Xander Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Λετε δηλαδή ότι αξίζει ε; δεν θα έχω κάποιο θέμα με το κινητό, ξέρω γω να χαλάσει ας πούμε Ότι δεν είναι της ίδιας εταιρείας με το κινητό σου δεν σου εγγυάται κανείς ότι δεν θα πάει κάτι στραβά.. Και ούτε θα μπορείς μετά να κάνεις κάτι σε περίπτωση που χαλάσει.. Από κει και πέρα ψάξε σχόλια στο ίντερνετ από άλλους που το έχουν αγοράσει και πραξε ανάλογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ότι δεν είναι της ίδιας εταιρείας με το κινητό σου δεν σου εγγυάται κανείς ότι δεν θα πάει κάτι στραβά.. Και ούτε θα μπορείς μετά να κάνεις κάτι σε περίπτωση που χαλάσει.. Από κει και πέρα ψάξε σχόλια στο ίντερνετ από άλλους που το έχουν αγοράσει και πραξε ανάλογα Ναι αυτό το ξέρω ότι δεν είναι το επίσημο της σονυ. Επειδή όμως δεεεν έχω ιδέα τι είναι καλό από ebay εσύ θα το αγοραζες για το κινητό σου; πως σου φαίνεται δηλαδή, αξιόπιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 εγω θα το επαιρνα παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ναι αυτό το ξέρω ότι δεν είναι το επίσημο της σονυ. Επειδή όμως δεεεν έχω ιδέα τι είναι καλό από ebay εσύ θα το αγοραζες για το κινητό σου; πως σου φαίνεται δηλαδή, αξιόπιστο; εγω θα το επαιρνα παντως Και εγώ θα το έπαιρνα.. φαίνεται γαμάτο.. να φορτίζει χωρίς να χρειάζεται να το κουμπώνεις στο βρήκα πολύ πιο φτηνό πάλι από αξιόπιστους πωλητές http://www.ebay.com/itm/Magnetic-Charging-Cradle-Stand-Desktop-Dock-For-Sony-Xperia-Z1-Z2-Z1-COMPACT-/301272158092?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item4625384f8c http://www.ebay.com/itm/New-Magnetic-Charger-Cradle-Charging-Dock-Station-for-Sony-Xperia-Z1-L39h-Black-/221601593011?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item33987bf6b3 Δες και το αυθεντικό αν δεν θέλεις να το ριψοκινδυνέψεις.. αλλά έχει σημαντική διαφορά στην τιμή http://www.ebay.com/itm/Genuine-DK31-Desktop-Charging-Dock-Stand-Charger-for-Sony-L39h-Xperia-Z1-C6902-/321505585721?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item4adb39ea39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ευχαριστώ παιδιά θα σκεφτώ ποιο θα πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Αγόρασα για λογαριασμό μιας φίλης που μένει στην Αλεξανδρούπολη μια θήκη κινητού και κάτι ζελατίνες από δυο γερμανούς πωλητές την ίδια μέρα κάπου στις 10 Οκτώμβρη. Έβαλα την διεύθυνση της, οι πωλητές το δέχτηκαν παρολο που η paypal είναι στο όνομα μου με διαφορετική διεύθυνση και μου έστειλαν τα μηνύματα και οι δύο ότι έστειλαν τα πακέτα. Τα πακέτα δεν είχαν tracking number και η κοπέλα τα πρωινά εργάζεται. Να μην τα πολυλογώ δεν έφτασαν ποτε στο σπίτι της αν και είναι πρώτη φορά που κάτι δεν φθάνει στον προορισμό του σε όσες αγορές και αν είχα από το ebay. Έχω ξαναστείλει δέματα σε άλλες διευθύνσεις μέχρι και σε άλλες χώρες μάλιστα χωρίς κανένα θέμα. Για να χάθηκαν και τα δύο είναι σχεδόν απίθανο άρα μάλλον τα κλέψανε. Ήρθα σε επικοινωνία και με τους δυο πωλητές έχοντας ανοίξει την υπόθεση στο ebay πριν περίπου 10 μέρες, ζήτησα να μου τα στείλουν ξανά, το δέχτηκαν, και ο ένας από τους δυο μάλιστα μου είπε ότι θα μου στείλει μέσα σε 3-4 μέρες tracking number. Η εκ νέου αποστολή έγινε στις 12/11/2014 την προηγούμενη Τετάρτη. Σε αυτό το διάστημα του ενός μήνα και κάτι, πήρα από Γερμανία μια άλλη θήκη και μου την στείλανε στην διεύθυνση μου εντος 8 ημερών. Επομένως λογικά σήμερα ή αύριο ή το πολύ την Δευτέρα θα πρέπει να πάνε τα δυο δέματα στην Αλεξανδρούπολη !!! Θέλοντας να ζητήσω το tracking number από τον ένα γερμανο πωλητή απάντησα στο τελευταίο μήνυμα που μου είχε στείλει και τον ρωτούσα που είναι το tracking number που μου υποσχέθηκες. Χωρις να ξέρω πως έγινε....η υπόθεση προωθήθηκε χωρίς να το ζητήσω στο eBay Customer Support χθες βράδυ και σήμερα μου απάντησε η εξυπηρέτηση του ebay οτι θα μου γίνει refund το ποσό στο paypal. "Your seller could not prove that he had sent the item to you. I will therefore close the case in your favor, and the payment amount, including the original shipping costs, will soon be transferred to your PayPal account." Όντως ήδη μου ήρθε και μήνυμα από το paypal για το refund. Η απορία μου είναι αν όντως το ebay επικοινώνησε με τον πωλητή και αυτός δεν τους έστειλε το tracking number ή αν γενικά επικοινώνησε και δευτερον τι γίνεται αν το δέμα φτάσει σήμερα ή αύριο ή το αργότερο μέχρι την Δευτέρα και πόσο μάλιστα αν έχει tracking number ;;; Γιατι εγω δεν θέλω να μην πληρώσω για την θήκη (6.90 ευρώ). Υπάρχει τρόπος να επιστρέψω εγω αυτά τα χρήματα στο ebay ; Edited November 20, 2014 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εμένα μου έτυχε να έρθει συστημένο γράμμα από Ισραήλ, 2 μήνες και 10 μέρες μετά την παρραγγελία . Είχα κάνει διαμαρτυρία στο PAYPAL και είχα πάρει και τα χρήματα πίσω , γιατί αν και ο πωλητής έδινε tracking δεν είχαν φτάσει μετά από 40 ημέρες. Τελικά αποφάσισα να μπω στο paypal και να στείλω πίσω τα 9 USD στον πωλητή. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ . Αν έρθουν τα αντικείμενα στείλε χρήματα στον πωλητή ( send money ) . Από το History θα βρεις την παλιά συναλλαγή και θα αντιγράψεις το e-mail που χρειάζεσαι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παιδεια ποσες μερες κανει να ερθη ενα δεμα απο Ισπανια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παιδεια ποσες μερες κανει να ερθη ενα δεμα απο Ισπανια? Δεν σου εγραφε estimated delivery date οταν εκανες την αγορα? Χωρις να ειναι κανονας, γενικα απο ευρωπαικη χωρα υπολογιζε 5-8 εργασιμες απο τη στιγμη που εγινε shipped το αντικειμενο. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παιδεια ποσες μερες κανει να ερθη ενα δεμα απο Ισπανια? Αν πας στο myebay και επιλέξεις αυτό το αντικείμενο θα λέει estimated, για την μέρα που το παραγγείλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Αν πας στο myebay και επιλέξεις αυτό το αντικείμενο θα λέει estimated, για την μέρα που το παραγγείλες Δυστυχως δε λεη και δεν θυμαμαι οταν το παραγγειλα τι μου ελεγε. Καλα δεν θα κατσω να σκασω κιολας μια μπαταρια των 5ε ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 (edited) Δυστυχως δε λεη και δεν θυμαμαι οταν το παραγγειλα τι μου ελεγε. Καλα δεν θα κατσω να σκασω κιολας μια μπαταρια των 5ε ειναι. Εμένα πάντως φαίνεται απ την έκδοση για κινητά σίγουρα, από πισι δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο Edited November 24, 2014 by panos_27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Εμένα πάντως φαίνεται απ την έκδοση για κινητά σίγουρα, από πισι δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο Σβήσε την φώτο φαίνεται η διεύθυνση σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Σβήσε την φώτο φαίνεται η διεύθυνση σου Την εσβησα, αλλά νταξει δεν νομίζω να είναι και κάτι κακό :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Εεεε, δε δινουν ολοι esimated time. Αναλογως τον πωλητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Την εσβησα, αλλά νταξει δεν νομίζω να είναι και κάτι κακό :Ρ κακό δεν είναι απλά ποτέ δεν ξέρεις τι παίζει στο ίντερνετ και ποίος το βλέπει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 παιδια να ρωτησω λιγο, εχει παρει καποιος τετοιο καλωδιο για φορτιση; μπορω να χρησιμοποιω το κινητο οσο φορτιζει η θα φευγει απ την υποδοχη; http://www.ebay.com/itm/161430574963?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Εμένα μου έτυχε να έρθει συστημένο γράμμα από Ισραήλ, 2 μήνες και 10 μέρες μετά την παρραγγελία . Είχα κάνει διαμαρτυρία στο PAYPAL και είχα πάρει και τα χρήματα πίσω , γιατί αν και ο πωλητής έδινε tracking δεν είχαν φτάσει μετά από 40 ημέρες. Τελικά αποφάσισα να μπω στο paypal και να στείλω πίσω τα 9 USD στον πωλητή. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ . Αν έρθουν τα αντικείμενα στείλε χρήματα στον πωλητή ( send money ) . Από το History θα βρεις την παλιά συναλλαγή και θα αντιγράψεις το e-mail που χρειάζεσαι . Βασίλη σευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι τελικά έφθασε σήμερα το δέμα αλλά ήδη το paypal ή το ebay (δεν έχω καταλάβει ποιος από τους δύο) μου έχουν κάνει refund. Να θυμήσω ότι άνοιξα υπόθεση στο ebay και μετά πήγε στην εξυπηρέτηση πελατων του ebay όπου αυτοί αποφάσισαν να με "δικαιώσουν" και να μου κάνουν refund. Βλέπω στο paypal ότι γράφει refund from paypal αλλά θέλω να ρωτήσω τα χρήματα το paypal, ebay τα έχουν πληρώσει ή τα έχουν κρατήσει από τον πωλητή ;;; Αν τα έχουν πληρώσει αυτοί το σωστό θα ήταν να βρω έναν τρόπο να τους τα δώσω πίσω αν τα κράτησαν από τον πωλητή θα κάνω αυτό που μου είπες με το send money και το email του πωλητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Βασίλη σευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι τελικά έφθασε σήμερα το δέμα αλλά ήδη το paypal ή το ebay (δεν έχω καταλάβει ποιος από τους δύο) μου έχουν κάνει refund. Να θυμήσω ότι άνοιξα υπόθεση στο ebay και μετά πήγε στην εξυπηρέτηση πελατων του ebay όπου αυτοί αποφάσισαν να με "δικαιώσουν" και να μου κάνουν refund. Βλέπω στο paypal ότι γράφει refund from paypal αλλά θέλω να ρωτήσω τα χρήματα το paypal, ebay τα έχουν πληρώσει ή τα έχουν κρατήσει από τον πωλητή ;;; Αν τα έχουν πληρώσει αυτοί το σωστό θα ήταν να βρω έναν τρόπο να τους τα δώσω πίσω αν τα κράτησαν από τον πωλητή θα κάνω αυτό που μου είπες με το send money και το email του πωλητή. μπορει καποιος να μου εξηγησει τι μου προτεινε ο πωλητης γιατη δεν καταλαβαινω? https://dub131.mail.live.com/?tid=cmH9R2rx115BGqxwAiZMF9Xg2&fid=flinbox για να ξερω και τι να κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Η παραπομπή σου δεν είναι σωστή γιατί οδηγεί στο εμαιλ σου στο οποίο προφανώς δεν έχουμε πρόσβαση Σε παρακαλώ αντέγραψε το κείμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Για χαρά Θέλω μια διευκρίνηση. Θέλω να παραγγείλω 2 προϊόντα από διαφορετικούς πωλητές. Θα πληρώσω μέσω PayPal (και οι 2 δέχονται PayPal). Τα βάζω και τα δύο στο καλάθι και προχωράω κανονικά, έτσι; Δεν χρειάζεται να το κάνω ξεχωριστά για τον καθένα. Ο κάθε πωλητής θα πάρει αυτόματα(?) το ποσο που του αναλογεί χωρίς να χρειαστεί να κάνω εγω κάτι άλλο, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Για χαρά Θέλω μια διευκρίνηση. Θέλω να παραγγείλω 2 προϊόντα από διαφορετικούς πωλητές. Θα πληρώσω μέσω PayPal (και οι 2 δέχονται PayPal). Τα βάζω και τα δύο στο καλάθι και προχωράω κανονικά, έτσι; Δεν χρειάζεται να το κάνω ξεχωριστά για τον καθένα. Ο κάθε πωλητής θα πάρει αυτόματα(?) το ποσο που του αναλογεί χωρίς να χρειαστεί να κάνω εγω κάτι άλλο, σωστά; Ενα ένα θα πληρωθούν.. Δεν μπορείς να κάνεις ομαδική παραγγελία.. Να φανταστείς εδώ δεν γίνεται να αγοράσεις μαζί δύο διαφορετικά αντικείμενα του ίδιου πωλητή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Καλημερα! Εχω παραγγειλει καποια πραγματακια στις 19/11.Την επομενη μερα μου ηρθε mail οτι εγινε shipped απο τον πωλητη. Παρ'όλ'αυτα στην σελιδα μου στο ebay οταν παταω στο order details και μετα show shipping details μου λεει: Last scanned date N/A Package location N/A Shipping status Shipping carrier Tracking number Delivery message N/A . Ειναι νορμαλ αυτο?Εχει σταλει η με δουλευει ο πωλητης?Εχω κανει 4 παραγγελιες και ολες ετσι ειναι.:wacko: Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Καλημερα! Εχω παραγγειλει καποια πραγματακια στις 19/11.Την επομενη μερα μου ηρθε mail οτι εγινε shipped απο τον πωλητη. Παρ'όλ'αυτα στην σελιδα μου στο ebay οταν παταω στο order details και μετα show shipping details μου λεει: Last scanned date N/A Package location N/A Shipping status Shipping carrier Tracking number Delivery message N/A . Ειναι νορμαλ αυτο?Εχει σταλει η με δουλευει ο πωλητης?Εχω κανει 4 παραγγελιες και ολες ετσι ειναι.:wacko: Δεν εχεις tracking number οποτε παιρνεις ως δεδομενο οτι εγινε shipped και περιμενεις μεχρι το estimated delivery date. Αν δεν ερθει μεχρι τοτε ανοιγεις case. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ενα ένα θα πληρωθούν.. Δεν μπορείς να κάνεις ομαδική παραγγελία.. Να φανταστείς εδώ δεν γίνεται να αγοράσεις μαζί δύο διαφορετικά αντικείμενα του ίδιου πωλητή.. Οκ ευχαριστω. Νομιζα οτι καπου το ειχα διαβασει αυτο, αλλα... Να ρωτησω και το εξης. Τι νοημα εχει η επιλογη Add to Cart απο τη στιγμη που υπαρχει και το Buy It Now;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts