navi55 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Νομίζω ότι το έχουν και τα starter. Πήγαινε έναρξη και κάνε αναζήτηση "Disk Management" να δεις αν υπάρχει. Δες το παρακάτω βίντεο για το πώς να ενώσεις τα 2 partitions. Επίσης ένα άλλο πρόγραμμα, που είχα χρησιμοποιήσει πριν λίγο καιρό, είναι το easeus partition manager, αρκετά εύκολο και καλό. Σε κάθε περίπτωση πάντως κράτα ένα backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Νομίζω ότι το έχουν και τα starter. Πήγαινε έναρξη και κάνε αναζήτηση "Disk Management" να δεις αν υπάρχει. Δες το παρακάτω βίντεο για το πώς να ενώσεις τα 2 partitions. Επίσης ένα άλλο πρόγραμμα, που είχα χρησιμοποιήσει πριν λίγο καιρό, είναι το easeus partition manager, αρκετά εύκολο και καλό. Σε κάθε περίπτωση πάντως κράτα ένα backup. το δοκιμασα και αυτο,ενω τον καταργω...μετα μου βγαζει σφαλμα οταν παω να τον ενωσω. θα ψαξω αν βρω το προγραμμα που αναφερεις να δοκιμασω και αυτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 παιδια καλησπερα. αγορασα πριν 5 ημερες το netbook samsung NF310 με εγκατεστημενα πανω τα windows 7 starter, θελω να αλλαξω την εικονα για φοντο και οπως διαβασα σε καποια forum δεν μπορει λεει να αλλαχθει.ξερει καποιος κανενα προγραμματακι να βαζω την φωτογραφια που θελω φοντο.ευχαριστω πολυ Εχω και εγω ενα netbook με τα starter 7. Σε αυτα δεν μπορεις να αλλαξεις το φοντο. Εγω εχω βαλει το Oceanis Change Background Windows 7 και λειτουργει κανονικα http://oceanis-change-background-windows-7.software.informer.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Ελπίζω κάποια στιγμή να βγάλουν και themes για το starter !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris18 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Επειδή είμαι τελείως άσχετος, το spybot κάνει τη ίδια δουλειά με το ccleaner, ή την είπα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 το spybot κυρίως ''προνοεί'' και δεν ''μετανοεί'' ;) κοινώς προφυλάσσει πρωτίστως και δευτερευόντως καθαρίζει..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris18 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 το spybot κυρίως ''προνοεί'' και δεν ''μετανοεί'' ;) κοινώς προφυλάσσει πρωτίστως και δευτερευόντως καθαρίζει..;) Άρα απ'ότι κατάλαβα, το spybot είναι καλύτερο από το ccleaner;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 θα σου πω μόνο ότι σχεδόν την τελευταία πενταετία, το spybot είναι πάντα στον υπολογιστή μου, τόσο στον σταθερό, όσο και στον φορητό...του κάνω update τα definitions 1-2 φορές την βδομάδα και μέχρι σήμερα (εννοείται μαζί με το antivirus) δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Άρα απ'ότι κατάλαβα, το spybot είναι καλύτερο από το ccleaner;;; εγω θεωρω διαφορετικο προγραμμα το ενα με το αλλο.το ccleaner δεν σε προστατευει.αντιθετως σε βοηθαει να καθαρισεις τον υπολογιστη και να απεγκαταστησεις ευκολοτερα προγραμματα. το spybot κι'εγω το εχω παντα στους υπολογιστες μου..και πραγματικα οσες φορες το χρειαστηκα με'σωσε στην κυριολεξεια.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 To spybot είναι malware/spyware remover/cleaner, το ccleaner καθαρίζει cache, temp files κλπ. παρόμοια. Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 (edited) To spybot είναι malware/spyware remover/cleaner, το ccleaner καθαρίζει cache, temp files κλπ. παρόμοια. Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Εγώ χρησιμοποιώ τόσο το Ccleaner με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος για την χρήση που αναφέρεις, όσο και το Malwarebytes Antimalware από το οποίο είμαι επίσης "καλυμμένος" τόσο για καθάρισμα από spyware, malware κλπ όσο και από την online προστασία που προσφέρει (εφόσον έχει κανείς κωδικό εγγραφής). Edited May 1, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Μηπως ξερετε κανενα καλο προγραμμα ανασυγκροτισης του δισκου? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Μηπως ξερετε κανενα καλο προγραμμα ανασυγκροτισης του δισκου? http://www.piriform.com/defraggler :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Ξερει κανεις να με βοηθησε να βρω ενα προγραμμα που να μπορώ να απομονώμω αντικειμενα απο φωτογραφίες? Μπορω με το photoshop αλλα ειναι 1 gb προγραμμα και βαριεμαι να βαλω το trial απλα και μονο για να κανω μερικες αστειες φωτος. Οπως γιαα παραδειγμα να παρω ενα γατο και να τον βαλω στον αέρα. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 με τις δυνατότητες του photoshop, αλλά ελεύθερο είναι το GIMP το δοκιμάζεις και αποφασίζεις.. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 με τις δυνατότητες του photoshop, αλλά ελεύθερο είναι το GIMP το δοκιμάζεις και αποφασίζεις.. Ευχαριστώ. Το εβαλα εχτες οταν ποσταρα εδω αλλά εσυ μου εδειξες οτι υπάρχει η 2.8 εκδοση. Εγω ειχα βάλει τη 1.6 :wacko: Καλο προγραμμα αλλα δεν βρηκα magic eraser Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Ευχαριστώ. Το εβαλα εχτες οταν ποσταρα εδω αλλά εσυ μου εδειξες οτι υπάρχει η 2.8 εκδοση. Εγω ειχα βάλει τη 1.6 :wacko: Καλο προγραμμα αλλα δεν βρηκα magic eraser Σίγουρα θα βρεις το εργαλείο που θέλεις, το χρησιμοποιούν πολλοί για "ισάξιο" του photoshop...;) Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 καλησπερα,μηπως μπορει να μου πει καποιος κανενα προγραμμα για να βαζω δικα μου wallpapers στα windows 7 starter.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 υπαρχει ενα προγραμμα δωρεαν που ειναι αυτο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 υπαρχει ενα προγραμμα δωρεαν που ειναι αυτο.:) thanks φιλε μου να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Τι ακριβώς είναι το spybot?:O Spybot - Search & Destroy detects and removes spyware, a relatively new kind of threat not yet covered by common anti-virus applications Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Τι ακριβώς είναι το spybot?:O Πρόγραμμα που κάνει το παραπάνω... Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Ξερετε κανενα προγραμμα (free) για να κανει update τους drivers?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Ξερετε κανενα προγραμμα (free) για να κανει update τους drivers?? Αυτό λέει ότι κάνει αυτή την δουλειά Επίσης και αυτό Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Παιδια ξερετε καποιο προγραμμα επεξεργασιας εικονας? Θελω πχ να αλλαζω κεφαλι σε καποια φωτογραφια.Μερος της φωτογραφιας πανω σε αλλη φωτο κλπ.. Ειχα παλιοτερα καποιο αλλα το εχασα.Οσο πιο απλο γινεται κ βασικα να ειναι free. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts