ermis1975 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 (edited) Καλύτερα είναι το απλό ταχυδρομείο ή το EMS (που έρχεται πόρτα-πόρτα). Τελωνείο με απλό ταχυδρομείο δε πλήρωσα τίποτα! Με πόρτα-πόρτα πλήρωσα 3,5ευρώ για σφραγίδα ελεύθερο. Επίσης το απλό κάνει 15 μέρες το πολύ, το EMS μια βδομάδα (απο κίνα). Το απλό το παραλαμβάνεις απο ΕΛΤΑ περιοχής σου (αν είναι δεμα) το δε EMS αν δε σε βρούν σπίτι και θές να το παραλάβεις μόνος σου, πας σε κάποιο κεντρικό γραφείο Πορτα-Πόρτα. Οκ δεν πληρώνω τελωνείο αλλά είπε η μεταφορική εταιρεία(DHL) δεν ξέρω αν τα στέλνουν με αυτή ότι έχει 87€ μεταφορικά μέχρι 0,5kg. Πολλά δεν είναι?? Εχω ακούσει οτι κάποιες μεταφορικές DHL - Feedex κλπ, επειδή εκτελωνίζουν και μόνες τους (μέσω δικού τους), για να χρεώσουν κάτι παραπάνω δε κάνουν τα "στραβά" μάτια! Edited April 14, 2010 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Οκ δεν πληρώνω τελωνείο αλλά είπε η μεταφορική εταιρεία(DHL) δεν ξέρω αν τα στέλνουν με αυτή ότι έχει 87€ μεταφορικά μέχρι 0,5kg. Πολλά δεν είναι?? Φιλε δεν εχεις αγοράσει ξανα απο ebay? Τα έξοδα αποστολής για το τλφ που θελεις να αγοράσεις ειναι 12.00 ευρωπουλα τα οποία πληρώνεις στον πωλητή συνολικά δλδ θα πληρώσεις με paypal 436,53 + 18 και τέλος (Postage and packaging To Service Estimated delivery* EUR 12.00 Greece) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Εκανα κατι αγορες απο ebay προσφατα και παρηγγειλα απο 2 πωλητες 4-5 πραγματα μαζι απο τον καθενα. Δεν μου εβγαλε σε κανεναν απο τους 2 να πληρωσω για ολα μαζι οπως τις αλλες φορες. Και μαλλον τα εστειλε ενα ενα ξεχωριστα γιατι σημερα παρελαβα το 1ο αντικειμενο μονο του. Αυτο ειναι θεμα πωλητη ή εχει αλλαξει κατι τελευταια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houndead Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Παιδες χερετω! με λενε τασο και χτες εκανα ενγραφη για πρωτη φωρα στο forum αυτο.Χρειαζομαι βοηθεια για να αρχησω να πουλαω στο ebay! θελω δηλαδη να μαθω τα πραγματα ενα ενα,για το πως θα ανοιξω λογαριασμο κτλ.Εχω ειδη paypal λογαριασμο και αγοραζω απο το site με μια prepaid καρτα.Με ειπανε οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω τον ιδιο λογαριασμο απο την prepaid μου για να μπαινουνε τα χρηματα εκει ενω πουλησω.Τι πρεπει να κανω με τον νεο λογαριασμο που θα ανοιξω? και γενικα οπως το ibank ας πουμε και πως θα τα συνδεσω ολα αυτα με τον λογαριασμο στο paypal? Ευχαριστω για την ωρα σας!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilivithrini Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Εκανα κατι αγορες απο ebay προσφατα και παρηγγειλα απο 2 πωλητες 4-5 πραγματα μαζι απο τον καθενα. Δεν μου εβγαλε σε κανεναν απο τους 2 να πληρωσω για ολα μαζι οπως τις αλλες φορες. Και μαλλον τα εστειλε ενα ενα ξεχωριστα γιατι σημερα παρελαβα το 1ο αντικειμενο μονο του. Αυτο ειναι θεμα πωλητη ή εχει αλλαξει κατι τελευταια? Εγώ πρόσφατα που έκανα μαζικές αγορές από εναν πωλητή, περίμενα να μου στείλει ο πωλητής ένα καινούριο invoice όπου χρεώνει τα αντικείμενα όλα μαζί, σαν μία αγορά. Έπειτα πλήρωσα και μου τα έστειλε όλα μαζί σε ένα πακέτο. Και φυσικά μετράει για ένα feedback... Παράθεση Think of me long enough to make a memory... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Παιδες χερετω! με λενε τασο και χτες εκανα ενγραφη για πρωτη φωρα στο forum αυτο.Χρειαζομαι βοηθεια για να αρχησω να πουλαω στο ebay! θελω δηλαδη να μαθω τα πραγματα ενα ενα,για το πως θα ανοιξω λογαριασμο κτλ.Εχω ειδη paypal λογαριασμο και αγοραζω απο το site με μια prepaid καρτα.Με ειπανε οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω τον ιδιο λογαριασμο απο την prepaid μου για να μπαινουνε τα χρηματα εκει ενω πουλησω.Τι πρεπει να κανω με τον νεο λογαριασμο που θα ανοιξω? και γενικα οπως το ibank ας πουμε και πως θα τα συνδεσω ολα αυτα με τον λογαριασμο στο paypal? Ευχαριστω για την ωρα σας!:D Για να εισπράξεις χρηματα απο το paypal πρεπει να συνδέσεις τον λογαριασμο σου με ενα κανονικο τραπεζικο λογαριασμο (το εύκολο). Τωρα αν πουλησεις κατι ιδιωτικά οκ, αν ομως οπως λες το θέλεις για να πουλας (επαγγελματικά?) οπως καταλαβαίνεις πρεπει να κανει εναρξη εμπορικής επιχειρισης στην εφορεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Έχει πάρει κανείς από Ebay ΗΤC Touch Diamond 2??? Υπάρχει περίπτωση να μου στείλουν κλώνο, ειδικά αυτό το κινητό έχει ένα σωρό σχεδόν τέλειους κλώνους Τ5353, Τ5358, Τ5358+... Το παίρνω από ιδιώτη από Αγγλία, μεταχειρισμένο. Έχει πάει κανείς για μαλλί (HTC) και βγήκε κουρεμένος (κλώνος)? Nα πω εδώ ότι στο ebay παiζουν ξεχωριστές αγγελίες για T5353 και λοιπούς κλώνους από ~90 λίρες καινούρια, ενώ οι αγγελίες για Diamond 2 παίζουν στις 130 λίρες μεταχειρισμένα. Εγώ φοβάμαι μην πέσω στην περίπτωση 130 λίρες και μεταχειρισμένος "κινέζος". Σ' αυτή την περίπτωση τι κάλυψη/ασφάλεια έχω? Το αντικείμενο έχει σήμανση eBay buyer protection και θα πληρώσω μέσω paypal. Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Έχει πάρει κανείς από Ebay ΗΤC Touch Diamond 2??? Υπάρχει περίπτωση να μου στείλουν κλώνο, ειδικά αυτό το κινητό έχει ένα σωρό σχεδόν τέλειους κλώνους Τ5353, Τ5358, Τ5358+... Το παίρνω από ιδιώτη από Αγγλία, μεταχειρισμένο. Έχει πάει κανείς για μαλλί (HTC) και βγήκε κουρεμένος (κλώνος)? Nα πω εδώ ότι στο ebay παiζουν ξεχωριστές αγγελίες για T5353 και λοιπούς κλώνους από ~90 λίρες καινούρια, ενώ οι αγγελίες για Diamond 2 παίζουν στις 130 λίρες μεταχειρισμένα. Εγώ φοβάμαι μην πέσω στην περίπτωση 130 λίρες και μεταχειρισμένος "κινέζος". Σ' αυτή την περίπτωση τι κάλυψη/ασφάλεια έχω? Το αντικείμενο έχει σήμανση eBay buyer protection και θα πληρώσω μέσω paypal. Εγω θα σου πρότεινα αν δεν εισαι σίγουρος για το αν είναι ή οχι γνήσιο να μην το αγοράσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Κάνεις 1-2 ερωτήσεις στο τύπο που το πουλάει και σου ξεκαθαρίζει οτι δεν είναι κλώνος. Αυτό το κρατάς και αν γίνει στραβεί κάνεις καταγγελία στο ebay και στο paypal. Βλέπεις επίσης και τα στατιστικά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Καλησπέρα, θελω να αγορασω κατι απο ebay πρωτη φορα και σαν τροπο πληρωμης εβαλα Postal order/Banker's draft. Και μου εμφανιζει καποια στοιχεια του πωλητη. Πρεπει να κάνω καταθεση? (αν ναι σε ποια τραπεζα παω) προτιμω να πληρωσω με τη χρεωστική μου παντος, please help... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Καλησπέρα, θελω να αγορασω κατι απο ebay πρωτη φορα και σαν τροπο πληρωμης εβαλα Postal order/Banker's draft. Και μου εμφανιζει καποια στοιχεια του πωλητη. Πρεπει να κάνω καταθεση? (αν ναι σε ποια τραπεζα παω) προτιμω να πληρωσω με τη χρεωστική μου παντος, please help... Ποτε τετοια πληρωμη, μονο paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 (edited) Επειδή δεν βγάζω άκρη, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα εξής ... 1) Για μία συναλλαγή , θα πρέπει να πληρώσω πρώτος εγώ π.χ μέσω paypal , αυτός να πάρει τα λεφτά και μετά περιμένω να μου το στείλει ? *εάν θέλει 2) Με το tracking number μπορώ να δω που βρίσκετε τώρα η αγορά μου. Μου χρησιμεύει κάπου αλλού ? ...Τα βήματα είναι... Α. Τον ενημερώνω για τα στοιχεία/τρόπο αποστολής. Β. Κάνω την πληρωμή , μέσω paypal. Γ. Με ενημερώνει σχετικά με το tracking ID. Δ.Περιμένω το δέμα. Είναι τόσο απλό ή ξεχνάω κάτι ? Πρέπει να κάνω την πιστωτική μου Authorize (ή κάπως έτσι) από το paypal για να μπορώ να κάνω πληρωμή ? Edited April 30, 2010 by Billeridis Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Επειδή δεν βγάζω άκρη, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα εξής ... 1) Για μία συναλλαγή , θα πρέπει να πληρώσω πρώτος εγώ π.χ μέσω paypal , αυτός να πάρει τα λεφτά και μετά περιμένω να μου το στείλει ? *εάν θέλει 2) Με το tracking number μπορώ να δω που βρίσκετε τώρα η αγορά μου. Μου χρησιμεύει κάπου αλλού ? ...Τα βήματα είναι... Α. Τον ενημερώνω για τα στοιχεία/τρόπο αποστολής. Β. Κάνω την πληρωμή , μέσω paypal. Γ. Με ενημερώνει σχετικά με το tracking ID. Δ.Περιμένω το δέμα. Δ1 Είναι τόσο απλό ή ξεχνάω κάτι ? Πρέπει να κάνω την πιστωτική μου Authorize (ή κάπως έτσι) από το paypal για να μπορώ να κάνω πληρωμή ? 1 Nαι 2 Ναι Α ---- Β Ναι ο πωλητής ενημερώνεται για τα στοιχεία αποστολής απ το ebay / paypal Γ Μπορεί Ναι το πιθανότερο Οχι Δ Αυτό τωρα μαλλον είναι το αυτονόητο:D Δ1 Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Στις 1 Απριλιου ειχα κανει μια παραγγελια απο Αγγλια και στις 3 Απριλιου μια απο Hong Kong.Η δευτερη ηρθε την προηγουμενη βδομαδα,η πρωτη απο Αγγλια ομως ακομα δε ηρθε,να αρχισω να ανυσηχω??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Στις 1 Απριλιου ειχα κανει μια παραγγελια απο Αγγλια και στις 3 Απριλιου μια απο Hong Kong.Η δευτερη ηρθε την προηγουμενη βδομαδα,η πρωτη απο Αγγλια ομως ακομα δε ηρθε,να αρχισω να ανυσηχω??? Στείλε email στο πωλητή και μετά 2 ήμερες, είτε απαντήσει είτε δεν σου απαντήσει, άνοιξε dispute στο paypal. Αν εχεις στείλει ήδη email άνοιξε τώρα το dispute. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 για να αφησω εγω feedback πρεπει να πραραλαβω το προϊον σωστα?? λογικο κιολας.. ο πωλητης μπορει να αφησει με το που πληρωθει ετσι?? εχω εναν πωλητη που μου εφτασε το προϊον, αφησα feedback, περασαν και 2 μερες κ ακομα τιποτα. Να του στειλω κανα μνμ η ειναι καγκουρια?? Εχω χαμηλο feedback και καθε ανταποκριση πιστευω μετραει! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 στειλτου μυνημα να συ δωσει feedback. σε καποιες συναλλαγες παιζει ρολο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 θελω να παρω μπαταρια για το κηνιτό μου νοκια Ν81 σε αυτα τα δύο ποσο θα πληρωσω στο καθ'ενα αν τα παρω; http://cgi.ebay.com/1770mAh-Capacity-BP-6MT-Battery-Nokia-N81-E51-N82-/320492505959?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item4a9ed78b67 http://cgi.ebay.com/2000mah-BATTERY-FIT-Nokia-N81-BP-6MT-Extended-/280500194017?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item414f1d4ae1#rpdId Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 θελω να παρω μπαταρια για το κηνιτό μου νοκια Ν81 σε αυτα τα δύο ποσο θα πληρωσω στο καθ'ενα αν τα παρω; http://cgi.ebay.com/1770mAh-Capacity-BP-6MT-Battery-Nokia-N81-E51-N82-/320492505959?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item4a9ed78b67 http://cgi.ebay.com/2000mah-BATTERY-FIT-Nokia-N81-BP-6MT-Extended-/280500194017?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item414f1d4ae1#rpdId Στο πρωτο US $7.98 Στο δευτερο US $7.00 +US $7.90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Να ρωτήσω κάτι , πήρα και εγώ κάτι από το ebay και μου το έφερε ο ταχυδρόμος και το άφησε στην είσοδο της πολυκατοικίας …. Για την επόμενη φορά τι πρέπει να κάνω για να μου στείλουν χαρτάκι από το ταχυδρομείο να πάω να το παραλάβω εγώ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Στο πρωτο US $7.98 Στο δευτερο US $7.00 +US $7.90 εννοω μαζι με τα εξοδα αποστολης......... Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 θελω να παρω μπαταρια για το κηνιτό μου νοκια Ν81 σε αυτα τα δύο ποσο θα πληρωσω στο καθ'ενα αν τα παρω; http://cgi.ebay.com/1770mAh-Capacity-BP-6MT-Battery-Nokia-N81-E51-N82-/320492505959?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item4a9ed78b67 http://cgi.ebay.com/2000mah-BATTERY-FIT-Nokia-N81-BP-6MT-Extended-/280500194017?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item414f1d4ae1#rpdId το πρωτο ειναι δωρεαν, το δευτερο +7.90$ (για τα μεταφορικα μονο μιλαω) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Να ρωτήσω κάτι , πήρα και εγώ κάτι από το ebay και μου το έφερε ο ταχυδρόμος και το άφησε στην είσοδο της πολυκατοικίας …. Για την επόμενη φορά τι πρέπει να κάνω για να μου στείλουν χαρτάκι από το ταχυδρομείο να πάω να το παραλάβω εγώ??? Ηταν απλο ταχυδρομείο, στα συστημένα αφήνουν χαρτάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Ηταν απλο ταχυδρομείο, στα συστημένα αφήνουν χαρτάκια. και πως το επιλεγω να ερθει συστημενο? εχει διαφορετικη τιμη στα εξοδα αποστολης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Στα πόσα unpaid strikes σου κλειδώνουν το λογαριασμό; Αγορασα κάτι προϊόντα και τα βρήκα τελικά Ελλάδα στο 1/3 της τιμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts