Jump to content

Μικρά & χρήσιμα freeware προγραμματάκια

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδια κανενα free antispyware εχει να προτεινει κανεις??

για μια δοκιμη το θέλω.αραγε το Spybot κανει γι'αυτη την δουλεια??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια κανενα free antispyware εχει να προτεινει κανεις??

για μια δοκιμη το θέλω.αραγε το Spybot κανει γι'αυτη την δουλεια??

mia xara einai to spybot

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

• 2 weeks later...

Μετά την εγκατάσταση του Service Pack 1 στα Vista η εφαρμογή AmCap, για την κάμερα, δεν ανοίγει. Έκανα αρκετές φορές εγκατάσταση και εκτέλεση ως διαχειριστής, αλλά δεν κατάφερα κάτι.

Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει;

Γεια σας παιδια, υπαρχει καποιου ειδους ρολόι για τα XP, για την επιφανεια εργασιας..?? Κατι σαν αυτο των Vista..
[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορει πολλες φωτογραφιες μαζι (300+) μεγαλης αναλυσης,να τις μικρυνει ας πουμε στο 50%?

για να μην τις κανω μια μια...

• 1 month later...
υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορει πολλες φωτογραφιες μαζι (300+) μεγαλης αναλυσης,να τις μικρυνει ας πουμε στο 50%?

για να μην τις κανω μια μια...

Το IrfanView, που είναι και freeware... File>batch conversion>Use advanced options>Set advanced options>Resize>Βάλε 50% στο X και Y ratio...

θελω να δημιουργησω ενα cd mp3 αλλα τα κομματια να μεταξυ τους να μην εχουν παυση!Να μπορω να βαλω crossfanding!! Υπαρχει αυτο?:confused:
Perpato sto dasos k akouw fidia..les na apoli8o......? AR@@@@A!! :lol:

Γεια χαρα παιδια! Παρακαλώ πείτε μου ένα πρόγραμμα που όταν συμπληρώνω έναν κωδικό σε μια φόρμα στο internet θα μου δείχνει κανονικα τα γράμματα όπως τα γράφω και δε θα τα βγάζει αστεράκια!!! Και αν έχω ήδη γράψει τον κωδικό να μπορεί να τον εμφανίσει σαν γράμματα και όχι σαν αστεράκια.

Ακόμα και free να μην είναι ας μου στείλει κάποιος σε pm ποιο είναι!!!! Eίναι μεγάλη ανάγκη!

Ευχαριστώ. :)

Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα.

Αριστοτέλης.

Χρησιμοποίησε firefox που αποθηκεύει τα passwords. Περισσότερα στο σχετικό επισημασμένο.

Με την ευκαιρία να ρωτήσω και εγώ κάτι παιδιά. Ψάχνω να βρώ ένα πρόγραμμα που λέγεται LZW compression για συμπίεση εικόνων(tiff) γιατί μου ζητάνε απο το κτηματολόγιο να τους στείλω τα δικαιολογητικά συμπιεσμένα με αυτό και όχι με τα γνωστά winzp, winrar κλπ. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ.

Δεν είναι πρόγραμμα, είναι αλγόριθμος μη απωλεστικής συμπίεσης εικόνων που υποστηρίζεται από το TIFF. Πρέπει να βρεις κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που να το υποστηρίζει, ίσως το κάνει το gimp.

Δεν είναι πρόγραμμα, είναι αλγόριθμος μη απωλεστικής συμπίεσης εικόνων που υποστηρίζεται από το TIFF. Πρέπει να βρεις κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που να το υποστηρίζει, ίσως το κάνει το gimp.

Ναι, το κάνει.

Γεια σας παιδια, υπαρχει καποιου ειδους ρολόι για τα XP, για την επιφανεια εργασιας..?? Κατι σαν αυτο των Vista..

http://www.clocx.net/

Δωρεάν και πανέμορφο... :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

http://www.clocx.net/

Δωρεάν και πανέμορφο... :)

wow..!! Φίλε marras σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, είναι όντως πολύ καλό (και free..)! ;) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όντως πολύ καλό και με πολλά σχέδια! Βέβαια όταν πηγαίνεις το ποντίκι πάνω στο εικονίδιο στην μπάρα εμφανίζει 2 φορές την μέρα.. μια στην αρχή και μια στο τέλος! Αλλά εντάξει.. λεπτομέρειες.. :p

Το Plugin "hello world" τί κάνει?

• 2 weeks later...

Ρε παιδιά ξέρετα κανένα προγραμματάκι που να παίζει video σε μορφή .BIN?

Thanks!

House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up:

Ρε παιδιά ξέρετα κανένα προγραμματάκι που να παίζει video σε μορφή .BIN?

Thanks!

και γιατι δεν κατεβαζεις ενα πακετακι με κωδικες (βιντεο-ηχου) και να τα παιξεις με τον wmp !! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή, έχεις κάτι στο μυαλό σου?
House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up:

Δηλαδή, έχεις κάτι στο μυαλό σου?

http://www.free-codecs.com/]

Θα βρεις αυτο που ψαχνεις :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Thanks, θα ψάξω και εκεί. Αν και τώρα μόλις μου είπαν για το vlc player που παίζει σχεδόν τα πάντα. Θα δω.:)

Thanks, θα ψάξω και εκεί. Αν και τώρα μόλις μου είπαν για το vlc player που παίζει σχεδόν τα πάντα. Θα δω.:)

καλος player αυτος και ειναι και free.τωρα με ενα πακετακι θα εισαι μια χαρα.μην επιβαρυνεις τον υπολογιστη σου με πολλους player.

[sIGPIC][/sIGPIC]