solitary Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 λοιπον η κοπελια μου ειναι κατοχος ενος νεξον 125 πορτοκαλι,,μου το δινει προχτες για να παω για κατι ψωνια,,σταματαω,,ψωνιζω ολα οκ,,παω να το βαλω μπρος και εκανε λες και τρυπισε η εξατμιση,,λεω απο μεσα μου μαλλον την πατησε η εκατμιση απο τα νερα που πεταει ο τροχος μπροστα,,φτανω σπιτι,,κοιταζω να δω που ειναι τρυπα,,αλλα τπτ,,λεω ισως να εχει ξεκολισει απο την βαση του λαιμου,,την ξεβιδωνω την βγαζω την κοιταζω,,τπτ,,μπα σε καλο μου λεω,,εντομεταξυ εχω μια εξατμιση απο σουπρα την βιδωνω επανω βιδωνω τις βιδες της κεφαλης του λαιμου,παλι τα ιδια,,πτ πτ πτ πτ πτ,,εκανε,,λεω την πατησε το ζουαν,,αλαζω ζουαν,,βαζω την δικια του την βιδωνω,,ολα καλα,,βαζω μπροστα τα ιδια,,την ξαναβγαζω,,βαζω του σουπρα,,βαζω μπρος τα ιδια,,παλι πατ πατ πατ πατ,,ε ας τα δι@λα λεω,,ξαναβαζω την δικια του με καινουργιο παλι ζουαν,,παλι τα ιδια,σφιγκω τις βιδες της κεφαλης προερετικα,τα ιδια,,τα παιρνω στην κρανουμπα,,και το παρατησα,, τι στα δι@λ@ εχει? Mπουκωμενο το nexxoni. Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Mπουκωμενο το nexxoni.δλδ?αφου του εβαλα κι αλη εξατμιση ετσι εκανε σε 2 φιλους μου στον ενα ειχε χαλασει το μπουζονι στην κεφαλη και εχανε και λιγο λαδι και στον αλλον ειχε καψει κατι φλατζακια το καρμπ (shark τι περιμενεις?) και εκανε τον ιδιο ηχο :shifty:τα μπουζονια στην κεφαλη ειναι οκ,,το βαζω μπρος και κανει λες και δεν εχει καθολου εξατμιση:cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 sisos:Στα καλα καθουμενα εκει που ηταν ρολοι το παπι αρχισε να κανει σκασιματακια:confused: .......... Το δικο μου αν ειναι τυχει να νε ψιλομπουκωμενο,ετσι κανει.Εφοσον δεν περναει απο καπου αερας ή δεν εχει καποια τρυπα η εξατμιση δεν μπορω να τεκμηριωσω καποια αλλη λυση.Το μηχανακι το ανοιγει καθολου ? Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 τα μπουζονια στην κεφαλη ειναι οκ,,το βαζω μπρος και κανει λες και δεν εχει καθολου εξατμιση:cry::cry::cry: το καρμπ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 sisos:Στα καλα καθουμενα εκει που ηταν ρολοι το παπι αρχισε να κανει σκασιματακια:confused: .......... Το δικο μου αν ειναι τυχει να νε ψιλομπουκωμενο,ετσι κανει.Εφοσον δεν περναει απο καπου αερας ή δεν εχει καποια τρυπα η εξατμιση δεν μπορω να τεκμηριωσω καποια αλλη λυση.Το μηχανακι το ανοιγει καθολου ?ναι και εγω και αυτη,,μα κατι δεν καταλαβατε το μχν δουλευει κανονικα περνει μπρος αλλα ακουγεται σαν να μην φοραει καθολου εξατμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 sisos:Το καρμπυρατερ οπως ανεφερε ο honda_100 του κανες ελεγχο αν ειναι ενταξει? Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 sisos:Το καρμπυρατερ οπως ανεφερε ο honda_100 του κανες ελεγχο αν ειναι ενταξει?οχι,,αλλα τι σχεση εχει ρε παιδια το καρπυρατερ,,μην τρελαθουμε τελειως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 sisos:Τι να σου πω φιλε...του grigoriso το nexxon 125 του κανε σκασιματα που ειχε αναφερει εδω.Δεν βρισκω καποια εξηγηση εφοσον που πολυ καλα εκανες και κοιταξες την εξατμιση οτι ειναι καλα βιδωμενη κτλ. Στο δικο μου δεν εχω τετοιο φαινομενο παντως...εκτος αν τυχει και ειναι λιγο μπουκωμενο οπως ανεφερα πριν. Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 siso προφανος να σου εφυγε το σωλινακι το καταλυτικου μετατροπεα ειναι αυτο που στελνει επιπλεων αερα στην εξατμιση. ψαξε, ειναι απο το δεξι μερος της κεφαλης βαλε και ενα σφυκτηρακι και εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 siso προφανος να σου εφυγε το σωλινακι το καταλυτικου μετατροπεα ειναι αυτο που στελνει επιπλεων αερα στην εξατμιση. ψαξε, ειναι απο το δεξι μερος της κεφαλης βαλε και ενα σφυκτηρακι και εισαι οκφιλαρακι οτι και να σου πω θαναι λιγο,,μιλαμε εισαι αρχηγος,,επεσες διανα,,ναι αυτο ηταν,,για αυτο ειναι τα φορουμ για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο,,σε ευχαριστω φιλαρακι,,καθως και τα αλλα παιδια που μου εδωσαν τις αποψεις τους:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks:: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 απλα το εχω παθει και εγω. εν το μεταξυ αυτο το σωλινακι λογο του μπουκοματος της εξατμησης δεχεται πολυ πιεση και δεν το εχουν βαλει ουτε ενα συρμα να το σφιξουν. kymco σου λεει! παντως ρε παιδια αν αγοραζα τωρα θα επερνα το kawasaki, μου κανει πολυ βολικο για τη δουλεια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 grigoriso:Aαα μπραβο σωστος,το θυμαμαι και γω το σωληνακι που πηγαινε στα δεξια της κεφαλης (ειχε ενα συρματακι που το κρατουσε νομιζω).Σε μενα δεν ετυχε να φυγει ποτε οσο το χα εργοστασιακο το παπι οποτε δεν γνωριζα κατι παραπανω γιαυτο;) Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Τα μηνύματα σβήστηκαν τώρα και δεν γίνεται να επανέρθουν.Ούτως ή άλλως δεν είχε νόημα αφού και να ίσχυε η πώληση πάλι απαγορεύεται οποιαδήποτε αναφορά εκτός από το Buy & Sell. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioslol Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 γεια σας!! ειμαι νεος στο forum και το βρισκω πολυ ενδιαφερον:p ειμαι κατοχος ενος kymco jetix 50cc εχει γινει 75 με το κιτ της αντιπροσωπιας.. θα ηθελα να ρωτισω τι εξατμιση μπορω να φορεσω στο παπι...μια με μπασο ηχο οχι τισ φασαριας ομος και να δοσει κατι στο παπι..εχω σταμπαρει αυτη...αν την εχει δει κανενας αν μπορει ας πει περιπου τι ηχο κανει... http://p1.bikepics.com/pics/2009%5C03%5C24%5Cbikepics-1611209-full.jpg καμια αλλη προταση για εξατμιση?:D ευχαριστω πολυ...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 φιλε μου γνωμη μου ειναι οτι αυτη η εξατμηση δεν τεριαζει ουτε στο δικο σου μηχανακι ουτε στα χ που βλεπω στους δρομους συνεχεια. απο θεμα σχεδιου ετσι!! τα χ και τα ξετιχ εχουν πολυ αγωνιστικο σχημα και αυτες οι εξατμησεις ειναι στην εποχη του cub και του town mate. απλα χαλαν την ομορφια και την ομοιομορφια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Ασε που ειναι τεραστια σε σχεση με το παπι. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioslol Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 δεν νομιζω να χαλασει η εμφανιση...ισα ισα που καθετε και πολυ καλα πανω του..:O γνωμη μου και γνωμη σας:) κανενας αλλος να απαντήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 marioslol:Kαλωςηρθες στην παρεα.Για εξατμιση απο μενα Protech με το μεγαλο μπουρι.Ωραιος - χαμηλος μπασο ηχος στο ρελαντι και χαμηλο μεσαιες στροφες.Στις ψηλες κανει εναν σχετικα δυνατο ηχο πολυ ωραιο.Γενικα ανοιγουν πολυ ωραια οι ταχυτητες.Αυτη του Crypton X την εχω ψαξει και γω για το δικο μου nexxon,δεν θα δουλευει σωστα πιστευω ασε που θελει να φτιαξεις σωληνα για να μπει στο δικο σου κτλ κτλ.Επειδη δεν εχω το jetix ουτε εχω δει πανω αλλες εξατμισεις,υπαρχει ενδεχομενο να θες πατεντα στις βασεις για να στηριχτει η εξατμιση;)Στο λεω αυτο γιατι οταν εφτιαχνα το δικο μου περασαν απτα χερια μας 5 διαφορετικου τυπου εξατμισεις Protech. Οτι αλλο θες εδω ειμαστε:) Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 marioslol:Kαλωςηρθες στην παρεα.Για εξατμιση απο μενα Protech με το μεγαλο μπουρι.Ωραιος - χαμηλος μπασο ηχος στο ρελαντι και χαμηλο μεσαιες στροφες.Στις ψηλες κανει εναν σχετικα δυνατο ηχο πολυ ωραιο.Γενικα ανοιγουν πολυ ωραια οι ταχυτητες.Αυτη του Crypton X την εχω ψαξει και γω για το δικο μου nexxon,δεν θα δουλευει σωστα πιστευω ασε που θελει να φτιαξεις σωληνα για να μπει στο δικο σου κτλ κτλ.Επειδη δεν εχω το jetix ουτε εχω δει πανω αλλες εξατμισεις,υπαρχει ενδεχομενο να θες πατεντα στις βασεις για να στηριχτει η εξατμιση;)Στο λεω αυτο γιατι οταν εφτιαχνα το δικο μου περασαν απτα χερια μας 5 διαφορετικου τυπου εξατμισεις Protech. Οτι αλλο θες εδω ειμαστε:)αυτη που διχνει στην εικονα το παλικαρι,, στο χ 135,,την εχεις ακουσει?με το σηγαστηρα που λενε οτι εχει,, κανει πολυ θορηβο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioslol Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 solitary αν μπορεις βαλε μια φωτο απο την protech Που λες γιατι δεν καταλαβα:p και απο τιμη περιπου ποσο παιζει..? 120 ευρω εχω στην ακρη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 marioslol:Σελιδα 25 στη δημοσιευση #363 δες τις 2 τελευτεες φωτογραφιες με ενα μπλε activ που εχω ανεβασει.Αυτη την Protech λεω(υπαρχει και η ιδια με εγχαρακτο το logo Protech).Στα 70 με 80 ευρω εχει. Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 βαλε καλυτερα την κανονικη protech ..που κανει μπασο,αλλα οχι υπερβολες..:) γυρω στα 80-90ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 βαλε καλυτερα την κανονικη protech ..που κανει μπασο,αλλα οχι υπερβολες..:) γυρω στα 80-90ε ή να βαλει μια level που εχει και σιγαστηρα;) http://www.stelpet.gr/level-innova.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 honda_100::shock:υπαρχει σιγαστηρας για τη Level???θα σου ημουν υποχρεος αν μου πεις απο που μπορω να προμηθευτω σιγαστηρα για την Level. Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 honda_100::shock:υπαρχει σιγαστηρας για τη Level???θα σου ημουν υποχρεος αν μου πεις απο που μπορω να προμηθευτω σιγαστηρα για την Level. ετσι λεει στο site δες>> http://www.stelpet.gr/prosfores-1/e3atmiseis/ae/honda-innova.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts