ion83 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Nεώτερες ευχάριστες πληροφορίες : Το κινητό είναι ήδη διαθέσιμο σε κατάστημα στη Ν.Ιωνία αντί 337,72 ευρώ εδώ (καρατσεκαρισμένο με τηλέφωνο, όμως όχι της alpha copy, αλλά με ελληνικό προσπεκτ) http://tech.*********/catalog/product_info.php?products_id=5032 Όπου τα αστεράκια βάλτε 1 0 0 0s.gr(το 1000 ενωμένο- άγνωστο γιατί βγάζει αστεράκια...) Να ελπίσουμε λοιπόν πως πολύ σύντομα θα το δούμε και στην alpha copy.....:happy: Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvlachos Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Σε τι κατάστημα υπάρχει? Παρα εισαγωγή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Οσον αφορά το Expansys... λογικά δεν θα έχει ελληνικά στο keypad και θα πρέπει και να μπούμε στη διαδικασία να αλλάξουμε το product code αν θελήσουμε να κάνουμε update σωστά; Επίσης με την εγγύηση τι παίζει με expansys; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Οσον αφορά το Expansys... λογικά δεν θα έχει ελληνικά στο keypad και θα πρέπει και να μπούμε στη διαδικασία να αλλάξουμε το product code αν θελήσουμε να κάνουμε update σωστά; Επίσης με την εγγύηση τι παίζει με expansys; Αν το κινητό προέρχεται από ευρωπαϊκή αγορά, τότε καλύπτεται από την εγγύηση της A.C. η συσκευή σε θέμα hardware. Σε software δεν καλύπτεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Οσον αφορά το Expansys... λογικά δεν θα έχει ελληνικά στο keypad και θα πρέπει και να μπούμε στη διαδικασία να αλλάξουμε το product code αν θελήσουμε να κάνουμε update σωστά; Σωστά, αυτό είναι το τίμημα, αν και σε όλα υπάρχει το αντίδοτο...:rolleyes: Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Καλημέρα, αγόρασα χτές το Ε51 σε μαύρο χρώμα με 330 Ευρώ. Πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής, παρα πολύ καλή κατασκευή σε όλα τα επιπεδα, πού ελαφρύ και λειτουργικό στο χέρι. Αρκετά γρήγορο σε όλες τιε εφαρμογές και στην χρήση menu. Εχω 1,800 επαφές με multiple πεδία, 4 e-mail accounts με Visto και καρτα 2GB με 2,400 φωτογραφίες, video kai 260 MP3 (free card memory 400mb). Επίσης το κινητό εχει παρα πολύ καλή ακουστικη και στην ομιλία και στην αναπαραγωγή Mp3 (πολύ καλό ηχείο για μουσική). Πιστευω ότι αξιζει τα λεφτά του και είναι ένα πλήρες επάγγελματικό τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Εμένα μόνο το SAR με προβληματίζει. 1,4 ρε παιδιά? Δεν πάει πολύ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Καλημέρα, αγόρασα χτές το Ε51 σε μαύρο χρώμα με 330 Ευρώ. Πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής, παρα πολύ καλή κατασκευή σε όλα τα επιπεδα, πού ελαφρύ και λειτουργικό στο χέρι. Αρκετά γρήγορο σε όλες τιε εφαρμογές και στην χρήση menu. Εχω 1,800 επαφές με multiple πεδία, 4 e-mail accounts με Visto και καρτα 2GB με 2,400 φωτογραφίες, video kai 260 MP3 (free card memory 400mb). Επίσης το κινητό εχει παρα πολύ καλή ακουστικη και στην ομιλία και στην αναπαραγωγή Mp3 (πολύ καλό ηχείο για μουσική). Πιστευω ότι αξιζει τα λεφτά του και είναι ένα πλήρες επάγγελματικό τηλέφωνο. Καλησπέρα, Το πήρες απο Ελλάδα (κατάστημα) ή e-shop ? Με ενδιαφερει μονο το μαυρο. Ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Καλημέρα, αγόρασα χτές το Ε51 σε μαύρο χρώμα με 330 Ευρώ. Πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής, παρα πολύ καλή κατασκευή σε όλα τα επιπεδα, πού ελαφρύ και λειτουργικό στο χέρι. Αρκετά γρήγορο σε όλες τιε εφαρμογές και στην χρήση menu. Εχω 1,800 επαφές με multiple πεδία, 4 e-mail accounts με Visto και καρτα 2GB με 2,400 φωτογραφίες, video kai 260 MP3 (free card memory 400mb). Επίσης το κινητό εχει παρα πολύ καλή ακουστικη και στην ομιλία και στην αναπαραγωγή Mp3 (πολύ καλό ηχείο για μουσική). Πιστευω ότι αξιζει τα λεφτά του και είναι ένα πλήρες επάγγελματικό τηλέφωνο. Μεγιά και από εμένα...Από πού το πήρες; Υπήρχαν εκεί διαθέσιμα και τα άλλα χρώματα; Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Ευχαριστώ πολύ. Δεν γνωρίζω εάν έχει διαθέσιμα άλλα χρώματα, γιατί δεν τα έχει ετοιμοπαράδοτα. Παραγέλνεις και στο παραδίδει άμεσα την ίδια ημέρα το πολύ την επομένη. Η συσκευασία είναι σφραγισμένη σε σελοφαν. Είναι κατάστημα Wind και τηλέφωνο 210-86 68 553. Μπορείς να ρωτήσεις τηλεφωνικώς εάν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα σε άλλα χρώματα. Πάντως το δικό μου είναι σε μαύρο και είναι καταπληκτικό (προσωπική μου άποψη). Εάν σε ενδιαφέρει όμως σκέφτομαι να δώσω το δικό μου (καθώς έχω άλλες 2 εταιρικές συσκευές). Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Ευχαριστώ πολύ. Δεν γνωρίζω εάν έχει διαθέσιμα άλλα χρώματα, γιατί δεν τα έχει ετοιμοπαράδοτα. Παραγέλνεις και στο παραδίδει άμεσα την ίδια ημέρα το πολύ την επομένη. Η συσκευασία είναι σφραγισμένη σε σελοφαν. Είναι κατάστημα Wind και τηλέφωνο 210-86 68 553. Μπορείς να ρωτήσεις τηλεφωνικώς εάν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα σε άλλα χρώματα. Πάντως το δικό μου είναι σε μαύρο και είναι καταπληκτικό (προσωπική μου άποψη). Εάν σε ενδιαφέρει όμως σκέφτομαι να δώσω το δικό μου (καθώς έχω άλλες 2 εταιρικές συσκευές). Ευχαριστώ δηλαδή κυκλοφόρησε επίσημα και ελλάδα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Το Ε51 το έχει ήδη η εταιρεία που ανάφερα ήδη στους καταλόγους της σαν ΄΄συντομα διαθέσιμο΄΄. Οπότε πιστεύω ότι μάλλον είναι από τις πρώτες εισαγωγές για Ελλάδα. Το δικό μου έχει το μενού και στα Ελληνικά, αλλά όχι στο πληκτρολόγιο, το οποίο μου αρέσει πιό πολύ καθώς τα γράμματα είναι αρκετά μεγαλύτερα. Ενα είχε και τα Ελληνικά σίγουρα θα ήταν πιο μικρά (Αγγλικά και Ελληνικά μαζί). Βέβαια ποτέ δεν γράφω με Ελληνικα στο κινητό παρά μόνο με λατινικους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spin Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 #panosth Καλορίζικο ! Οταν βγάλεις συμπέρασμα για την μπαταρία, μπορείς να μας πεις την αυτονομία της; Φαντάζομαι ότι μιά και είναι οι πρώτες μέρες, θα το χρησιμοποιείς πάρα πάνω από την κανονική χρήση. Αμεσα όμως, μπορείς να μας πεις αν το μέγεθος των γραμμάτων στην οθόνη είναι ευανάγνωστο ή είναι σαν του Ε50 (ψείρες σε μερικά μενού); Ευχαριστώ για τον χρόνο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Το Ε51 το έχει ήδη η εταιρεία που ανάφερα ήδη στους καταλόγους της σαν ΄΄συντομα διαθέσιμο΄΄. Οπότε πιστεύω ότι μάλλον είναι από τις πρώτες εισαγωγές για Ελλάδα. Το δικό μου έχει το μενού και στα Ελληνικά, αλλά όχι στο πληκτρολόγιο, το οποίο μου αρέσει πιό πολύ καθώς τα γράμματα είναι αρκετά μεγαλύτερα. Ενα είχε και τα Ελληνικά σίγουρα θα ήταν πιο μικρά (Αγγλικά και Ελληνικά μαζί). Βέβαια ποτέ δεν γράφω με Ελληνικα στο κινητό παρά μόνο με λατινικους. Mάλλον δεν το κόβω για alpha copy...Πολλοί το προτιμούν και με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί τους βοηθά ιδιαίτερα στο Τ9...Και νομίζω πως σε αυτό η ΝΟΚΙΑ είναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ...Πώς θα μπορούσε άλλωστε να ήταν διαφορετικά;;; ;):happy: Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 #panosth Καλορίζικο ! Οταν βγάλεις συμπέρασμα για την μπαταρία, μπορείς να μας πεις την αυτονομία της; Φαντάζομαι ότι μιά και είναι οι πρώτες μέρες, θα το χρησιμοποιείς πάρα πάνω από την κανονική χρήση. Αμεσα όμως, μπορείς να μας πεις αν το μέγεθος των γραμμάτων στην οθόνη είναι ευανάγνωστο ή είναι σαν του Ε50 (ψείρες σε μερικά μενού); Ευχαριστώ για τον χρόνο σου Dear spin, Σχετικά με την γραμματοσειρά, έχει 3 επιλογές - μικρή-μεσαία - μεγάλη. Πιστεύω ο καθέ χρήστης του θα ωρεί αυτή που τον βολεύει. Οι επιλογες μεγέθους αφορούν όλο το μενου, επαφες, μυνήματα, δηλαδή γίνεται apply σε όλο το software του κινητού που έχει σχέση με την εμφάνιση στην οθόνη. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spin Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 #panosth Και βέβαια βοήθησες. Πολύ. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Ελπίζω να μην μας βγάλει κανένα bug σαν το Ε50 ! (τυχαίο άνοιγμα μεγαφώνου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Παιδια το τηλεφωνο ειναι σουπερ ποιοτητα κατασκευης κ εμφανιση αψογη και εχει οτι θες απο ενα τηλεφωνο το wιfi πολυ δυνατο πρωτη φορα επιασα απο το σαλονι τον ρουτερ που απεχει 15 μετρα απο το κινητο με τοιχους κλπ και ειδα σελιδα με καλη ταχυτητα .το πηρα απο τον φιλο πανο.τελειο τα εχω παρει ολα τα νοκια με συμβιαν και θεωρω οτι ειναι οτι πιο ολοκληρωμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Παιδια το τηλεφωνο ειναι σουπερ ποιοτητα κατασκευης κ εμφανιση αψογη και εχει οτι θες απο ενα τηλεφωνο το wιfi πολυ δυνατο πρωτη φορα επιασα απο το σαλονι τον ρουτερ που απεχει 15 μετρα απο το κινητο με τοιχους κλπ και ειδα σελιδα με καλη ταχυτητα .το πηρα απο τον φιλο πανο.τελειο τα εχω παρει ολα τα νοκια με συμβιαν και θεωρω οτι ειναι οτι πιο ολοκληρωμενο Αγαπητε gvg, χαιρομαι που σου αρέσει το κινητό και ελπιζώ να το χαρείς. Είναι όντως μία απο τις καλύτερες συσκευές σε αυτό το επίπεδο και σου δημιουργεί μία αίσθηση σιγουριάς. Οσο το είχα πριν στο δώσω, δούλευε αψογα και παρα πολύ γρήγορα. Προσοχη στις δαχτυλιές στα μετταλικά του μέρη !!!!! (πλάκα κάνω) να μου το προσέχεις. Προσωπικά νομίζω ότι είναι ότι πιο αξιόπιστο έχει βγαλει η Νοκια μεχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvlachos Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Παιδιά εαν το πετύχει κανείς σε κατάστημα VODAFONE ας ρίξει σύρμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Παιδιά εαν το πετύχει κανείς σε κατάστημα VODAFONE ας ρίξει σύρμα! Σχετικα με την Vodafone δεν γνωρίζουν ακόμα πότε θα ερθει το συγκεκριμένο μοντελο. Πιστεύω ότι θα αργήσει πολύ να το φέρει και πιστεύω ότι αρχη Δεκεμβρίου θα εχει νεότερα με πιθανή άφιξη. Πιστεύω ότι θα το βρείς από την ελευθερη αγορά πιό γρήγορα, εάν κρίνω ότι ακόμα δεν έχει φέρει και το Ε61ι που ήδη κυκλοφορεί σε άλλα μαγαζιά εδώ και 5 μήνες. Πάντως μόλις ακούσω κάτι μέσω Vodafone θα σε ενημερωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Το Πλαίσιο είναι αυτό που έχει συνήθως πρωτιά στις αφίξεις νέων συσκευών...;) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvlachos Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 panosth σε ευχαριστώ και περιμένω..νεότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorbal1 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Γεια χαρα , ερωτησουλα??Μηπως εχει καποιος το product code <<greece>> για το εν λογο mobile ?? Παράθεση ROBOHAND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Γεια χαρα , ερωτησουλα??Μηπως εχει καποιος το product code <<greece>> για το εν λογο mobile ?? Κι εγώ αυτό ψάχνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 το κινητό πραγματικά ξεπερνάει αυτό που περίμενα.τρομερή ποιότητα κατασκευής.άψογη οθόνη σε ευκρίνεια καλός ήχος μέτρια κάμερα.περιμένω να δω και την μπαταρία Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts