Jump to content

ETEN Glofiish X600

Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω ενημερωσει τοσο το πλαισιο οσο και την ετεν. Η ΕΤΕΝ δε μου απαντησε το δε ΠΛΑΙΣΙΟ μου απαντησε οτι η ΕΤΕΝ ακομα δεν εχει περασει στο συστημα της τα στοιχεια των συσκευων που πουλαει το πλαισιο!!!

δε ξερω ,παντως μου φαινεται τουλαχιστον περιεργο οτι ο μεταπωλητησ(πλαισιο ) να πρεπει να ενημερωσει την εταιρεια παραγωγης για τα s/n των συσκευων της

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

να ρωτήσω κάτι επειδή πρόκειται να πάρω το εν λόγω pda θέλω να ρωτήσω τι είναι αυτό που λέτε περί αλλαγής rom κλπ κάτι σαν αλλαγή bios ή επανεγκατάσταση windows. παρακαλώ όποιος ξέρει ας βοηθήσει

Υπάρχει ένας πόλεμος που μαίνεται στο σύμπαν -

αλλά σε σκοτεινούς καιρούς αναδεικνύονται οι μεγάλοι ηγέτες...

Ogame

Περίπου σαν επανεγκατάσταση windows... διορθώνουν κάποια bugs ή προσθέτουν κάποια programs ή σπανιότερα αναβαθμίζουν τα windows mobile σε νεότερη έκδοση...
I'm back :p

είναι το ίδιο δύσκολο με αυτό των κανονικών υπολογιστών ?

Ogame

• Administrators
είναι το ίδιο δύσκολο με αυτό των κανονικών υπολογιστών ?

Όχι... είναι απλή διαδικασία. Το μόνο χρονοβόρο είναι το στήσιμο της συσκευής με τα προγράμματα που θέλεις εσύ από την αρχή.

Modpic.gif

Παιδια εχει κανενασ το ιδιο προβλημα πειτε μου παρακαλω....

δοκιμασε αυτο το προγραμμα,εχει ρυθμιση να κλειδωνει και να μην ανοιγει οταν ερχεται sms

http://www.freewareppc.com/utilities/s2u2.shtml

Καλημερα παιδια .. ενδιαφερομαι για το Χ650 και θα ηθελα την γνωμη σας για την εγγυηση που προσφερει η Eten και γενικοτερα το after sales support...

ειναι πανευρωπαικη η εγγυηση?αν το παρω μεσω φιλου στο εξωτερικο που θα μου γλυτωσει το φορο θα μπορω να το στειλω στην ελλαδα και που?

η θα πρεπει να το ξαναστειλω στο εξωτερικο?

τα εξοδα αποστολης δικα μου?

Ευχαρστω

• Administrators
Καλημερα παιδια .. ενδιαφερομαι για το Χ650 και θα ηθελα την γνωμη σας για την εγγυηση που προσφερει η Eten και γενικοτερα το after sales support...

ειναι πανευρωπαικη η εγγυηση?αν το παρω μεσω φιλου στο εξωτερικο που θα μου γλυτωσει το φορο θα μπορω να το στειλω στην ελλαδα και που?

η θα πρεπει να το ξαναστειλω στο εξωτερικο?

τα εξοδα αποστολης δικα μου?

Ευχαρστω

Kai apo Ellada na to pareis apo kapoio online katastima (px. Expansys) pali ekswteriko the prepei na to steileis. Den yparxei ypostiriksi tis ETEN stin Ellada (akoma!!!). An bebaia to epairnes apo katastima opws to Plaisio... tha analambanan aftoi tin apostoli sto ekswteriko kai pithanws kai tin amesi antikatastasi tou.

Kata ti gnwmi mou pantws... tha sou synistousa na protimouses to X600 anti tou X650 to opoio me ti VGA othoni tou anamenetai na klironomisei ta problimata tou X800. To X600 apo pollous thewreitai ws to kalytero PPC pou exei bgalei i ETEN mexri twra.

Modpic.gif

Kai apo Ellada na to pareis apo kapoio online katastima (px. Expansys) pali ekswteriko the prepei na to steileis. Den yparxei ypostiriksi tis ETEN stin Ellada (akoma!!!). An bebaia to epairnes apo katastima opws to Plaisio... tha analambanan aftoi tin apostoli sto ekswteriko kai pithanws kai tin amesi antikatastasi tou.

Kata ti gnwmi mou pantws... tha sou synistousa na protimouses to X600 anti tou X650 to opoio me ti VGA othoni tou anamenetai na klironomisei ta problimata tou X800. To X600 apo pollous thewreitai ws to kalytero PPC pou exei bgalei i ETEN mexri twra.

τι προβληματα δηλαδη το διαβασα στο φορουμ και αλλου αλλα κανενας δε μιλαγε συγκριμενα?πηρα τηλ στην expansys και ειπαν οτι υπαρχει αντιπροσωπεια στην ελλαδα... δε ρωτησα περισσοτερα ομως.. γιατι δεν το εχω παραγειλει ακομα..

Kalispera paidia!

Exw na diathesw apo 600-1000 euros (700 dwroepitagh) gia agora enos PDA kinhtou pou to thelw kata proteraiothta gia

1)GPS-xartes elladas logw taxidiwn

2)epexergasia office

3)Dynatothtes gia polla programmata...

4)kalo service

omws den exw dynatothta na agorasw HTC giati h Hlektronikh Athinwn den synergazetai. Skeftomoun eite to X600 eite to Asus P535, exei kaneis na mou proteinei kati kalytero mia kai diathetw ta xrimata pou me kopo ebgala?

Sas parakalw boithiste me mia kai to teleytaio mou PDA mpou to eklepsan mazi me 500 eyrw ylika mesa apo to amaksi mou!

Eyxaristw prokatabolika

''Στο τέλος όλα θα πάνε καλά..κι αν δεν πάνε να είσαι σίγουρος πως δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος':)

Πριν το hard reset είχα βαλει το PCM keyboard και εστελνα μηνυματα με 160 χαρακτηρες. Τώρα που το ξαναβαλα όταν πάω να πατησω το Η ή καποια αλλα γραμματα ο μετρητης γυρίζει στο 70!! Αν απενεργοποιήσω τα unicode τότε στέλνει ερωτηματικά. Μήπως έχει ιδέα κανεις τι μπορεί να φταίει?

• Administrators
Πριν το hard reset είχα βαλει το PCM keyboard και εστελνα μηνυματα με 160 χαρακτηρες. Τώρα που το ξαναβαλα όταν πάω να πατησω το Η ή καποια αλλα γραμματα ο μετρητης γυρίζει στο 70!! Αν απενεργοποιήσω τα unicode τότε στέλνει ερωτηματικά. Μήπως έχει ιδέα κανεις τι μπορεί να φταίει?

Soft reset ekanes meta tin egkatastasi? Exeis balei ta ellinika kai to skin apo edw?

Modpic.gif

Τα ξαναπερασα απο πάνω. Και τώρα δουλευει κανονικά. Ισως είχα ξεχάσει να βάλω κάποιο από τα αρχεια. Ευχαριστώ ακόμα μία φορά για τη βοήθεια

Γεια σας παιδιά

Έχω το glofiish x600 και σήμερα μου δώσανε το destinator 7 σε συμπιεσμένη μορφή.

Με πια διαδικασία θα το περάσω στην κάρτα του κινητού?

Με copy paste δεν γίνεται ενώ κάποια στιγμή που το έβαλα δεν θυμάμαι και εγώ με πιο τρόπο δεν μπορούσα να ανοίξω το πρόγραμμα για να το τρέξω.

και αν θελήσω να βάλω άλλη rom που θα βρψ αυτά που έχει το pda όπως office κλπ

Ogame

Σήμερα κοίταξα στο play247 και έχουν ρίξει την τιμή στα 420e. Αξίζει να δώσω 30e παραπάνω για τα ελληνικά windows mobile? Θα έχω πρόβλημα (ελληνικούς χαρακτηρες στα sms κλπ) στην αγγλική έκδοση;

Σήμερα κοίταξα στο play247 και έχουν ρίξει την τιμή στα 420e. Αξίζει να δώσω 30e παραπάνω για τα ελληνικά windows mobile? Θα έχω πρόβλημα (ελληνικούς χαρακτηρες στα sms κλπ) στην αγγλική έκδοση;

Οχι, δε θα εχεις κανενα προβλημα με τα ελληνικα, βαζοντας το καταλληλο keyboard (αλλωστε κι εγω με ελληνικο Χ600 που εχω τωρα, το resco keyboard pro εχω βαλει).

Παντως, απορω πως με τετοια τιμη το εχει αγορασει τοσο λιγος κοσμος - αναλογικα. Απλα δεν υπαρχει κατι ισαξιο του σε αυτα τα χρηματα, ιδιαιτερα για αυτους που ψαχνουν gps υλοποιηση στο τηλεφωνο τους...

χρειαζομαι μια αμεση απαντηση

Αξιζει η αλαγη απο Χ500 σε Χ600?

Προκειται για σχεδον τα ιδια τηλεφωνα (πανομοιοτυπα χαρακτηριστικα).

Το Χ600 απλα ειναι πιο μαζεμενο, με καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και θα εχει υποστηριξη σε αναβαθμισεις κ.λ.π για αρκετο καιρο.

Αν η διαφορα που θα δωσεις δεν ειναι πολυ μεγαλη, go for it.

Προκειται για σχεδον τα ιδια τηλεφωνα (πανομοιοτυπα χαρακτηριστικα).

Το Χ600 απλα ειναι πιο μαζεμενο, με καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και θα εχει υποστηριξη σε αναβαθμισεις κ.λ.π για αρκετο καιρο.

Αν η διαφορα που θα δωσεις δεν ειναι πολυ μεγαλη, go for it.

κοιτα να δεις εχω βρει να δωσω το 500 280ευρω οποτε θελω αλλα 170 να προσθεσω.

Απο την αλλη μηπως να περιμενω το 650?????

Kανε την κινηση. Το Χ650 ειναι καλη συσκευη, αλλα η VGA με αυτη τη RAM αδικει το τηλεφωνο κι αν δεν εισαι διατεθειμενος να αφιερωσεις χρονο για να το σεταρεις σωστα, θα σε κουρασει.

Kανε την κινηση. Το Χ650 ειναι καλη συσκευη, αλλα η VGA με αυτη τη RAM αδικει το τηλεφωνο κι αν δεν εισαι διατεθειμενος να αφιερωσεις χρονο για να το σεταρεις σωστα, θα σε κουρασει.

δηλαδη τα ιδια που λεγονται και για το 800αρι:(

Προκειται για τα ιδια τηλεφωνα, χωρις 3G κ.λ.π

ευχαριστω για τις συμβουλες σου

• The title was changed to ETEN Glofiish X600