Georgios1974 Δημοσιεύτηκε September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 10, 2007 Δεν τη χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα σε φόρουμ αλλά εδώ αναγκάστηκα να βγάλω ένα άτομο που διαφημίζει το μπλογκ του και τις ιδέες του με κλοπι-πέιστ συνέχεια και ένα άτομο που προσπαθεί απλά να προκαλέσει αντιδράσεις. Εσείς? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 δεν υπαρχει λογος να μην βλεπω τι γραφει ο οποσδηποτε εδω μεσα .ακομα και αν ειναι προσβλητικο για μενα θελω να βλεπω τι γραφεται και να υπερασπιζομαι ως ενα σημειο και τον εαυτο μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Oyte egw exw valei kanena... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 δεν υπαρχει λογος να μην βλεπω τι γραφει ο οποσδηποτε εδω μεσα .ακομα και αν ειναι προσβλητικο για μενα θελω να βλεπω τι γραφεται και να υπερασπιζομαι ως ενα σημειο και τον εαυτο μου +1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Έχω βάλει σε όλους και βλέπω μόνο τα δικά μου μηνύματα. Και μπορώ να πω πως συμφωνώ με (σχεδόν) όλα όσα διαβάζω! Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Egw pali skeftomoun na valw enan pou me xalaei kathe fora th mera,alla kai mono sthn idea oti meta tha grafei pragmata pou me eksorgizoun sta opoia den tha mporw na toy apanthsw xaliemai akoma perissotero! xourxoulitse???:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. September 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 ahhh..feel the love in the forum :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Έχω βάλει σε όλους και βλέπω μόνο τα δικά μου μηνύματα. Και μπορώ να πω πως συμφωνώ με (σχεδόν) όλα όσα διαβάζω! Ορίστε ο άνθρωπος ο δημοκρατικός :p Εγώ πάλι θέλω πολυφωνία. Να βλέπω ό,τι γράφεται. Ακόμη κι αν ενοχλούμαι το προσπερνώ, παρόλο που προς το παρόν δεν μου έχει τύχει τπτ το συγκλονιστικό. Δεν κάθομαι να αποκλείω άτομα έτσι. ;) Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Η μαυρη λιστα τι ακριβως κανει? Δεν εμφανιζει τα μηνυματα των μαυρολισταδων? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 χουρχου και γω σκεφτηκα να το κανω αυτο αλλα μετα δεν έχεις με ποιον να βριστεις, και αμα αρχισεις την εσωστρέφεια σε πανε μέσα σιγα-σιγα.... Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. September 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Η μαυρη λιστα τι ακριβως κανει? Δεν εμφανιζει τα μηνυματα των μαυρολισταδων? Ναι απλά εκεί που έχει κάνει κάποιος στη λίστα σου post φαίνεται το όνομα του στο πλαι (χωρίς λεπτομέρειες) και αντί για το post γράφει ότι το μέλος τάδε είναι στη μαύρη λίστα σου. χουρχου και γω σκεφτηκα να το κανω αυτο αλλα μετα δεν έχεις με ποιον να βριστεις, και αμα αρχισεις την εσωστρέφεια σε πανε μέσα σιγα-σιγα.... Όχι εσωστρέφεια, έρχονται και εκλογές :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
123tomi_ Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 σκεφτομαι να βαλω εναν πραγματικα κολλημενο..:mad:..οχι τιποτ΄αλλο αλλα γραφει συνεχως τα ιδια με αλλες λεξεις και εχω κουραστει να τον διαβαζω:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIADAFYLLIDIS Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 κανέναν.ούτως ή άλλως καινούργιος είμαι.ελπίζω να μην χρειαστεί να βάλω Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 ψηφισα Κανέναν! θέλω να βλέπω τι γράφουν όλοι,και γενικα αυτο το θεωρω χαφιεδιλικι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Πώς ακριβώς είναι "χαφιεδιλίκι" το να βάζεις κάποιον στηn black list? Πού ακριβώς τον καρφώνεις; :confused: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Οχι, πως θα τσακωνομαστε μετα; :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει black list, σε κανένα φόρουμ που είμαι μέλος. Μου φαίνεται αδύνατο να παρακολουθήσω τη συζήτηση αν λείπουν μηνύματα. Αν κάτι δεν μου αρέσει, απλώς το προσπερνάω. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Την έχω χρησιμοποιήσει μια φορά για τον προφέσορα, αλλά δεν είχε αποτελέσματα. Έβλεπα αναγκαστικά τα μηνύματά του από τις παραθέσεις άλλων. Οπότε πρακτικά δεν βρίσκω ότι εξυπηρετεί. Είναι μια λύση όμως για το ατελείωτο τρολάρισμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει black list, σε κανένα φόρουμ που είμαι μέλος. Μου φαίνεται αδύνατο να παρακολουθήσω τη συζήτηση αν λείπουν μηνύματα. Αν κάτι δεν μου αρέσει, απλώς το προσπερνάω.+1:):):) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagiaka Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 nai s ena atomo poy pragmatika sixa8hka na diabazw thn mia kai monadikh-sthn oysia- apopsh toy poy thn eggrafe h katelhge s ayth se ola sxedon ta topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Νομίζω δεν έχει νόημα να έχεις κάποιον στη μαύρη λίστα αν δεν ξέρει ότι τον έχεις (έτσι για το σπάσιμο). Γι'αυτό ξεράστε τα όλα :shifty: ονόματα, διευθύνσεις etc. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 ουτε κι εγω την χρησιμοποιησα ποτε. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Όχι, την θεωρώ άχρηστη. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. September 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 edit: Μου λυθηκε η απορια. Πολυ σπαστικη η μαυρη λιστα. Φαντασου στο κρυμμενο μηνυμα να σε κραζει ο αλλος... :blink: α αυτή είναι η ομορφιά - δείχνεις υπεράνω :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 den exo xrisimopoiisi tin black list akoma,kai den nomizo na tin xrisimopoiiso. tha deiksei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts