giannis1985 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Οκ ευχαριστώ! Να του πώ να μην βάλει μέσα την απόδειξη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Οκ ευχαριστώ! Να του πώ να μην βάλει μέσα την απόδειξη? Δεν χρειαζεται, αν θελεις οπωσδήποτε αποδειξη πες του να στην στείλει με ενα εμαιλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1985 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 ΥΓ: εχω πάντως μια επιφύλαξη για την γνησιότητα τους Λέει ότι εγγυάται ότι είναι 100% αυθεντικά (άλλωστε τα nike millenium στην taiwan κατασκευάζονται) και έχει 100% θετικα σχόλια. Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέει... Γιατί δεν περνάνε από τελωνείο? η EMS είναι κάτι σαν την USPS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Εγώ παρήγγειλα τηλέφωνο από Αμερική και η απορία μου είναι η παρακάτω. Έρχεται με usps και σύμφωνα με το tracking: Your item left the United States from ISC LOS ANGELES CA (USPS) at 10:04 PM on March 6, 2010. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. Σήμερα 10/3/10 δεν έχω περαιτέρω ενημέρωση. Διαβάζω ότι η usps σε 5-6 μέρες τα παραδίδει αλλά δεν βλέπω π.χ. να έχει φτάσει Ευρώπη / Ελλάδα για να ξέρω ότι προχωράει το πακέτο. :ninja: Άλλοι που έχετε παραγγείλει είχατε το ίδιο θέμα ή να ανησυχώ. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1985 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Αγαπητέ από ότι έχω ακούσει δεν νομιζω να έχεις πρόβλημα με την USPS. Πρέπει να έχεις το τρακινγκ ναμπερ σωστα? Μπορεις να τσεκαρεις που βρισκεται το πακετο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Εγώ παρήγγειλα τηλέφωνο από Αμερική και η απορία μου είναι η παρακάτω. Έρχεται με usps και σύμφωνα με το tracking: Your item left the United States from ISC LOS ANGELES CA (USPS) at 10:04 PM on March 6, 2010. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. Σήμερα 10/3/10 δεν έχω περαιτέρω ενημέρωση. Διαβάζω ότι η usps σε 5-6 μέρες τα παραδίδει αλλά δεν βλέπω π.χ. να έχει φτάσει Ευρώπη / Ελλάδα για να ξέρω ότι προχωράει το πακέτο. :ninja: Άλλοι που έχετε παραγγείλει είχατε το ίδιο θέμα ή να ανησυχώ. :worry: Εφ' οσον έφυγε απο ΗΠ και ερχεται Ελλαδα μην περιμένεις περαιτέρω ενημέρωση, εδώ τα πραγματα ειναι λιγο μπαχαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1985 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Νίκο έκανα πριν 2 εβδομάδες μια αγορά από το ebay και σήμερα επικοινώνησα με τον πωλητή να τον ρωτήσω πότε θα έρθει. Μου εδωσε το τράκινγκ ναμπερ και μου ειπε ότι θα το παραλάβω από το τοπικο ταχυδρομίο. Μπήκα στο ΕΛΤΑ Τrack & Trace και μου λεει: Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010 4:17:13 μμ ` ` ` ` ` ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αντικείμενα σε Συσκευασία Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010 4:40:36 μμ ` ` ` ` ` ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας Αυτό σημαίνει ότι έφυγε από το αεροδρόμιο και θα έρθει στο ελτα της περιοχής μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Νίκο έκανα πριν 2 εβδομάδες μια αγορά από το ebay και σήμερα επικοινώνησα με τον πωλητή να τον ρωτήσω πότε θα έρθει. Μου εδωσε το τράκινγκ ναμπερ και μου ειπε ότι θα το παραλάβω από το τοπικο ταχυδρομίο. Μπήκα στο ΕΛΤΑ Τrack & Trace και μου λεει: Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010 4:17:13 μμ ` ` ` ` ` ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αντικείμενα σε Συσκευασία Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010 4:40:36 μμ ` ` ` ` ` ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας Αυτό σημαίνει ότι έφυγε από το αεροδρόμιο και θα έρθει στο ελτα της περιοχής μου? Ναι ΥΓ: Αλλα απο υπομονη δεν εχεις καθολου βλεπω.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1985 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 (edited) χαχα ναι όντως είμαι...:lol: Νίκο ρώτησα έναν Κινέζο συμφοιτητή μου εάν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το ebay στην Κίνα και μου είπε το taobao. Είναι απίστευτο. βρήκα nike airmax 97 που εδώ κοστίζουν 180 ευρώ, στο ebay τουλάχιστον 80 και στο taobao 128 γουάν δηλαδή 13 ευρώ...!!! Ξέρεις κάτι επαυτού? Edited March 10, 2010 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Νίκο ρώτησα έναν Κινέζο συμφοιτητή μου εάν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το ebay στην Κίνα και μου είπε το taobao. Είναι απίστευτο. βρήκα nike airmax 97 που εδώ κοστίζουν 180 ευρώ, στο ebay τουλάχιστον 80 και στο taobao 128 γουάν δηλαδή 13 ευρώ...!!! Ξέρεις κάτι επαυτού? Σου ειπα την γνωμη μου για τα κινεζικα του ebay (που θεωρητικά η γνησιότητα προστατεύεται) ποσο μαλλον για αυτο που λες. Οι κινέζοι ειναι τελείως αναξιόπιστοι. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ και ποτέ αγορες χωρις paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1985 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 NIKO ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ? Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010 2:43:03 μμ ` ` ` ` ` ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Παραλαβή Συσκευασίας -------------------------------------------------------------------------------- Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010 2:53:20 μμ ` ` ` ` ` ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Παραλαβή Συσκευασίας -------------------------------------------------------------------------------- Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010 3:02:46 μμ ` ` ` ` ` ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Αντικείμενα σε Συσκευασία -------------------------------------------------------------------------------- Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010 3:59:36 μμ ` ` ` ` ` ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Αποστολή Συσκευασίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 NIKO ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ? Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010 2:43:03 μμ ` ` ` ` ` ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Παραλαβή Συσκευασίας -------------------------------------------------------------------------------- Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010 2:53:20 μμ ` ` ` ` ` ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Παραλαβή Συσκευασίας -------------------------------------------------------------------------------- Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010 3:02:46 μμ ` ` ` ` ` ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Αντικείμενα σε Συσκευασία -------------------------------------------------------------------------------- Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010 3:59:36 μμ ` ` ` ` ` ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Αποστολή Συσκευασίας Πρέπει να είναι το κέντρο διανομής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 ή κέντρο διαλογής.. Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_PiRaNhA_ Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Το ειχα κοιταξει καποτε, κεντρο διαλογης ειναι. Επισης να ρωτησω κατι . Σιγουρα καποιοι δεν θα παρελαβαν ποτε καποια παραγγελια. Οπως και εγω. Τι γινεται με αυρτα τα χαμενα , πως χανονται δηλαδη?πεφτουν σε καμια χαραμαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Το ειχα κοιταξει καποτε, κεντρο διαλογης ειναι. Επισης να ρωτησω κατι . Σιγουρα καποιοι δεν θα παρελαβαν ποτε καποια παραγγελια. Οπως και εγω. Τι γινεται με αυρτα τα χαμενα , πως χανονται δηλαδη?πεφτουν σε καμια χαραμαδα? Εγω δεν εχω χάσει ποτε κατι και παραλαμβάνω 4-5 δέματα τον μήνα. Για να "χάσεις" κατι μάλλον εσκεμμένο το βλεπω, εκτος βέβαια καποιον πολύ λιγων και ασήμαντων εξαιρέσεων, εσενα βεβαι αυτό δεν σε ενδιαφέρει ανοίγεις dispute και άστους να ψάχνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_PiRaNhA_ Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Λεσ να το τσιμησει καποιος δλδ.Αυτο με το χασιμο παιζει ιδιαιτερα με παραγγελιες απο Αμερικη αποτι διαβασα. Πριν δυο μηνες μια παραγγελια μου χαθηκε,δεν ηρθε και τελικα με αποζημιωσε το ebay πληρως. Περιμενω τωρα παραγγελια απο αμερικη που εφυγε 23/2, usps. Αν συμβει ξανα το ιδιο παιζει τπτ? Υπαρχει δηλαδη καποιο οριο στα refund που δινει το ebay ή εχει να κανει με τον πωλητη αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Eχω και εγω μια ερώτηση για οσους ξέρουν. Μερικές φορες κοιτάζοντας το "Feedback Profile" κάποιων πωλητών μπορώ να κάνω κλικ στα αρνητικά Feedback και να δω μονο αυτά, αλλες φορές όμως όχι. Ξέρει κάποιος γιατί γίνετε αυτό και σε ποιες περιπτώσεις? Δείτε δυο παραδείγματα 1) Δεν κάνεις κλικ 2) Κάνεις κλικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Eχω και εγω μια ερώτηση για οσους ξέρουν. Μερικές φορες κοιτάζοντας το "Feedback Profile" κάποιων πωλητών μπορώ να κάνω κλικ στα αρνητικά Feedback και να δω μονο αυτά, αλλες φορές όμως όχι. Ξέρει κάποιος γιατί γίνετε αυτό και σε ποιες περιπτώσεις? Δείτε δυο παραδείγματα 1) Δεν κάνεις κλικ 2) Κάνεις κλικ Η συγκεκριμένη λειτουργία δεν προσφέρεται μέσω του ebay.com Προσφέρεται όμως μέσω του ebay.co.uk, οπότε μέσω ενός advanced search στο ebay.co.uk, βρίσκεις τον πωλητή που σε ενδιαφέρει και τον τσιμπάς από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotasos Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Παιδια Καλησπέρα, εχω τρομερό πρόβλημα με μια παραγγελία απο Κίνα και θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει πως μπορώ να το λύσω, να με βοηθήσει. Λοιπόν,είχα κάνει μια αρκετα παραγγελία απο site της Κίνα σε παπούτσια Nike. Η πληρωμή εγινε μέσα απο WESTERN UNION! Τα 2 πακέτα που στάλθηκαν συνολικά με την EMS, έφτασαν έφτασαν στην Αθήνα αλλά κρατήθηκαν στο τελωνείο και επεστράφησαν πίσω Κίνα. Ο Κινέζος μου απάντησε πως τα παρέλαβε και μου προτείνει να μου τα ξαναστείλει με την DHL με ενα επιπλέον κόστος 150 ευρώ! Μίλησα με το τελωνείο και απο εκεί μου είπαν πως "έσφυξαν" τα πράγματα πλέον και οτι δεν μπορώ να παραλάβω τίποτα που δεν εισάγεται απο την ΕΠΙΣΗΜΗ αντιπροσωπία στην Ελλάδα!!! Σε αντίθεση όμως με αυτό, πρίν περίπου 3 μήνες είχα παραγγείλει επιτυχώς 1 πακέτο με 3 ζευγάρια μέσα. Τι μπορώ να κάνω για να παραλάβω και αυτή τη φορά τα πακέτα μου. ΄ Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και ελπίζω να βγάλω άκρη γιατι είναι παραγματικά μεγάλη ανάγκη.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Η συγκεκριμένη λειτουργία δεν προσφέρεται μέσω του ebay.com Προσφέρεται όμως μέσω του ebay.co.uk, οπότε μέσω ενός advanced search στο ebay.co.uk, βρίσκεις τον πωλητή που σε ενδιαφέρει και τον τσιμπάς από εκεί. Καλα είσαι ωραίος, φοβερο κολπάκι ευχαριστίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Παιδια Καλησπέρα, εχω τρομερό πρόβλημα με μια παραγγελία απο Κίνα και θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει πως μπορώ να το λύσω, να με βοηθήσει. Λοιπόν,είχα κάνει μια αρκετα παραγγελία απο site της Κίνα σε παπούτσια Nike. Η πληρωμή εγινε μέσα απο WESTERN UNION! Τα 2 πακέτα που στάλθηκαν συνολικά με την EMS, έφτασαν έφτασαν στην Αθήνα αλλά κρατήθηκαν στο τελωνείο και επεστράφησαν πίσω Κίνα. Ο Κινέζος μου απάντησε πως τα παρέλαβε και μου προτείνει να μου τα ξαναστείλει με την DHL με ενα επιπλέον κόστος 150 ευρώ! Μίλησα με το τελωνείο και απο εκεί μου είπαν πως "έσφυξαν" τα πράγματα πλέον και οτι δεν μπορώ να παραλάβω τίποτα που δεν εισάγεται απο την ΕΠΙΣΗΜΗ αντιπροσωπία στην Ελλάδα!!! Σε αντίθεση όμως με αυτό, πρίν περίπου 3 μήνες είχα παραγγείλει επιτυχώς 1 πακέτο με 3 ζευγάρια μέσα. Τι μπορώ να κάνω για να παραλάβω και αυτή τη φορά τα πακέτα μου. ΄ Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και ελπίζω να βγάλω άκρη γιατι είναι παραγματικά μεγάλη ανάγκη.:( Για αρχή μην ξαναπληρώσεις με WESTERN UNION μακριά, είσαι σίγουρος ότι έφτασαν και ξαναγύρισαν στην Κίνα; Σου έδωσε tracking number του EMS; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Για αρχή μην ξαναπληρώσεις με WESTERN UNION μακριά, είσαι σίγουρος ότι έφτασαν και ξαναγύρισαν στην Κίνα; Σου έδωσε tracking number του EMS; Kαι εγώ δεν πιστευω οτι ηρθα τον δουλευει ο κινεζος, το τελωνειο δεν γυριζει απο μονο του πραγματα πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos_ghostman Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Παιδια Καλησπέρα, εχω τρομερό πρόβλημα με μια παραγγελία απο Κίνα και θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει πως μπορώ να το λύσω, να με βοηθήσει. Λοιπόν,είχα κάνει μια αρκετα παραγγελία απο site της Κίνα σε παπούτσια Nike. Η πληρωμή εγινε μέσα απο WESTERN UNION! Τα 2 πακέτα που στάλθηκαν συνολικά με την EMS, έφτασαν έφτασαν στην Αθήνα αλλά κρατήθηκαν στο τελωνείο και επεστράφησαν πίσω Κίνα. Ο Κινέζος μου απάντησε πως τα παρέλαβε και μου προτείνει να μου τα ξαναστείλει με την DHL με ενα επιπλέον κόστος 150 ευρώ! Μίλησα με το τελωνείο και απο εκεί μου είπαν πως "έσφυξαν" τα πράγματα πλέον και οτι δεν μπορώ να παραλάβω τίποτα που δεν εισάγεται απο την ΕΠΙΣΗΜΗ αντιπροσωπία στην Ελλάδα!!! Σε αντίθεση όμως με αυτό, πρίν περίπου 3 μήνες είχα παραγγείλει επιτυχώς 1 πακέτο με 3 ζευγάρια μέσα. Τι μπορώ να κάνω για να παραλάβω και αυτή τη φορά τα πακέτα μου. ΄ Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και ελπίζω να βγάλω άκρη γιατι είναι παραγματικά μεγάλη ανάγκη.:( Παιδιά εγω είμαι πάλι απλά μπήκα απο άλλο λογαριασμό! Λοιπόν,ναί ο Κινέζος μου είχε στείλει το tracking number απο την ems και εκεί μου εδειχνε καθαρά οτι τα 2 πακέτα έφτασα στην Αθήνα αλλα δεσμέυτηκαν στο τελωνείο και επεστράφησαν πίσω! Το ίδιο μου είπαν και απο την ΕΛΤΑ και απο το ίδιο το τελωνείο. Απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει και άλλος που αντιμετώπησε το ίδιο πρόβλημα και πώς, αν τελικά, το έλυσε. Μήπως εάν χρησιμοποιήσω το την DHL θα γίνει κατι καλύτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Και πάλι απάτη μου μυρίζει, είναι απίθανο να στείλει το τελωνείο κάτι πίσω, μήπως δεν είχαν σκόπιμα παραλήπτη ώστε να του επιστραφούν; Εγώ λέω να τα ακυρώσεις τελείως και ζήτα επιστροφή χρημάτων να δεις τι θα σου πει. Αλλιώς θα κλαις και τα 150€ του DHL, μα καλά τι πήρες και δεν σε νοιάζει να δώσεις άλλα 150€; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos_ghostman Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Εχω κάνει ήδη άλλες 2 παραγγελίες και έλαβα επιτυχώς τα προϊόντα,απλά τώρα μου είπαν απο το τελωνείο πως ότι δεν εισάγεται απο τον επίσημο εισαγωγέα θα επιστρέφεται πίσω. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts