Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Dual (Niki)

v@gelis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 156
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το touch dual στο γερμανό; Τιμή;

599 ευρά......

γιατι το touch ειχε gps κ ραδιο ?

Είχε όμως Wifi τουλάχιστον!!!

Το gps και το wifi δεν με ενδιαφέρουν, έχω το Χ-7500 για αυτά, ήθελα ένα wm6 για τηλέφωνο και το βρήκα τέλειο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είχε όμως Wifi τουλάχιστον!!!

ε ναι οντως ... !!! to wi fi ειναι μεγαλο μειον.

τεσπα ...600 ευρα δεν δινω ακομα για το κινητο. καμια 350 και το σκεφτομαι γιατι ειναι κ πιο μακρουλο !!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

Πήγα και το είδα πριν λίγο. Το dual είναι πανέμορφο και πολύ ποιοτικό. Θα το έπερνα εκείνη την ώρα, αν δεν του έλειπε το wifi και το gps. Ψωμοτύρι των πωλητών βέβαια είναι το γεγονός ότι έχει bt και μπορεί να συνδεθεί με εξωτερικό gps :p .

Όπως και να έχει είναι ένα πολύ όμορφο κινητό wm6 που θα πάει πάτο λόγω της απουσίας wifi και gps :X

Γνώμη μου βέβαια και μόνο

Νίκος,

:)

Μόλις το πήρα από τον Γερμανό 599 γιούρια. Ποιοτικά πρέπει να παραδεκτό ότι είναι υπέροχο. Μόλις πατήσεις να δεις το ιστορικό των κλήσεων και κάνεις το λάθος να το κλείσεις με το κόκκινο πλήκτρο, τότε τρως το πρώτο σου κόλλημα. Πάντως θεωρώ ότι είναι κάπως αργό για το λειτουργικό που έχει και τον επεξεργαστή. Περίμενα να πηγαίνει σφαίρα. Από αύριο που θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ θα σας πω λεπτομέρειες

Μόλις το πήρα από τον Γερμανό 599 γιούρια. Ποιοτικά πρέπει να παραδεκτό ότι είναι υπέροχο. Μόλις πατήσεις να δεις το ιστορικό των κλήσεων και κάνεις το λάθος να το κλείσεις με το κόκκινο πλήκτρο, τότε τρως το πρώτο σου κόλλημα. Πάντως θεωρώ ότι είναι κάπως αργό για το λειτουργικό που έχει και τον επεξεργαστή. Περίμενα να πηγαίνει σφαίρα. Από αύριο που θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ θα σας πω λεπτομέρειες

ενημέρωσε μας φίλε dimperts ;)

Νίκος,

:)

Μπορούμε με κάποιο τρόπο να του προσθέσουμε WLAN λειτουργία;

(κάποια mini-sdio καρτούλα ή κάτι τέτοιο; ).

Κρίμα είναι τέτοια συσκευή και να μην μπορείς να κάνεις δουλειά χωρίς data plan...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Αντί να βελτιώνουν μια συσκευή της μειώνουν χαρακτηριστικά?!

Αυτή η έλλειψη το καταδικάζει κατ εμέ και είναι πολύ κρίμα

Βασίλης :ninja:

Λοιπόν μετά από ενα hard reset το μηχανάκι δούλεψε τέλεια. Μια μέρα εξαντλητικής δοκιμής ήταν αρκετή για να δείξει τα δόντια του. Το τηλέφωνο είναι πολύ καλό. Έρχομαι από ΕΤΕΝ Χ500 και ειλικρινά ενθουσιάστηκα. Πολύ καλή λειτουργικότητα, δυνατός ήχος κλήσης και ακουστικού. Το μόνο που παρατήρησα και θέλω να το επιβεβαιώσω με τον καιρό είναι ότι το σήμα δεν ήταν πολύ δυνατό (Wind). Δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθεί αν το φορτώσει κανείς προγραμματάκια. Ότι διαφορετικό ή παράξενο δω θα σας ενημερώσω

Για τους φίλους που γκρινιάζουν για το wifi μπορούν να περιμένουν μέχρι τον Φεβρουάριο Μάρτιο για Ρ6500

http://www.europe.htc.com/en/products/htcp6500.html

Με την αντίστοιχη επιβάρυνση βέβαια

Για τους φίλους που γκρινιάζουν για το wifi μπορούν να περιμένουν μέχρι τον Φεβρουάριο Μάρτιο για Ρ6500

Καμια σχεση το ενα κινητο με το αλλο "ΓΑΙΔΟΥΡΙ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

• Administrators

Καμια σχεση το ενα κινητο με το αλλο "ΓΑΙΔΟΥΡΙ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όπως το είπες... καμία σχέση!!!

Modpic.gif

geia sas pedia... den 3ero an einai to katallilo forum...

alla 8elo na kamo mia erotisi!

exo ena filo pou exei to HTC touch kai parouziasi ena provlima me to msn. eno kani login kanonika den tou vgazei tous contacts tou pou einai online. tous dixni olous offline.

sto pc mou ton dixni kanonika online me mobile device tou milo kanonika alla den perni apantisis!

an iparxi kapios pou mporei na mas voi8isi as stili ena private msg

euxaristo ek ton proteron!

• 4 weeks later...

Geia sas paides.. Skeftomai na agoraso ena kainourgio kinhto kai eimai metaksy tou nokia n95 8gb kai tou htc touch dual.

Vasika eimai poly nokia fun, alla to n95 einai arketa pio akrivo edo sthn italia apo to htc (505 me 380 euro).

Eimai idiaitera epifylaktikos me ta htc giayto tha ithela kapoies plhrofories.

1) poiothta hxou anaparagoghs mp3

2) eida oti exei ypodoxh mono usb-audio. mporo me adaptoraki na prostheso dika mou akoustika?

3) diarkeia mpatarias

4) mexri posa gb microsd dexete to kinhto?

Tha ithela an ginotan na mou pei kai kapoios pou exei parei to kinhto..

Thanx kai pali.

Με 125€ επιπλέον παίρνεις GPS, 8GB, wifi, radio και δεν ξέρω τι άλλο, (είσαι και φίλος της Nokia)... Τί άλλο να θέλεις;;;;)

Για μένα το Dual δεν έχει να δείξει τίποτα σε σχέση με την τιμή του (και μάλλον στους περισσότερους εδω μέσα αφού μέσα σε δυό μήνες δεν έχει συμπληρώσει ούτε δύο σελίδες με posts), εκτός και αν το προτιμάς λόγω εμφάνισης...

π.χ. σχεδόν με τα ίδια λεφτά μπορείς το Cruise (της HTC πάλι).

Για να μην πω για το LG KS20 που έχει και 30% φτηνότερα...

ξέρει κανεις ποτε θα έρθει και στα υπόλοιπα μαγαζιά ??? πήγα να το δω στον Γερμανό και είχαν μονο dummy συσκευη να δείξουν όχι live !!!!

υπάρχει κάποιο μαγαζί που να το έχει να το δω live ?

Το μονο που μου μένει για να το αγοράσω είναι να δω ποιότητα κατασκευής και κυριως το συρόμενο keyboard αν κουνιέται καθόλου και αν είναι εύκολο να γράψεις σαν ένα παλιό κινητό ας πούμε όπως είχα συνηθίσει με κινητό με keyboard από τα "κανονικά"

• 3 weeks later...

Θέλω να ρωτήσω για το Ελληνικό keypad layout της συσκευής Bell 20 πλήκτρων (HP). Για παράδειγμα στις συσκευές με 12 πλήκτρα η Ελληνική

διάταξη είναι ως εξής,

1 = . , - ; ! ' @ : 1

2 = α β γ ά 2 a b c (ή ο αριθμός στο τέλος)

3 = δ ε ζ έ 3 d e f

4 = η θ ι ή ί ϊ ΐ 4 g h i

5 = κ λ μ 5 j k l

6 = ν ξ ο ό 6 m n o

7 = π ρ σ ς 7 p q r s

8 = τ υ φ ύ ϋ ΰ 8 t u v

9 = χ ψ ω ώ 9 w x y z

0 = (space)0(enter)

Σε συσκευές με 20 πλήκτρα πως είναι;

Το Αγγλικό είναι,

@ QW

1 ER

2 TY

3 UI

; OP

! AS

4 DF

5 GH

6 JK

' L

? ZX

7 CV

8 BN

9 M

. Backspace

↕ Up/Down

* Ý

0 Space+

# SYM

" Enter

Το Ελληνικό;

• 2 months later...
Μια βοήθεια! Είμαι καινούριος στα ppc και θέλω να εγκαταστήσω κάποια προγράμματακια στο htc touch dual. Οταν προσπαθώ να τα βάλω μου βγάζει μήνυμα οτι πχ. spbpocketplus4_setup_en δέν είναι εγκυρη εφαρμογή του Pocket pc. Τί κάνω λάθος? Μήπως υπάρχει καποια ρύθνιση που πρέπει να αλλάξω? Ενώ το destinator που δέν χρειάζεται εγκατάσταση το ανοιγει κανονικά. Παρακαλώ βοηθήστε με...
Που είναι?

Που τα βάζεις? Αν είναι .cab τα τρέχεις από την μνήμη της συσκευής αν είναι οτιδήποτε άλλο το τρέχεις στο πισι σου και όταν το συνδέσεις με την συσκευή θα περάσει μόνο του...
Βασίλης :ninja:

• Administrators
Μια βοήθεια! Είμαι καινούριος στα ppc και θέλω να εγκαταστήσω κάποια προγράμματακια στο htc touch dual. Οταν προσπαθώ να τα βάλω μου βγάζει μήνυμα οτι πχ. spbpocketplus4_setup_en δέν είναι εγκυρη εφαρμογή του Pocket pc. Τί κάνω λάθος? Μήπως υπάρχει καποια ρύθνιση που πρέπει να αλλάξω? Ενώ το destinator που δέν χρειάζεται εγκατάσταση το ανοιγει κανονικά. Παρακαλώ βοηθήστε με...

To sygkekrimeno programma pou thes na egkatastiseis exei katalliksi .exe kai afto simainei oti prepei na to trekseis apo to PC sou gia na egkatastathei sti syskevi sou. Basiki proypothesi na exeis syndesei ti syskevi sou me to PC sou mesw ActiveSync. Ean exei kataliksi .cab, opws eipe kai o wilmott pio panw, ta petas stin storage card sou kai ta egkathistas kateftheian mesw tou explorer tis syskevi sou me ena aplo klik.

Modpic.gif

• 3 months later...

βρήσκω το dual απο eshop 255€ . η φτηνότερη wm6 hsdpa συσκευή μακράν!

Τι λέτε να το κτηπήσω;

τι αλλο υπαρχει σε αυτή την τιμή;

gps δεν με πολυπειράζει εχω bt gps.

To σκέφτομαι και εγώ να το αγοράσω...

Που το κοίταξα λίγο, αρνητικά είναι η απουσια Wifi, η κάμερα που δεν είναι κ πολύ καλή για 2 ΜΡ και το sar που έχει 0.34 (head) αλλά 1.59 (body).

Πάντως σε αυτα τα λεφτά δεν παίζεται.....