Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

re pedia thelo na mou apantisete me ilikrinia an metaniosate pou agarasete to n95-8gb, kai an kapios zilevei pou kapios allos exei to iphone, ime metaksi afton ton 2 kiniton kai den apofasizo

Ειχα και το iphone, τωρα ειμαι με το N95 8GB!

Μου λειπει η τρομερη οθονη, ο Safari, το UI και η διαχειριση ολων των λογαριασμων mail μου με το iphone αλλα μεχρι εκει...

Το N95 πιστευω ειναι πιο πρακτικο στο να συνδυαζει τα περισσοτερα απο αυτα τα στοιχεια! Πλεον ευχαριστιεμαι να βγαζω και φωτο, να χρησιμοποιω το GPS και οπως και ναχει το Symbian εχει προχωρησει τοσο πολυ απο αποψη εφαρμογων που εχει καταντησει ασυναγωνιστο...το iphone μετα απο μερικες μερες χρησης θα καταλαβεις οτι δεν εχει να σου προσφερει τπτ περισσοτερο!

Τσιμπα το Ν95 με κλειστα ματια!

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια!

Εδω και 3 μερες εχω και εγω και το Ν95 8GB. Πολυ καλο τηλεφωνο. Πληρες σε ολα του. Η οθονη του απλα απολαυστικη. Σεφαρω στο νετ και ειναι ξεκουραστο.Καμερα και βιντεο πολυ καλα. Η μουσικη επισης πολυ καλη και απο τα ηχεια και απο τα ακουστικα (χρησιμοποιω απο τηλεφωνο Walkman της SE).

Το GPS την πρωτη μερα που το χρησιμοποιησα βρηκε σημα σε 15-20 δευτερολεπτα. Χτες που το δοκιμασα παλι στο μπαλκονι δεν επιανε με τιποτα (περιμενα 2-3 λεπτα). Θα το δοκιμασω παλι σημερα. Ενεργοποιησα και την 3ημερη αδεια και ολα οκ.

Τα μονα αρνητικα που βρηκα ειναι οτι οταν το συνδεω στην τηλεοραση (32'' TFT Sony) η ποιοτητα ειναι πολυ χαλια. Οτι ρυθμιση και αν εκανα στη τηλεοραση δεν γινεται τιποτα. Πολυ pixelιασμα ρε παιδι μου. Θα το δοκιμασω και σε αλλη τηλεοραση να δω. Αν καποιος μπορει ας μου πει την εμπειρια του απο το συγκεκριμενο θεμα...

Επισης παρατηρησα οτι αν τα μηνυματα ειναι ρυθμισμενα να αποθηκευονται στην μνημη 8GB και οχι στην μνημη τηλεφωνου τοτε αργουν πιο πολυ να ανοιξουν (τοσο τα εισερχομενα οσο και δημιουργια νεου) οποτε το γυρισα ξανα στην μνημη τηλεφωνου.

Γενικα πολυ ευχαριστημενος. Εχω ακομα βεβαια την αμφιβολια αν θα επρεπε να περιμενω το Ν82 αλλα τελικα νομιζω οτι προτιμαω την μεγαλυτερη οθονη απο την λιγο καλυτερη καμερα την οποια στο κατω-κατω δεν θα χρησιμοποιω και καθημερινα.

Αυτα απο εμενα. Αν καποιος θελει κατι να ρωτησει ειναι ευπροσδεκτος.

Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια!

Εδω και 3 μερες εχω και εγω και το Ν95 8GB. ...

Καλη χρονια.

πηρες το Ν95 τελικα; :O

μεγεια σου, μια χαρα ειναι το Ν95, μην εχεις αμφιβολιες... :)

Καλη χρονια.

πηρες το Ν95 τελικα; :O

μεγεια σου, μια χαρα ειναι το Ν95, μην εχεις αμφιβολιες... :)

Σε ευχαριστω Νικο. Καλη Χρονια και σε εσενα!

Δεν εχω αμφιβολιες απλα στην αρχη ημουν λιγο επιφυλακτικος. Βοηθησε βεβαια και το γεγονος οτι ενω ειχα 80 ευρω επιδοτηση απο την Cosmote στο Πλαισιο μου ειπαν τρελλη διαφορα τιμης (προς τα κατω) οποτε το πηρα κατευθειαν!

... στο Πλαισιο μου ειπαν τρελλη διαφορα τιμης (προς τα κατω) ...

Δηλαδη ???

Ενω ολο τον Δεκεμβριο ειχα παρει 10 φορες τηλεφωνο στο Πλαισιο Mall και στην Στουρναρη και μου ειχαν πει διαφορα 580 ευρω, οταν πηγα στο Πλαισιο μου ειπαν διαφορα 480...και εννοειτε εμεινα μ*****....και το πηρα κατευθειαν;)

Δεν ειναι περιεργο οταν ρωτας τη επιδοτηση εχω σου λεει πχ 90 ευρω.αυτο ισχυει για μια συμβατικη συσκευη 150-250ευρω,αν ομως θελεις συσκευη 450ευρω τοτε εχεις 130,αν αυτη που θελεις κανει 700 τοτε ακομα παραπανω.ειναι στανταρ αυτο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Δεν ειναι περιεργο οταν ρωτας τη επιδοτηση εχω σου λεει πχ 90 ευρω.αυτο ισχυει για μια συμβατικη συσκευη 150-250ευρω,αν ομως θελεις συσκευη 450ευρω τοτε εχεις 130,αν αυτη που θελεις κανει 700 τοτε ακομα παραπανω.ειναι στανταρ αυτο.

Ειναι απολυτα ακριβες αυτο, τουλαχιστον στην vodafone ετσι συμβαινει αλλα μαλλον ειναι το ιδιο σε ολες. Οσο πιο ακριβη συσκευη θελεις να παρεις τοσο μεγαλυτερη ειναι και η επιδοτηση σου (σε συνδυασμο και με τον λογ/μο σου φυσικα)

Γεια σας παιδιά!

Καλή χρονιά σε όλους!

Έχω βάλει στο μάτι το N95 8gb, αλλά επειδή διάβασα στο forum πως στην Ιταλία το πουλάνε γύρω στα 550 ευρώ, σκέφτομαι να το αγοράσω απο ebay. Θα έχει απαραίτητα το λογότυπο της Tim επάνω? Αυτό θα επηρεάσει το κινητό στην Ελλάδα ή με ένα debrand διορθώνεται?

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο μέρος ή κάποια ιστοσελίδα που να το πουλάνε φθηνότερα...Κοίταξα στο expansys και γενικά τα κινητά τα έχουν πολύ φθηνότερα σε σχέση με τον Γερμανό ας πούμε. Γιατί συμβαίνει αυτό?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

:X

Γεια σας παιδιά!

Καλή χρονιά σε όλους!

Έχω βάλει στο μάτι το N95 8gb, αλλά επειδή διάβασα στο forum πως στην Ιταλία το πουλάνε γύρω στα 550 ευρώ, σκέφτομαι να το αγοράσω απο ebay. Θα έχει απαραίτητα το λογότυπο της Tim επάνω? Αυτό θα επηρεάσει το κινητό στην Ελλάδα ή με ένα debrand διορθώνεται?

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο μέρος ή κάποια ιστοσελίδα που να το πουλάνε φθηνότερα...Κοίταξα στο expansys και γενικά τα κινητά τα έχουν πολύ φθηνότερα σε σχέση με τον Γερμανό ας πούμε. Γιατί συμβαίνει αυτό?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Με αλλαγή του product code ξεφορτώνεσαι το Tim brand και συγχρόνως βάζεις και τα ελληνικά, αλλά χάνεις την εγγύηση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Με αλλαγή του product code ξεφορτώνεσαι το Tim brand και συγχρόνως βάζεις και τα ελληνικά, αλλά χάνεις την εγγύηση.

Αλήθεια?????

Καλά δεν ισχύει μια πανευρωπαική εγγύηση (αν δεν κάνω λάθος)?

Και αυτό κάπου εδώ στο forum το διάβασα...

:X

Δεν καταλαβες καλα. Τις φορες που τους ειχα παρει τηλεφωνο τους ειχα πει οτι εχω 80 ευρω απιδοτηση απο Cosmote και ενδιαφερομαι για το Ν95 8GB. Δηλαδη τους ρωταγα παντα για συγκεκριμενη συσκευη. Και παντα μου ελεγαν 580 ευρω διαφορα. Τωρα πως ξαφνικα η διαφορα επεσε 100 ευρω δεν ξερω.

Τελος παντων. Αυτο που με προβληματιζει τωρα ειναι το GPS. Το εβαλα και σημερα και δεν λοκαρει δορυφορους με τιποτα. Το αφησε μεχρι και 5 λεπτα και δεν βρισκει δορυφορους. Εννοειτε με το πληκτρολογιο ανοιχτο. Ενω την πρωτη φορα που το χρησιμοποιησα λοκαρε σε 10-15 δευτερολεπτα (χορις ο AGPS ενεργοποιημενο) τωρα εχει φαει καποιο κολλημα.

Καμια λυση κανεις ή να το παω πισω για αλλαγη?

Το windows live messenger πως το βαζουμε παιδια? παει με χρεωση ετσι?

Κάνε ενα Search σε αυτο το section: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189726

Μέσω Wifi δεν χρεώνεσε, αν χρησιμοποιείς GPRS/3G Internet χρεώνεσε απο τον πάροχο σου

Δεν δουλεύει με Wind Non Stop Plus(gwap), αλλά υπάρχουν διάφορα άλλα προγραμματάκια οπως ebuddy που δουλεύουν με το προηγούμενο.

Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition

μην το ψαχνεις στην cosmote λενε παντα #$%^&!! και εγω ειχα παρει και μου λενε 90 ευρω για οποιαδηποτε συσκευη και 130 για IMODE,οταν ομως πας να το παρεις τοτε βλεπεις πραγματικα τι παιζει για την ακριβεια το Ν73 ΜΕ ειχε τοτε 419 και το πηρα 287

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Με την επιδοτηση εννοει.

ισχυουν στο πλαισιο οι επιδοτησεις; αν εχεις vodafone μπορεις να εκμεταλλευτεις την επιδοτηση;

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

μπορείς μετά απο διαδικασία, πρέπει να πάρει κωδικό έγκρισης το πλαίσιο απο Vodafone, και να ξέρεις οτι θα πάρεις το μικρότερο ποσό απο το ευρος επιδότησης που σου ανακοινώνει η vodafone.

ραδιο εχει?

και αν ναι πως δουλευει?

Χρονια Πολλα :)

Φυσικα και εχει . Τα χαρακτηριστικα του τα τσεκαρες ? :worry:

Με τα ακουστικα ως κεραια ,δουλευει

χρησιμοποιησε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ εαν θες

να προσθεσεις κατι στο μυνημα σου

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Παιδιά 2 ερωτήσεις προς τους κατόχους.

1. Μετά από όσον καιρό το χρησιμοποιείτε, ο μηχανισμός του slide πως πάει; Χαλάρωσε καθόλου; έχει τζόγο;

2. Η αυτονομία είναι ικανοποιητική; Θα μου βγάζει 2 μέρες κατ' ελάχιστον χωρίς πολύ GPS και WiFi;

Ευχαριστώ :happy:

Αλήθεια?????

Καλά δεν ισχύει μια πανευρωπαική εγγύηση (αν δεν κάνω λάθος)?

Και αυτό κάπου εδώ στο forum το διάβασα...

Λοιπόν με την εγγύηση ισχύουν τα παρακάτω:

1. Αν αλλάξεις το product code σε μια απλή συσκευή για να βάλεις τα ελληνικά, η εγγύηση ισχύει κανονικά, αρκεί να προέρχεται από ευρωπαϊκή αγορά το κινητό.

2. Αν αλλάξεις το product code για να κάνεις Debranding μια συσκευή (π.χ. να βγάλεις το Vodafone Live), τότε χάνεις την εγγύησή σου.

To Nemesis μπαινει και στο κινητο μας εκτος απο το Ν73? Τι αλλαγες κανει ?

Το Nemesis Service Suite (NSS) είναι πρόγραμμα του υπολογιστή για την αλλαγή του product code της συσκευής, και όχι εφαρμογή του κινητού. Τέλος λειτουργεί για όλες τις συσκευές.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″