Katy Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Ναι ρε ****το, μου την έσπασε λίγο χτες που ακριβώς όταν ο Μάρκος πήρε πρέφα ότι μάλλον τον θέλει αυτή ξαφνικά "της πέρασε" και "δεν ήταν τελικά ερωτευμένη" κλπ. Δεν ξέρω, ίσως επειδή πέρασα πρόσφατα (τα τελευταία 2 χρόνια δηλαδή) κάτι παρόμοιο που μια θέλει ο ένας και δε θέλει ο άλλος και μετά το αντίστροφο μέχρι να γίνει το... "κακό" (:p) και σπάζομαι που το βλέπω να το περνάει ο Μάρκος τώρα, μάλλον συμπάσχω ή κάτι τέτοιο. :lol: kako timing! :lol: pantos teleio epeisodio!!to mikro mikro agoraki den einai fovero? :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 kako timing! :lol: pantos teleio epeisodio!!to mikro mikro agoraki den einai fovero? :happy: akrivws!!! fovero to mikro. auth h seira mou aresei olo kai perissotero. teleies atakes, o mpezos den paizete opws kai h lexou, teleio senario,.......genika is great:D!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Εκείνη η κοπελιά με το μίνι που μπήκε στην <μπυραρία> (η πιο ψηλή) τα σπάει.Τι παιδί Θεέ μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 αν η σειρα παει κ για του χρονου, φυσιολογικο ειναι να τρεναρουν τη σχεση μαρκου-ευας. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Έμαθα ότι η σειρά θα συνεχίσει και του χρόνου. Την παρασκευή(13/06) θα παίξει το τελευταίο επεισόδιο για φέτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Πολύ καλή σειρά, μακάρι να συνεχίσει και του χρόνου. Από ό,τι φαίνεται έτσι θα γίνει, Θα χρειαστεί πάντως μια ανανέωση στη θεματολογία, πέρα από το "ειδύλλιο" Μάρκου-Εύας. Έχει αρχίσει και κουράζει, εμένα τουλάχιστον. Ελπίζω να το αντιληφθούν οι υπεύθυνοι του σεναρίου και κάνουν τις όποιες διορθωτικές/ανανεωτικές κινήσεις. :) Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί, ο Μπέζος συμμετέχει στη συγγραφή του σεναρίου? Έχει άλλο πόστο εκτός του πρωταγωνιστή? Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Την Παρασκευή αυτή είναι το τελευταίο επεισόδιο. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια και του χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Η σειρά τα σπάει! Φοβερές ατάκες και καταπληκτικοί ηθοποιοί! Η καλύτερη φετινή σειρά!:) +1 To μόνο κακό με τη σειρά είναι ότι ξεχνάω κάποιες φορές να τη δω.:dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Φοβερή σειρά με πολύ καλή επιλογή ηθοποιών! Θα συνεχιστεί και του χρόνου απ'ότι έχω ακούσει Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 +1 To μόνο κακό με τη σειρά είναι ότι ξεχνάω κάποιες φορές να τη δω.:dash: Το βαζει σε επαναληψη νομιζω καθε Σαββατο η μηπως κυριακη...:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Eλπίζω το καλοκαίρι να παίξει επανάληψη.1 στις 2 φορές ξεχνάω να τη δω.:dizzy: Και του χρόνου να αλλάξει μέρα.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Η σειρα ειναι γαματη! Η καλυτερη στην ελληνικη τηλεοραση:happy: Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Καλά ο Μάκης πάλι έδωσε ρέστα σήμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 φοβερος ο μακης με τις μπυρες του και φυσικα την ματια του τιγρη.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Καλά ο Μάκης πάλι έδωσε ρέστα σήμερα! Και ο Μπεζος μαζι!!!:Dδεν παιζονται...:up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreekkk Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Και ο Μπεζος μαζι!!!:Dδεν παιζονται...:up: kai o gianakis exthes poy zografise tin eleni koryfaios! to allo poy leei ston mpampa toy,ti vromiko exeis ston myalo soy..xaxaxa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eorptol4 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Καλα πολυ προπαγανδα για γαβρο ειδικα οι αντρες ολα κοκκινα μπουρνουζια εσωρουχα κλπ.............:))))))))))))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 κορυφαίο το χτεσίνο επεισόδιο. Πολύ γέλιο. Μπέζος - Μάκης - Μάρκος και οι τρεις απλά:respect: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 o makhs einai ola ta lefta!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 an kai thn anakalupsa sxetika arga, pragmatika h seira ta spaei, poly euxaristh kai arketo gelio!!!! exei kati apo to feeling tou Ekeines k Egw :D :D ("kati" eipa gia na mhn 8ewrh8w ierosulos :p ) pali kala pou exei anebei sto greek-movies... Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Καλα πολυ προπαγανδα για γαβρο ειδικα οι αντρες ολα κοκκινα μπουρνουζια εσωρουχα κλπ.............:))))))))))))) Και φαντάσου ότι ο Μπέζος είναι Παναθηναϊκός και η Λέχου Ολυμπιακός αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Και φαντάσου ότι ο Μπέζος είναι Παναθηναϊκός και η Λέχου Ολυμπιακός αν δεν κάνω λάθος. Βασικά σε όλα τα σήριαλ για τον Ολυμπιακό λέει, δε νομίζω να είναι Παναθηναϊκός. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Βασικά σε όλα τα σήριαλ για τον Ολυμπιακό λέει, δε νομίζω να είναι Παναθηναϊκός. Στο Άκρως Οικογενειακό πάντως θαυμάζει τον Νικοπολίδη στο cl με τον Παναθηναικό... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Και φαντάσου ότι ο Μπέζος είναι Παναθηναϊκός και η Λέχου Ολυμπιακός αν δεν κάνω λάθος. Το αντίστροφο νομίζω. Δηλαδή, είμαι σίγουρος ότι ο Διονύσης είναι Ολυμπιακός, τώρα αν η Ελένη είναι Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ δεν κόβω το κεφάλι μου. :p Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Το αντίστροφο νομίζω. Δηλαδή, είμαι σίγουρος ότι ο Διονύσης είναι Ολυμπιακός, τώρα αν η Ελένη είναι Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ δεν κόβω το κεφάλι μου. :p Εννοώ κανονικά και όχι στη σειρά. Στη σειρά όλοι οι άντρες είναι ολυμπιακοί και οι γυναίκες παναθηναϊκοί. Το μόνο σίγουρο έιναι ότι η κοπέλα που κάνει την Εύα (Ιωάννα Πηλιχού) είναι παναθηναϊκός και κανονικά. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts