Cosmakos88 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 εγω κατεληξα εδω... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303927 τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 εγω κατεληξα εδω... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303927 τι λέτε; πολλα χρηματα και λιγα gb :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Αν κοιτάξεις παρόμοιους δίσκους 2.5, θα δεις ότι κάνεις λάθος. Αυτοί οι δίσκοι σε αυτές τις τιμές κυμαίνονται. Αυτό που πληρώνεις είναι το μικρό τους μέγεθος και ότι δεν χρειάζονται τροφοδοτικό. Αν χρειάζεται να μεταφέρεις συχνά τον δίσκο, ένας 3.5 με το απαιτούμενο τροφοδοτικό μπορεί να είναι μεγάλος μπελάς. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Το ξερω αυτο που λες..αλλα εγω :worry: gb και τιμη. προτιμω να παρω εναν ποιο ογκωδη δισκο..και σε μιση τιμη,παρα εναν 2.5 το θεωρω μεγαλη απατη.ισως να εχω λαθος.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Το ξερω αυτο που λες..αλλα εγω :worry: gb και τιμη. προτιμω να παρω εναν ποιο ογκωδη δισκο..και σε μιση τιμη,παρα εναν 2.5 το θεωρω μεγαλη απατη.ισως να εχω λαθος.:cool: Το «λάθος» σου έγκειται στα εξής: κάποιος θέλει να έχει τα δεδομένα του μαζί του ανά πάσα στιγμή και α. θέλει μικρό βάρος και μαζεμένες διαστάσεις - ένας δυομισάρης εξωτ. ζυγίζει το 1/5 από έναν τρισημισάρη εξωτ. και έχει το 1/4 του όγκου του μεγάλου. β. δε θέλει περιττά καλώδια - ένας τρισημισάρης έχει επιπλέον τροφοδοτικό με δυο-τρία μέτρα καλώδιο συνολικά (το οποίο προσθέτει και βάρος). Ο δυομισάρης μεταφέρεται άνετα στην τσάντα του φορητού Η/Υ, σε ένα οποιοδήποτε τσαντάκι, ακόμα και σε μια τσέπη. Cosmakos88 τον πήρες σε πολύ καλή τιμή, αν σκεφτείς ότι τόσο κοστίζει το ίδιο μοντέλο αλλά με 250GB στη Fnac Ιταλίας. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Τοτε λαθος το εθεσα εγω! :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Το «λάθος» σου έγκειται στα εξής: κάποιος θέλει να έχει τα δεδομένα του μαζί του ανά πάσα στιγμή και α. θέλει μικρό βάρος και μαζεμένες διαστάσεις - ένας δυομισάρης εξωτ. ζυγίζει το 1/5 από έναν τρισημισάρη εξωτ. και έχει το 1/4 του όγκου του μεγάλου. β. δε θέλει περιττά καλώδια - ένας τρισημισάρης έχει επιπλέον τροφοδοτικό με δυο-τρία μέτρα καλώδιο συνολικά (το οποίο προσθέτει και βάρος). Ο δυομισάρης μεταφέρεται άνετα στην τσάντα του φορητού Η/Υ, σε ένα οποιοδήποτε τσαντάκι, ακόμα και σε μια τσέπη. Cosmakos88 τον πήρες σε πολύ καλή τιμή, αν σκεφτείς ότι τόσο κοστίζει το ίδιο μοντέλο αλλά με 250GB στη Fnac Ιταλίας. ακριβως!.... ουτε τροφοδοσια ουτε τπτ... plug n play. xalarouita sta poly kala GB :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyperes Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 και οι 2 ειναι καλοι.εγω ομως σου προτεινω τον seagate γιατι ειναι ποιο αθορυβος και εχει μεγαλυτερο buffer. Thanks, μάλλον σε αυτόν θα καταλήξω... edit: μόλις είδα οτι ο 500άρης δεν έχει 16mb buffer(αλήθεια σε τι εξυπηρετεί παραπάνω απο τα 8; ) όπως ο 320 freeagent... Παράθεση sfasfs Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 λιγη βοήθεια με τον ορο Buffer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Προσωρινή μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 ρε παιδια εχω ενα μικρο προβληματάκι με τον δισκο που ειπα πριν ποιο πανω... ενω ειναι 320gb και οταν τον εβαλα για 1η φορά ελεγε 320 συνολικά τωρα μου λεει 299GB συνολικα... δεν μιλαω για τα διαθέσιμα.. αλλα για το συνολικο μεγεθος του δίσκου. btw, ειναι παρα παρα πολυ καλος. πολυ καλες ταχυτητες και δεν απο ζεστη τπτ. Το μονο που αλλαξα ειναι οτι το προγραμματακι που ειχε σε εναν φακελο μεσα στο G:/ (πχ) το μετέφερα σε υποφάκελο γιατι μου την δινει. δεν το διαγραφω μην γινει καμια πατατα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Δεν έχεις κανένα πρόβλημα. 320άρης δίσκος μετά το φορμάτ κάπου τόσο πρέπει να δείχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Επιειδη θελω να παρω ενα σκληρο δισκο(500GB) θα ηθελα να σας ρωτησω: 1)επειδη σκεφτομαι για αυτον τον WD(500GB) θελω να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση με επιπλεον χρεωση να υπαρχει επιπλεον εγγυηση(εχει 2 χρονια) 2)σκεφτομαι και για αυτον τον Seagate αλλα εχει 8mb buffer...τι διαφορα θα εχει πρακτικα απο τον WD που εχει 16mb? Παντως αν και γενικα εχω ακουσει εδω μεσα διαφορα για τους WD θεωρω πως ειναι η πιο γνωστη(και οχι τυχαια) εταιρια στους σκληρους γι' αυτο σκεφτομαι περισσοτερο για WD...και ο αδερφος μου που εχει WD και φιλοι δεν εχουν προβλημα...λογικο ειναι να αναφερονται μερικα προβληματα αφου οι περισσοτεροι εχουν WD...μαλλον ειναι περισσοτερο θεμα τυχης... Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 τι λέτε για αυτόν? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978194&product=1034545 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 τι λέτε για αυτόν? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978194&product=1034545 πολυ καλος δισκος ;) Επιειδη θελω να παρω ενα σκληρο δισκο(500GB) θα ηθελα να σας ρωτησω: 1)επειδη σκεφτομαι για αυτον τον WD(500GB) θελω να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση με επιπλεον χρεωση να υπαρχει επιπλεον εγγυηση(εχει 2 χρονια) 2)σκεφτομαι και για αυτον τον Seagate αλλα εχει 8mb buffer...τι διαφορα θα εχει πρακτικα απο τον WD που εχει 16mb? Παντως αν και γενικα εχω ακουσει εδω μεσα διαφορα για τους WD θεωρω πως ειναι η πιο γνωστη(και οχι τυχαια) εταιρια στους σκληρους γι' αυτο σκεφτομαι περισσοτερο για WD...και ο αδερφος μου που εχει WD και φιλοι δεν εχουν προβλημα...λογικο ειναι να αναφερονται μερικα προβληματα αφου οι περισσοτεροι εχουν WD...μαλλον ειναι περισσοτερο θεμα τυχης... ο δισκος ο δευτερος επειδη τον εχω αγορασει και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος εχει 16μβ μπαφερ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 ο δισκος ο δευτερος επειδη τον εχω αγορασει και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος εχει 16μβ μπαφερ. κοιτα εδω ομως τι γραφει...εχουν κανει λαθος?:worry: Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 κοιτα εδω ομως τι γραφει...εχουν κανει λαθος?:worry: ναι λαθος εχουν κανει.το τονισα και παραπανω.τον ιδιο δισκο εχω παρει τα χριστουγεννα..και εχει 16μβ.και ενας λογος ηταν κι'αυτος που τον επελεξα..εκτος που ειναι και πολυ αθορυβος.(+) και software που περιλαμβανει για μπακαπ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Δεν έχεις κανένα πρόβλημα. 320άρης δίσκος μετά το φορμάτ κάπου τόσο πρέπει να δείχνει. μα δεν θελω να κανω φορματ και ουτε προκειται... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 ποια η γνωμη σας γι' αυτον τον Seagate?? και 16mb buffer και δεν εισαι ''αναγκασμενος'' να τον εχεις σε ορθια σταση...και πιο καλαισθητες διαστασεις εχει...ειναι πιο καινουργιο μοντελο απο τον αλλο τον 500αρη Seagate Free Agent? Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 ποια η γνωμη σας γι' αυτον τον Seagate?? και 16mb buffer και δεν εισαι ''αναγκασμενος'' να τον εχεις σε ορθια σταση...και πιο καλαισθητες διαστασεις εχει...ειναι πιο καινουργιο μοντελο απο τον αλλο τον 500αρη Seagate Free Agent? αυτον δεν το εχω δοκιμασει..αλλα δεν νομιζω να διαφερει σε πολλα απο Free Agent. το μονο που αλλαζει ειναι το σχημα.ολα τ'αλλα ιδια.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Πηρα τον παραπανω δισκο αλλα δεν βρισκω κουμπι να κλεινει... Πηγα στο Πλαισιο και μου ειπαν για το διαφανο φωτιζομενο κουμπι αλλα τιποτα. Εχει καποιος αλλος τον ιδιο δισκο ???? Ευχαριστω. http://www.seagate.com/images/ProductPhoto/Maxtor/One-Touch-4-Right.jpg Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 ποια η γνωμη σας γι' αυτον τον Seagate?? και 16mb buffer και δεν εισαι ''αναγκασμενος'' να τον εχεις σε ορθια σταση...και πιο καλαισθητες διαστασεις εχει...ειναι πιο καινουργιο μοντελο απο τον αλλο τον 500αρη Seagate Free Agent? αν καταλαβα καλα και αυτος οπως αυτος που πηρα εχει τροφοδοσια μονο απο το USB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Λοιπον εχω μεγαλο προβλημα! Εχω το mybook της western digital! --> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303915 Δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρις ωτου χθες τα τραγουδια που εχω μεσα δεν μπορω να τα ακουσω!! Οταν ομως τα copy paste σε ενα εσωτερικο σκληρο τα ακουω κανονικα! Τι να κανω?? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Λοιπον εχω μεγαλο προβλημα! Εχω το mybook της western digital! --> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303915 Δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρις ωτου χθες τα τραγουδια που εχω μεσα δεν μπορω να τα ακουσω!! Οταν ομως τα copy paste σε ενα εσωτερικο σκληρο τα ακουω κανονικα! Τι να κανω?? Μηπως εχει ο wd ιο και δεν ανοιγει?? :blink: το παθαινουν πολλοι τελευταια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Οκ τωρα! Μετεφερα οτι ειχα στον αλλο σκληρο τον εσωτερικο και τον εκανα format. Ο λογος που δεν τα επαιζε ηταν τελικα επειδη υπηρχε ασυμβατοτητα. Ο εσωτερικος ηταν NTFS και ο εξωτερικος FAT32 ;) τον εκανα NTFS και τωρα ολα ενταξει ;) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts