Jump to content

_PiRaNhA_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by _PiRaNhA_

  1. Παιδια, εχω ενα Galaxy Note3 N9005. Ειπα να του κανω ενα hard reset για να το δωσω σε συγγενη. ενεργοποιω τη συσκευη κ κ εχω κολλησει στο smsung account. μου λεει πως εγινε μη αναμενομενο hard reset κ πρεπει να συνδεθω στο samsung account, οτι ειναι δικο μου κτλ. βαζω εμειλ, κωδικο κ μου λεει αποτυχια επεξεργασιας. στο πισι συνδεομαι κανονικα ομως!! Καποια ιδεα καποιος?:(:(
  2. το κινητο παιδια αξιζει, οσοι το εχετε καιρο τι λετε? το θελω για τη μητερα μου οποτε δεν θελω να εχει τιποτα θεματα.
  3. εβγαλα το κινητο απο τον φορτιστη και οταν το ανοιξα στη γραμμη κατω για μεταβαση στις κλησεις τα μηνυματα τις εφαρμογες εξαφανιστηκαν. εχει μονο για τις εφαρμογες το εικονιδιο. τι να το κανω?? Help!!!!!
  4. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην εχει προβληματα το λειτουργικο του,να κολλαει αναβοσβηνει η δεν ξερω τι αλλο, δε νομιζω πως θα αρχισω να το πειραζω κ δεν ξερω κ με τις αναβαθμισεις τι γινεται. αυτο ειναι 2.3.3 νομιζω κ ποιο το προβλημα που εχει με ενα πιο καινουργιο???κ το galaxy S2 αυτο δεν εχει? δεν θα βρισκω εφαρμογες ας πουμε?σε κανα χρονο θα ειναι αχρηστο?προτεινετε κατι αλλο μεχρι 300€ max που θα ειμαι ενταξει? σορρυ για τα τετριμμενα αλλα δεν χαμπαριαζω κ ευχαριστω για τις απαντησεις σας.:worry:
  5. Παιδια εχω διαβασει μεγαλο μερος απο οσα γραφετε κ ειστε απιθανοι για την βοηθεια κ τις λυσεις που προσφερετε. σκεφτομαι να αγορασω την συσκευη απο το multirama λογω της τιμης κ να αποκτησω το πρωτο μου smartphone αλλα σαν ασχετος που ειμαι θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει σαν συσκευη, δεν σκεφτομαι να το "πειραξω" τουλαχιστον προς το παρον. αντε να του βαλω κανα παιχνιδι νορμαλ εφαρμοφες δλδ εργοστασιακο εχει προβληματα, κολληματα, δουλευει καλα? με συγχωρειτε για το εκτενες κ βαρετο τοπικ αλλα φοβαμαι μη μου μεινει απο τπτ κολληματα η αλλο :worry:κ λογω ασχετοσυνης καθομαι κ το κοιταω.:shock:
  6. Λεσ να το τσιμησει καποιος δλδ.Αυτο με το χασιμο παιζει ιδιαιτερα με παραγγελιες απο Αμερικη αποτι διαβασα. Πριν δυο μηνες μια παραγγελια μου χαθηκε,δεν ηρθε και τελικα με αποζημιωσε το ebay πληρως. Περιμενω τωρα παραγγελια απο αμερικη που εφυγε 23/2, usps. Αν συμβει ξανα το ιδιο παιζει τπτ? Υπαρχει δηλαδη καποιο οριο στα refund που δινει το ebay ή εχει να κανει με τον πωλητη αυτο?
  7. Το ειχα κοιταξει καποτε, κεντρο διαλογης ειναι. Επισης να ρωτησω κατι . Σιγουρα καποιοι δεν θα παρελαβαν ποτε καποια παραγγελια. Οπως και εγω. Τι γινεται με αυρτα τα χαμενα , πως χανονται δηλαδη?πεφτουν σε καμια χαραμαδα?
  8. πολυ ωραιο το 6300,μικρο,ελαφρυ,καλη κατασκευη αλλα γρατσουνιεται σχετικα ευκολα.Εχει δοκιμασει κανεις τη θηκη Crystal για το 6300?Διαβασα πως εχει πολυ καλη εφαρμογη.http://www.cellphonegeek.com/prod_detail.php?prod_id=0440
×
×
  • Create New...