Ekotas Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Σε ευχαριστώ για της απαντήσεις σου αλλά θα περάσω ξανά την αναβάθμιση και μετά τα ‘επίσημα’ προγράμματα και αναβαθμίσεις και στην συνέχεια τα ‘ανεπίσημα’ μήπως και είναι κάποιο πρόγραμμα που ευθύνεται για το conflict με το Office. Και φυσικά σβήσιμο στην κάρτα όπως είπες. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 καλησπερα. τις τελευταιες μερες εχω προβλημα με restart του κινητου..γνωριζει κανεις τι ειναι; Εχω την εκδοση 400,34,011 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Να γνωρίζει κάποιος γιατί σου κάνει τόσο συχνά restart χωρίς τουλάχιστον να δίνεις κάποιες επιπλέον πληροφορίες δεν γίνεται! Θα σου πρότεινα να προχωρήσεις σε αναβάθμιση λογισμικού (μιας και βγήκε νεότερο) και έπειτα να κάνεις hard format τη συσκευής καθώς και μορφοποίηση στη κάρτα μνήμης. Οδηγίες για το hard format και τη μορφοποίηση βρίσκονται στο S60 3rd Edition Platform FAQ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Γνωριζει κανεις αν αυτη η εκδοση firmware δεχεται hack; Ειμαι με την 300. χωρις κανενα προβλημα. Ειμαι της αποψης ο,τι λειτουργει μην το πειραζεις. Θα δω βελτιωση με το νεο firmware; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 (edited) Παιδια εχω δυο Ε51 αξιζει να παω στην 410? μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο προβλημα με την 400,παλιοτερα που ειχα το 3300 το αναβαθμισα στην τελευταια εκδοση η οποια ειχε πολλα bugs και δεν επαιζε το ραδιοφωνακι,τελικα βγηκε αχρηστη η συσκευη γιατι δεν ξαναβγηκε νεα εκδοση και αναγκαστηκα να το αφησω στην ακρη,γι αυτο μην εχουμε κανα τετοιο συμβαν με το Ε51 που ειναι ****** συσκευη..... Παντως συνισταται αναβαθμιση απο την 300 στην 400 γιατι περιεχει και το radio world της nokia,φοβερη εφαρμογη.... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Αφαιρέθηκαν οι άσεμνες εκφράσεις από το μήνυμα. Θα σε παρακαλούσα στο μέλλον να αποφεύγεις τέτοιου είδους εκφράσεις. Απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited April 25, 2010 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpvs Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Είμαι νέος στο forum :blink:, οπότε: τα σέβη μου σε όλους τους αξιοσέβαστους πάλιουρες. Επέστρεψα ύστερα από χρόνια περιπλάνησης σε συσκευή Nokia (E51) και με έκπληξη διαπίστωσα ότι το πολύ βολικό αριθμητικό menu που υπήρχε ακόμη και στις πιο απλές συσκευές (δηλ. ότι πριν από κάθε menu, υποmenu και επιλογή υπήρχε αριθμητική συντόμευση για γρήγορη πλοήγηση χωρίς τη συνεχή χρήση του scroll - nav key) έχει εξαφανιστεί. Μήπως μπορεί να μου πει κανείς πώς ενεργοποιώ αυτή τη δυνατότητα ή μήπως αν υπάρχει κάποιο application προγραμματάκι που να μπορεί να το κάνει? Thnx εκ των προτέρων. PS: εννοείται ότι έψαξα και στο forum αλλά ... χάθηκα μέσα στον πακτωλό πληροφοριών και στο δίκτυο δε βρήκα τίποτα. Αλλιώς δε θα σας έβαζα στον κόπο.:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Είμαι νέος στο forum :blink:, οπότε: τα σέβη μου σε όλους τους αξιοσέβαστους πάλιουρες. Επέστρεψα ύστερα από χρόνια περιπλάνησης σε συσκευή Nokia (E51) και με έκπληξη διαπίστωσα ότι το πολύ βολικό αριθμητικό menu που υπήρχε ακόμη και στις πιο απλές συσκευές (δηλ. ότι πριν από κάθε menu, υποmenu και επιλογή υπήρχε αριθμητική συντόμευση για γρήγορη πλοήγηση χωρίς τη συνεχή χρήση του scroll - nav key) έχει εξαφανιστεί. Μήπως μπορεί να μου πει κανείς πώς ενεργοποιώ αυτή τη δυνατότητα ή μήπως αν υπάρχει κάποιο application προγραμματάκι που να μπορεί να το κάνει? Thnx εκ των προτέρων. PS: εννοείται ότι έψαξα και στο forum αλλά ... χάθηκα μέσα στον πακτωλό πληροφοριών και στο δίκτυο δε βρήκα τίποτα. Αλλιώς δε θα σας έβαζα στον κόπο.:thanks: Καλως ήρθες στο φόρουμ φίλε μου:) Επειδή δεν θυμάμαι καλά το Ε51 , αν ανοίξεις το μενού και πατήσεις πχ το πλήκτρο 1 , δεν μπαίνει στο πρώτο μενού (αυτό που βρίσκεται πάνω αριστερα)?? Στο Ε71 γίνεται αυτό. Μόνο στις λίστες δεν ισχύουν οι συντομεύσεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpvs Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Καλως ήρθες στο φόρουμ φίλε μου:) Επειδή δεν θυμάμαι καλά το Ε51 , αν ανοίξεις το μενού και πατήσεις πχ το πλήκτρο 1 , δεν μπαίνει στο πρώτο μενού (αυτό που βρίσκεται πάνω αριστερα)?? Στο Ε71 γίνεται αυτό. Μόνο στις λίστες δεν ισχύουν οι συντομεύσεις. Χμ!! Μα αυτό είναι το πρόβλημα: ότι ούτε υπάρχουν αριθμοί μπροστά από τις επιλογές, ούτε στις λίστες. Έτσι ενώ θα μπορούσα να έχω γρήγορη πρόσβαση σε υπό-υπό επιλογές που χρησιμοποιώ συχνότερα και θα μπορούσα να θυμάμαι το "νούμερό τους" (όπως π.χ. συμβαίνει σε smartphones με windows mobile), τώρα ταλαιπωρούμαι στο scrolling. Thnx anyway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Χμ!! Μα αυτό είναι το πρόβλημα: ότι ούτε υπάρχουν αριθμοί μπροστά από τις επιλογές, ούτε στις λίστες. Έτσι ενώ θα μπορούσα να έχω γρήγορη πρόσβαση σε υπό-υπό επιλογές που χρησιμοποιώ συχνότερα και θα μπορούσα να θυμάμαι το "νούμερό τους" (όπως π.χ. συμβαίνει σε smartphones με windows mobile), τώρα ταλαιπωρούμαι στο scrolling. Thnx anyway Αριθμοί δεν υπάρχουν αλλά η οθόνη σου εμφανίζει τα εικονίδια σε διάταξη ίδια με αυτή του πληκτρολογίου, δηλαδή 3Χ4. Σωστά? Κάθε πλήκτρο, αντιστοιχεί στην εφαρμογή που βρίσκεται στην ίδια θέση στην οθόνη. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι λέω, δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα.:O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpvs Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Φυσικά και το κατάλαβα καλέ μου Γιάννη, αλλά το πρόβλημα με τις λίστες (οι οποίες δεν είναι και λίγες) παραμένει, έτσι δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Ναι θα πρέπει να κάνεις scroll. Δε υπάρχει κάτι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisx Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 E51 Firmware Update v410.34.001 SW improvements and corrections: Call stability improvement Improvements in mailbox handling Έχει παρατηρήσει κανείς κάποια βελτίωση στα ανωτέρω σημεία που επικαλείται η 410.34.001 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Φυσικά και το κατάλαβα καλέ μου Γιάννη, αλλά το πρόβλημα με τις λίστες (οι οποίες δεν είναι και λίγες) παραμένει, έτσι δεν είναι? Οπως ήδη σου απάντησαν, ναι, εκεί δεν γίνεται κάτι άλλο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedex Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 κατα την αναβάθμιση με ovi κόλησε το ovi και διακόπηκε η αναβάθμιση. τώρα δεν ανοίγει. δεν βιάζομαι για απάντηση έχετε και 5 λεπτά στη διαθεσή σας...πλακα κανω βοηθειααααα Παράθεση nMIL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 κατα την αναβάθμιση με ovi κόλησε το ovi και διακόπηκε η αναβάθμιση. τώρα δεν ανοίγει. δεν βιάζομαι για απάντηση έχετε και 5 λεπτά στη διαθεσή σας...πλακα κανω βοηθειααααα Αν δεν έχεις κλείσει το ovi suite αποσύνδεσε το καλώδιο και μετά ξανά συνέδεσε το και δες αν μπορεί να συνεχιστεί η διαδικασία. Αν το έχεις κλείσει τότε δοκίμασε να βγάλεις για λίγα λεπτά την μπαταρία και μετά να την τοποθετήσεις και να δεις αν ανοίγει το κινητό. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Eάν δεν ανοίγει δες το παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2698052#post2698052 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Όσοι αναφέρονται στην 410.34.001 του FW πού ακριβώς την βρήκαν ? Έχω την 400.34.011 και δεν μου βγάζει άλλη διαθέσιμη, μήπως αποσύρθηκε ? Ευχαριστώ Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Το NSU πάντως δίνει ως τελευταία τη 410.34.001 για τα ελληνικά product codes της Nokia. Προφανώς η συσκευή σου είτε δεν έχει ελληνικό product code, είτε το product code είναι της Vodafone ή της Cosmote. Σε αυτή τη περίπτωση αλλάζεις product code και έπειτα κάνεις αναβάθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 (edited) Product Code έχω ελληνικό, βάσει αυτού (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2798931#post2798931) και είναι 0554366. Μάλλον το θέμα είναι ότι κοιτούσα στο site απλά χωρίς να ανοίξω την εφαρμογή...my bad...θα δοκιμάσω και θα ποστάρω τι έγινε... Σ'ευχαριστώ για την απάντηση... EDIT : Eγκατέστησα το OVI SUITE και μου έβγαλε όντως το FW Update που αναφέρεται....Thanx Edited September 9, 2010 by felix_w Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Λοιπόν, δεν παρατήρησα πρακτικά άλλες διαφορές με το προηγούμενο FW που είχα, παρά μόνο το εξής : Σε ένα συγκεκριμένο σημείο κοντά στο σπίτι μου, κάθε μέρα γυρνώντας με το αυτοκίνητο από τη διαδρομή που κάνω από δουλειά, εάν είχα κάποια κλήση ενεργή, ξαφνικά χανόταν το σήμα για κανα 100άρι μέτρα... Δεν ξέρω αν το FW update το έφτιαξε, ή αν οφείλεται σε θέμα βελτίωσης δικτύου, πάντως τώρα δεν γίνεται... Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 (edited) Ερώτηση: (έψαξα το faq αλλά δεν βρήκα απάντηση) Θέλω να κάνω backup τις εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες στην κάρτα μνήμης. Θέλω να χρησιμοποιήσω την microSD σε άλλη συσκευή για λίγο (πρέπει οπωσδήποτε να την φορμάρω πρώτα), αλλά έχω σ'αυτήν εγκατεστημένες εφαρμογές. Με απλό copy-paste της κάρτας μνήμης είμαι οκ?? Να σημειώσω ότι δεν θα κάνω format στη μνήμη τηλεφώνου και ότι με νοιάζουν μόνο οι εφαρμογές. EDIT: Ευχαριστώ billys_541 για την γρήγορη απάντηση. Πράγματι δεν είχα κανένα πρόβλημα. Edited September 23, 2010 by chemeng Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Κάνε αντιγραφή/επικόλληση αλλά επέλεξε στον υπολογιστή σου να φαίνονται τα κρυφά αρχεία/φάκελοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 το κινητό υποστηρίζει sdhc πάνω από 4gb? (firmware 200.34.36) γιατί στα επίσημα specs λέει για 4. class 2 θα την παλεύει για αναπαραγωγή avi? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 το κινητό υποστηρίζει sdhc πάνω από 4gb? (firmware 200.34.36) γιατί στα επίσημα specs λέει για 4. class 2 θα την παλεύει για αναπαραγωγή avi? Ναι , εννοείται ότι παίρνει και πάνω από 4 γίγα. Απλά, τότε δεν ξέρω αν είχε βγεί μεγαλύτερη κάρτα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modenas Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 εχω ενα προβλημα μου δωσανε ενα ε51 και ειναι ξενη εκδοση χωρης ελληνικα με απλη αναβαθμηση δεν αλαζη πως μπωρω να κανς κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts