Jump to content

Ερωτήσεις για φορητότητα

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μακάρι, πάντως είναι απαραδεκτο να έχουν δει την αίτηση, να με έχουν πάρει τηλέφωνο απο τη Μ.Πέμπτη και να μην έχουν δώσει ακόμα απάντηση στον πάροχο δέκτη.

Δεν δεσμεύεται από κάπου η Vodafone να δώσει όσο πιο σύντομα γίνεται έγκριση. Η έγκριση πρέπει να έχει δοθεί σε τέτοιο χρόνο έτσι ώστε η μεταφορά να μην υπερβεί τις 15 εργάσιμες. Από την άλλη δεν ξέρεις αν έχει δοθεί η έγκριση και δεν έχει ενημερωθεί ακόμα το κατάστημα.

Δεν θα καταφέρεις κάτι με τη καταγγελία μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Υπάρχει συγκεκριμένο πλαίσιο για τη διαδικασία της φορητότητας, εντός του οποίου κινούνται οι εταιρείες εξαντλώντας ότι περιθώριο τους δίνεται. Από την άλλη εβδομάδα βλέπεις.

Μην αγχώνεσαι όμως, δεν πιστεύω όμως ότι θα έχεις πρόβλημα και μην προκαταβάλεις κάτι, περίμενε τη Πέμπτη.

• Απαντήσεις 800
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μην αγχώνεσαι όμως, δεν πιστεύω όμως ότι θα έχεις πρόβλημα και μην προκαταβάλεις κάτι, περίμενε τη Πέμπτη.

Τελικά γίνανε όπως μου τα είπε ο υπάλληλος, απλά πήγα εγω το απόγευμα απο εκεί και ρώτησα αν εγκρίθηκε η φορητότητα γιατι γινότανε χαμός και δε με είχε πάρει τηλέφωνο κανείς. Πήρα τις συσκευές και τις κάρτες SIM με ημερομηνία φορητότητας 4/5/09.

• 1 month later...

παιδια μια ερωτηση γιατι στο 1212 εγω την εδωσα την απαντηση στην υπαλληλο!

εχω 2in1 μια καρτα και ενα συμβολαιο. θελω την καρτα να την κανω φορητοτητα στην wind. σε αυτη την περιπτωση λογικα δινω των κωδικο του αριθμου της καρτας sim που εχει στο φακελο(ειχε δυο). απο εκει και περα τι γινεται; πρεπει να παρω καινουργια καρτα sim για την συνδεση; επισης σε ενα μηνα το συμβολαιο ληγει και θελω να κανω διακοπη. εχει κανει κανενας αλλος τετοιου ειδους φορητοτητα να μου πει τι εκανε;

ευχαριστω!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

παιδια μια ερωτηση γιατι στο 1212 εγω την εδωσα την απαντηση στην υπαλληλο!

εχω 2in1 μια καρτα και ενα συμβολαιο. θελω την καρτα να την κανω φορητοτητα στην wind. σε αυτη την περιπτωση λογικα δινω των κωδικο του αριθμου της καρτας sim που εχει στο φακελο(ειχε δυο). απο εκει και περα τι γινεται; πρεπει να παρω καινουργια καρτα sim για την συνδεση; επισης σε ενα μηνα το συμβολαιο ληγει και θελω να κανω διακοπη. εχει κανει κανενας αλλος τετοιου ειδους φορητοτητα να μου πει τι εκανε;

ευχαριστω!

Η σωστή και ξεκάθαρη λύση είναι πως σπας το 2 σε 1 σε δύο ανεξάρτητες sim, οπότε από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι απλά. Εναλλακτικά (αλλά τονίζω πως η καθαρή λύση είναι η καλύτερη):

Η κάρτα 2σε1 έχει 2 20ψήφιους αριθμούς (οι οποίοι διαφέρουν μόνο στα 4 τελευταία ψηφία).

Αν ο πρώτος είναι η σύνδεση και ο δευτερος το καρτοκινητό, τότε: για τη φορητότητα, δηλώνεις στη Wind προφανώς το 2ο αριθμό, και την προηγούμενη μέρα της φορητότητας, γυρίζεις στην 1η γραμμή ακυρώνοντας όλες τις προωθήσεις (ώστε όταν σε καλούν στη σύνδεση να είναι ανοιχτή και η κάρτα κλειστή).

Αν ο πρώτος αριθμός είναι το καρτοκινητό, και ο 2ος η σύνδεση, τότε πας στην καθαρή λύση να σπάσεις το 2 σε 1 πριν κάνεις τη φορητότητα σε 2 κάρτες.

εγω σκεφτηκα την εναλλακτικη λυση. μαλλον αυτο θα κανω αφου ετσι κι αλλιως η συνδεση ειναι για διακοπη... ευχαριστω πολυ!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• 2 weeks later...
Guest fourdim

Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει.Την περασμένη βδομάδα έκανα αίτηση φορητότητας του καρτοκινητού carrefour της κόρης μου σε q telecom.Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η φορητότητα όταν χθές ήρθε και μου είπε ότι τελικά ήθελε να μεταφερθεί σε what'up ( όλες οι φίλες της έχουν what's up).Τι μπορώ να κάνω τώρα;

1)Να σταματήσω τη φορητότητα που βρίσκεται σε εξέλιξη;(γίνεται αυτό ή θα μπλέξω)

2) Να ολοκληρωθεί η φορητότητα σε q telecom και μετά να κάνω φορητότητα σε what's up;(χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα παραμονής στην q telecom)

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια βοήθεια.

Καλύτερα να ακυρώσεις την φορητότητα από Carrefour σε Q-Card και να κάνεις φορητότητα προς What's Up?.Έχεις το δικαίωμα να ακύρωσεις την φορητότητα.Δεν θα μπλέξεις.Άν πάλι για κάποιο λόγο δεν γίνεται να την ακυρώσεις σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεται τότε θα πρέπει υποχρεωτικά να πας στη Q-Card που εκεί θα πρέπει να κάτσεις ένα μήνα.Μετά τον πρώτο μήνα παραμονής σου στη Q-Card θα μπορείς να πας στο What's Up?.:)

μετα την φορητοτητα, δινουν κ δωρεαν χρονο ομιλιας;

μετα την φορητοτητα, δινουν κ δωρεαν χρονο ομιλιας;

ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ

Αν κάνεις φορητότητα προς COSMOTE θα πάρεις δώρο μια COSMOΚΑΡΤΑ ή ένα WHATS UP με 3 ευρώ χρόνο ομιλίας.

Ο αριθμός που θα κάνεις φορητότητα, θα έχει 1 ευρώ χρόνο ομιλίας.

Προς Q, θα έχει 3 ευρώ χρόνο ομιλίας.

Τέλος, πρός WIND και VODAFONE, παίρνεις μόνο 1 ευρώ χρόνο ομιλίας όπως έχουν τα πακέτα WIND και VODAFONE

Καλύτερα να ακυρώσεις την φορητότητα από Carrefour σε Q-Card και να κάνεις φορητότητα προς What's Up?.Έχεις το δικαίωμα να ακύρωσεις την φορητότητα.Δεν θα μπλέξεις.Άν πάλι για κάποιο λόγο δεν γίνεται να την ακυρώσεις σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεται τότε θα πρέπει υποχρεωτικά να πας στη Q-Card που εκεί θα πρέπει να κάτσεις ένα μήνα.Μετά τον πρώτο μήνα παραμονής σου στη Q-Card θα μπορείς να πας στο What's Up?.:)

Εχω την αίσθηση (αν όχι τη βεβαιότητα), πως και αν το κάνει qcard, δεν υπάρχει υποχρέωση να κάτσει ένα μήνα. Την επόμενη μέρα μπορεί να κάνει φορητότητα (απλά θα μεσολαβήσουν άλλες 10 εργάσιμες για να ολοκληρωθεί). Αλλά σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο να προκάμει να ακυρώσει τη φορητότητα, όπως είπε και ο john the greek.

Guest fourdim
Έκανα τελικά την ακύρωση στην q-card και με πήραν χθές και προχθές και με διαβεβαίωσαν ότι έγινε δεκτή η ακύρωση.Όλα καλά μέχρι σήμερα όταν ήρθε ο courier με το ... συμβόλαιο να το υπογράψω. Βέβαια και δεν το υπέγραψα αλλά μάλλον προμηνύονται μπερδέματα γιατί στο μεταξύ έχω ζητήσει φορητότητα στην Cosmote.Είδομεν λοιπόν και σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας

Έχω ένα νουμεράκι της WIND το οποίο και δεν έχω ενεργοποιήσει ακόμα και σκεύτομαι να το κάνω σύνδεση Cosmote. Χρειάζεται κάποιο διάστημα να λειτουργήσει σαν Wind (πχ 1 μήνα) ή το ενεργοποιώ και το κάνω φορητότητα άμεσα ?

Έχω ένα νουμεράκι της WIND το οποίο και δεν έχω ενεργοποιήσει ακόμα και σκεύτομαι να το κάνω σύνδεση Cosmote. Χρειάζεται κάποιο διάστημα να λειτουργήσει σαν Wind (πχ 1 μήνα) ή το ενεργοποιώ και το κάνω φορητότητα άμεσα ?

λογικα το ενεργοποιεις και την ιδια μερα κανεις φορητοτητα.Αν δεν το ενεργοπιησεις ειναι σαν ανυπαρκτος αριθμος,νομιζω.

καλα νομιζεις πρεπει να το ενεργοποιησεις και επειτα να το κανεις φορητοτητα.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Να ρωτήσω και εγώ κάτι ?Για να κάνω αλλαγή φορητότητας από Vodafone σε Cosomte τι πρέπει να κάνω?Επιπλέον,ποσο καιρό θα μου πάρει και αν μου πάρει π.χ 20 ημέρες για να γίνει η αλλαγή, η SIM μου δεν θα λειτουργεί?:worry:

Να ρωτήσω και εγώ κάτι ?Για να κάνω αλλαγή φορητότητας από Vodafone σε Cosomte τι πρέπει να κάνω?Επιπλέον,ποσο καιρό θα μου πάρει και αν μου πάρει π.χ 20 ημέρες για να γίνει η αλλαγή, η SIM μου δεν θα λειτουργεί?:worry:

Η φορητότητα θα σου πάρει από 10-15 ημέρες και θα σου δώσουν καινούργια κάρτα usim 3G της Cosmote την οποία θα βάλεις στο κινητό μόλις απενεργοποιηθεί η κάρτα της Vodafone.:)

Η φορητότητα θα σου πάρει από 10-15 ημέρες και θα σου δώσουν καινούργια κάρτα usim 3G της Cosmote την οποία θα βάλεις στο κινητό μόλις απενεργοποιηθεί η κάρτα της Vodafone.:)

Οκ.:happy:.Που παίρνω τηλέφωνο για να την κάνω και όταν λες 10-15 εργάσιμες ημέρες?:X

Οκ.:happy:.Που παίρνω τηλέφωνο για να την κάνω και όταν λες 10-15 εργάσιμες ημέρες?:X

13897 καλείς και οι 15 μέρες είναι ημερολογιακές.

13897 καλείς και οι 15 μέρες είναι ημερολογιακές.

Επίσης μπορείς να περάσεις από ένα κατάστημα Γερμανός,Cosmote ή ΟΤΕShop και να κάνεις αίτηση φορητότητας.:)

• 1 month later...

Εχω καρτοκινητη vodafone cu και θελω ν'αλλαξω δικτυο σε cosmote whats up καρτοκινητη παλι..γινεται να κρατησω τον ιδιο αριθμο, ετσι??:confused: το μονο που θα μου αλλαξουν θα ειναι η sim?..καλα οι επαφες μου δν θα αποτελουν προβλημα, τις εχω και στην μνημη του κινητου μου..:)

Ευχαριστω..

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Nαι. Πήγαινε σε κατάστημα Cosmote/Γερμανός/Oteshop ή πάρε στο 13897 (προτείνω το κατάστημα για να μην μπλέκεις με courier).

Θα πας σε ένα κατάστημα Cosmote ή Γερμανός ή Ο.Τ.Ε ή OTEShop ή μέσω τηλεφώνου (13897) και θα κάνεις αίτηση φορητότητας.Η φορητότητα θα κάνει γύρω στις 10-15 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί.Μόλις ολοκληρωθεί,θα παραλάβεις τη νέα σου Usim 3G της Cosmote -μέσω του καταστήματος στο οποίο έκανες την αίτηση ή μέσω courier αν έκανες την αίτηση μέσω τηλεφώνου- στο πακέτο "Cosmoκάρτα".Μπορείς να μεταβείς όποτε θες στο What's Up? χωρίς χρέωση.Αν έχεις περισσότερες απορίες ρώτα στο "Ερωτήσεις για τη φορητότητα".

Ωχ, αρκετες ημερες φαινονται..:wacko: περιμενα πιο λιγες..δν πειραζει ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις..

@johnthegreek

Η νεα καρτα sim που θα μου δωσουν δν θα ειναι whats up απο μονη της??

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Ωχ, αρκετες ημερες φαινονται..:wacko: περιμενα πιο λιγες..δν πειραζει ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις..

@johnthegreek

Η νεα καρτα sim που θα μου δωσουν δν θα ειναι whats up απο μονη της??

Η κάρτα που θα σου δώσουν θα είναι Cosmoκάρτα.Αν στείλεις το μήνυμα "ΑΛΠΑΚ" στο 1314 θα μεταφερθείς στο What's Up? χωρίς κόστος (την πρώτη φορά).Μέχρι να ολοκληρωθεί η φορητότητα,μπορείς να χρησιμοποιείς άνετα το Cu.:)

Απλα επειδη την τριτη που μας ερχεται φευγω για διακοπες ηλπιζα να ηταν ετοιμα πριν αλλα οκ, δν πειραζει..αν ειναι θα παω να κανω τωρα την αιτηση φορητοτητας και λογικα οταν θα γυρισω θα εχουν ετοιμη την καρτα sim. :)

ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις..