Jump to content

Πρωτοετείς στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας

livtylerfan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλλον φταίει το προχωρημένο της ώρας, αλλα πάλι δεν κατάλαβα ένα πράγμα. :stupid:

Τι εννοείς με τα κομμάτια που έχω κάνει bold; Ότι πέρασε σε 3 χρονια OΛΑ τα μαθήματα ΚΑΙ των επομενων ετών (δηλαδή και του 4ου έτους) παίρνοντας μαθήματα επομενων ετών;

Ακριβώς αυτό!Πάντως γίνεται σε έλαχιστες περιπτώσεις σπάνιες και απαιτεί έναν απόλυτα αφωσιωμένο και μάλον πορωμένο άνθρωπο οπότε δεν αξίζει για ένα χρόνο!Επίσης απαιτείται και κονέ με καθηγητές!

Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς!

• Απαντήσεις 190
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οκ και εγώ!.

Όλα πήγαν ρολόι.

Οι εγκαταστάσεις πάντως είναι μεγάλη Πληγη.....:rolleyes:

Εντάξυ είπαμε δωρεαν εκπαίδευση αλλά όχι και σε αχούρια... τουλάχιστον έχουν κάποια ποιότητα διατήρησης.

<> Εμενα πάντως αν μου δίνανε ένα μικρό μπατζετ το ίδιο αχούρι θα μπορούσα να το κάνω να φαίνετε 10 φορές καλύτερο...

<>Είμαι περίεργος οι υπόλοιποι τι εγκαταστάστεις είδατε και εαν είστε ευχαριστημένοι<><

<>Στο φυσικό Αθήνας που είδα κάτι φωτογραφίες είδα ωραίες εγκαταστάσεις.

Υ.Γ.

<>Η λεγόμενη ακτινογραφία πάντως σίγουρα έχει ψιλοκαταργηθεί....αμαν με αυτη την ακτ/φια.!

Παιδιά αύριο ξεκινάω μαθήματα... :cry:

Μήπως ξέρει κανένας πώς χωρίζονται τα Τμήματα στους ΗΜΜΥ? Στο πρόγραμμα έχει το ίδιο μάθημα για Τμήμα 1 και Τμήμα 2 γι αυτό ρωτάω. Και επίσης κάποια άλλα τα χωρίζει σε (Α-Λ) και (Λ-Ω). Αυτά είναι τα επώνυμα όπως χωριζόμαστε στο σχολείο;

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Ναι δυστηχώς σας χωρ'ιζουν ανάλογα με το όνομα!Εσυ βέβαια μπορείς να παρακολουθήσεις όπου θες τα επίθετα δεν είναι δεσμευτικά αλλά στις εξετάσεις μάλλον το γραπτό σου και τα θέματα σου αν είναι διαφορετικά θα τα εξετάσει αυτός στον οποίο είσαι δηλωμένος!

γνωριζετε αν φετος θα κανουν καταληψεις??

Exoun arxisei hdh !

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

Παιδιά με πόσες ώρες ξεκινάτε εβδομαδιαίως?

Εγώ νομίζω έχω 17 και ξεκινάω Τετάρτη!

Άντε καλή αρχή!

ημαρτον.... αφου παλι το δικο τους θα γινει... κ περσι κανανε καταληψεις αλλα ο νομος εφαρμοστηκε
Μη με ζοριζετε... Εχω ψυχολογικα προβληματα

ημαρτον.... αφου παλι το δικο τους θα γινει... κ περσι κανανε καταληψεις αλλα ο νομος εφαρμοστηκε

Απο ότι έχω καταλάβει και σύμφωνα με την τώρα στάση του προέδρου του Πασοκ η αναθεώρηση έχει σταματήσει έτσι δεν θα τελεσφωρήσει και το θέμα του άρθρου 16!

Αν ισχύει κατι άλλο ευχαρίστως κάποιος που ξέρει περισσότερα να μας εξηγήσει!

Ας κάνουν όσες καταλήψεις γουστάρουν αρκεί να μη μου χαλάσουν πάλι την εξεταστική μου..

• 3 weeks later...
Ακόμα δεν άρχισα..στις 5 Νοέμβρη...

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

Ακόμα δεν άρχισα..στις 5 Νοέμβρη...

τι θα γίνει στις 5 νοέμβρη; θα στην σχολή σου για πρώτη φορά ή ανακοίνωσαν καταλήψεις τότε; γιατί αν είναι το δεύτερο την...

αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

Αρχίζει η σχολή...θα έρθουνε και καταλήψεις μην ανησυχείς.

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

αχχχ...εμάς κάνουν κατάληψη στη γραμματεία και δε μπορούμε να γραφτούμε!Παραιτήθηκε και ένας καθηγητής και έχουμε μείνει ξεκρέμαστοι...υπέροχα...

iN seArch of a brAin...

http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg

Στο ΤΕΙ Πάτρας ΣΔΟ - ΣΤΕ πάντως όποιος θέλει να κάνει ανανέωση του εξαμήνου από βδομάδα γιατί έχουν κατάληψη.(για ποιό λόγο δεν πρόσεξα,είχε ανακοίνωση,δεν λειτουργώ τα πρωινά!http://smilies.sofrayt.com/%5E/aiw/blush2.gif)

• 3 months later...
Στο ΤΕΙ Πάτρας ΣΔΟ - ΣΤΕ πάντως όποιος θέλει να κάνει ανανέωση του εξαμήνου από βδομάδα γιατί έχουν κατάληψη.(για ποιό λόγο δεν πρόσεξα,είχε ανακοίνωση,δεν λειτουργώ τα πρωινά!http://smilies.sofrayt.com/%5E/aiw/blush2.gif)

Kozare mia gt mpenw 2o e3amhno kai ema8a oti arxizoun 25/02 lamia!

steile m prv thx!

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

• 6 months later...

Καλησπερα παιδια...

Πλεον ειμαι επισημα φοιτητης του τμηματος Πληροφορικης και Τεχνολογιας Υπολογιστων στο Τ.Ε.Ι Λαμιας.

Θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερετε ποια δικαιολογητικα και ποια εγγραφα γενικως πρεπει να εχω μαζι μου οταν θα παω για εγγραφη στο ΤΕΙ, γιατι ειναι ταλαιπωρια εαν λειπει καποιο εγγραφο διοτι μενω Αθηνα...

Ευχαριστω!

Κάνε λίγη υπομονή.

15+ Σεπτεμβρίου ξεκινάνε οι εγγραφές.

Σύντομα θα ανακοινωθεί ακριβώς το τι χρειάζεται.

Ακριβως,θα ανακοινωσουν τι χρειαζεται.Παντως απ οτι θυμαμαι εγω ειχα παρει επιπλεον ενα μπλε χαρτι απο το Λυκειο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τηλέφωνο δεν έχει η σχολή σου; :confused: Πάρε και ρώτα