Jump to content

[Επίσημο] Nokia E51

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εξίσου καλή είναι και αυτή.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω ενα εντελως κουλο προβλημα με το κινητο.Πηρα αυτο το handsfree

http://www.nokia.com.gr/A4904219.

Το εβαλα στο κινητο και οταν πηγα να ακουσω μουσικη,παρατηρησα οτι ο ηχος ηταν αρκετα χαμηλος.Δοκιμασα αυτο που ειχε μεσα η συσκευασια και οντως ο ηχος με το καινουργιο handsfree ειναι περιπου στην μεση απο το κανονικο.Δοκιμασα και εβαλα το καινουργιο handsfree,βαζωντας πρωτα τον ανταπτορα απο 3,5 σε 2,5 που ειχε,χωρις να συνδεσω το υπολοιπο ακουστικο.Μου εμφανιζει 3 επιλογες,2 που λεει ακουστικα και μια βαση μουσικης.Αν επιλεξω καποια απο τις 2 που λεει ακουστικα και μετα συνδεσω και το υπολοιπο handsfree,ο ηχος ακουγεται κανονικα πολυ δυνατα,αλλα δεν δουλευει το handsfree,δηλαδη δεν μπορω να αλλαξω τραγουδια,να αυξομειωσω ηχο και να απαντησω σε τηλεφωνο.Αν το βγαλω και το βαλω κανονικα,δουλευουν ολα,αλλα ο ηχος ειναι χαμηλος.

Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι εχουν αρχισει και παιζουν τα νευρα μου?(εχω δοκιμασει ολα τα κλασσικα,τα βυσματα αν εφαπτονται καλα κλπ).

Ρε παιδια μου συμβαινει κατι περιεργο.Ενω γενικα ολες οι καταχωρησεις μου οταν με καλουν βγαζει το ονομα τους στην αναγνωριση,με μια μονο καταχωρηση οταν με καλει μου βγαζει μονο τον αριθμο.Το διεγραψα το ξαναπερασα και παλι τιποτα!Οταν με καλει μονο τον αριθμο μου βγαζει και οχι ονομα!

Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει??

Ευχαριστω

Ρε παιδια μου συμβαινει κατι περιεργο.Ενω γενικα ολες οι καταχωρησεις μου οταν με καλουν βγαζει το ονομα τους στην αναγνωριση,με μια μονο καταχωρηση οταν με καλει μου βγαζει μονο τον αριθμο.Το διεγραψα το ξαναπερασα και παλι τιποτα!Οταν με καλει μονο τον αριθμο μου βγαζει και οχι ονομα!

Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει??

Ευχαριστω

Kοιταξε μηπως υπαρχει διπλη καταχωρηση του αριθμου ,

(και απο sim ισως ?)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

σωστός ο nervous...το έπαθα πριν λίγες μέρες με το τηλέφωνο της αδελφής μου , στο οποίο μου έβγαζε μόνο το τηλέφωνο, ακόμα και όταν την καλούσα εγώ σχηματίζοντας τον αριθμό της...εν τέλει για έναν περίεργο λόγο είχε δημιουργηθεί μια νέα επαφή στην τελευταία θέση με στοιχεία ''noname'' και αριθμό αυτόν της αδελφής μου..:worry: cursed?:O :p

Υπάρχει περίπτωση να εγκαταστήσω το route66 χωρίς card reader διότι αυτός που έχω δεν διαβάζει mSD,τον αντάπτορα που έχω από το πακέτο της κάρτας δεν έχει τα pin όπως έχουν οι SD αντάπτορες.

Geia sas paidia prin ligo girisa apo to mpanaki m kai kathos pigaina na anoixo tin exoporta kai eixa kleidia k kinito sto xeri m pefti to kinito kato!epatha ena kardiako episodio kai sikono gia na do tin zimia!ti na do to metaliko perivlima exei kanei ena vathoulomataki kato dexia opos ta autokinita!na pao se fanargi? Stin nokia?i sto germano?i iparxi tropos na vgalo to perivlima kai na to fero stin arxiki tou katastasi?kai skeftomai autin tin lisi giati xalkida ta servise einai xalia!ti na kano?

Xexasa na anafero oti m exei xevasi k emena to kentriko koumpi!me autn pezi kamia lysi?

Καταρχήν καλό θα είναι να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Αν είναι το πίσω καπάκι τότε αλλάζει πολύ εύκολα. Παίρνεις ανταλλακτικό και το αλλάζεις. Αν είναι το μπροστά τότε καλύτερα να το πας σε σέρβις νοκια να στο αλλάξουν.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Geia sas paidia prin ligo girisa apo to mpanaki m kai kathos pigaina na anoixo tin exoporta kai eixa kleidia k kinito sto xeri m pefti to kinito kato!epatha ena kardiako episodio kai sikono gia na do tin zimia!ti na do to metaliko perivlima exei kanei ena vathoulomataki kato dexia opos ta autokinita!na pao se fanargi? Stin nokia?i sto germano?i iparxi tropos na vgalo to perivlima kai na to fero stin arxiki tou katastasi?kai skeftomai autin tin lisi giati xalkida ta servise einai xalia!ti na kano?

Xexasa na anafero oti m exei xevasi k emena to kentriko koumpi!me autn pezi kamia lysi?

Αν είναι μόνο το πίσω καπάκι, είσαι τυχερός.

Με 5-6€ πας και παίρνεις άλλο από ένα Nokia Shop.

Αν είναι μπροστά το πρόβλημα για να το αλλάξεις θα πρέπει να το πας στο service να στο αλλάξουν. Φυσικά όμως μπορείς να το αγοράσεις και από κάπου αλλού και να το βάλεις μόνος σου.

:!::!::!:

Θα σε παρακαλούσα να μη χρησιμοποιείς Greeklish αν δεν υπάρχει κάποιος ειδικό λόγος που δεν σου επιτρέπει την χρήση Ελληνικών.

Και αυτό διότι το κείμενο γίνεται δυσανάγνωστο, κουραστικό και τέλος καθίσταται η αναζήτηση άχρηστη.

Επίσης, όταν θέλεις να προσθέσεις ή να τροποποιήσεις κάτι στο μήνυμά σου να πατάς στο κουμπί http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif ώστε να αποφεύγεις τα συνεχόμενα posts.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Sorry gia tous latinikous xaraktires m alla mpeno apo to kinito k den einai eukolo na allazo glossa kathe fora!episis eimai k anorthografos k ligo dislektikos(exo ola ta kala)!to mprosta einai!mipos xereis ti times paizoun pano kato!se euxaristo prokatavolika gia tin apantisi s.

Το μπροστά μεταλλικό καπάκι πως βγαίνει?

Δεν γνωρίζω πόσο πάει μεμονωμένο το μπροστά κάλυμμα.

Όλη η πρόσοψη (μπρος - πίσω) πάει περίπου 47€.

Πήγαινε σε ένα Nokia Shop να ρωτήσεις.

Edit:

Το μπροστά μεταλλικό καπάκι πως βγαίνει?
Δεν γνωρίζω δεν το έχω επιχειρήσει ποτέ. :O

Kοιταξε μηπως υπαρχει διπλη καταχωρηση του αριθμου ,

(και απο sim ισως ?)

Φιλε nervous σε ευχαριστω.Ειχες δικιο.Αυτο εφταιγε.

Το τηλεφωνακι το χω 2 μερες τωρα και μπορω να πω ειναι το πρωτο που μου θυμιζει επιτελους το ανεπαναληπτο 6310ι.

Με εξαιρεση το SAR(χρησιμοποιω bluetooth)κατα τα αλλα το τηλεφωνο ειναι τελειο.Αψογη ακουστικη και μου εχει κανει εντυπωση οτι εχει φοβερο σημα.Εκει που το luna παινει 1-2 μπαρες αυτο ειναι full και μιλας με ανεση.

Μετα απο ενα συντομο περασμα(2 εβδομαδες)απογοητευσης απο το Samsung U900 βρηκα επιτελους αντικαταστατη του 6310 για να το εχω μαζι με το luna για δευτερο.

Well done Nokia

Φιλε nervous σε ευχαριστω.Ειχες δικιο.Αυτο εφταιγε.

Το τηλεφωνακι το χω 2 μερες τωρα και μπορω να πω ειναι το πρωτο που μου θυμιζει επιτελους το ανεπαναληπτο 6310ι.

Μετα απο ενα συντομο περασμα(2 εβδομαδες)απογοητευσης απο το Samsung U900 βρηκα επιτελους αντικαταστατη του 6310 για να το εχω μαζι με το luna για δευτερο.

Well done Nokia

Να'σαι καλα φιλε μου :)

Οντως πολυ καλη ,η επιλογη του Ε51

Με εξαιρεση το SAR(χρησιμοποιω bluetooth)κατα τα αλλα το τηλεφωνο ειναι τελειο.Αψογη ακουστικη και μου εχει κανει εντυπωση οτι εχει φοβερο σημα.Εκει που το luna παινει 1-2 μπαρες αυτο ειναι full και μιλας με ανεση.

Μεγαλο sar ---> καλο σημα

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Το μπροστινό καπάκι έχει 8 ευρώ από την Νόκια και 24 ευρώ να στο περάσουν να δηλωθεί η αντικατάσταση και να μην χάσεις την εγγύηση.Το καπάκι εμπρός βγαίνει με ξεβίδωμα από πίσω βγάζοντας το πίσω καπάκι.

Μια ερώτηση!!!!!!τι έκανα ο άνθρωπος και μετά από hard reset όποτε πάω για internet,email,nokia map ζητάει πάντα το wep από τον rooter αφού το έχω δώσει ωκτακόσιες φορές και μέσα από τις ρυθμίσεις κλπ κλπ:mad:

Μια ερώτηση!!!!!!τι έκανα ο άνθρωπος και μετά από hard reset όποτε πάω για internet,email,nokia map ζητάει πάντα το wep από τον rooter αφού το έχω δώσει ωκτακόσιες φορές και μέσα από τις ρυθμίσεις κλπ κλπ:mad:

Σβησε το σημειο προσβασης του router σου που εχει δημιουργηθει,

πηγαινε απο τον Οδηγο Wlan,

δωσε το wep key μια τελευταια φορα, και μετα θα εισαι Οκ! :)

iPhone 5S Space Grey

Παιδιά καλημέρα.

Γνωρίζει κανείς αν δουλεύει στο Ε-51, το Ultimate Voice Recorder (τελευταία έκδοση 4.01), γιατί το επίσημο site http://www.ultimateportable.com/product_ver_1_devices.html

αναφέρει ότι δεν είναι συμβατό!!

Το έχετε βάλει και δουλεύει χωρίς beep κατά την ηχογράφηση ;

Δεν το έχω βάλει, αλλά δεν νομίζω να μη δουλεύει...

Με όλα τα FP1 κινητά δουλεύει μια χαρά, γιατί το E51 να κάνει τη διαφορά.

Χθες είχα κι εγώ την πρώτη πτώση του κινητού, ευτυχώς στα πλακάκια του σπιτιού και όχι σε κανα άγριο πεζοδρόμιο.

Παρόλο που το πέσιμο ήταν γερό, στάθηκα τυχερός και δεν είχα ούτε μια γρατζουνιά.

Το κινητό έσκασε με την πρόσοψη. Το σήκωσα και άνοιξα σιγά σιγά τα μάτια μου να δω με το μαλακό την ζημιά.

Το μόνο που είχε συμβεί ήταν ότι είχαν μπλοκάρει τα 2 περιφεριακά πλήκτρα. Το πάνω αριστερά και αυτό που απαντάμε στις κλήσεις.

Είχαν μείνει μέσα, από την πίεση του πεσήματος.

Τα πάτησα με περισσότερη δύναμη και ξεκόλλησαν.

Εξέτασα όλες τις λειτουργείες του κινητού και ήταν μια χαρά.

Ευτυχώς γιατί δεν αντέχω τα σημαδεμένα κινητά.

Δεν ξέρω πως την πατάω με κάθε καινούργιο κινητό. Πάντα έχω ένα πέσιμο τον πρώτο μήνα.

Για το κεντρικό νικελένιο πλήκτρο, παρατήρησα ότι χρησιμοποιούμε και λίγο το νύχι μας όταν το πιέζουμε. Θέλει προσοχή λοιπόν στην χρήση γιατί το νύχι σίγουρα με την τριβή θα αφαιρέσει τήν επινικέλωση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πλακά πλάκα ήταν η εβδομάδα σαβούρας για το E51.:p

Και το δικό μου έφαγε μία το Σαββάτο το βράδυ. Ευτυχώς έπεσε με τη πίσω πλευρά οπότε και γρατζουνίστηκε μόνο το καπάκι.

Σε ένα Nokia Shop με 5€ παίρνεις καινούριο.

Το εμπρος κάλυμα για να αντικατασταθεί χρειάζεται τεχνικός ή μπορεί να γίνει και από εμας?

Σκέφτομαι να παραγγείλω μια ασημί "φορεσιά" και να κρατήσω την μαύρη από την μαμα του για ρεζέρβα και για ενδεχόμενη μεταπώληση.

Συνήθως κρατώ κάθε κινητό κανα χρόνο. Αν βγεί κάτι καλύτερο η με ενθουσιάσει κάποιο άλλο μοντέλο, το δίνω σε κάποιο από τα μαγαζιά που πουλούν μεταχειρισμένα και αγοράζω καινούργιο.

Η πλάκα είναι με το samsung D880 αυτό με τις 2 sim, το βρήκα 245 ευρώ, το αγόρασα πριν 1,5 μήνα που ήταν σε προσφορά για προώθηση και τώρα πωλείται 280 ευρώ.

Ωραίο κινητό κι αυτό αλλά δεν το πολύ κουβαλάω γιατί δεν μπορώ να του βάλω εδώ ελληνικά, αλλά ούτε και να περάσω τις ρυθμίσεις για ιντερνετ. Ούτε η vodafone EG τα καταφερε να μου τις περάσει. Οπότε περιμένω πότε θα ανέβω ελλάδα να πάω σε κανα σοβαρό μαγαζί.

Ελπίζω η ΝΟΚΙΑ να βγάλει κάτι αντίστοιχο γιατί είναι μεγάλη ευκολία οι 2 κάρτες.

Αν και ένα προγραμματάκι call manager που εγκατέστησα στο Ε51 μου έλυσε το πρόβλημα της επιλεκτικής φραγής εισερχομένων με τον καλύτερο τρόπο.

Οπότε μπορώ να αποφέυγω τις επαγγελματικές κλήσεις τις μη εργάσιμες ώρες χρησιμοποιόντας την επιλογή του ηχογραφημένου μηνύματος ή της αποστολής αυτόματου sms που ενημερώνει όσους με καλούν ότι δεν είμαι διαθέσημος τις ώρες αυτές.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το εμπρος κάλυμα για να αντικατασταθεί χρειάζεται τεχνικός ή μπορεί να γίνει και από εμας?

Σκέφτομαι να παραγγείλω μια ασημί "φορεσιά" και να κρατήσω την μαύρη από την μαμα του για ρεζέρβα και για ενδεχόμενη μεταπώληση.

Το μπροστά κάλυμμα θέλει δουλεία για να βγει. Πρέπει να ξεβιδώσεις τις βίδες που φαίνονται από πίσω.

Αν το κάνεις μόνος σου θα χάσεις την εγγύηση.

.

παιδιά καλησπέρα.

παίζει τίποτα καλό free πρόγραμμα για επεξεργασία των εγγράφων (γουόρντ, εξέλ) για το εργαλείο μας;

Ευχαριστώ

.

''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...''

Για το κεντρικό νικελένιο πλήκτρο, παρατήρησα ότι χρησιμοποιούμε και λίγο το νύχι μας όταν το πιέζουμε. Θέλει προσοχή λοιπόν στην χρήση γιατί το νύχι σίγουρα με την τριβή θα αφαιρέσει τήν επινικέλωση.

Δεν είναι από αυτό φίλε.

Δεν έχω νύχια, δεν το πιέζω με το νύχι και δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα με κανένα άλλο κινητό μου.

Είναι θέμα ποιότητας και μόνο.:(

Πλακά πλάκα ήταν η εβδομάδα σαβούρας για το E51.:p

Και το δικό μου έφαγε μία το Σαββάτο το βράδυ. Ευτυχώς έπεσε με τη πίσω πλευρά οπότε και γρατζουνίστηκε μόνο το καπάκι.

Σε ένα Nokia Shop με 5€ παίρνεις καινούριο.

Μόνο 5 ευρώ?:blink:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μόνο το πίσω καπάκι ναι, δεν νομίζω να πηγαίνει παραπάνω...

Το λέω διότι και το καπάκι του 6300 που είναι μεταλλικό και μάλιστα πιο χοντρό από του E51 το άλλαξα μόνο με 6€.

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τις χρεώσεις web browsing στην Ελλάδα από Vodafone, cosmote και Wind.

Πιθανώς είναι εκτός θέματος και ίσως να υπάρχει σχετικό φόρουμ στο myphone, αλλά πιστεύω ότι οι κάτοχοι ενός επαγγελματικού κινητού όπως είναι το Ε51 ενδιαφέρονται άμεσα.

Εδώ στην Αίγυπτο ψάχνοντας τον τιμοκατάλογο για να τσεκάρω την χρεώση στο λογαριασμό μου από την mobinil, μητρική εταιρεία της wind, οι τιμές έχουν ως εξής:

είναι χωρίς μηνιαίο πάγιο

Τα πρώτα 5ΜΒ κοστίζουν 0,125 ευρω

Από εκεί και μετά κάθε ΜΒ χρεώνεται 0,60 ευρω.

Σε 25 μέρες περίπου με αρκετή χρήση λόγω καινούργια συσκευής κατανάλωσα 31 ΜΒ και πλήρωσα 15,6 ευρώ.

Φυσικά τα περισσότερα ΜΒ ήταν χαζά από download και χρήση του χάρτη της google ο οποίος τρώει πολλά ΜΒ σε κάθε αλλαγή θέσης σε σχέση με την κοντινότερη κεραία.

Με νορμάλ χρήση μόνο για τα mail μου και msn chatting θα μπορούσα να είμαι καλυμένος με τα 5 free MB.