Billys_RR Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Όταν αγοράζεις καινούργιο laptop (με εγγύηση) από 520€ (π.χ. δες στο eshop.gr), δεν θα πρότεινα σε καμία περίπτωση να αγοράσεις μεταχειρισμένο από το εξωτερικό με €500, χωρίς εγγύηση. Σκέψου μόνο το ενδεχόμενο να καεί η μητρική ή να χαλάσει η οθόνη ένα μήνα μετά την αγορά του. Θα κλαίς τα χρήματά σου. :!: απο ελλαδα,500 κανουν απλα οι πιο φτηνοι που υπαρχουν.. απο ενα ψαξιμο που εκανα. αρκετοι pοwer sellers πουλανε καινουρια(το γραφουν) και με εγγυηση.. μπορω να δωσω και λινκ,αν βοηθαει,για καμια γνωμη. αρα,αφου θα εχει τα βιβλιαρακια,δεν θα ισχυει και η εγγυηση εδω? απο αγγλια,με 350 λιρες περιπου (500 ευρω) αντιστοιχουν στα χαρακτηριστικα, με αυτους που κανουν εδω 650-750ευρω. αλλιως δεν θα αξιζε να ασχοληθουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 απο ελλαδα,500 κανουν απλα οι πιο φτηνοι που υπαρχουν.. απο ενα ψαξιμο που εκανα. αρκετοι pοwer sellers πουλανε καινουρια(το γραφουν) και με εγγυηση.. μπορω να δωσω και λινκ,αν βοηθαει,για καμια γνωμη. αρα,αφου θα εχει τα βιβλιαρακια,δεν θα ισχυει και η εγγυηση εδω? απο αγγλια,με 350 λιρες περιπου (500 ευρω) αντιστοιχουν στα χαρακτηριστικα, με αυτους που κανουν εδω 650-750ευρω. αλλιως δεν θα αξιζε να ασχοληθουμε... Κατά τη γνώμη μου, μην πάρεις λάπτοπ απ'έξω για να γλυτώσεις 100 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 αγορασα κατα λαθος το ιδιο προιον 2 φορες απο τον ιδιο πωλητη... Τωρα πως το καταφερα αυτο μη το ρωτατε.. Τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις? Υπαρχει περιπτωση να συμφωνησει να ακυρωθει το ενα και να πληρωσω κανονικα για το αλλο? ή υποτιθεται οτι επειδη το δεσμευσα πρεπει να το πληρωσω οπωσδηποτε? Το αντικειμενο ηταν σε buy it now αλλα ευτυχως δεν ζητουσε instant payment και ετσι δεν εχω πληρωσει ακομα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 αγορασα κατα λαθος το ιδιο προιον 2 φορες απο τον ιδιο πωλητη... Τωρα πως το καταφερα αυτο μη το ρωτατε.. Τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις? Υπαρχει περιπτωση να συμφωνησει να ακυρωθει το ενα και να πληρωσω κανονικα για το αλλο? ή υποτιθεται οτι επειδη το δεσμευσα πρεπει να το πληρωσω οπωσδηποτε? Το αντικειμενο ηταν σε buy it now αλλα ευτυχως δεν ζητουσε instant payment και ετσι δεν εχω πληρωσει ακομα. Στείλτου ένα μέιλ και εξήγησέ του ότι έκανες λάθος. Θα σε καταλάβει και θα ακυρώσει την δεύτερη αγορά (λογικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 του εστειλα email και μου απαντησε το παρακατω: Hello, please order again, just purchase one item and arrange payment. Kind regards Note - E-mail turn around is 48 hrs (Mon-Fri) Αυτο το εστειλε δυο φορες... Και στο ebay δε φαινεται καμια ακυρωση. Ειναι 2 αντικειμενα απληρωτα.. Πως θα καταλαβω οταν κανει ακυρωση? Δε γραφει τιποτα τετοιο. Να ξανακανω την αγορα για ενα αντικειμενο οπως ζηταει? Κανονικα δεν επρεπε να ακυρωσει το ενα και να πληρωσω το αλλο ή επειδη ειναι πολλαπλη αγορα και εχει ενα συνολο δε μπορει να το κανει και πρεπει να αγορασω παλι οπως ζηταει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 του εστειλα email και μου απαντησε το παρακατω: Hello, please order again, just purchase one item and arrange payment. Kind regards Note - E-mail turn around is 48 hrs (Mon-Fri) Αυτο το εστειλε δυο φορες... Και στο ebay δε φαινεται καμια ακυρωση. Ειναι 2 αντικειμενα απληρωτα.. Πως θα καταλαβω οταν κανει ακυρωση? Δε γραφει τιποτα τετοιο. Να ξανακανω την αγορα για ενα αντικειμενο οπως ζηταει? Κανονικα δεν επρεπε να ακυρωσει το ενα και να πληρωσω το αλλο ή επειδη ειναι πολλαπλη αγορα και εχει ενα συνολο δε μπορει να το κανει και πρεπει να αγορασω παλι οπως ζηταει? Ακυρωση ο πωλητης δεν εχει τη δυνατοτητα να κανει. Αρα σωστα φαινονται 2 αντικειμενα απληρωτα. Εαν το ξαναγορασεις θα φαινονται 3 απληρωτα. Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι οταν προχωρησεις στη πληρωμη μεσω paypal, οταν θα σου βγαλει το λογαριασμο και τα πραγματα που αγορασες, να αφαιρεσεις το 1 (δε θυμαμαι τωρα πως θα το κανεις, αλλα εχω την εντυπωση οτι γινεται) και να προχωρησεις σε pay αφου σιγουρευτεις οτι ο λογαριασμος και τα postage ειναι μονο για το ενα. Στη συνεχεια να του ξαναστειλεις email και να το εξηγεις γιατι μαλλον δε καταλαβε το πρωτο. Επειδη ομως χρεωνεται με εξοδα για τη πωληση 1 αντικειμενου που δεν εκανε, προτεινε του να ζητησει απο το ebay αμοιβαια συμφωνια ακυρωσης της πωλησης, αλλα αυτο να ξερεις οτι θα γινει με dispute. Αν βαρυεσαι ολα αυτα η σου φαινονται πολυπλοκα μη κανεις τιποτα. Ρισκαρεις βεβαια 2 negative και στο 3° διαγραφη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Αυτο πιστευω και εγω απο την απαντηση του οτι δεν καταλαβε τι του ειπα... Του εστειλα μαιλ λεγοντας οτι αγορασα ξανα το αντικειμενο και το πληρωσα οπως ζηταγε και του ειπα για την προηγουμενη αγορα να την ακυρωσει... Τωρα τι καταλαβε και αν θα βρει την ακρη αγνωστο αλλα ας δουμε τι θα γινει. --Edit-- ολα οκ. ανοιξε dispute και το ακυρωσαμε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thman Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Το εχει κανει κανεις? Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιον χρηστη, δοκιμασμενο για να κανω αγορα. Ευχαριστω Παράθεση http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Θέλω να αγοράσω ένα προϊόν το οποίο στο Post To αναφέρει Worldwide. Έστειλα mail και μου απάντησαν ότι το κόστος μεταφορικών για την Ελλάδα είναι 24€. Αφού πατήσω το Buy It Now πώς θα πληρώσω τα 24€ από την στιγμή που δεν αναγράφονται στα μεταφορικά για να προσθεθούν με την αξία του προϊόντος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Το εχει κανει κανεις? Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιον χρηστη, δοκιμασμενο για να κανω αγορα. Ευχαριστω Αγορασα εγω πριν 2 χρονια ενα sony vaio vgn fs630w, το οποιο μου βγηκε στη μιση τιμη απ οτι εδω. Χρηστη δε θα σου προτεινω, αλλα θελει καλο ψαξιμο, ο πωλητης να εχει πανω απο 500 feedback και τουλαχιστον +99,7% θετικα. Επισης να διαβασεις πολυ καλα το listing του, να σιγουρεψεις οτι ειναι καινουργιο και οχι refurbished, αν και με refurbished μπορεις να βρεις καμια ευκαιρια. Επισης να κοιταξεις αν στελνει worldwide, γιατι οι πιο πολλοι δε στελνουν και το κυριοτερο να δεις αν δεχεται πληρωμη με paypal. Οι πιο πολλοι απαιτουν διευθυνση confirmed Θέλω να αγοράσω ένα προϊόν το οποίο στο Post To αναφέρει Worldwide. Έστειλα mail και μου απάντησαν ότι το κόστος μεταφορικών για την Ελλάδα είναι 24€. Αφού πατήσω το Buy It Now πώς θα πληρώσω τα 24€ από την στιγμή που δεν αναγράφονται στα μεταφορικά για να προσθεθούν με την αξία του προϊόντος; Συνηθως τα μεταφορικα βγαινουν αυτοματα οταν προχωρησεις να πληρωσεις με paypal. Αν δεν εμφανιστουν εχεις τη δυνατοτητα να τα προσθεσεις εσυ. Αν παλι αμφιβαλλεις για κατι κανε του ενα invoice request Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Θέλω να αγοράσω ένα προϊόν το οποίο στο Post To αναφέρει Worldwide. Έστειλα mail και μου απάντησαν ότι το κόστος μεταφορικών για την Ελλάδα είναι 24€. Αφού πατήσω το Buy It Now πώς θα πληρώσω τα 24€ από την στιγμή που δεν αναγράφονται στα μεταφορικά για να προσθεθούν με την αξία του προϊόντος; Όταν πληρώνεις έχει ένα πεδίο για να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις εσύ ένα ποσό. Εφόσον απ' την επικοινωνία σου με τον πωλητή ξέρεις πόσα ζητάει, απλά θα προσθέσεις όσα χρειάζονται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, όλα είναι under control! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Παιδια σκεφτομαι να κανω μια αγορα μεσω ebay (εχω αγορασει και παλιοτερα αλλα ειχα στειλει τα λεφτα με ταχυδρομειο). Τωρα θελω να το κανω με Paypal αλλα δεν εχω πιστωτικη και καπου ειχα ακουσει για την Ατικα βιζα που μπορεις να βγαλεις προπληρωμενη καρτα πως γινεται αυτο? Επισης διαβασα εδω στο φορουμ κατι για τελωνεια, το αντικειμενο που θελω να παρω ειναι απο Σιγκαπουρη θα εχω προβλημα? Και τελος ειναι καλη κινηση να κανω preorder για να προλαβω μην εξαντληθει ή να περιμενω να κυκλοφορησει να το παρω κανονικα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Πες μας τι θελεις να αγοράσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Θελω να παρω το PSP Slim το ιαπωνικο το οποιο θα κυκλοφορησει στις 20/09. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Πολύ πιθανόν να πληρώσεις τελωνείο. Στείλε email στον πωλητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Πολύ πιθανόν να πληρώσεις τελωνείο. Στείλε email στον πωλητή. Για ποσα χρημματα μιλαμε δηλαδη περιπου? Και πως θα το πληρωσω το τελωνειο αφου το στελνουν σπιτι το πακετο? Πως λεγεται το τελωνειο στα αγγλικα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Για ποσα χρημματα μιλαμε δηλαδη περιπου? Και πως θα το πληρωσω το τελωνειο αφου το στελνουν σπιτι το πακετο? Πως λεγεται το τελωνειο στα αγγλικα? Εξαρτάται από την όρεξη του κάθε εκτελωνιστεί πόσο θα πληρώσεις. :p Θα σου έρθει ειδοποίηση από το ταχυδρομείο και το πληρώνεις εκεί. Customs. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Ρώτα τον πωλητή, για το τι γίνεται συνήθως, αυτός θα ξέρει να σου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Ρωτησα και μου ειπε οτι σε αυτες τις περιπτωσεις γραφουν πανω στο πακετο οτι ειναι δωρο και γραφουν χαμηλοτερη τιμη. Ελπιζω να πετυχει και να μην μου ερθει κανενα μπιλετακι σπιτι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Γεια σας παιδια θελω να αγορασω το psp slim japan και οπως ειπα και πιο πανω βρηκα ενα μαγαζι εκτος ebay επικοινωνησα με τον πωλητη και τον ρωτησα για το τελωνειο και μου απαντησε το παρακατω. Ειναι αξιοπιστο? Με τον τροπο που προτεινει γλυτωνω το τελωνειο? Η σελιδα του προϊοντος ειναι: http://www.jimport.ch/product_info.php?products_id=1413 > hi, > > yes you will pay with paypal, BUT if you choose > paypal to check out the > item > then you will come directly to the paypal site to > pay and you can ``t order > it without > to pay the normal shop price. > > > I said that i will send you 2 different paypal money > requests. > 1 for the custom and the other one with the rest of > the money. > > so please choose not paypal to check out !! > > please order them one by one , not both together > because of the paypal > invoice for the custom > > Total price for 1 one will be: > > with EMS 198.40 Euro > with Airmail 192Euro > with SAL 184.80 Euro > > does the money from paypal come from a credit card > or do you paypal funds > (money) in your account ?? > > credit card payment are plus 5% taxe for the paypal > fees !!! > (please read our conditions) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Αν κατάλαβα καλά, αυτός ζητάει να του στείλεις τα χρήματα εκτός paypal. Μην το κάνεις! Δεν είναι τόσο ασφαλές όσο το paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Αν κατάλαβα καλά, αυτός ζητάει να του στείλεις τα χρήματα εκτός paypal. Μην το κάνεις! Δεν είναι τόσο ασφαλές όσο το paypal. Οχι, μεσω Paypal θα πληρωσω απλως μου λεει οτι θα πληρωσω 2 φορες μια θα βαλω τα 40 ευρω (και θα βαλει αυτη την αποδειξη μεσα στο πακετο) και μετα θα του βαλω και τα υπολοιπα και ετσι θα φαινεται στο τελωνειο και με αποδειξη οτι το αντικειμενο κανει 40 ευρω. Απλως αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιος κινδυνος σε αυτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Οχι, απλά κράτα όλα τα mail της συναλλαγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 να ρωτήσω κάτι.. πόσες μέρες δικαιούμαι να καθυστερήσω να πληρώσω κάτι που αγόρασα με "buy-it-now" ? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts