Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το τελευταιο διαστημα(απο αρχες καλοκαιριου) εχω κανει πολλες μικροπαραγγελιες. μισες απο αυτες δεν εχουν ερθει.

οπως ειναι φυσικο πηρα τα χρηματα μου πισω και ειτε προχωρησα σε νεα παραγγελια ιδιου/παρομοιου προ'ι'οντος ειτε οχι.

θα εχω προβλημα στο μελλον αν συνεχιστει αυτη η κατασταση;

μπορει να ισχυριστει το ebay οτι εχω παραλαβει τα πραγματα και απλα ζηταω τα ευρω μου πισω;

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

το τελευταιο διαστημα(απο αρχες καλοκαιριου) εχω κανει πολλες μικροπαραγγελιες. μισες απο αυτες δεν εχουν ερθει.

οπως ειναι φυσικο πηρα τα χρηματα μου πισω και ειτε προχωρησα σε νεα παραγγελια ιδιου/παρομοιου προ'ι'οντος ειτε οχι.

θα εχω προβλημα στο μελλον αν συνεχιστει αυτη η κατασταση;

μπορει να ισχυριστει το ebay οτι εχω παραλαβει τα πραγματα και απλα ζηταω τα ευρω μου πισω;

Μισές είναι μεγάλο ποσοστό.

Κάτι δεν πάει καλά στην περίπτωση σου.

Στα βουτάνε;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δε ξερω ρε γμτ. Σε φακελακια ερχονται κανονικα. Θηκες, μεμβρανες και μικροπραγματα ειναι. Ή δε τα στελνουν ποτε ή χάνονται στη διαδρομη ή κάποιος ελαφροχερης κανει τη ζημια

Ψαξτο πάντως γιατί δεν ξέρεις πότε μπορεί να σε δουν με αρνητικό μάτι από ebay/PayPal.

Amazon Fire stick 4k max

Μα αυτο ειναι που φοβαμαι. Τωρα περιμενω παλι φακελακια. Για να δουμε αν θα ρθουν.

δεν σου έρχονται ποτέ? και μένα σχεδόν όλα τα δέματα μου αργούν πάρα πολύ μπορεί και δύο μήνες.. και εγώ σε πάρα πολλά παίρνω τα λεφτά μου πίσω

Εμένα τώρα τελευταία αργούν πολύ απο Κίνα-Χονγκ Κονγκ να έρθουν. Παρήγγειλα κάτι led φώτα αρχές Σεπτεμβρίου και έφτασαν χθες! Το ίδιο και κάτι άλλα ανταλλακτικά.

Η αλήθεια είναι πως και εγώ εδώ και καιρό παρατηρώ μεγάλες καθυστερήσεις ή και μη παράδοση των αντικειμένων που παραγγέλνω και όχι μόνο από Κίνα.

4 παραγγελίες έχω κάνει απο τέλη Σεπτέμβρη μόνο μία έχει έρθει.

Xiaomi 12 Pro

περιμενω απο

18/10 - κινα(Estimated delivery Nov 04, 2014 - Nov 25, 2014)

19/10 - κινα(χωρις Estimated delivery)

26/10 - χονκ κονγκ(Estimated delivery Nov 10, 2014 - Nov 25, 2014)

ηρθε απο 19/10 - χονκ κονγκ (Estimated delivery Nov 03, 2014 - Nov 19, 2014) αν θυμαμαι καλα στις 3 νοεμβρη!!!! (ειχε αφησει ο ταχυδρομος ειδοποιηση)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ -

Δικαιώθηκε για την αγορά αυτοκινήτου με 1 ευρώ μέσω Ebay

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

kκαλημερα στο ebay ειδα ενα κηνιτο αξιασ 300ε και το πουλαει ενασ αυστραλος 55ε και λεει ειναι μονο ενα,εχουμε κιαλες τετοιες περιπτοσεις?να το χτυπισω?η θα εχω προβλημα,αν και το παυ παλ σε προστατεβει,μποριτε να μου δωσετε μια συμβουλη?

Θα μπορούσες να δώσεις μία παραπομπή για να ρίξουμε μια ματιά.

Θα μπορούσες να δώσεις μία παραπομπή για να ρίξουμε μια ματιά.

φιλε μου με ολο τον σεβασμο θα μου επιτεψεις να μην το κανω.καταλαβενεις ειμαι με το χερι να το χτυπησω η οχι,μην το χτυπησει αλλος ,η μονη περιπτοση λογικα να ταλεποριθω ειναι να ειναι μουφα οταν ερθει.εκει δε ξερω κατα ποσο με προστατευει το εβαυ.και αν εχει συμβει κατι τετοιο!!!:ninja:

Τώτε αγαπητέ μου μην ζητάς συμβουλές.

Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω

φιλε μου με ολο τον σεβασμο θα μου επιτεψεις να μην το κανω.καταλαβενεις ειμαι με το χερι να το χτυπησω η οχι,μην το χτυπησει αλλος ,η μονη περιπτοση λογικα να ταλεποριθω ειναι να ειναι μουφα οταν ερθει.εκει δε ξερω κατα ποσο με προστατευει το εβαυ.και αν εχει συμβει κατι τετοιο!!!:ninja:

Εσύ θα πουλούσες κινητό των 300 ευρώ, 50 ευρώ; :rolleyes:

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

χααχχαχαχααχ οχι βεβαια

Edited by mcde

χααχχαχαχααχ οχι βεβαια

Ε τότε τι σκέφτεσαι να τσιμπήσεις; Πρόσεχε μην τσιμπήσεις τίποτα άλλο από τον Αυστραλό στο τέλος.

Edited by mcde

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Αν δεν ήταν δικό του, άνετα.

Αλλά επειδή η κουβέντα πάει αλλού, συμφωνώ ότι καλύτερα να μην μπλέξει με τον συγκεκριμένο.

Amazon Fire stick 4k max

Επειδή δεν ξέρω που να ρωτήσω, αυτό εδώ το ντοκ λέτε είναι αξιόπιστο να το αγοράσω; xperia z1 το κινητό μου. http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=201066379617&alt=web

Επειδή δεν ξέρω που να ρωτήσω, αυτό εδώ το ντοκ λέτε είναι αξιόπιστο να το αγοράσω; xperia z1 το κινητό μου. http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=201066379617&alt=web

Ο πωλητής φαίνεται πολύ αξιόπιστος.

Το αντικείμενο όμως μάλλον μεταχειρα όπως το βλέπω.

Amazon Fire stick 4k max

Αν δεις ότι εχει πουλήσει 23 ίδια αντικείμενα μάλλον ειναι καινούριο και αχρησιμοποίητο

Αν δεις ότι εχει πουλήσει 23 ίδια αντικείμενα μάλλον ειναι καινούριο και αχρησιμοποίητο

Όχι δεν το κοίταξα τόσο.

Απλά η φώτο ήταν τελείως ερασιτεχνική, λες και την έβγαλε στην κουζίνα του.

Amazon Fire stick 4k max

Λετε δηλαδή ότι αξίζει ε; δεν θα έχω κάποιο θέμα με το κινητό, ξέρω γω να χαλάσει ας πούμε