v@gelis Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Το gps του ειναι στα ιδια επιπεδα με του Cruise, δηλαδη μετριο κατ'εμε (βεβαια, πλεον ειμαι αυστηρος εχοντας και το Χ600 που οπως ολα τα ΕΤΕΝ, ειναι υποδειγματικο σε αυτο τον τομεα). Η ποιοτητα κατασκευης του ειναι ενα κλικ πανω απο αυτη του Cruise και αναφερομαι στα χρησιμοποιουμενα υλικα. Για το μεγεθος συμφωνω, ειναι μεγαλο, αλλα και παλι αυτο ειναι το τιμημα για το πληρες αλφαριθμητικο πληκτρολογιο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Για το μεγεθος συμφωνω, ειναι μεγαλο, αλλα και παλι αυτο ειναι το τιμημα για το πληρες αλφαριθμητικο πληκτρολογιο του. ... που κατά τη γνώμη μου πλέον δεν είναι καθόλου απαραίτητο στις σημερινές συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 ... που κατά τη γνώμη μου πλέον δεν είναι καθόλου απαραίτητο στις σημερινές συσκευές. Για τους περισσοτερους χρηστες ppc ναι. Υπαρχει ομως κι ενα αγοραστικο κομματι, που για διαφορους λογους (κυριως η πληθωρα κλησεων σε αριθμους που δεν υπαρχουν στον τηλεφωνικο καταλογο, ειδικα εν κινησει) εξακολουθει να θεωρει πολυ χρησιμη μια hardware υλοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Για τους περισσοτερους χρηστες ppc ναι. Υπαρχει ομως κι ενα αγοραστικο κομματι, που για διαφορους λογους (κυριως η πληθωρα κλησεων σε αριθμους που δεν υπαρχουν στον τηλεφωνικο καταλογο, ειδικα εν κινησει) εξακολουθει να θεωρει πολυ χρησιμη μια hardware υλοποιηση.ακριβως οπως λεει και ο v@gelis για δοκιμασε να παρεις τηλ.οδηγοντας τριαξονικο η καμια νταλικα και θα καταλαβεις ποσο καλο ειναι το πληκτρολογιο:Dφιλικα παντα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Για τους περισσοτερους χρηστες ppc ναι. Υπαρχει ομως κι ενα αγοραστικο κομματι, που για διαφορους λογους (κυριως η πληθωρα κλησεων σε αριθμους που δεν υπαρχουν στον τηλεφωνικο καταλογο, ειδικα εν κινησει) εξακολουθει να θεωρει πολυ χρησιμη μια hardware υλοποιηση. Θα συμφωνήσω μαζί σου αν και εγώ όπως το είπες και εσύ ο ίδιος μιλούσα για την πλειοψηφική τάση και όχι για τη μειονότητα. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν είναι και από τα δημοφιλέστερα κινητά της εποχής. Περί ορέξεως βέβαια... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Θα συμφωνήσω μαζί σου αν και εγώ όπως το είπες και εσύ ο ίδιος μιλούσα για την πλειοψηφική τάση και όχι για τη μειονότητα. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν είναι και από τα δημοφιλέστερα κινητά της εποχής. Περί ορέξεως βέβαια... ;) Η προσωπικη μου αποψη ειναι πως η καλυτερη υλοποιηση σε ppc's, ειναι η ενσωματωση ενος qwerty thumb πληκτρολογιου. Η ευχρηστια απλα περνα σε αλλο επιπεδο (μακραν η καλυτερη ηταν αυτη των Benq P50, 51), αλλα δυστυχως βλεπουμε ελαχιστες συσκευες να κινουνται σε αυτο το σχεδιαστικο στυλ (και με εκνευριστικες επιλογες οθονων 240χ240 και δε συμμαζευεται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 ... που κατά τη γνώμη μου πλέον δεν είναι καθόλου απαραίτητο στις σημερινές συσκευές. τι κανεις με το τηλεφωνο παιζει ρολο. Αν εισαι παιδακι , δημοσιος υπαλληλος , σε δουλεια γραφειου ,δεν παιρνεις πολλα τηλεφωνα , το εχεις για να το δειχνεις δεν χρειαζεται συμφωνω δεν μειωνω τις παραπανω περιπτωσεις απλα ειναι διαφορετικες απο εμενα που βρισκομαι στο δρομο και θελω μπαταρια για βαρια χρηση και αμεσοτητα στην πληκτρολογηση. Το Τytn II ειναι πολυ καλο με φοβερη υποστηριξη (Χda) αλλα μου λειπει η αμεσοτητα με πανω απο 1000 επαφες εξελ γουρντ και gps ΕΝΩ ΟΔΗΓΑς ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ να παρω τηλεφωνα με ενα πατημα το μεγεθος δεν ειναι προβλημα η δουλεια να γινεται ολα τα αλλα ξεχασε τα αν δεν μου κανει και αυτο δεν βλεπω κατι αλλο παρα να γυρισω σε συμβιαν να τελειωνω με εξωτερικο gps σιγουρα δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ουτε θα επρεπε φυσικα σατιρος Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Από που το έχετε πάρει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Από που το έχετε πάρει; Δές εδώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 γεια χαρα οι λεβεντες που το εχουν ας γραψουν καμια λεξη να μαθουμε και εμεις . 1 διαβασα οτι δεν μπορεις να το ρυθμισεις μονο σε gsm 2 δεν μπορεις να απενεργοποιησεις το pad (οχι οτι ειναι σημαντικο) 3 αργει να κανει lock σε δορυφορους (αυτο βεβαια συμβαινει σε πολλες συσκευες ειδικα τις πρωτες φορες αφου δεν εχουν κατεβασει τα δεδομενα (εφημεριδα των δορυφορων) φυσικα φανταζομαι οτι καποια στιγμη θα κανουν updates satiros Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Από που το έχετε πάρει;Μια πολυ καλη προσφορα εδω http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=156155 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Μια πολυ καλη προσφορα εδω http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=156155 έρχειται με κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης μέσα; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 έρχειται με κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης μέσα;[/quote Τασο δεν το κανατε τεστ στο techblog.gr, δεν ειχε προγ. πλοηγησης,νομιζω πως εχει το igo-8 δεν ειμαι σιγουρος παντως:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 νομιζω πως εχει το igo-8 δεν ειμαι σιγουρος παντως:O Ypothetw pws einai kommataki dyskolo afto mias kai to igo-8 einai akoma beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 έρχειται με κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης μέσα;[/quote Τασο δεν το κανατε τεστ στο techblog.gr, δεν ειχε προγ. πλοηγησης,νομιζω πως εχει το igo-8 δεν ειμαι σιγουρος παντως:O αυτό που είχαμε κάνει τεστ είχε μέσα τους χάρτες της hp. Δεν είχε κάποιο άλλο πρόγραμμα. Γι αυτό ρωτάω μήπως έβαλαν κάποιο άλλο τώρα. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Review: http://www.tracyandmatt.co.uk/blogs/index.php/2008/03/13/hp_ipaq_614_review Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Διαβάστε αυτό: The other issue I had was with the network connections; I think that the problem is that there are so many ways to connect, via 3G, GRPS, EDGE and WiFi that sometimes the phone struggles to decide which is the best method. You can see the connection flicking between, 3G and GPRS or Edge. On my unit on 3G it drops the phone signal, and then when it loses the 3G it has to connect back to the network again and it will only do this via a soft reset. When browsing the web with the 3G symbol on, the phone would not work until I had logged off and reset the phone. Following day the same thing, connected to 3G and this cut off the phone connection altogether, then 3G signal dropped and there was still no phone, drove for 2 hours without realising that the phone was off. I would be interested if anyone else has encountered this problem, and what the fix is.:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpoulieris Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟ TOSHIBA G500 PORTEGE,ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΡΑΣΑ,ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕ Η ΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ,ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΗΡΑ ΤΟ HTC P3650 ΑΠΟ PLAY247.GR,MEGALH ML**KIA EN TELEI TO KINHTO,TZAMΠΑ ΤΑ 640 € ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ,ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ,ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΜΕΔΙΑΦΕΡΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟ ΜΥΝΙΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΨΑΧΝΩ ΤΩΡΑ PPC ΜΕ ΠΛΙΚΤΡΟΛΟΓΙΟ,ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ 2.6" ΟΘΟΝΗ,WLAN ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ,ΤΟ HP iPAQ 614c Business Navigator ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΕΝΑ ΜΕΙΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΟΥ,ΤΑ 145 ΓΡ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ,ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΧΩ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΖΟ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΣΑΚΑΚΙΟΥ ΓΕΡΝΕΙ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΛΙΓΟ, :) ,ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΩ? ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ PPC ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ? **TORA BLEPO TO Asus P750 Pocket PC & Κινητό Τηλέφωνο ----KALO MOU FENETAI KAI TO i-mate Ultimate 8150 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟ TOSHIBA G500 PORTEGE,ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΡΑΣΑ,ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕ Η ΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ,ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΗΡΑ ΤΟ HTC P3650 ΑΠΟ PLAY247.GR,MEGALH ML**KIA EN TELEI TO KINHTO,TZAMΠΑ ΤΑ 640 € ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ,ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ,ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΜΕΔΙΑΦΕΡΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟ ΜΥΝΙΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΨΑΧΝΩ ΤΩΡΑ PPC ΜΕ ΠΛΙΚΤΡΟΛΟΓΙΟ,ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ 2.6" ΟΘΟΝΗ,WLAN ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ,ΤΟ HP iPAQ 614c Business Navigator ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΕΝΑ ΜΕΙΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΟΥ,ΤΑ 145 ΓΡ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ,ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΧΩ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΖΟ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΣΑΚΑΚΙΟΥ ΓΕΡΝΕΙ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΛΙΓΟ, :) ,ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΩ? ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ PPC ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ? **TORA BLEPO TO Asus P750 Pocket PC & Κινητό Τηλέφωνο ----KALO MOU FENETAI KAI TO i-mate Ultimate 8150 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Φίλε μου αν ψάχνεις ένα κινητό για να γράφεις μηνύματα, κακώς ψάχνεις στα ppc. Αν από όλα τα πλεονεκτήματα των wm συσκευών εσένα σε ενδιαφέρουν τα μηνύματα, είσαι σε λάθος δρόμο. Κοίτα για κανένα symbian. Θεωρώ τουλάχιστον ανεύθυνο, να χαρακτηρίζεις ένα ppc όπως το 3650, όπως το χαρακτήρισες, επειδή δεν σε βολεύει να γράφεις μηνύματα, τη στιγμή δε που ήδη έχουν κυκλοφορήσει, πάρα πολλά πληκτρολόγια οθόνης που κάνουν τη συγγραφή μηνυμάτων πιο απλή κι από ένα symbian κινητό. σορρυ για το οφ τοπικ......:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpoulieris Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 file Aldebaran_ to qtek 2020i pou eixa itan polu pio grigoro apo to 3650.mumimata stelno alla eimai kai polu toy internet,giauto psaxno kati se ppc i pda,katebazo arxeia,blepo mumimata kai genika oti exei sxsi me internet,msn.....giauto pali tha kataleixo se ppc i pda ,mallon mia apo tis 2 syskeyes epano pou grafo Παράθεση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyros Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 To 614c to exw kai to xrhsimopoio edw kai 2 ebdomades....ola leitourgoun apsoga, se sxesh me to HTC 3300 pou eixa einai poly diaforetiko eksaitias ths taxythtas....alla kai ths mnhmhs.... To GPS pou htan ena thema otan to parelaba mia pou den exei oute mia endeiksh oti yparxei leitourgei apsoga....kai me Google maps pou exei apo thn mama tou alla fysika kai me destinator 6 & 7 pou exw egw....yparxei ena thema mias mikrhs kathysterhshs se sxesh me to GPS tou 3300 alla to thlefwno genika einai poly pio eykolo sthn xrhsh kai poly poly pio grhgoro..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 kai poly poly pio grhgoro..... Apo to P3300? Logikotato! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 γεια σας αγορασα χθες το ipaq614c ειμαι ευχαριστημενος πριν ειχα το ΤyTn II δεν με βολευε καθολου το ipaq ειναι γρηγοροτερο ολα δουλεψαν ως τωρα gps ok αυτοματα βρεθηκε απο το destinator destinator ok ανοικτη ακροαση (δεν δουλευε στο htc) ok to smart wheel αρεσε παρα πολυ ευχρηστο και λειτουργικο το πληκτρολογιο ειναι καλο οι θεσεις των βοηθητικων κουμπιων οκ το πενακι ειναι αναποδα για δεξιοχειρα βελτιωστε την αυτονομια βαζοντας το xcpuscallar σε autoscale Pcm για ελληνικο keyboard αυτονομια δεν εχω αξιολογησει ακομα αλλωστε πρεπει να ολοκληρωθουν μερικοι κυκλοι φορτησης υπαρχει ενα update που αφορα την ενδειξη της μπαταριας και το κλεισιμο της συσκευης η camera πολυ μετρια και αργη συντομα περισσοτερα !! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΤΟ NUM KEYBOARD ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ Use the keypad of your HP iPAQ to answer or end calls, to dial numbers, to write messages, and to perform other basic functions. You can also use the Smart‑Touch Navigation wheel to navigate through the onscreen menus. Use the Smart‑Touch Navigation wheel in any of the following ways: ● Move your finger over the wheel in both clockwise and anticlockwise directions to scroll through items on the screen. ● Move your finger in north to south or east to west directions to scroll through items one after another. Place your finger on number 5 on the keypad and then move your finger to scroll. NOTE: To disable the Smart‑Touch Navigation wheel, press and hold the ok key on the left panel of your HP iPAQ. Once you disable the Smart‑Touch Navigation wheel, the (Wheel Lock) icon displays on the top of the screen. To enable the Smart‑Touch Navigation wheel, press and hold the ok key on the left panel of your HP iPAQ. Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Καλορίζικο φίλε μου. Από λήψη σήματος πως τα πάει. Δεν έχουν ακουστεί και πολύ καλά λόγια… Μπορείς να το συγκρίνεις με το Tytn ii που είχες; Η ακουστική, κατά την κλήση, πως είναι; Σε αλλαγές από 3G σε GPRS έχεις echo; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΤΟ NUM KEYBOARD ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ Σε επικοινωνία με την HP Hellas μου είπαν ότι η εισαγωγή τους θα έχει Ελληνικά στο hardware keyboard. Οπότε βλέπουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts