Guest bazile Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Υπάρχει κάτι νεότερο για την ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 όντως τί έγινε τελικά; έχω πολύ καιρό να ακούσω κάτι. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 όντως τί έγινε τελικά; έχω πολύ καιρό να ακούσω κάτι. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=9263 http://www.clove.co.uk/viewProduct.aspx?Manufacturer=HP&Item=HPiPAQ614C(PRE-ORDER)&Product=5E2C81F9-4E9F-4A8F-A18E-AF603BCD0F8D&Category=0FC5C9DF-2205-4C79-A636-E345F3D0120A http://www.clove.co.uk/viewProduct.aspx?Manufacturer=HP&Item=HPiPAQ914C(PRE-ORDER)&Product=E0568A1C-A89E-4E8B-AA88-FA6D817D36B2&Category=0FC5C9DF-2205-4C79-A636-E345F3D0120A Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 απ ότι είδα στο clove.co.uk είναι σε φάση προπαραγγελίας ακόμα . Το play247 δεν μπορούσα να το ανοίξω σήμερα το πρωί μάλλον θα φτιάχνουν κάτι. Αυτή τη συσκευή την περιμένουμε τουλάχιστον ένα 6μηνο. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpa Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 στο pda net λεεο οτι ερχεται 2/08,για να δουμε,και το site της hp το εχει κανονικα σαν να κυκλοφορει. τι λενε οι δικες σας πληροφοριες? Παράθεση IPhone 3GS,Samsung S III,IPhone 5s,IPad mini retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Αυτή τη συσκευή την περιμένουμε τουλάχιστον ένα 6μηνο. Afto einai to kako! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Παρ όλα αυτά αν δεν βγάλει πολλά bugs την θεωρώ αρκετά ανταγωνιστική σε σχέση με τα μοντέλα της HTC. Μου κάνει εντύπωση πως μια συσκεύη με τόσα χαρακτηριστικά δεν αποτελλεί αρκετά ενεργό θέμα μέσα στο φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Live Photos @ MWC 2008: http://www.phonearena.com/htmls/The-MWC-2008---Live-Report-article-a_2427-p_11.html Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Δεν μπορείς να πεις ότι είναι και από τα ομορφότερα της αγοράς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 http://www.engadget.com/2008/02/13/hp-cancels-the-ipaq-610-smartphone-in-the-us/ Eγώ το περίμενα για Νοέμβριο. Έπαιρνα και τηλέφωνο στην Hp Hellas και μου έλεγαν την άλλη εβδομάδα και την παράλλη εβδομάδα θα έρθει κτλ Βαρέθηκα να περιμένω και τελικά πήρα το cruise. Τελικά φαίνεται ότι μάλλον έκανα καλά... Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 πολύ αργησε ρε παιδιά από τον Σεπτέμβρη περίπου ολο την άλλη βδομάδα και την άλλη βδομαδα λέγαμε αλλά ποτέ δεν ήρθε:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 http://www.engadget.com/2008/02/13/hp-cancels-the-ipaq-610-smartphone-in-the-us/ Eγώ το περίμενα για Νοέμβριο. Έπαιρνα και τηλέφωνο στην Hp Hellas και μου έλεγαν την άλλη εβδομάδα και την παράλλη εβδομάδα θα έρθει κτλ Βαρέθηκα να περιμένω και τελικά πήρα το cruise. Τελικά φαίνεται ότι μάλλον έκανα καλά... Μια χαρά έκανες! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Μια χαρά έκανες! ;) Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Με βάση τα χαρακτηριστικά του 614 φαίνεται η υπεροχή του (προσωπικά το μόνο μειονέκτημα που βρίσκω στο touch cruise είναι ο επεξεργαστής του). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Με βάση τα χαρακτηριστικά του 614 φαίνεται η υπεροχή του (προσωπικά το μόνο μειονέκτημα που βρίσκω στο touch cruise είναι ο επεξεργαστής του). Ean ta baleis dipla dipla, paikseis ligo me tis dynatotites tou TouchFlo, anakalypseis posos kosmos asxoleitai me to Cruise, ti ypostiriksi tha breis, ti tweaking exei idi ginei gia ti syskevi (opws kai se ola ta HTC fysika)... tote nomizw oti tha symfwniseis mazi mou. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Ean ta baleis dipla dipla, paikseis ligo me tis dynatotites tou TouchFlo, anakalypseis posos kosmos asxoleitai me to Cruise, ti ypostiriksi tha breis, ti tweaking exei idi ginei gia ti syskevi (opws kai se ola ta HTC fysika)... tote nomizw oti tha symfwniseis mazi mou. ;) Συμφωνώ μαζί σου αλλά όσα μου γράφεις αναφέρονται στο λειτουργικό κομμάτι. Όπως και να χει σε eten ή htc θα καταλήξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpa Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 η αφιξη του αναβληθηκε για απριλη,ε? Παράθεση IPhone 3GS,Samsung S III,IPhone 5s,IPad mini retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Συμφωνώ μαζί σου αλλά όσα μου γράφεις αναφέρονται στο λειτουργικό κομμάτι. Όπως και να χει σε eten ή htc θα καταλήξω. Το "εάν τα βάλεις δίπλα δίπλα" πήγαινε στο κομμάτι της εμφάνισης!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 η αφιξη του αναβληθηκε για απριλη,ε? Αυτό δυστυχώς θα του στοιχίσει πολύ! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangal76 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 καλημερα σε ολους,αυτη τη στιγμη βρισκομαι στην Σοφια-Βουλγαρια, πηρα τηλεφωνο σε εναν απο τους partners εδω της HP, ειπανε οτι το iPAQ 614c θα ερθει εντος μιας εβδομαδας με τελικη τιμη 1002 λεβα μαζι με τον φπα.Αυτο σημαινει οτι σε ευρω θα ειναι στα 513. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 καλημερα σε ολους,αυτη τη στιγμη βρισκομαι στην Σοφια-Βουλγαρια, πηρα τηλεφωνο σε εναν απο τους partners εδω της HP, ειπανε οτι το iPAQ 614c θα ερθει εντος μιας εβδομαδας με τελικη τιμη 1002 λεβα μαζι με τον φπα.Αυτο σημαινει οτι σε ευρω θα ειναι στα 513. Θα το πάρεις να μας πεις εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangal76 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Θα το πάρεις να μας πεις εντυπώσεις; το εχω ηδη παρει και ειμαι πανευτυχης!το συγκεκριμενο τηλεφωνο απλα εχει τα παντα.επιτελους,ξεκολησα απο τα Νοκια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 το εχω ηδη παρει και ειμαι πανευτυχης!το συγκεκριμενο τηλεφωνο απλα εχει τα παντα.επιτελους,ξεκολησα απο τα Νοκια!!!αφου το εχεις στα χερια σου μπορεις να μας πεις λιγα πραγματακια,τι μνημη εχει,αν κλειδωνει γρηγορα δορυφορους,εχει Βουλγαρικη γλωσσα η Αγγλικη,και οτι αλλο,σ'ευχαριστω:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 το εχω ηδη παρει και ειμαι πανευτυχης!το συγκεκριμενο τηλεφωνο απλα εχει τα παντα.επιτελους,ξεκολησα απο τα Νοκια!!! Αν και όταν βρεις λίγο χρόνο... περιμένουμε αναλυτικές εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Tο τηλεφωνακι (614c) ειναι απλα κορυφαιο. Υπερπληρες, αψογη ποιοτητα κατασκευης και διαολεμενα γρηγορο, απλα μια κλαση πανω απο το touch cruise σαν συνολο. Εχω ηδη παραγγειλει ενα και για μενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Το πήρε ένας φίλος, αλλά δεν το έχω παίξει πολύ για να το καταλάβω. Συνοπτικά: Είναι πιό γρήγορο από το cruise. Δεν έχει βέβαια καλούδια σαν το cube, touchflo κτλ. To gps του είναι χειρότερο από του cruise σε ένα γρήγορο τεστ που κάναμε. Ποιότητα κατασκευής: ίδια, δείχνει πάντως πιο "επαγγελματικό" από το cruise. To σημαντικότερο αρνητικό του: Είναι παντόφλα.... Τεράστιο! Περιμένω κι εγώ review από κάποιο φίλο που το έχει. Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts