UniqueGR Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Εγώ που έφυγα από Q σε Cosmote What's Up μπορώ να χρησιμοποιώ όλες τις υπηρεσίες της What's Up ή αποτελεί τροχοπέδι η φορητότητα; Ρωτάω γιατί, ενώ πλέον έχω καρτοκινητό What's Up, όσοι έχουν επίσης What's Up και ενεργοποιούν προγράμματα δωρεάν μηνυμάτων και ομιλίας, προς τον αριθμό μου χρεώνονται. Γιατί; Τι φταίει; Το έχεις γυρίσει σε what's up ή είναι cosmoκάρτα? Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά υπάρχουν 2 "προγράμματα" στη καρτοκινητή της cosmote ( όπως και στις άλλες εταιρίες φυσικά ), η cosmoκάρτα και το what's up. Αν είσαι λοιπόν στο πρώτο πρόγραμμα, λογικό είναι να χρεώνονται οι άλλοι όταν καλούν / στέλνουν μηνύματα. Εμένα εκεί πάει το μυαλό μου πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Pote egine h energopoihsh tis foritotitas? Mporei na min exei ginei akoma plirws h metafora ean einai prosfata kai na fainetai o arithmos akoma ws Q an kai einai what's up.. Kapoies fores thelei mia mera peripou.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Η ενεργοποίηση της καινούριας κάρτας έγινε πριν από μία βδομάδα και βάλε. Μπαίνεις αυτόματα σε cosmokarta και εγώ έκανα μεταφορά σε whats up. Με sms: wu 69.......... στο 1314 βγαίνει ο αριθμός μου ως whats up αλλά όταν ενεργοποιήσουν άλλοι προγράμματα όπως call them all 600 και καλούν σε εμένα βγαίνει το μήνυμα που λέει ότι έχετε τόσα λεπτά/δευτερόλεπτα για αυτήν την κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 οποτε μαλλον δεν εχει ολοκληρωθει η διαδικασια της φορητοτητας. Καλεσε 1313 να το ελεγξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 καλησπέρα παιδιά, έχω κι εγώ κάποιες απορίες, οποίος μπορεί ας με βοηθήσει: 1.Έχω ένα νουμεράκι της Q, μπορώ να το κάνω Frog? 2.Το ενεργοποίησα πριν ένα μήνα κι από τότε δε το έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου, θα υπάρχει πρόβλημα; 3. μπορώ να κάνω την φορητότητα χωρίς ταυτότητα,κ.λ.π. δηλαδή να εξακολουθήσει να είναι ανόνημο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 καλησπέρα παιδιά, έχω κι εγώ κάποιες απορίες, οποίος μπορεί ας με βοηθήσει: 1.Έχω ένα νουμεράκι της Q, μπορώ να το κάνω Frog? 2.Το ενεργοποίησα πριν ένα μήνα κι από τότε δε το έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου, θα υπάρχει πρόβλημα; 3. μπορώ να κάνω την φορητότητα χωρίς ταυτότητα,κ.λ.π. δηλαδή να εξακολουθήσει να είναι ανόνημο; Μπορείς να κάνεις φορητότητα από Q προς Frog καλώντας στο 13897 από τον Q αριθμό σου. Εφόσον το έχεις ενεργοποιήσει δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα μπορείς να κάνεις φορητότητα προς Q. Εφόσον ο αριθμός σου στην Q είναι ανώνυμος και δεν έχεις δηλώσει στοιχεία τότε μπορείς να κρατήσεις ανώνυμο το καρτοκινητό σου και στη Frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Εφόσον ο αριθμός σου στην Q είναι ανώνυμος και δεν έχεις δηλώσει στοιχεία τότε μπορείς να κρατήσεις ανώνυμο το καρτοκινητό σου και στη Frog. Είσαι σίγουρος γι' αυτό; Εγώ που έκανα από Q σε Whats up με φακέλωσαν κανονικότατα για να μου δώσουν την καινούρια sim και νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με μία απόφαση κάποιου υπουργού έπειτα από το συμβάν με τον Παλαιοκώστα, ακόμα και στα καρτοκινητά για νέο αριθμό να απαιτείται ταυτότητα ή στοιχεία κατόχου. ΥΓ. Την Q την είχα ανώνυμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karpouzi Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Είσαι σίγουρος γι' αυτό; Εγώ που έκανα από Q σε Whats up με φακέλωσαν κανονικότατα για να μου δώσουν την καινούρια sim και νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με μία απόφαση κάποιου υπουργού έπειτα από το συμβάν με τον Παλαιοκώστα, ακόμα και στα καρτοκινητά για νέο αριθμό να απαιτείται ταυτότητα ή στοιχεία κατόχου. ΥΓ. Την Q την είχα ανώνυμη. Οχι δεν εχει σχεση με το αποφαση υπουργου το φακελωμα. Ενα χρονο που δουλευω με τον ιδιο τροπο γινεται η φορητοτητα. απλα γραφονται στοιχεια ακομα και στα ανωνυμα καρτοκινητα γιατι πρεπει καπως να δικαιολογηθει η νεα καρτα sim που παιρνει ο χρηστης και φυσικα να ενεργοποιηθει μεσα απο τη φορμα νεας αιτησης που ειναι κοινη για συνδεση/καρτοκινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Οκ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Οχι δεν εχει σχεση με το αποφαση υπουργου το φακελωμα. Ενα χρονο που δουλευω με τον ιδιο τροπο γινεται η φορητοτητα. απλα γραφονται στοιχεια ακομα και στα ανωνυμα καρτοκινητα γιατι πρεπει καπως να δικαιολογηθει η νεα καρτα sim που παιρνει ο χρηστης και φυσικα να ενεργοποιηθει μεσα απο τη φορμα νεας αιτησης που ειναι κοινη για συνδεση/καρτοκινητο. Είναι διαφορετικά τα πράγματα στην cosmote; Γιατί εγώ 5 με 6 καρτοκινητά που εχω κάνει φορητότητα προς wind δε χρειάστηκε να δηλώσω στοιχεία.. Παρέμειναν ανώνυμα και στην wind και η αίτηση έγινε ανώνυμη με μόνο τον αριθμό τηλεφώνου και τον κωδικό της κάρτας sim.. Και νομίζω ότι έτσι μπορεί να γίνει σε όλες τις εταιρείες γιατί αυτό κανόνιζεται απο την ΕΕΤΤ και όχι απο τις ίδιες τις εταιρείες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Είσαι σίγουρος γι' αυτό; Εγώ που έκανα από Q σε Whats up με φακέλωσαν κανονικότατα για να μου δώσουν την καινούρια sim και νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με μία απόφαση κάποιου υπουργού έπειτα από το συμβάν με τον Παλαιοκώστα, ακόμα και στα καρτοκινητά για νέο αριθμό να απαιτείται ταυτότητα ή στοιχεία κατόχου. ΥΓ. Την Q την είχα ανώνυμη. Ενδέχεται να σου πήραν τα στοιχεία σου (Ονοματεπώνυμο) για να σου στείλουν την κάρτα της Cosmote με courier.Και εγώ έχω κάνει φορητότητα μέσω τηλεφώνου και ενώ ζήτησα να γίνει μεταφορά ανωνύμου καρτοκινητού και να παραμείνει ανώνυμο μου ζήτησαν Ονοματεπώνυμο για να μου στείλουν την κάρτα μέσω courier.Τώρα αν ζήτησες να παραμείνει ανώνυμο το Q καρτοκινητό σου στην Cosmote και σου ζήτησαν και άλλα στοιχεία (ΑΦΜ κ.α) τότε έκαναν λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Ενδέχεται να σου πήραν τα στοιχεία σου (Ονοματεπώνυμο) για να σου στείλουν την κάρτα της Cosmote με courier.Και εγώ έχω κάνει φορητότητα μέσω τηλεφώνου και ενώ ζήτησα να γίνει μεταφορά ανωνύμου καρτοκινητού και να παραμείνει ανώνυμο μου ζήτησαν Ονοματεπώνυμο για να μου στείλουν την κάρτα μέσω courier.Τώρα αν ζήτησες να παραμείνει ανώνυμο το Q καρτοκινητό σου στην Cosmote και σου ζήτησαν και άλλα στοιχεία (ΑΦΜ κ.α) τότε έκαναν λάθος. Η κάρτα βρισκόταν στο κατάστημα και εγώ ήμουν εκεί για να την παραλάβω. Μου ζήτησαν ονοματεπώνυμο, σταθερό, διεύθυνση και αριθμό ταυτότητας όπως ακριβώς ακούστηκε τις ημέρες με το θέμα Παλαιοκώστα ότι θα είναι πλέον απαραίτητο να γίνεται ακόμα και όταν αγοράζουμε αριθμό για καρτοκινητό. Ζήτησαν και ΑΦΜ αλλά δεν το ήξερα. Βασικά δεν με ρώτησαν καν αν θέλω να δώσω αυτά τα στοιχεία. Μου είπαν και οι δύο υπάλληλοι "Πες μου το ονοματεπώνυμό σου. Πες μου μία διεύθυνση. Πες μου τον αριθμό ταυτότητάς σου". Με τόνο δηλαδή που σήμαινε ότι αυτό ήταν μέρος της διαδικασίας και χωρίς αυτά δεν θα συνέχιζε. Μόνο για το ΑΦΜ μου είπαν "Μήπως γνωρίζεις και το ΑΦΜ;" που τους απάντησα "όχι". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Σε τελική ανάλυση, ακόμα και έτσι να είναι.. Έχετε να φοβηθείτε τίποτα; Μήπως κάνετε μεγάλο θέμα απο το τίποτα τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Αν και αυτό το μέτρο που εξήγγειλε ο π@π@ρας ο υπουργός είναι καθαρά εντυπωσιασμού, λες και είμαστε κουτορνίθια. Λίγο να λειτουργείς το νιονιό σου στη τελική, θα καταλάβεις ότι ανωνυμία στη κινητή τηλεφωνία δεν υπάρχει, όπως ακριβώς δεν υπάρχει στο internet. Απο την άλλη όμως, ξαναρωτώ, ποιος απο εμάς φοβάται; Τα στοιχεία ούτως ή άλλως δεν γνωστοποιούνται στον οποιοδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Αν και αυτό το μέτρο που εξήγγειλε ο π@π@ρας ο υπουργός είναι καθαρά εντυπωσιασμού, λες και είμαστε κουτορνίθια. Λίγο να λειτουργείς το νιονιό σου στη τελική, θα καταλάβεις ότι ανωνυμία στη κινητή τηλεφωνία δεν υπάρχει, όπως ακριβώς δεν υπάρχει στο internet. Απο την άλλη όμως, ξαναρωτώ, ποιος απο εμάς φοβάται; Τα στοιχεία ούτως ή άλλως δεν γνωστοποιούνται στον οποιοδήποτε. Εγώ προσωπικά (γιατί δεν μπορώ να μιλάω για οποιονδήποτε άλλο πέρα από τον εαυτό μου) δεν έχω απολύτως τίποτα να φοβηθώ. Αλλά πως να το κάνουμε ρε παιδί μου, τσιτώνω να είμαι εγώ αυτός που θα σκύψει το κεφάλι υποχρεωτικά σε π@π@ρ!€$ που επιβάλουν κάποιοι π@π@ρ€$. Γιατί στην τελική υποχρεώθηκα να το κάνω. Την δουλειά μου θέλω να κάνω, το κινητό δεν είναι ψιψιψίνι. Πρέπει δηλαδή να φοβόμαστε για να μην θεωρούμε υποχρεωτικό να μας φακελώνουν κανονικότατα; Τι τα ζητάν δηλαδή αυτά τα στοιχεία; Χωρίς αυτά τι θα γίνει; Θα μπλοκάρει το σύστημα και θα βγάλει μπλε οθόνη;! Δηλαδή τόσα χρόνια ως τώρα πως ήμουν ανώνυμος συνδρομητής κινητής, τι πρόβλημα υπήρξε που θα ξεπεραστεί με το φακέλωμα; Όσο για τα υπόλοιπα,, γιατί δεν υπάρχει ανωνυμία ούτε στην κινητή τηλεφωνία ούτε στο ίντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Θέλω να πιστεύω ότι αστειεύεσαι κάνοντας την ερώτηση αν υπάρχει ανωνυμία στο ιντερνετ ή στη κινητή τηλεφωνία. Αν υπήρχε ανωνυμία, πως τσακώνουν τους παιδεραστές; Και πως μπορεί να υπάρξει ανωνυμία όταν ( κοινή λογική, δεν είμαι μέσα στα πράγματα για να ξέρω )το κινητό τηλέφωνο το έχεις για να καλείς συγκεκριμένες επαφές και όταν το κινητό σου για πολλές ώρες της ημέρας "συχνάζει" σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο ( στο σπίτι σου όταν εσύ κοιμάσαι ). Και αν το που συχνάζει το κινητό σου δεν σου λέει τίποτα, σκέψου πως εντοπίζεται σε ακραίες περιπτώσεις ( κίνδυνος ζωής ) το κινητό. Ή μήπως έχουν μαντικές ικανότητες; Γι'αυτό λέω ότι το μέτρο που εξήγγειλε ο κουστουμάτος είναι κίνηση εντυπωσιασμού καθαρά, αλοίμονο αν δεν μπορούσαν να εντοπίσουν ένα κινητό. Τι είναι; UFO που διακτινήστηκε στη γη; Edit: Και σε τελική ανάλυση, αν κάποιος θέλει να κάνει μια εγκληματική ενέργεια, κορόιδο είναι να πάει να αγοράσει ένα κινητό; Εδώ θα σκοτώσει, στο να κλέψει ενα κινητό θα κολλήσει; Μπας και μας περνάνε για ηλίθιους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Δεν φανταζόμουν ότι αναφερόσουν σε αυτά τα γνωστά και αυτονόητα. Γι' αυτό και η ερώτηση. Επομένως υπάρχει ανωνυμία στο ίντερνετ και στην κινητή. Κάποιος που πχ γράφει σε ένα forum είναι εξίσου και περισσότερο ανώνυμος από κάποιον που έγραψε ένα μήνυμα σε ένα τοίχο. Αλλά φυσικά αυτός που προβαίνει σε εγκληματικές δραστηριότητες μέσω ίντερνετ και κινητής δεν είναι πλέον ανώνυμος σε σχέση με αυτόν που τις κάνει in real life. Ποιος γνωρίζει ποιους αριθμούς καλεί το κινητό μου; Ποιος γνωρίζει που "συχνάζει" το κινητό μου; Κανείς. Πάντως όχι ο οποιοσδήποτε. Άλλο όταν αναφερόμαστε σε ειδικές περιπτώσεις, εξαιρέσεις. ΥΓ. Στο μόνο πράγμα που πιστεύω πως δεν υπάρχει ανωνυμία είναι σε σελίδες τύπου facebook. Πιστεύω ότι όσοι διαχειρίζονται αυτές τις σελίδες σίγουρα "κοτσομπολεύουν" με το περιεχόμενό τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Είσαι ανώνυμος για εμένα και κάποιον άλλο χρήστη του forum. Όχι για τον πάροχό σου. Όπως είσαι ανώνυμος όταν έχεις ανώνυμο καρτοκινητό για μένα αν με ενοχλούσες, αλλά όχι για την εταιρία που σου παρέχει τις υπηρεσίες της. Άσχετα αν ακόμα και αν με ενοχλείς, δεν θα μάθω τα στοιχεία σου, χωρίς εισαγγελική παραγγελία τουλάχιστον ( και αυτό με δυσκολία ). Αλλά είναι βλακώδες όντως να ζητούν να δηλώσουμε τα "ανώνυμα" καρτοκινητά μας σαν μέτρο για τη πάταξη της εγκληματικότητας. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, αυτό είναι που μου τη δίνει, όχι ότι θα κληθώ να δηλώσω τα στοιχεία μου για το καρτοκινητό μου ( που ούτως ή άλλως το έχω σε dual sim με τον αριθμό συμβολαίου μου, άρα έμμεσα έχουν τα στοιχεία μου ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freezop Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 πεδια θα ηθελα λιγη βοηθεια....εχω το νοκια 6020 και προσπαθω να μπω στο ιντερνετ...εστειλα το μηνυμα WAP στο 1333 και κανονικα μου εστειλα το μηνυμα και το ενεργοποιησα αλλ μετα οταν παταω αρχικη σελιδα μου λει :δεν διατιθεται συνδεση πακετων δεδομενων και μετα ενα αλλο πινακακι που λεει δεν διατιθεται συνδεση....Θα μπορουσατε να μου πειτε τι πρεπει να κανω (αναλυτικα) για να συνδεθω στο ιντερνετ.... εγω νομιζω οτι φταει η αρχικη σελιδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Έκανα σε Γερμανό αίτηση για φορητότητα απο Vodafone σε Cosmote τη Μ.Τετάρτη 15/4 για δύο νούμερα (οικογενειακό) και μου είπαν οτι την Πέμπτη 23/4 θα μου δώσουν τις συσκευές και οτι 4/5 θα γίνει η μεταφορά των αριθμών. Μου τα είπαν καλά ή με παραμυθιάσανε γιατι αυτό που με ενδιέφερε ήταν να πάρω τις συσκευές οσο πιο γρήγορα γίνεται. Την επόμενη ημέρα ακριβώς το μεσημέρι (Μ.Πέμπτη) με πήρανε απο τη Vodafone και μου έκαναν αντιπροσφορά την οποία απέριψα, ελπίζω να μη την πάτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Έκανα σε Γερμανό αίτηση για φορητότητα απο Vodafone σε Cosmote τη Μ.Τετάρτη 15/4 για δύο νούμερα (οικογενειακό) και μου είπαν οτι την Πέμπτη 23/4 θα μου δώσουν τις συσκευές και οτι 4/5 θα γίνει η μεταφορά των αριθμών. Μου τα είπαν καλά ή με παραμυθιάσανε γιατι αυτό που με ενδιέφερε ήταν να πάρω τις συσκευές οσο πιο γρήγορα γίνεται. Την επόμενη ημέρα ακριβώς το μεσημέρι (Μ.Πέμπτη) με πήρανε απο τη Vodafone και μου έκαναν αντιπροσφορά την οποία απέριψα, ελπίζω να μη την πάτησα. Δεν νομίζω να σε κοροιδεύουνε, περίμενε μέχρι μεθαύριο και βλέπεις. Κατα τη γνώμη μου τη "πάτησες" αν από τη Vodafone σου έκαναν καλύτερη προσφορά. Αν όχι, τότε καλά έκανες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Κατα τη γνώμη μου τη "πάτησες" αν από τη Vodafone σου έκαναν καλύτερη προσφορά. Αν όχι, τότε καλά έκανες. Εννοώ στο θέμα του πόσο γρήγορα θα πάρω τις συσκευές, στο θέμα της προσφοράς μου έδωσαν τα ίδια με μια μεγαλύτερη έκπτωση που έβγαινε 5€ φτηνότερα αλλα λόγω της κακής ποιότητας συνομιλίας που έχω στο χώρο που χρησιμοποιώ το κινητό και λόγω του οτι έπρεπε να κάνω φορητότητα για να αξιωθούν να μου δώσουν σημασία και μια καλή επιδότηση την απέρριψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Εννοώ στο θέμα του πόσο γρήγορα θα πάρω τις συσκευές, στο θέμα της προσφοράς μου έδωσαν τα ίδια με μια μεγαλύτερη έκπτωση που έβγαινε 5€ φτηνότερα αλλα λόγω της κακής ποιότητας συνομιλίας που έχω στο χώρο που χρησιμοποιώ το κινητό και λόγω του οτι έπρεπε να κάνω φορητότητα για να αξιωθούν να μου δώσουν σημασία και μια καλή επιδότηση την απέρριψα. Tότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.:) Πάντως να ξέρεις πως έτσι λειτουργούν και οι τρεις εταιρείες ως προς τους υφιστάμενους πελάτες τους, πρέπει να τους απειλήσεις με φορητότητα για να σου κάνουν κάποια καλή προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Εχεις τσεκάρει ότι η Κοσμοτέ έχει καλύτερη ποιότητα στο χώρο που ενδιαφερεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Tότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.:) Μακάρι, πάντως είναι απαραδεκτο να έχουν δει την αίτηση, να με έχουν πάρει τηλέφωνο απο τη Μ.Πέμπτη και να μην έχουν δώσει ακόμα απάντηση στον πάροχο δέκτη. Ίσως προχωρήσω σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ για το συγκεκριμένο θέμα. edit: Ασφαλώς δε ζητάω να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταφορά του αριθμού αλλα να δωθεί η θετική απάντηση απο τον πάροχο δότη για να πάρω τις συσκευές στα χέρια μου. Πάντως να ξέρεις πως έτσι λειτουργούν και οι τρεις εταιρείες ως προς τους υφιστάμενους πελάτες τους, πρέπει να τους απειλήσεις με φορητότητα για να σου κάνουν κάποια καλή προσφορά. Το έχω καταλάβει αυτό Εχεις τσεκάρει ότι η Κοσμοτέ έχει καλύτερη ποιότητα στο χώρο που ενδιαφερεσαι? Ναι το έχω τσεκάρει. Έχει απομακρυνθεί μια κεραία της Vodafone απο τη γειτονιά εδω και ένα χρόνο περίπου και δυστυχώς άρχισαν τα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts