυτά έχω ξεχωρίσει/κοιτάω κάθε φορά. Θέλω να πάρω ένα n95 8gb απο e-bay και είμαι αρκετά επιφυλακτικός, η τιμή του είναι 270$ συνολικα δηλαδή 200 ευρώ περίπου και αυτός που το πουλάει είναι απο hong kong και γενικά αμα προσέξεις οι περισσότεροι απο κίνα ειναι :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts