Eleni_Abatzi Δημοσιεύτηκε October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 21, 2007 :geek:Αγαπητοί φίλοι, χρήστες του Forum, Στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας (φοιτήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών) έχω συντάξει ένα ερωτηματολόγιο με 4 απλές αλλά χρήσιμες (ελπίζω!) υπηρεσίες, οι οποίες είναι εφαρμογή νέων τεχνολογιών (πληρωμή/ανανέωση parking μέσω κινητού, tagging διαφημίσεων, διαδραστική τηλεόραση, chat&talk) Θα με βοηθούσατε πάρα πολύ αν συμπληρώνατε το ερωτηματολόγιο που παραθέτω. Είναι πολύ σύντομο (15 ερωτήσεις, θα πάρει το πολύ 10 λεπτά!) Είμαι στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις! http://www.surveyz.com/TakeSurvey?id=76126 Ευχαριστώ πολύ! Ελένη Αμπατζή - μεταπτυχιακή φοιτήτρια τμήματος Διοικητικής Επιστήμης κ Τεχνολογίας - ΜΒΑ - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 OK Done. Ως φοιτητής του τμ. Διοίκησης Τεχνολογίας - ΠΑ.ΜΑΚ. με παραπλήσιο κύκλο σπουδών με το δικό σου τμήμα, εύχομαι να έχεις πολλές συμμετοχές στην διπλωματική σου εργασία & καλή σταδιοδρομία! Πολύ ενδιαφέρον το ερωτηματολόγιο αλλά και οι υπηρεσίες που επέλεξες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Poli wraio alla pisteuw pws 8a prepe na exei mikroteres ilikies px 12-18 kai sto eppagelma ma8itis kai opoios to epelege na min xreiazotan na to epileksei morfwsi!!! Filika Scottas P.S. Poli kali douleia mpravo!!!Epeisis eixa provlimata me to encoding!!!Sunexeia i8ele na epilegw greek windows-Iso!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Το εκανα και εγω,μπορω να πω οτι μου αρεσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleni_Abatzi Δημ. October 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κ τα σχόλια! είναι πολυ σημαντικό για την εργασία μου :) Τα σχόλιά σας επίσης σχετικά με την ηλικία κ ασχολία τα έλαβα υπόψην κ έκανα αλλαγές στο ερωτηματολόγιο! Αγαπητέ Scotta δε ξέρω γιατί έχει αυτό το πρόβλημα με το encoding... μήπως έχει να κάνει με το browser? :cry: Poli wraio alla pisteuw pws 8a prepe na exei mikroteres ilikies px 12-18 kai sto eppagelma ma8itis kai opoios to epelege na min xreiazotan na to epileksei morfwsi!!! Filika Scottas P.S. Poli kali douleia mpravo!!!Epeisis eixa provlimata me to encoding!!!Sunexeia i8ele na epilegw greek windows-Iso!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 panta xrisimopoiw ton opera kai pote dn eixa problems!@! Tespa dn peirazei!!!Outws i allos to ekana!!!:):p:happy: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 μολις το συμπληρωσα κ εγω. καλο ειναι απλα θα πιστευα να διορθωσεις λιγο τις ηλικιες κ το εισοδημα. καλη επιτυχια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Κι εγώ μόλις το συμπλήρωσα.. Το μόνο θέμα είναι ότι εμείς που είμαστε ακόμα φοιτητές δεν έχουμε δικό μας εισόδημα ώστε να συμπληρώσουμε σωστά το ερωτηματολόγιο.. Καλή επιτυχία εύχομαι!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Και εγώ ως φοιτητής του τμήματος οικονομικών επιστημών (Ν.Ο.Π.Ε.) σου εύχομαι καλή επιτυχία :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleni_Abatzi Δημ. October 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Είστε όλοι πολύ καλοί κ ευγενικοί! Η έρευνα πάει πολύ καλά, έχω μαζέψει 240 απαντήσεις από όλους όσους το χω στείλει, σχολή, φίλους κλπ! Για να δούμε τι θα δούμε....:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 το συμπληρωσα και εγω :rolleyes: καλα αποτελεσματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Καλά αποτελέσματα και από εμένα που μόλις το συμπλήρωσα... Δεν έχει σχέση με το αντικείμενό μου αλλά το έκανα ευχάριστα μπορώ να πω...καλή συνέχεια και καλή επιτυχία εύχομαι :happy: Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 το εκανα κι εγω! καλη επιτυχια λοιπον! :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 το εκανα και εγω ενταξει 2-3 λεπτα δεν σου παιρνει παραπανω δεν θα ηταν καλα αν αναφερεις και κατι για το κοστος τις υπηρεσιας? καλα αποτελεσματα!!! Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleni_Abatzi Δημ. October 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Ευχαριστώ για την απάντηση!΄ μάλλον διάλεξες την υπηρεσία tagging είναι η μόνη χωρίς κόστος :) στις άλλες έχω βάλει ενδεικτικά κόστη, κάποια εύρη τιμών δηλαδή! φιλικά Ελένη το εκανα και εγω ενταξει 2-3 λεπτα δεν σου παιρνει παραπανω δεν θα ηταν καλα αν αναφερεις και κατι για το κοστος τις υπηρεσιας? καλα αποτελεσματα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 συμπληρωσα κι εγω! βοηθεια σε συναδελφους (φοιτητης Λογιστικης Χρηματοοικονομικης ΑΣΟΕΕ εδω)! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Το συμπλήρωσα και εγώ...:) Καλή επιτυχία να έχεις με την διπλωματική σου εργασία και καλή σταδιοδρομία για την συνέχεια...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Καλη τυχη κ απο μενα... Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Συμπλήρωσα κι εγώ. Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα η έρευνα! Καλή σου επιτυχία! :happy: Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Συμπληρώθηκε και από εμένα. Καλή σου επιτυχία και σύντομα πτυχιούχος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Το έχω συμπληρώσει από χθες.Με το καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 to συμπληρωσα κι εγω. η τελευταια ερωτηση μου φανηκε καπως ελλιπης (δε με περιλαμβανει στα επαγγελματα!!!) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleni_Abatzi Δημ. October 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Είστε όλοι φανταστικοί! το καλό είναι ότι έχω μαζέψει στοιχεία απο νεολαία ;) μεχρι πρότεινος είχα κυρίως εργαζόμενους! 1000 ευχαριστώ σε όλους σας! καλή επιτυχία σε ό,τι κάνετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Είστε όλοι φανταστικοί! το καλό είναι ότι έχω μαζέψει στοιχεία απο νεολαία ;) μεχρι πρότεινος είχα κυρίως εργαζόμενους! Να είσαι καλά Ελένη! Συμπλήρωσα κι εγώ όλες τις ερωτήσεις! Για τους ανέργους όμως δεν υπήρχε πρόβλεψη στα επαγγέλματα...:( Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts