Jump to content

Εφαρμογές java για κινητά που εκμεταλεύονται το Wind Plus

jannerman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα...

Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo

• Απαντήσεις 59
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Wap -> apn: gwap.b-online.gr -> χρέωση 0,42 ευρ εισιτήριο εισόδου ή 3,49 ευρ για απεριόριστη πλοήγηση στο Wind Plus και σε κάθε wap site (και downloading με 1 mb όριο ανά κατέβασμα), με το Wind Plus non-stop. Επίσης μέσω του browser του κινητού, εφόσον το υποστηρίζει, δωρεάν πλοήγηση σε http sites.

http://www.windplus.gr/default.asp?siteID=2&pageid=4&langid=1

Internet -> apn: gint.b-online -> χρέωση (ογκοχρέωση) 0,006 ευρ / ΚΒ (Αυτό το profil, το gint.b-online.gr, ή αλλιώς Wind Internet, προσφέρει φούλ χρήση ιντερνετ. Όλες οι java εφαρμογές, email clients, IM clients κ.α. απαιτούν αυτό το προφίλ για να συνδεθούν στο ιντερνετ.). Οι γνωστές java εφαρμογές, Opera mini, Gmail, Google maps, Mig33, E-buddy, αυτό το ΧΡΕΩΣΙΜΟ (και πέρα από τα όρια του Wind Plus) προφίλ απαιτούν για να συνδεθούν στον ιντερνετ (πλην μιας περίπτωσης που αναλύεται παρακάτω).

!!! Τo profil gwap.b-online.gr (Wind Plus) παρέχει δωρεάν πρόσβαση στο WAP, αλλά έχει μια τρύπα που αν την εκμεταλλευτείς (αν το επιτρέπει η java εφαρμογή ή η το λειτουργικό του κινητού) παρέχει δυνατότητα σύνδεσης στο Internet με προφίλ gwap.b-online.gr.

Πρέπει το λειτουργικό να έχει τη δυνατότητα να θέτεις στο σημείο πρόσβασης (apn) proxy server.

Αυτή η τρύπα είναι ο proxy server 192.168.200.10 στο port 9401 πάνω στο apn gwap.b-online.gr

Tέτοια πλατφόρμα είναι η A100/A200 όλων των κινητών SE. Ή η εφαρμογή να έχει στις ρυθμίσεις της, ειδική ρύθμιση για εισαγωγή proxy (βέβαια εγώ ξέρω μόνο μια τέτοια, τον Opera mini java browser hacked by operamini.ru)

To ίδιο συμβάινει και στο pc, συνδέεσαι με gwap.b-online.gr και βάζεις proxy στον Opera, στον ΙΕ, στο MSN (παίρνει αυτόματα τις ρυθμίσεις proxy του IE). Όλα τα άλλα ports είναι κλειδωμένα (μέχρι αποδείξεως του εναντίου) γι' αυτό δεν παίζουν P2P clients κ.α. που απαιτούν άλλα ανοιχτά ports.

Το προφίλ gwap.b-online.gr (Wind Plus) είναι το default όταν χρησιμοποιείς τον ενσωματωμένο browser

Το προφίλ gint.b-online (Wind Internet) είναι το default όταν χρησιμοποιείς java εφαρμογές.

Γκέγκε???

2 PCMan: θα σε παρακαλούσα να μην παραπληροφορείς τον κόσμο αν δεν ξέρεις κάτι καλά. Το ΟΟΟΛΑΑΑ είναι δωρεάν είναι μια αοριστία που μπορεί να αποβεί σε μεγάλες χρεώσεις σε κάποιον που δε γνωρίζει.

ΥΓ.: Για να είστε σίγουροι ότι δε θα χρεωθείτε τπτ παραπάνω, διαγράψτε εντελώς το προφίλ Wind Internet (gint.b-online.gr)

Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo

παιδια ειμαι νεος στο wind plus (ακομα ουτε 1ο λογαριασμο δεν εχω παρει) τι πληρωνω και τι οχι ?

αλλοι μου λενε (wind customer service, wind καταστηματα) οτι ΔΕΝ χρεωνομαι μονο οτι λινκ υπαρχει στο portal τησ wind (περα των χρεωσιμων υπηρεσιων)

αλλοι μου λενε οτι ανοιγω browser και βλεπω οτι σελιδα θελω.

μπορει καποιος να μοθ διευκρινισει τι πληρωνω και το οχι ?

msn messenger το πληρωνω πχ?

to yahoo go το πληρωνω?

το webmail to εταιρικο μου το πληρωνω οταν το βλεπω απο το browser μου?

please help μην δω κανα λογαριασμο και πεσω κατω :p

τωρα εφυγα απο vodafone και δεν αντεχω αλλες περιπετειες με λογαριασμους αν με καταλαβαινετε.. :/

α φυσικα εχω το wind plus nonstop (παρα κατι 4 eyro το μηνα πληρωμενα :) )

Αν ανοίξεις τον browser του κινητού μπορείς να δεις όλες τις σελίδες wap (και τα links εκτός wind plus), καθώς και όσες σελίδες html υποστηρίζει ο browser του κινητού. Δωρεαν. Εφόσον α. έχεις ενεργοποιήσει το wind plus non-stop (τα 3,49ευρ δλδ), β. η προεπιλεγμένη ρύθμιση του ενσωματωμένου browser είναι η Wind Plus (gwap.b-online.gr). που συμβαίνει σε όλες τις συσκευές που έχω πιάσει στα χέρια μου.

To yahoo mail εφόσον το βλέπεις μέσω του browser δεν χρεώνεσαι (με τις άνωθεν βέβαια προϋποθέσεις)

Για το MSN Messnger κσι το Yahoo Go! είναι εφαρμογές java, συνδέονται (πάντοτε μιλάω για default ρυθμίσεις) με το προφίλ Wind Internet (gint.b-online.gr), οπότε χρεώνεσαι 0,006 ευρ / ΚΒ.

το nav4all το εχει χρησιμοποιησει κανεις?

λειτουργει ως gps over gprs?

μπορει δηλαδη να σου πει πως να πας εκει που θα δωσεις προορισμο?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

το nav4all το εχει χρησιμοποιησει κανεις?

λειτουργει ως gps over gprs?

μπορει δηλαδη να σου πει πως να πας εκει που θα δωσεις προορισμο?

Ναι λειτουργεί μια χαρά;)

με gps bluetooth μπορει να λειτουργησει κανονικα ως gps navigation?

οι χαρτες σε καλυπτουν?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

με gps bluetooth μπορει να λειτουργησει κανονικα ως gps navigation?

οι χαρτες σε καλυπτουν?

Καλό το nav4all, δείτε και το amazegps και αυτό free και με καλύτερη κάλυψη και interface από το nav4all.

Καλό το nav4all, δείτε και το amazegps και αυτό free και με καλύτερη κάλυψη και interface από το nav4all.

Από που το κατεβάζουμε αυτό?

έχω ένα motorola V620, και δεν έχω καταφέρει να "δει" internet (wind non stop) με τπτ άλλο εκτός από τον ενσωματωμένο browser.

Με αυτόν βλέπω όλες τις σελίδες χωρίς πρόβλημα. Αλλά ούτε ο opera mini δουλεύει (δοκίμασα κ την έκδοση 3 κ την 4) ούτε το gmail client.

Μάλιστα κάθε φορά που παώ να τα τρέξω, χρεώνομαι κάτι ψιλά, και χωρίς αποτέλεσμα- δεν μπορούν να συνδεθούν στο ιντερνετ.

Υποθέτω ότι πρέπει κάπως να πω σε αυτά τα προγράμματα να δουλέψουν με το wind non stop- αλλά πως; Εννοείται ότι έχω ως προεπιλεγμένο προφίλ στο κινητό μου το wind non stop. Ως προς την java, το μόνο που υπάρχει στις ρυθμίσεις για να αλλάξω/ρυθμίσω είναι ένα "DNS IP" που ζητάει. Εχω βάλει 192.168.200.010, αλλά τζίφος.

Κάποιος ανέφερε σε κάποια συζήτηση ότι υπάρχει "πειραγμένη" έκδοση του opera mini, την οποία πρέπει να χρησιμοποιήσω, αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι.

Δεν έχω καταφέρει καν να δουλέψω τον ενσωματομένο instant messenger του κινητού μου- ζητάει Διακομιστή ΙΜ, θύρα ΙΜ, Post URL, και GPRS APN και δεν ξέρω τι πρέπει να βάλω. Το GPRS APN είναι gwap.b-online.gr μάλλον, αλλά τα υπόλοιπα?

Help anyone?

DNS IP σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να συμπληρωσεις τιποτα!!!

Τους GPRS DNS servers της Wind τους εχω γραψει καπου, αλλα δεν το βρισκω τωρα, θα ψαξω αργοτερα, αλλα δεν το χρειαζεσαι!!

DNS ειναι κατι το οποιο δεν χρειαζεσαι, μιας και τα κανει αυτα ο proxy!

DNS IP σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να συμπληρωσεις τιποτα!!!

Τους GPRS DNS servers της Wind τους εχω γραψει καπου, αλλα δεν το βρισκω τωρα, θα ψαξω αργοτερα, αλλα δεν το χρειαζεσαι!!

DNS ειναι κατι το οποιο δεν χρειαζεσαι, μιας και τα κανει αυτα ο proxy!

Aν δεν συμπληρώσω τπτ, έχει την συμπεριφορά που περιγράφω- όποτε πάω να τρέξω τον οπερα μινι χρεώνομαι κάτι ψιλά και δεν συνδέομαι κιόλας.

εχω το ΝΟΚΙΑ 6300. Ειναι κινητο S40? δεν λειτουργει καμμια απο τις εφαρμογες οπως mig33 ebuddy ή opera.

Πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις?

Πως χρησιμοποιω το gwap.b-online.gr?

Ξέρει κανεις λεπτομερειες?

Ο Aquasonic εγραψε κατι για καποιο αρχειο provisioning...? Εαν με ακουει μπορει να με διαφωτισει λιγο?

Ευχαριστω εκ των προτερων...

the more you ignore me the closer I get

• 4 weeks later...
paidia n a sas rotisw...exw to m600i kai exw to eksis provlima...merikes efarmogfes px world mate den mporei na sindethei mesw wind plus non stop....ti mporw na kanw?eida stous logargiasmous oti to profil wind plus exei proxy to 12.168.200.10 me port 9401 ...ti allo mporw na kanw?

Σε ενα Ν73 που έχει ενεργοποιημένες τις ρυθμίσεις αλλά δεν τις έχουμε περάσει τι μου συστήνετε να κάνω παιδιά?

brika kai allo!

http://www.morange.com/demo/pages/chat.html

paizei mia xara me to wind plus kai exei msn.....

Πως παίζει με wind plus ? Δεν έχει πουθενα να βάλεις proxy settings

Ξέρει κανεις έναν im που να υποστηρίζει msn, να μην είναι java, για WM και να παίζει από Wind plus ?

Επίσης επειδή είδα και ρωτάει ένας φίλος το Wind plus χρησιμοποιεί ένα proxy για να σε βγάλει στο inet τον 192.168.200.10:9401 οπότε όποια εφάρμογη έχει κάπου στις επιλογές της να βάλεις proxy ή http θα παίζει, οι άλλες ΟΧΙ

Kill with Power !!!

• 2 weeks later...

Hello :)

Ήθελα να ρωτήσω αν έχει χρησιμοποιήσει κανείς nokia 6131 με wind plus και είχε ιντερνετ σε java εφαρμογές. ενδιαφέρομαι για κάποιον msn/irc client.

Αν υπάρχει κάτι που δουλεύει σίγουρα πείτε μου plz :)

*Έχω ενεργοποιημένο το wind plus, μπαίνω κανονικά ιντερνετ από τον browser του κινητού και έχω δοκιμάσει ebuddy msn client, mig33 και jmirc αλλά με κανένα δεν μπορούσα να συνδεθώ. Με ρωτάει αν επιτρέπω την πρόσβαση στον ιντερνετ, πατάω ναι προφανώς και μετά εμφανίζει το μήνυμα Connection error ή Server connection lost.

Ευχαριστώ!

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ WIND PLUS.

ΕΧΩ ΤΟ Ν70 Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ WEB ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ "ΚΟΛΛΑΝΕ" ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΚΙLL ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΩ

ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ "ΚΟΛΛΑΕΙ" ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ WIND-PLUS KAI Η ΕΝΔΕΙΞΗ GPRS EINAI MONIMA ANOIXTH.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ (ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ KILL ΔΗΛΑΔΗ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ RESTART TO KINHTO????

Yπάρχει τρόπος εκμεταλλευόμενος το wind plus non stop να μπορέσω να μπω irc?

Eπίσης μπορείτε να δώσετε το lnik να δω τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο κινητό μου για να χρησιμοποιώ το wind plus non stop για σερφάρισμα

Εγώ οι περισσότερες εφαρμογές που έχω δοκιμάσει λειτουργούν στο w800(ebuddy, mig33, opera mini κλπ..). Απλά πρέπει να γίνει επιλογή των ρυθμίσεων από την επιλογή ρυθμίσεις java.. τουλάχιστον έτσι είναι σε πολλά SE. IRC δεν λειτουργεί μέσω wind plus.

Για ρυθμίσεις στέλνεις κενό μήνυμα στο 234 και επιλέγεις WIND PLUS ή WIND GPRS.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ WIND PLUS.

ΕΧΩ ΤΟ Ν70 Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ WEB ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ "ΚΟΛΛΑΝΕ" ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΚΙLL ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΩ

ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ "ΚΟΛΛΑΕΙ" ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ WIND-PLUS KAI Η ΕΝΔΕΙΞΗ GPRS EINAI MONIMA ANOIXTH.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ (ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ KILL ΔΗΛΑΔΗ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ RESTART TO KINHTO????

Παρ'όλες τις παρατηρήσεις (1)(2), συνεχίζεις το ίδιο λάθος?

Την απάντηση σου την έχεις πάρει

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Καλημερα σε ολους

Εχει δοκιμασει κανενας με wind plus να μπει σε sites με online χρηματιστηριο; προσπαθω να μπω με lgks20 αλλα δεν τα εμφανιζει σωστα. παιζουν με java. Αν μπορει καποιος να βοηθησει ευχαριστω:):):)

• 1 month later...
επισης λειτουργει το emtube αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι java. γιατι δεν αλλαζουμε το τοπικ να εχει και εφαρμογες .sis μεσα?