Jump to content

likoyrgos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

likoyrgos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οσον αφορα τις ταχύτητες και τις χωρητικότητες τι προτείνεις ; Έχεις υπ΄όψιν σου κάποια συγκεκριμένη κάρτα;(μιας και είμαι ολίγον... άσχετος με το θέμα)
  2. Με το dell x51v τι κάρτα προτείνετε (SD ή SF) και σε τι χωρητικότητα; Σκέφτομαι να εγκαταστήσω σε μιά τέττοια κάρτα το DESTINATOR οπότε θα πρέπει να είναι και πολυ γρήγορη (υποθέτω). Τι προτείνετε;
  3. Ποιά η διαφορά της έκδοσης 6 από την 6,1 ? Το πλάισιο έχει ένα GPS : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=42280246&product=861324 Ti λέτε;
  4. Πώς είσαι τόσο σίγουρος; Μήπως γνωρίζεις κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης που να υποστηρίζει VGA οθόνες ? (Για Ελλάδα πάντα). Thank's!
  5. Γειά σας ! Έχω αγοράσει το DEL X51V με VGA. Το πρόβήμα είναι οτι δεν έχει σωστή απεικόνηση το Destinator στην οθόνη του DELL. Έχει βρεθεί λύση? Ν' αγοράσω το πρόγραμμα ή θα πάνε χαμένα τόσα ευρώπουλα. Δεν θα έπρεπε η NGI να είχε υποστήριξη του DESTINATOR και για τους κατόχους PPC με VGA?
  6. http://www.polychronos.gr/development%20pages/develop2.htm\ Πήρα και ρώτησα για κυλινδροπίστονο και μου είπε ότι το τοποθετούν 6 χρόνια τώρα και δεν έχει παρουσιαστεί πρόβλημα.
  7. Επειδή είμαι και ολίγον άσχετος τι ακριβώς εννοείς?
  8. Σκέφτομαι δίσκους και ελατήρια (για το πατινάρισμα ) και κυλινδροπίστονο 59mm. Τι λέτε; Μήπως μετά απο λίγο καιρό πέσει κατακόρυφα η απόδοση του και γίνει χειρότερο απ' ότι ήταν αρχικά?
  9. Τι βελτιώσεις έχετε κάνει σε παπάκι kaze r (μηχανολογικές και εμφανισιακές); Καμμία ιδέα ?
  10. Νομίζω οτι τελικά έχεις δίκιο! Πριν απο λίγο επικοινώνισα με ένα μαγαζί πώλησης moto και μου είπε ότι τα καινούργια παπιά λόγω Ευρωπαίκών προδιαγραφών έχουν μειωμένες επιδόσεις! . Μάλλον στο kaze r θα παραμείνω.
  11. Γειά σας! Εχω ένα kaze r 115 και επειδή το "βαρέθηκα" λέω να το αλλάξω. Κατέλειξα λοιπόν στο Kymco 125R . Το έχει κανείς ; Αξίζει ή δεν πηγαίνει βήμα; Δεν είμαι γκαζάκιας αλλά θα ήθελα να είναι καλύτερο απο το kaze r. Το προτιμώ επειδή έχει δισκόφρενο πίσω.Υπάρχει καμμία εναλλακτική πρόταση σε παπί 125 cc τετράχρονο (με δισκόφρενο πίσω; ) Αυτά και Thanks :)
×
×
  • Create New...