Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερωτηση θελω να κανω και θελω την βοηθεια σας απεγνωσμενα.Συνδεω το Ν95 κανονικα με το pc και στο τηλ μου βγαζει 3 επιλογες 1 μαζικη αποθηκευση 2 webcam 3 θυρα com, οτι και να πατησω δεν μπορω να συνδεθω με nokia suite,ενω το pc βλεπει το τηλ οχι ομως το nokia suite!Σας παρακαλω μια βοηθεια.να`στε καλα.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@grhgorhs_1081976 την πρωτη φορα που θα προσπαθησεις να συνδεθεις με το Nokia PC Suite εαν προσεξεις στην οθονη της συσκευης σου σου λεει να κανεις εγκατασταση ενα αρχειο. Αυτο το αρχειο το εκανες εγκατασταση?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Εγκαθιστάς το Windows Live Messenger το οποίο δημιουργεί το αντίστοιχο γραμματοκιβώτιο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

μαπα το καρπουζι....

τα ιδια χαλια.....!!!!!!!!!!!!!!!η καμερα του δεν συγκρινεται με αυτη του 82 η ακομη και με αυτη του απλου 95........!!!!!

θολουρα και ασπριλα!!!!!!!!

Θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου, έχω και το απλό Ν95 με την έκδοση 31 η οποία τα πάει χάλια στην κατανάλωση ενέργειας και κάνει και άλλα τρελά, αλλά στην κάμερα είναι άψογη..ζωντανά χρώματα, απίστευτη ευκρίνεια και ζωντανό χρώμα. Η κάμερα του μαύρου με την έκδοση 30 είναι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η...τέτοια ασπρίλα και θολούρα δεν είχε ποτέ! Για να δούμε θα το διορθώσουν με καμία καινούργια έκδοση;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χμ...Γιατι εμενα ειναι μια χαρα...Μηπως εχετε καμια απροσεξια με τισ ρυθμισες,,,Για κοιταχτε λιγο την οξυτητα(sharpness) και προσπαθηστε επισης να καθαρισετε το καλυμμα του φακου...Ακομα...το προβλημα που εχει ειναι οτι δεν Lockαρει καλα...Προσπαθησετε να γινεται πρασινο το πλαισιο πριν τραβηξετε φωτο..Και βουαλα...μια χαρα φωτο..
KTLK

Χμ...Γιατι εμενα ειναι μια χαρα...Μηπως εχετε καμια απροσεξια με τισ ρυθμισες,,,Για κοιταχτε λιγο την οξυτητα(sharpness) και προσπαθηστε επισης να καθαρισετε το καλυμμα του φακου...Ακομα...το προβλημα που εχει ειναι οτι δεν Lockαρει καλα...Προσπαθησετε να γινεται πρασινο το πλαισιο πριν τραβηξετε φωτο..Και βουαλα...μια χαρα φωτο..

Και που ακριβώς θα βρώ στο μενού της κάμερας την ρύθμιση οξύτητας;όσο για το κάλλυμα του φακού μου είναι πάντα καθαρός και χωρίς καμμία φθορά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

.Ακομα...το προβλημα που εχει ειναι οτι δεν Lockαρει καλα...Προσπαθησετε να γινεται πρασινο το πλαισιο πριν τραβηξετε φωτο..

Μα λοκάρει αυτόματα και βγάζει την φώτο αφού πρασινίσει(εκτός αν αυτό είναι αδύνατο λόγω των συνθηκών) Εσύ δεν έχεις να κάνεις κάτι γι' αυτό.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου, έχω και το απλό Ν95 με την έκδοση 31 η οποία τα πάει χάλια στην κατανάλωση ενέργειας και κάνει και άλλα τρελά, αλλά στην κάμερα είναι άψογη..ζωντανά χρώματα, απίστευτη ευκρίνεια και ζωντανό χρώμα. Η κάμερα του μαύρου με την έκδοση 30 είναι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η...τέτοια ασπρίλα και θολούρα δεν είχε ποτέ! Για να δούμε θα το διορθώσουν με καμία καινούργια έκδοση;

Βρε Boys για ριξτε μια ματια στην 225 σελιδα που εχω ανεβασει κατι φωτο που τραβηξα χωρις να κανω καποια ρυθμιση στη ληψη νομιζω οτι ειναι πολυ καλες το αδικουμε το κινητακι;)

myphone_2.png

καλές είναι αλλά στα περισσότερα υπάρχει αυτή η ασπρίλα που έχεις στη φώτο με το γκαζόν στα δεξιά. Ναι το ξέρω ότι φταίει ο ήλιος αλλά αν έβαζες δίπλα φωτο του απλού θα έβλεπες διαφορά. Κάποιο παιδί είχε ανεβάσει ίδιες φωτο απο απλό και από οχτάρι (μια εκκλησία νομίζω) και η διαφορά ήταν αισθητή. Είχα κι εγώ κάποιες αλλά τις έσβησα

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

23του μηνος το πηρα και εγω!!!ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτα που προσφερει το κινητο!τραβηξα καποιες φοτο με χιονι και μου φανηκαν πολυ καλες!το κολπο για την θολουρα ειναι το εξης!πρεπει να πρασινησει στο κεντρο και μετα απο λιγο να την τραβηξεις!!!και μια απορια:εξω στο κουτι λεει Nokia n95-2 8gb το 2 τι ακριβως ειναι;;

Το Ν95-1 είναι το πρώτο το απλό. Όταν λες Ν95-2 εννοείς το N95 8GB ενώ το 3 είναι για την αμερικάνικη αγορά.

Το Ν95-1 είναι το πρώτο το απλό. Όταν λες Ν95-2 εννοείς το N95 8GB ενώ το 3 είναι για την αμερικάνικη αγορά.
ναι στο κουτι γραφει NOKIA N95-2 8GB μηπως ειναι η 2η γενια Ν95 8gb;;

Δεν υπάρχει δεύτερη γενιά ούτε στο απλό ούτε στο 8άρι. Αυτό που σου είπα είναι. Για δες τι γράφει στο *#0000#

Το όνομα της συσκευής είναι Nokia N95-2 (8Gb).

Απλά για λογούς συντομίας το αναφέρουμε ως N95 8GB.

ΥΓ: Όλα τα μοντέλα N & E series είναι της μορφής NXX-X και EXX-X αντίστοιχα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα με το κινητο και θα ηθελα την βοηθεια σας.βασικαδεν δουλευει η καμερα η μπροστινη.οταν την ανοιγω μου δειχνει μαυρο και τραβαω και αποθηκευει μια μαυρη εικονα.καμμια ιδεα?επισης το garmin κανει πολυ ωρα να βρει δορυφορο περιπου 10 λεπτα και ακομα οταν βρει ειναι αλλου για αλλοθ πολυ αργο και λαθος οδηγιες.εχω την εκδοση 5 στο garmin και εχω την 30 στο κινητο ευχαριστω εκ των προτερων
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

Καλησπερα και χρονια πολλα! Πως γινεται οταν παταω εκτυπωση σε μια εικονα, να κανει αναζητηση μεσω Wi-Fi?? Σε ενα αλλο Ν95 8GB κανει αναζητηση και εκτυπωνει κανονικα! Στο δικο μου μονο αναζητηση μεσω bluetooth κανει!!:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα με το κινητο και θα ηθελα την βοηθεια σας.βασικαδεν δουλευει η καμερα η μπροστινη.οταν την ανοιγω μου δειχνει μαυρο και τραβαω και αποθηκευει μια μαυρη εικονα.καμμια ιδεα?επισης το garmin κανει πολυ ωρα να βρει δορυφορο περιπου 10 λεπτα και ακομα οταν βρει ειναι αλλου για αλλοθ πολυ αργο και λαθος οδηγιες.εχω την εκδοση 5 στο garmin και εχω την 30 στο κινητο ευχαριστω εκ των προτερων

Δοκιμασε να κανεις hard format και format στην καρτα μνημης μετα να τα περασεις ολα απο την αρχη. Δυστυχως για τετοια προβληματα δεν υπαρχει αλλη λυση.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253385#post2253385

Δοκιμασε να κανεις hard format και format στην καρτα μνημης μετα να τα περασεις ολα απο την αρχη. Δυστυχως για τετοια προβληματα δεν υπαρχει αλλη λυση.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253385#post2253385

φιλε μου εκανα και hard format kai format στην καρτα και ξαναπερασα το firmware τιποτα απολυτος το προβλημα με την καμερα παρεμεινε αλλη ιδεα η ειμαι για service?

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

Αφου δεν εγινε τιποτα με hard format θα πρεπει να το πας για επισκευη. Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο απο μονος σου :)

Οταν τραβαω βιντεακια με το κινητο και τα βλεπω με αλλο player οχι τον δικο του τα παιζει ασυνχρονιστα τι παιζει?
myphone_2.png

Πήρα το κινητό πριν 4-5 μέρες. Είναι πολύ καλό και με έχει ενθουσιάσει.

Όμως μου έχει παρουσιάσει ένα μικρό πρόβλημα. Η κάμερα έχει δύο καμένα pixel και σε ορισμένες φωτογραφίες φαίνεται, σε άλλες πάλι δεν φαίνεται.

Σε εσωτερικούς χώρους με περιορισμένο φωτισμό φαίνεται.

Τώρα η συχνότητα είναι : 1 στις 10 φαίνεται περίπου.

Είναι συχνό φαινόμενο? Αξίζει να το αλλάξω? Κι αν αποφασίζω να το αλλάζω θα μου το αλλάζουν ή θεωρείται φυσιολογικό από την Νοκια?

Στάθης