ababapanos Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 το skype οκ μπορω και χωρις αυτο, αλλα το youtube το χρησιμοποιω αρκετα, δηλαδη ποσα mb να υπολογιζω στο περιπου με χρηση για 30 λεπτα βιντεο? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 αυτό μπορείς να το δεις και μόνος σου χρησιμοποιώντας την σύνδεση που ήδη έχεις...όσα megabytes πέρνεις τώρα βλέπωντας video στο Youtube...τόσα θα πέρνεις και στο κινητό σου...πάντως δεν ξέρω το κάτα πόσο σε συμφέρει να βλέπεις video στο Youtube ή να κατεβάζεις οτιδήποτε "άχρηστό" στο κινητό σου. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Ενεργοποίησα το Wind i100 μιας και με κάλυπτε τόσο για τον χρόνο ομιλίας,όσο και για την χρήση του internet (χρησιμοποιούσα internet καθαρά από το κινητό). Αγχος για τα 300 ή 600Mb δεν εχω μιας και υπερκαλύπτουν τις ανάγκες μου,ενώ ταυτόχρονα με την gint πρόσβαση,γλύτωσα απο το άγχος του ποιές υπηρεσίες είναι μπλοκαρισμένες και ποιές όχι.Σχεδόν κατάργησα την ενημέρωση και το σερφάρισμα απο την κανονική συνδεση στο σπίτι,έχω κανονική πρόσβαση email στο κινητό,on line υπηρεσίες από την navigation εφαρμογή του κινητού και γενικά πληρως αναβαθμισμένες υπηρεσίες δεδομένων από το κινητό μου. ENNOEITAI οτι υπάρχει μηνιαίος μηδενισμός του μετρητή και συνεχής παρακολούθηση του όγκου δεδομένων που ανταλάσσω. "ENNOEITAI οτι υπάρχει μηνιαίος μηδενισμός του μετρητή και συνεχής παρακολούθηση του όγκου δεδομένων που ανταλάσσω." Πως? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zucero Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 "ENNOEITAI οτι υπάρχει μηνιαίος μηδενισμός του μετρητή και συνεχής παρακολούθηση του όγκου δεδομένων που ανταλάσσω." Πως? Συγγνωμη αν σας μπέρδεψα.Δεν αφορά μετρητή απο την wind,αλλά αφορά τον μηδενισμό που κάνω στις συσκευές μου κάθε μήνα (SE,P990 και G900) απο την διαχείρηση συνδέσεων και έχω παρατηρήσει αντιστοίχηση του συνόλου των καταγραφών με τους λογαριασμούς μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Αν δεν εχω σημα 3g με τι ταχυτητα θα ειναι? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 ταχυτητες σαν να εχεις μια απλη PSTN γραμμη Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Ναι και μην σου πω και χειροτερα αν ειναι φορτωμενο το δικτυο σε σημειο η περιήγηση να ειναι εκνευριστικά αργη Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 καλύτερα πάντως να έχεις τις φωτογραφίες απενεργοποιημένες...για να μην κατεβάζεις τζάμπα mb τα οποία μπορεί και να μην σου χρειάζονται..έτσι τουλάχιστον θα μετριάσεις την απόδοση του 2g σήματος. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Ναι και μην σου πω και χειροτερα αν ειναι φορτωμενο το δικτυο σε σημειο η περιήγηση να ειναι εκνευριστικά αργη Αστα να πάνε.Μόνο laptop ξέρουν να δίνουν για να προσελκύσουν πελάτες και από βελτίωση του δικτύου τους μηδέν...Στην Κοζάνη στην εργασία μου στο κέντρο της πόλης οι ταχύτητες που πιάνω εδώ και μερικές μέρες είναι 4-8kb/sec με 3g σήμα,ενώ στο σπίτι μου 35-40kb/sec.H συσκευή που χρησιμοποιώ είναι το qtek 9000.Φαίνεται πως τα <<δωρεάν>> laptop γονάτισαν ακόμη περισσότερο το δίκτυο... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Εγώ που χρησιμοποιώ το HTC TyTNII...με τον opera...ποτέ δεν είδα πάνω απο 45kbps και σε περιοχή με 3g. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Με το προηγούμενο κινητό μου το toshiba g500 που είχε και HSDPA στο σπίτι μου κατέβαζα με 65-75kb/sec.Aλλά στο κέντρο της πόλης και πάλι τα πράγματα ήταν τραγικά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Πιστευω οτι το θεμα βελτιωσης του δικτυου το εχουν παρατήσει.Πριν ακριβως ένα χρονο εκανα συμβολαιο ADSM NoN STOP.Στην αρχη τα πραγματα ήταν πολύ καλα για να ειναι αληθινά.Επιανα ταχυτητες μεχρι και 160 kb/sec.Οσο περνουσε ο καιρός ομως οι ταχύτητες πεφτανε.Πολλες φορες ενω ειχα συνδεθει και εδειχνε οτι εχω φουλ σημα HSDPA δεν μπορουσα να ανοιξω ουτε την πιο ελαφρια σελιδα.Αρεκετές ώρες μεσα στο 24ωρο δεν ειχα στην ουσια ιντερνετ.Τα βραδια καπως καλυτερευε η κατασταση αλλα για οχι για πολυ.Βγηκαν και τα προγραμματα τα φοιτητικα για μετα τις 8 οποτε παλι τομπολα η κατάσταση.Αγανακτησα παιδια και το καλοκαιρι το έκοψα και πιστευω οτι σταματησα να πεταω τα λεφτα μου.Πολλες προσφορες πολλά εμπορικα τρικ αλλά στην ουσια το δικτυό ειναι το ιδιο και επιβαρυνεται.Τωρα ειμαι με Ν82 για περιηγηση απο το κινητο.Τι να πω ρε παιδια ακομα και στο Wind Plus υπαρχουν μερες που δεν μπορω να μπω.Και μια συμβουλη-παρακληση Αν καποιος γουσταρει να παρει Εee PC να παει να το αγορασει απο κανενα Εshop,Plaisio κλτ κτλ πιο φθηνα θα του βγει..Με καταλαβατε πιστευω Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Παιδια το μοντεμ που δινει η wind μπορει να το χρησιμοποιησω και στη γερμανια με γερμανικη καρτα? η μηπως χρειαζεται να φαει κανενα φλασαρισμα το firmware για να δουλεψει με καρτα αλλης εταιρειας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Εμένα μου αρέσει που τη WIND την ενοχλούσε το gwap...που προκαλλούσε "φόρτο"...και έκοψαν το plus non stop... δεδομένου πάντως ότι έχει πρόβλημα η Tellas με τα ping - διάβασα ότι έχουν φθάσει τα ping υπερπολλαπλάσια της forthnet - και η WIND χρησιμοποιεί σε μεγάλο βαθμό το δίκτυο της TELLAS για backbone λογικό είναι να έχετε προβλήματα! Αν η WIND φρόντιζε λίγο πιο νωρίς δε θα είχε φθάσει το δίκτυο σε αυτή την κατάσταση...a Μέσα στις γιορτές τα προβλήματα θα έχουν διορθωθεί αλλά πολύ αργά γίνεται η αναβάθμιση! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Καλησπερα και χρονια πολλα! Εχω το Ε220 huawei μοντεμ το οποιο το ειχα παρει με την adsm συνδεση της wind. Tωρα βρισκομαι στην γερμανια και θα ηθελα αν μπορουσα να το χρησιμοποιησω παλι σαν μοντεμ με την καρτα καποιας αλλης εταιρειας πχ Ο2. Υπαρχει τροπος να φλασαρω το firmware και να βαλω αλλο ωστε να δουλεψει? η μηπως αν απλα αν κανω καποια χειροκινητη συνδεση με δικες μου ρυθμισεις θα μπορεσω να κανω δουλεια μου? Ευχαριστω εκ των προτερων:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristos21 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 λογικά θα παίξει βάζοντας απλά την καινούρια κάρτα και αλλάζοντας το apn...η Wind δεν τα έδινε κλειδωμένα... Παράθεση ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ - ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΟΥΣΤ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 καλησπερα και χρονια πολλα. θα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει πως μπορω να βλεπω ποσα GB καταναλωνουμε??? εχω το νον στοπ με hauwei 220 se vista. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Την ακριβή ποσότητα την ξερει μονο ο μετρητής της Wind.Βέβαια για να ξέρεις κι εσύ πάνω κάτω σε τι επίπεδα βρίσκεσαι μπορεις να χρησιμοποιείς καποια εφαρμογη οπως το ΝetMeter.Η εφαρμογή που εχει το huawei δεν είναι καθολου αξιόπιστη Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 δηλαδη ο μετρητης που εχει το wind manager ξερετε αν τα δειχνει πολυ αναβεσμενα η πιο λιγα??? ξερει καποιοσ να μου πει???? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Παιδιά έχω 120mb στο κινητό και με 3g ενεργοποιημένο οι ταχύτητες είναι μέχρι το πολύ ~230kbit (στην καλύτερη περίπτωση μέχρι τώρα). Αν βάλω Hsdpa θα δω διαφορά; (δυτική Θεσσαλονίκη) Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Εφόσον πιάνεις τέτοιες ταχύτητες τότε εχεις HSDPA.To HSDPA δεν το ενεργοποιείς εσυ αλλά έιναι μια υπηρεσία θα λεγαμε των 3G δικτυων.Εφοσον το υποστηριζει το δικτυο στο οποιο βρίσκεσαι τότε εχεις υψηλες ταχύτητες Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Το κινητό έχει αυτή την επιλογή, αλλά το έχω απενεργοποιημένο για περισσότερη οικονομία μπαταρίας. Το θέμα είναι ότι της περισσότερες φορές με το 3g δεν πιάνω πάνω απο την ταχύτητα που ανάφερα στο προηγούμενο μήνυμα και αυτό με κάνει να αμφιβάλω αν θα έχω κάτι καλύτερο με ενεργοποιημένο το hsdpa. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Τα 3G δικτυα χωρις HSDPA πιανουν ταχυτητες μεχρι 384kbps με HSDPA φτανουν μεχρι το 3,6 και 7,2Mbps.Ονομαστικα και θεωρητικά πάντα.Οπότε αν με ενεργοποιημένο πιανεις αυτες τις ταχύτητες τοτε είσαι πολυ καλά και πολυ πιθανό να πας και λιγο παραπάνω εφοσον βρεθείς κοντα σε κεραια 3g ,το δίκτυο δεν ειναι υπερφορτωμένο κτλ κτλ.Αν το απενεργοποιήσεις και δουλεύεις απλά με 3G τοτε θα πεσεις στα 30 με 35kbit.Σε δίκτυο 3G χωρίς HSDPA έφτασα μαξ στα 50kbit Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Τα 3G δικτυα χωρις HSDPA πιανουν ταχυτητες μεχρι 384kbps με HSDPA φτανουν μεχρι το 3,6 και 7,2Mbps.Ονομαστικα και θεωρητικά πάντα.Οπότε αν με ενεργοποιημένο πιανεις αυτες τις ταχύτητες τοτε είσαι πολυ καλά και πολυ πιθανό να πας και λιγο παραπάνω εφοσον βρεθείς κοντα σε κεραια 3g ,το δίκτυο δεν ειναι υπερφορτωμένο κτλ κτλ.Αν το απενεργοποιήσεις και δουλεύεις απλά με 3G τοτε θα πεσεις στα 30 με 35kbit.Σε δίκτυο 3G χωρίς HSDPA έφτασα μαξ στα 50kbit Το ξαναενεργοποίησα το hsdpa για να κάνω κάτι δοκιμές γιατί θα λείπω απο το σπίτι για μερικές μέρες κ θα είμαι Αθήνα. Ταχύτητες και χθες που το δοκίμασα, μέχρι 100kbit έπιασα που δεν είναι δα και τίποτα τρελό..περίμενα περισσότερο. Αλλά ίσως όπως λες να χρειάζεται να έχω καλύτερο 3g σήμα. Πάντως το σήμα τώρα φαίνεται ότι είναι hsdpa και δεν ξέρω το κατά πόσο θα επηρεάσει το τηλέφωνο γενικότερα στην μπαταρία.:confused: υ.γ της πληροφορίες για τις ταχύτητες της γνώριζα, αλλά η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως (για όλους)...thanks. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisk Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά! Για δώρο... πρωτοχρονιάς σκέφτομαι να μου κάνω μια ADSM σύνδεση. Επειδή είμαι άσχετος με τα ADSM δίκτυα, θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα: 1. Πού κυμαίνονται οι ταχύτητες; (στην πόλη μου έχουμε 3G) 2. Είναι απαραίτητο να έχω κάρτα ή σύνδεση WIND ή λειτουργεί και αυτόνομα; 3. Επειδή το θέλω για laptop, θα πρέπει να συνδέω το κινητό ή έχει κάποιο modem, σε στυλ usb stick; 4. Είναι αξιόπιστο το δίκτυο της WIND ή να κοιτάξω σε κάποια άλλη εταιρία; 5. Ισχύει και στο εξωτερικό (μέσω roaming ή κάπως αλλιώς) ή αφορά μόνο τον Ελλαδικό χώρο; Συγγνώμη που κούρασα αλλα θα ήμουν ευγνώμων για οποιαδήποτε βοήθεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts