asymvivastos Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 404 Not Found... Λειπει ενα m απο το link. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 46 freeware utilities αυτό δουλεύει.. :) παιδιά ενδιαφέρομαι για 1.defrag/scandisk κυρίως 2.registry cleaner αυτόματο.. 3.μετρητή σύνδεσης στο ΝΕΤ με PSDN.. :) αν τυχόν υπάρχουν retail πολύ καλύτερα πείτε τα, πλην nor ton.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Minilyrics Πρόγραμμα που εμφανίζει τους στίχους απο οποιο τραγούδι ακούτε μεσω Winamp ή Media Player. Αρκετά καλό. :) Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Minilyrics Πρόγραμμα που εμφανίζει τους στίχους απο οποιο τραγούδι ακούτε μεσω Winamp ή Media Player. Αρκετά καλό. :) Πολύ καλό φαίνεται. Μαμάτο θα έλεγα. :D EDIT: Από ελληνικά όμως τίποτα ε; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Πολύ καλό φαίνεται. Μαμάτο θα έλεγα. :D EDIT: Από ελληνικά όμως τίποτα ε; :O Ε αμα εμφανιζε και Ελληνικους στιχους τοτε δεν θα ηταν freeware... :p Παντως οπως και να'χει thanks bel πολυ καλο. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 paidia mhpws uparxei kapoio programa pou na organwnei kai na vazei se seira ta mp3s? exw paratirisei sto dc++ poloi exoun me alfavitikh seira ta cd me tous tragoudistes...eno emena einai alou k' alou... Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Είχα ακούσει παλιότερα για κάποιο πρόγραμμα που σου εμφανίζει τα νούμερα κάποιου κωδικού πίσω από τα αστεράκια (****). Θέλω να χρησιμοποιήσω το mail μου μέσω webmail, και δε θυμάμαι κάποια passwords (λόγω χρήσης outlook express). Το γνωρίζει κανένας; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Είχα ακούσει παλιότερα για κάποιο πρόγραμμα που σου εμφανίζει τα νούμερα κάποιου κωδικού πίσω από τα αστεράκια (****). Θέλω να χρησιμοποιήσω το mail μου μέσω webmail, και δε θυμάμαι κάποια passwords (λόγω χρήσης outlook express). Το γνωρίζει κανένας; Υπάρχουν πολλά, δοκίμασε αυτό -> http://www.lostpassword.com/asterisk.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Πιθανως να έχει ξανααναφερθεί, θα επιθυμούσα ένα ασφαλές και free πρόγραμα απομνημόνευσης των διάφορων user names kai passwords, με εύκολο τρόπο χρήσης και επαναχρησιμοποίησης.... Ευχαριστώ.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 pedia gia sas na rotiso kati iparxi kana programa pou na kano chat anamesa se 2 ipologistes pou ine se diktio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 pedia gia sas na rotiso kati iparxi kana programa pou na kano chat anamesa se 2 ipologistes pou ine se diktio Υπαρχει το LAN message pro.Αν δεν κανω λαθος ετσι λεγεται.Το ειχα χρησιμοποιησει και ειναι αρκετα ευχρηστο και καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Πιθανως να έχει ξανααναφερθεί, θα επιθυμούσα ένα ασφαλές και free πρόγραμα απομνημόνευσης των διάφορων user names kai passwords, με εύκολο τρόπο χρήσης και επαναχρησιμοποίησης.... Ευχαριστώ.... :) Firefox ;) Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tares Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 pedia gia sas na rotiso kati iparxi kana programa pou na kano chat anamesa se 2 ipologistes pou ine se diktio Υπάρχει και το realpopup. Απλό, λειτουργικό και κυρίως δωρεάν! Το βρίσκεις εδώ http://www.realpopup.it/download.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Υπάρχει κανένα προγραμματάκι για batch μετατροπή mp3 απο ελληνικά σε greeglish? ή θα πρέπει να να μου βγούν τα μάτια να το κάνω ένα ένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Δε μου λέτε, ξέρουμε κανένα visualisation plug in για το Winamp5 που: 1) Να είναι ελαφρύ και γρήγορο σαν το Geiss 2) Να δείχνει σωστα ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Πολλά αρχεία με διάφορες καταλήξεις δεν μπορώ να τα ανοίξω, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Δε μου λέτε, ξέρουμε κανένα visualisation plug in για το Winamp5 που: 1) Να είναι ελαφρύ και γρήγορο σαν το Geiss 2) Να δείχνει σωστα ελληνικά; Milkdrop ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Milkdrop ? Πολύ καλό Elektik Eye! Βλέπω είναι και αυτό δουλειά του Geiss! Πολύ πιο ολοκλήρωμένο απο το Geiss αλλα πιο βαρυ (λόγω κάρτας δεν πιάνω πάνω απο 20fps). Τεσπα, συντομα θα πάρω vga οπότε thanks a lot! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Υπάρχει κανένα προγραμματάκι για batch μετατροπή mp3 απο ελληνικά σε greeglish? ή θα πρέπει να να μου βγούν τα μάτια να το κάνω ένα ένα? Greeklisg2GR Εχει ξαναγίνει σχετικό ποστ. Αν δεν το βρίσκεις, PM me ;) Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Firefox ;) Δεν εννμοούσα κάτι αυτονόητο των browsers αλλά αυτόνομο πρόγραμμα που μέσω drag & drops μεταφέρεις τους κωδικούς αναγνώρισης, που του έχεις βάλει.....Έχει στο παρελθον ξανααναφερθεί αλλά μου είναι δύσκολο να το βρώ.... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Πολύ καλό Elektik Eye! Βλέπω είναι και αυτό δουλειά του Geiss! Πολύ πιο ολοκλήρωμένο απο το Geiss αλλα πιο βαρυ (λόγω κάρτας δεν πιάνω πάνω απο 20fps). Τεσπα, συντομα θα πάρω vga οπότε thanks a lot! Το έχω ξαναποστάρει κάπου, ορίστε και 3000+ presets που έχω μαζέψει -> http://users.chan.sch.gr/aikoukou/etc/MilkDrop%20presets%20collection.exe :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Μια που μιλάμε για Winamp, σχετικά με το πρόσθετο για το msn που σου λέει για το τι τραγούδι ακούς, υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να να αναγνωρίζει τα ελληνικά και να μην τα βγάζει γεωμετρικά σχήματα; :wacko: Έτσι όπως διάβασα ήλπιζα ότι αυτό θα το έκανε το Milkdrop, αλλά όχι. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Μια που μιλάμε για Winamp, σχετικά με το πρόσθετο για το msn που σου λέει για το τι τραγούδι ακούς, υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να να αναγνωρίζει τα ελληνικά και να μην τα βγάζει γεωμετρικά σχήματα; :wacko: Έτσι όπως διάβασα ήλπιζα ότι αυτό θα το έκανε το Milkdrop, αλλά όχι. :( Εμένα τα αναγνωρίζει μια χαρά τα ελληνικά, μονο που δεν θυμάμαι ακριβώς πως είχα ενεργοποιήσει αυτη την δυνατότητα στο MSN! :) Ίσως επισήμως μέσα απο το πρόγραμμα εκει που λέει για support του media player 10. Το ίδιο plugin ίσως να βλέπει και winamp. Ίσως πάλι να είναι απο το messenger plus, δεν θυμάμαι! EDIT: Πολύ καλα και τα presets! Να ρωτήσω μόνο , μπορούμε με κάποιον τρόπο να είναι by default on το show song title, fps, preset κτλ και να μη τα ενεργοποιώ κάθε φορά; Δεν βλέπω τίποτα στα options... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Εμένα τα αναγνωρίζει μια χαρά τα ελληνικά, μονο που δεν θυμάμαι ακριβώς πως είχα ενεργοποιήσει αυτη την δυνατότητα στο MSN! :) Ίσως επισήμως μέσα απο το πρόγραμμα εκει που λέει για support του media player 10. Το ίδιο plugin ίσως να βλέπει και winamp. Ίσως πάλι να είναι απο το messenger plus, δεν θυμάμαι! EDIT: Πολύ καλα και τα presets! Να ρωτήσω μόνο , μπορούμε με κάποιον τρόπο να είναι by default on το show song title, fps, preset κτλ και να μη τα ενεργοποιώ κάθε φορά; Δεν βλέπω τίποτα στα options... Εγώ είχα κατεβάσει ένα plugin από Winamp για να δείχνει τι παίζει στο ΜΣΝ, αλλά δεν αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες, κάτι που γίνεται αν παίζει ο media player. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 EDIT: Πολύ καλα και τα presets! Να ρωτήσω μόνο , μπορούμε με κάποιον τρόπο να είναι by default on το show song title, fps, preset κτλ και να μη τα ενεργοποιώ κάθε φορά; Δεν βλέπω τίποτα στα options... Βρες το αρχείο C:\Program Files\Winamp\Plugins\milkdrop_config.ini (ή όπου είναι στο σύστημά σου) και φτιάξε τις παρακάτω επιλογές. 0 σημαίνει δεν το δείχνει, και 1 σημαίνει ότι το δείχνει. Να έχεις κλειστό το Winamp όταν κάνεις τις αλλαγές. bShowFPS=0 bShowRating=0 bShowPresetInfo=0 bShowSongTitle=1 bShowSongTime=1 bShowSongLen=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts