eLeKtriK EyE Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Μάλλον θέλει να βρει ποιά αρχεία έχει διπλά. Ψάξε για DupFinder ή DupeFinder. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 geia,thelo ena program poy na briskei arxeia pou exo to idio onoma sto pc. thanx DoubleKiller πάρα πολύ καλό Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Μάλλον θέλει να βρει ποιά αρχεία έχει διπλά. Ψάξε για DupFinder ή DupeFinder. ακριβως!ευχαριστω πολυ eLeKtriK EyE και KCB!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konzour Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 gia sas pedia. mipos kserete kanena programataki gia na krivete o IP gia DSL? euxaristo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Υπάρχει κανενα πρόγραμμα, που να του δίνω 10-15 wallpapers και να τα αλλαζει αν τακτα χρονικα διαστήματα? (πχ 5'' ή 30'' ή 1 λεπτό)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Υπάρχει κανενα πρόγραμμα, που να του δίνω 10-15 wallpapers και να τα αλλαζει αν τακτα χρονικα διαστήματα? (πχ 5'' ή 30'' ή 1 λεπτό)? http://www.webshots.com Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 καλησπερα,θελω ενα προγραμματακι μικρο που να κανει resize εικονες. μονο αυτο θελω να κανει,για να ειναι μικρο κ να μην μπερδευομαι με τις δεκαδες λειτουργιες του. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Των windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 καλησπερα,θελω ενα προγραμματακι μικρο που να κανει resize εικονες. μονο αυτο θελω να κανει,για να ειναι μικρο κ να μην μπερδευομαι με τις δεκαδες λειτουργιες του. ευχαριστω! image resizer απο Microsoft PowerToys for Windows XP. Μολις το κανεις εγκατασταση, δεξι κλικ στην εικονα που θες και εχει επιλογη resize. Ποιο ευκολο δεν υπαρχει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 image resizer απο Microsoft PowerToys for Windows XP. Μολις το κανεις εγκατασταση, δεξι κλικ στην εικονα που θες και εχει επιλογη resize. Ποιο ευκολο δεν υπαρχει.:) Μπορείς να κάνεις και mass resize με αυτο! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 ok,το κατεβασα,το εβαλα,αλλα που πηγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 ok,το κατεβασα,το εβαλα,αλλα που πηγε? Τι εννοεις που πηγε?:p Θα το βρεις στο start menu. Αλλα δεν το ανοιγεις. Πας στην εικονα που θες, κανεις δεξι κλικ και εχει επιλογη resize. Με αυτη, στην ουσια μπαινεις στο προγραμμα. Ειναι ενσωματομενο στο shell των Windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 αχα.τωρα μαλιστα!καταλαβα!νομιζα πως ηταν προγραμμα. ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Θέλω απο ενα dvd το οποίο έχει 4 θέματα να απομονώσω το ενα απο τα τέσσερα θέματα και να το γράψω σε ένα άλλο dvd .Ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα που να κάνει αυτόν τον διαχωρισμό ετσι ώστε να γράφεται και να παίζει στο νεο dvd? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 αχα.τωρα μαλιστα!καταλαβα!νομιζα πως ηταν προγραμμα. ευχαριστω πολυ! μα είναι πρόγραμμα!:) Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Browzar With Browzar you can search and surf the web without leaving any visible trace on the computer you are using. http://www.browzar.com/ Αν εχει δωθει παλιοτερα ,sorry :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Ίσως έχει ξαναναφερθεί, επειδή όμως με ένα μικρό ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα τίποτα...... Μπορεί να μου πει κάποιος ένα καλό πρόγραμμα για να κάνω κάποια DVD μου σε AVI (DivX)? Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Ξερει κανεις καποιο προγραμα που να γραφει mp3 χωρις κενο αναμεσα στα κοματια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Ίσως έχει ξαναναφερθεί, επειδή όμως με ένα μικρό ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα τίποτα...... Μπορεί να μου πει κάποιος ένα καλό πρόγραμμα για να κάνω κάποια DVD μου σε AVI (DivX)? Καλησπερα.:worry: εδω.θα βρεις αρκετα προγραμματα.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Yparxei kanena programmataki pou na ftiaxnei mp3 playlist ? Thelo na grafo me to nero mp3 cd alla to nero den ftiaxnei playlist...(h toulaxiston den xero ego!) thx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Καλημέρα.... Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποιο προγραμματάκι ώστε να μπορώ να καταγράφω όταν μιλάω στο msn με κάμερα με κάποιον? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Καλησπερα.:worry: εδω.θα βρεις αρκετα προγραμματα.;) Ευχαριστώ για την βοήθεια....ξέρω και εγώ κάποια προγράμματα...αυτό που ήθελα κυρίως είναι κάποια πρόταση για κάποιο πρόγραμμα που να είναι καλό αλλάκαι εύκολο στη χρήση.... Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeM Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Καταρχήν θέλω να χαιρετήσω το φορουμ... Είναι το πρώτο μου post εδώ και απλά τα βρίσκω όλα πολύ ενδιαφέροντα!:) Δέν ξέρω αν είναι το σωστο μέρος για να κάνω την ερώτηση αλλά θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος εδώ που να ξέρει πως ακριβώς χρησιμοποιούμε το SHOUTcast(live streaming απο το winamp). Thnx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Καλώς ήρθες στο forum. Ρίξε μια ματιά σε αυτό το topic: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=66209 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Ευχαριστώ για την βοήθεια....ξέρω και εγώ κάποια προγράμματα...αυτό που ήθελα κυρίως είναι κάποια πρόταση για κάποιο πρόγραμμα που να είναι καλό αλλάκαι εύκολο στη χρήση.... καλησπερα.εγω χρησιμοποιουσα το super dvd ripper το οποι με 3 βηματα εκοιγες με την μια ταινια σε divx.βεβαια τωρα αυτο το αφησα στο παρελθον και την θεση του την πηρε το dvd recorder.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts