Jump to content

HP iPAQ 614c - 914c

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 847
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

όντως τί έγινε τελικά; έχω πολύ καιρό να ακούσω κάτι.

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=9263

http://www.clove.co.uk/viewProduct.aspx?Manufacturer=HP&Item=HPiPAQ614C(PRE-ORDER)&Product=5E2C81F9-4E9F-4A8F-A18E-AF603BCD0F8D&Category=0FC5C9DF-2205-4C79-A636-E345F3D0120A

http://www.clove.co.uk/viewProduct.aspx?Manufacturer=HP&Item=HPiPAQ914C(PRE-ORDER)&Product=E0568A1C-A89E-4E8B-AA88-FA6D817D36B2&Category=0FC5C9DF-2205-4C79-A636-E345F3D0120A

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

απ ότι είδα στο clove.co.uk είναι σε φάση προπαραγγελίας ακόμα . Το play247 δεν μπορούσα να το ανοίξω σήμερα το πρωί μάλλον θα φτιάχνουν κάτι. Αυτή τη συσκευή την περιμένουμε τουλάχιστον ένα 6μηνο.

στο pda net λεεο οτι ερχεται 2/08,για να δουμε,και το site της hp το εχει κανονικα σαν να κυκλοφορει.

τι λενε οι δικες σας πληροφοριες?

IPhone 3GS,Samsung S III,IPhone 5s,IPad mini retina

Παρ όλα αυτά αν δεν βγάλει πολλά bugs την θεωρώ αρκετά ανταγωνιστική σε σχέση με τα μοντέλα της HTC.

Μου κάνει εντύπωση πως μια συσκεύη με τόσα χαρακτηριστικά δεν αποτελλεί αρκετά ενεργό θέμα μέσα στο φόρουμ.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

http://www.engadget.com/2008/02/13/hp-cancels-the-ipaq-610-smartphone-in-the-us/

Eγώ το περίμενα για Νοέμβριο. Έπαιρνα και τηλέφωνο στην Hp Hellas και μου έλεγαν την άλλη εβδομάδα και την παράλλη εβδομάδα θα έρθει κτλ

Βαρέθηκα να περιμένω και τελικά πήρα το cruise. Τελικά φαίνεται ότι μάλλον έκανα καλά...

Στάθης

πολύ αργησε ρε παιδιά από τον Σεπτέμβρη περίπου ολο την άλλη βδομάδα και την άλλη βδομαδα λέγαμε αλλά ποτέ δεν ήρθε:)

• Administrators
http://www.engadget.com/2008/02/13/hp-cancels-the-ipaq-610-smartphone-in-the-us/

Eγώ το περίμενα για Νοέμβριο. Έπαιρνα και τηλέφωνο στην Hp Hellas και μου έλεγαν την άλλη εβδομάδα και την παράλλη εβδομάδα θα έρθει κτλ

Βαρέθηκα να περιμένω και τελικά πήρα το cruise. Τελικά φαίνεται ότι μάλλον έκανα καλά...

Μια χαρά έκανες! ;)

Modpic.gif

Μια χαρά έκανες! ;)

Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Με βάση τα χαρακτηριστικά του 614 φαίνεται η υπεροχή του (προσωπικά το μόνο μειονέκτημα που βρίσκω στο touch cruise είναι ο επεξεργαστής του).

• Administrators
Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Με βάση τα χαρακτηριστικά του 614 φαίνεται η υπεροχή του (προσωπικά το μόνο μειονέκτημα που βρίσκω στο touch cruise είναι ο επεξεργαστής του).

Ean ta baleis dipla dipla, paikseis ligo me tis dynatotites tou TouchFlo, anakalypseis posos kosmos asxoleitai me to Cruise, ti ypostiriksi tha breis, ti tweaking exei idi ginei gia ti syskevi (opws kai se ola ta HTC fysika)... tote nomizw oti tha symfwniseis mazi mou. ;)

Modpic.gif

Ean ta baleis dipla dipla, paikseis ligo me tis dynatotites tou TouchFlo, anakalypseis posos kosmos asxoleitai me to Cruise, ti ypostiriksi tha breis, ti tweaking exei idi ginei gia ti syskevi (opws kai se ola ta HTC fysika)... tote nomizw oti tha symfwniseis mazi mou. ;)

Συμφωνώ μαζί σου αλλά όσα μου γράφεις αναφέρονται στο λειτουργικό κομμάτι. Όπως και να χει σε eten ή htc θα καταλήξω.

• Administrators
Συμφωνώ μαζί σου αλλά όσα μου γράφεις αναφέρονται στο λειτουργικό κομμάτι. Όπως και να χει σε eten ή htc θα καταλήξω.

Το "εάν τα βάλεις δίπλα δίπλα" πήγαινε στο κομμάτι της εμφάνισης!!!

Modpic.gif

καλημερα σε ολους,αυτη τη στιγμη βρισκομαι στην Σοφια-Βουλγαρια, πηρα τηλεφωνο σε εναν απο τους partners εδω της HP, ειπανε οτι το iPAQ 614c θα ερθει εντος μιας εβδομαδας με τελικη τιμη 1002 λεβα μαζι με τον φπα.Αυτο σημαινει οτι σε ευρω θα ειναι στα 513.

• Administrators
καλημερα σε ολους,αυτη τη στιγμη βρισκομαι στην Σοφια-Βουλγαρια, πηρα τηλεφωνο σε εναν απο τους partners εδω της HP, ειπανε οτι το iPAQ 614c θα ερθει εντος μιας εβδομαδας με τελικη τιμη 1002 λεβα μαζι με τον φπα.Αυτο σημαινει οτι σε ευρω θα ειναι στα 513.

Θα το πάρεις να μας πεις εντυπώσεις;

Modpic.gif

Θα το πάρεις να μας πεις εντυπώσεις;
το εχω ηδη παρει και ειμαι πανευτυχης!το συγκεκριμενο τηλεφωνο απλα εχει τα παντα.επιτελους,ξεκολησα απο τα Νοκια!!!

το εχω ηδη παρει και ειμαι πανευτυχης!το συγκεκριμενο τηλεφωνο απλα εχει τα παντα.επιτελους,ξεκολησα απο τα Νοκια!!!
αφου το εχεις στα χερια σου μπορεις να μας πεις λιγα πραγματακια,τι μνημη εχει,αν κλειδωνει γρηγορα δορυφορους,εχει Βουλγαρικη γλωσσα η Αγγλικη,και οτι αλλο,σ'ευχαριστω:)
[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

• Administrators

Αν και όταν βρεις λίγο χρόνο... περιμένουμε αναλυτικές εντυπώσεις.

Modpic.gif

Tο τηλεφωνακι (614c) ειναι απλα κορυφαιο. Υπερπληρες, αψογη ποιοτητα κατασκευης και διαολεμενα γρηγορο, απλα μια κλαση πανω απο το touch cruise σαν συνολο. Εχω ηδη παραγγειλει ενα και για μενα...

Το πήρε ένας φίλος, αλλά δεν το έχω παίξει πολύ για να το καταλάβω.

Συνοπτικά:

Είναι πιό γρήγορο από το cruise. Δεν έχει βέβαια καλούδια σαν το cube, touchflo κτλ. To gps του είναι χειρότερο από του cruise σε ένα γρήγορο τεστ που κάναμε. Ποιότητα κατασκευής: ίδια, δείχνει πάντως πιο "επαγγελματικό" από το cruise. To σημαντικότερο αρνητικό του: Είναι παντόφλα.... Τεράστιο!

Περιμένω κι εγώ review από κάποιο φίλο που το έχει.

Στάθης