toledo Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 @toledo δες παραπανω στο ποστ μου #1115 ;) αυτα ειναι codecs :) ok thanks einai gia ta binteo pou zitan na katebasoun codecs e? Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Αdware Filter.εκτος κι αν υπαρχει πιο καινουριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest pazios13 Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 παιδια εκ των προτερων ζητω συγνωμη ειμαι καποιας ηλικιας εχω ενα [bluetooth class 1 ubtb1a ] και εχασα το σι ντι ξερη κανης να βοηθηση Υ/Γ ηναι για λαπ τοπ που συνδεω το nokia 6630 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 παιδια εκ των προτερων ζητω συγνωμη ειμαι καποιας ηλικιας εχω ενα [bluetooth class 1 ubtb1a ] και εχασα το σι ντι ξερη κανης να βοηθηση Υ/Γ ηναι για λαπ τοπ που συνδεω το nokia 6630 Αν κατάλαβα καλά χρειάζεσαι τους drivers του bluetooth. Θα πρέπει να πας στο site του κατασκευαστή του Bluetooth ή του laptop σου (αν είναι ενσωματωμένο) και να κατεβάσεις τους drivers. Αν και αν έχεις XP με SP2 θα πρέπει να στο αναγνωρίσει χωρίς drivers. Αν χρειάζεσαι το CD του 6630, θα πρέπει να πας στη σελίδα της Nokia για το τηλέφωνο αυτό και να κατεβάσεις ότι χρειάζεσαι (drivers και PC-Suite). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xux99 Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 παιδια εκ των προτερων ζητω συγνωμη ειμαι καποιας ηλικιας εχω ενα [bluetooth class 1 ubtb1a ] και εχασα το σι ντι ξερη κανης να βοηθηση Υ/Γ ηναι για λαπ τοπ που συνδεω το nokia 6630 Δοκίμασε τους οδηγούς bluetooth της Bluesoleil ή της Widcomm. Παράθεση Ταπετσαρίες για κινητά τηλέφωνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Kalimera, ena programmataki poy na mpainei katw dejia kai na deixnei uermokrasia cpu motherboard ktl.... Giati exw ena ntoylapo pc kai tis teleytaies meres psinete to kakomoiro kai prepei na dw ti ua kanw :( . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Ένα πολύ χρήσιμο και μικρό πρόγραμμα είναι το unlocker. Σίγουρα σας έχει τύχει να θέλετε να διαγράψετε ένα αρχείο και τα windows να μην σας αφήνουν επειδή το αρχείο αυτό το έχει κάνει lock κάποιο πρόγραμμα. Με την βοήθεια του unlocker μπορείτε να διαγράψετε την σύνδεση μεταξύ αρχείου και προγράμματος ώστε μετά να μπορέσετε να το σβήσετε. Είναι πολύ εύκολο πρόγραμμα και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το αρχείο, να κάνετε δεξί click και να επιλέξετε unlocker. Το πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 υπαρχει θεμα ειδικα για αυτο το προγραμμα φιλε μου.. τεσπα..ευχαριστουμε για τον χρονο σου..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Ένα πολύ χρήσιμο και μικρό πρόγραμμα είναι το unlocker. Σίγουρα σας έχει τύχει να θέλετε να διαγράψετε ένα αρχείο και τα windows να μην σας αφήνουν επειδή το αρχείο αυτό το έχει κάνει lock κάποιο πρόγραμμα. Με την βοήθεια του unlocker μπορείτε να διαγράψετε την σύνδεση μεταξύ αρχείου και προγράμματος ώστε μετά να μπορέσετε να το σβήσετε. Είναι πολύ εύκολο πρόγραμμα και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το αρχείο, να κάνετε δεξί click και να επιλέξετε unlocker. Το πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε εδώ. Γεία χαρά... Έχει αναφερθεί πολλές φορές αυτό το προγραμματάκι... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=120668 Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Kalimera, ena programmataki poy na mpainei katw dejia kai na deixnei uermokrasia cpu motherboard ktl.... Giati exw ena ntoylapo pc kai tis teleytaies meres psinete to kakomoiro kai prepei na dw ti ua kanw :( . Motherboard monitor 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickb Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 kserei kaneis kana mikro programmataki gia recovery se arxeia ms office (documents) pou einai damaged k den anoigoun? exw brei merika alla einai ola demo.. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoseco Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Θα ήθελα να ρτήσω αν γνωρίζει κανείς κανένα free πρόγραμμα για anti-keylogger Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Ρούξι Ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Θα ήθελα να ρτήσω αν γνωρίζει κανείς κανένα free πρόγραμμα για anti-keylogger Ευχαριστώ πολύ. Γειά χαρά...:happy: Δες στα παρακάτω link ίσως λύσεις το προβλημά σου...:shifty: SharePoint Anti-Keylogger 1.0 MyPlanetSoft Anti-Keylogger 1.5 Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Motherboard monitor 5 pou to briskoume ayto to programma file? Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 pou to briskoume ayto to programma file? http://users.pandora.be/ovan/MBM5370.exe :google: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starry_night Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Γνωριζει κανεις κανενα free προγραμμα για να με ειδοποιει οταν εχω νεο ε-μαιλ?Κατι πιο funcy,οχι τα απλα που βγαζουν μια απλη ειδοποιηση...Το μαιλ μου ειναι στο yahoo.gr και οσα εχω δοκιμασει μου βγαζουν οτι η διευθυνση ειναι λανθασμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Γνωριζει κανεις κανενα free προγραμμα για να με ειδοποιει οταν εχω νεο ε-μαιλ?Κατι πιο funcy,οχι τα απλα που βγαζουν μια απλη ειδοποιηση...Το μαιλ μου ειναι στο yahoo.gr και οσα εχω δοκιμασει μου βγαζουν οτι η διευθυνση ειναι λανθασμενη. Εγώ ειδοποιούμαι όταν έχω νέο e-mail από το windows live messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 http://users.pandora.be/ovan/MBM5370.exe :google: eyxaristo poli file mou tha to dokimaso!!! Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Και πως βρίσκουμε τι motherboard έχουμε για το mbm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Γνωριζει κανεις κανενα free προγραμμα για να με ειδοποιει οταν εχω νεο ε-μαιλ?Κατι πιο funcy,οχι τα απλα που βγαζουν μια απλη ειδοποιηση...Το μαιλ μου ειναι στο yahoo.gr και οσα εχω δοκιμασει μου βγαζουν οτι η διευθυνση ειναι λανθασμενη. Ξέρω το εννοείς. Σαν αυτά που βλέπουμε στα έργα. Κάποτε είχα ένα φανταστικό αλλα δεν θυμάμαι το όνομά του καθόλου. Αν βρώ κάτι θα το γράψω εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 σαν αυτο που εινε στο εισαι το ταιρι μου.γαματο ηταν:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Το βρήκα! Λέγεται incredimail και μπορείς να κάνεις και άλλα πράγματα. http://www.incredimail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Το βρήκα! Λέγεται incredimail και μπορείς να κάνεις και άλλα πράγματα. http://www.incredimail.com Το δοκίμασες? δουλεύουν όλα αυτά που λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Το δοκίμασες? δουλεύουν όλα αυτά που λέει? Δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση. Πάει μέχρι κάποιο σημείο και μετά σταματάει. Αλλα απ'ότι θυμάμαι, κάνει αυτά που ζητάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Χρησιμοποιω το IncediMail εδώ και 2 μηνες και ολα λειτουργουν μια χαρα. Σε ειδοποιει, παίρνει αλληλογραφια και απο gmail, yahoo κλπ και γενικα ειναι αρκρτα καλο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts