Jump to content

Μικρά & χρήσιμα freeware προγραμματάκια

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά βρήκα το download accelerator plus που υποτίθεται σε βοηθά να αποκτήσεις το maximum speed στο downloading. Αξίζει? Το έχει κανείς?:)

ακουστα το εχω αλλα ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει τετοια προγραμματα! οταν κατεβαζω θελω παραλληλα να σερφαρω κιολας,αυτα τα προγραμμα δεν σε αφηνουν να ανοιξεις ουτε σελιδα :lol: :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδιά βρήκα το download accelerator plus που υποτίθεται σε βοηθά να αποκτήσεις το maximum speed στο downloading. Αξίζει? Το έχει κανείς?:)

Παλαιοτερα το ειχα δοκιμασει αλλα με χαλια αποτελεσματα γι αυτο και προτιμησα τον IDM :)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Αν έχεις μεγάλη ταχύτητα πρόσβασης (μεγαλύτερη των 4mbps) σου συνιστώ τον FDM.Δωρεάν και αξιοποιεί στο έπακρο την σύνδεση.

Αν έχεις μεγάλη ταχύτητα πρόσβασης (μεγαλύτερη των 4mbps) σου συνιστώ τον FDM.Δωρεάν και αξιοποιεί στο έπακρο την σύνδεση.

Μακρια απο τον DAP (download accelerator plus)

εκτος του οτι εχει διαφημιστικά ακομη και σπασμενος πρακτικα δεν κανει τιποτα σε διαφορα ταχυτητας αλλα δεν ειναι και οτι ελαφρυτερο για το λειτουργικο μας.

Ο FDM (free download manager) ειναι και ελαφρυς και ευκολος στη χρηση αλλα κυριως κανει οτι ακριβως πρεπει να κανει ενα τετοιο προγραμμα, σε σχεση με κατι αλλους τον προτεινω και εγω με κλειστα τα ματια.

Αν θες για rapid links μονο, υπαρχει το rapget που δεν το αλλαζω οτι και να εχει βγει.

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα για vista που να κάνει ηχογράφηση;( όχι μόνο απο το μικρόφωνο αλλά και από τα ηχεία)

δεν πιστευω να γινεται αυτο που θες, καθως τα ηχεια ειναι συσκευη εξοδου και οχι εισοδου, οπως ειναι το μικροφωνο.

δεν μου φαινεται λογικο να γινεται αλλα ποτε δεν ξερεις...

αν γνωριζει καποιος κατι ας πει, γιατιθα με ενδιεφερε και μενα.

Στα περισσότερα προγράμματα εγγραφής μπορείς να επιλέξεις σαν πηγή το "What you hear" (ή κάτι αντίστοιχο).

Να προτείνω και εγώ κάποια προγραμματάκια, μπορεί να τα ξανααναφέρατε δεν ξέρω αλλά ίσως κάποια να σας είναι άγνωστα η τέλος πάντων να σας εξυπηρετήσουν και είναι όλα δωρεάν.

Χρήση : Όνομα

Antivirus : Avira

Zip/rar : 7zip

Video/audio codecs : K-lite codec pack (must.ή όποιο άλλο codec pack θέλετε )

office : OpenOffice

system maintenance : Ccleaner

Audio playback : Foobar

Pdf reader : Foxit reader (uninstall acrobat reader ,σκουπίδι )

Browser : Firefox

(optional)Firewall : Kerio personal firewall (Καλό κουράγιο στην αρχή ^^ )

torrent dnlder : utorrent ./ Bitlord

Με χρέωση (ή σπασμένα). :

DvD/CD burner : Nero

file manager : total commander

*για τους πειρατές - gamers ;) επιπλέον :

iso mounting : daemon tools

Αυτά μου έρχοντε τώρα!Βεβαιωθείτε ότι έχετε βγάλει ότι άχρηστο "toolbar" συναντήσετε κατά το install :)

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα για vista που να κάνει ηχογράφηση;( όχι μόνο απο το μικρόφωνο αλλά και από τα ηχεία)

Κατέβασε το audacity :http://audacity.sourceforge.net/

Θα κάνεις την δουλειά σου άψογα και εύκολα.

Παιδια ψαχνω ενα προγραμμα που να αναλαμβανει να κανει check για updates ολων των προγραμματων του pc μας. Καπου ειχε παρει το ματι μου ενα αλλα δεν μπορω να το βρω! Any help??
Shit Happens!!!

έχετε 4GB ραμ και 32bit xp ή vista, μην πάει χαμένο το 1GB.

you need to download a modified Gavotte Ramdisk at http://files.cnblogs.com/oomusou/Ramdisk_4G.7z. You can decompress the file using WinRAR. The original program is free.

then follow these steps.

1. Decompress the content of Ramdisk_4G.7z to C:\Program Files\Ramdisk\

2. run ram4g.reg to update the registry.

3. run ramdisk.exe, click Install Ramdisk, then set the disk size to 1G, drive letter to R:, and media type to Fixed Media, click OK.

4. reboot the machine. "

On my 4GB X301, I now have 3GB memory and an extra hard drive R:. I set windows virtual memory (start at 300MB, Max: 512MB) to the R: drive. I also move temporary internet files to R: . You can also change system environment variable TEMP and TMP to R:\Temp

Advantages:

1. use the extra 1GB memory.

2. increase performance

3. increase the lifespan of SSD.

It works with windows xp 32-bit and vista 32-bit.

Known limitations:

1. windows can not hibernate. but with X301's fast boot time, it is not a problem for me. Most of the time, I just use standby because SSD won't be damaged while I move the machine.

2. If you need to download big files (bigger than the space available on R:), you need to move the temporary internet files folder to SSD.

3. only works with machines with hardware support for 64-bit physical address.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

πηγη μπορεις να δωσεις?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

καλημερα!ξερετε κανενα προγραματακι να ανοιγει αρχεια .cer & .key η γενικα πως γινετε αυτο εχω windows xp και δεν μπορω να ανοιξω ενα αρχειο δεν μου το διαβαζει το προγραμμα που εχω στα windows xp....ευχαριστω!

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για μεταφράσεις κειμένων από Αγγλικά σε Ελληνικά γιατί οι online μεταφράσεις δεν με έχουν καλύψει.:)

Ευχαριστώ.:)

με ποιο προγραμμα μπορω να ηχογραφησω απο ραδιοφωνο(μεσω pc)?

Εγω χρησιμοποιω plug-in με winamp το streamripper!! πολυ καλο και free :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για μεταφράσεις κειμένων από Αγγλικά σε Ελληνικά γιατί οι online μεταφράσεις δεν με έχουν καλύψει.:)

Free δεν ξέρω και με φαίνεται λίγο δύσκολο. Αλλά και τα πιο επαγγελματικά του είδους δεν θα σε ενθουσιάσουν, χρειάζεται αρκετή φασαρία μετά για να στρώσεις το κείμενο ειδικά απο συντακτικής άποψης, κακή μετάφραση ιδιωματισμών κτλ..

Read The F...ing Manual First

Free δεν ξέρω και με φαίνεται λίγο δύσκολο. Αλλά και τα πιο επαγγελματικά του είδους δεν θα σε ενθουσιάσουν, χρειάζεται αρκετή φασαρία μετά για να στρώσεις το κείμενο ειδικά απο συντακτικής άποψης, κακή μετάφραση ιδιωματισμών κτλ..

Χρησιμοποιώ μέχρι στιγμής το OTENET Systran Plus το οποίο είναι free μέσω της σελίδας της OTENET αλλά έχει πολλά λάθη :(.Μήπως υπάρχει τουλάχιστον κάποιο πρόγραμμα που να έχει χρονικό περιθώριο (για παράδειγμα 15-day trial version);:worry:

Όντως, εγώ πιστεύω πως πιο λίγη ώρα θα σου πάρει να το μεταφράσεις μόνος σου παρά να το βάλεις σε πρόγραμμα και μετα να το ψάχνεις για λάθη. Είναι αδύνατον ένα πρόγραμμα μετάφρασης, όσο καλό και να 'ναι να στο βγάλει τέλειο..
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

πηγη μπορεις να δωσεις?

alex το λινκ please

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

πως γινεται κ ενα φιλαρακι εβαλε vista πριν κανα δυο βδομαδες 32 bit και του βλεπουν κανονικα 4 gb μνημης??

Shit Happens!!!

• 1 month later...

παιδια ψαχνω ενα προγραμμα που να μπορει να κλειδωνει την επιφανεια εργασιας.

με απλα λογια να μην μπορει καποιος να "πειραξει" τον υπολογιστη χωρις την χρηση κωδικου.

εχω την εντυπωση οτι υπαρχει τετοιο προγραμμα,αλλα δεν θυμαμαι πως το λενε..:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ή μπορείς να βάλεις κωδικό στο account σου και να κάνεις log off κάθε φορά..
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Ή μπορείς να βάλεις κωδικό στο account σου και να κάνεις log off κάθε φορά..

μα θελω να φαινεται η επιφανεια εργασιας.τελος παντων βρηκα ενα προγραμμα και θα το δοκιμασω σημερα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]