Jump to content

[Επίσημο] Nokia N81

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μια ερωτηση. Παιχνιδακια n-gage που θα βρω?? Εχετε κανενα link??

Τσεκαρα το xxxxxxxxxxxx αλλα εκει απαγορευονται...

Εκανα ενα search εδω αλλα γινεται λιγο χαμος και ετσι αν καποιος εχει ευκαιρο κανενα λινκ θα ειμουν ευγνωμον...

Αν το post μου ειναι εκτος κανονισμων του φορουμ ζηταω συγγνωμη και παρακαλω τους mods να το σβησουν, διαφορετικα περιμενω απαντηση ακομα και σε pm!.

Thanx!!!

Παιχνιδια αγοραζεις/κατεβαζεις απο την n-gage πλατφορμα.

Δες το σχετικο θεμα !

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ηθελα να παρω το συγκεκριμενο τηλεφωνο μεχρι που ειδα οτι οι περισσοτεροι αναφερουν και καποιο προβλημα επειδη η αγορα θα γινει τελος καλοκαιριου και το κινητο μαρεσει κανω ενα ποστ για να παρακολουθω το θεμα... υπαρχει κανεις που να μην εχει κανενα προβλημα σε οτι αναφορα το hardware ? κουμπια, θυρες, slide κλπ ?? τουλαχιστον στο 6120c ολοι εχουμε ενα προβλημα το bluetooth... σε αυτο το bluetooth παιζει οκ ?

Και εγώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό. Ειδικά για την τιμή που του πήρα είναι τέλειο... Τα μόνο προβληματάκια που έχω είναι 2: 1) Τις πρώτες μέρες αφότου έκανα αναβάθμιση firmware όταν έγραφα κάποιο μήνυμα και πατούσα το δεξί πλήκτρο του pad (γράφω με τ9 και το πατούσα για να φύγω από την λέξη) μου εξαφάνιζε περιέργως τις επιλογές και στα 2 πλήκτρα επιλογών. Όσο περνούσε ο καιρός αυτό το πρόβλημα γινόταν όλο και πιο σπάνιο και εδώ και 2 μήνες δεν μου έχει ξανατύχει (τι στο καλό μόνο του φτιάχτηκε :blink: )

2) Τώρα τελευταία όταν κλείνω το κινητό και το ξανανοίγω δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα μνήμης. Για να μου την αναγνωρίσει πρέπει να την βγάλω και να την ξαναβάλω. Ούτε αυτό με πειράζει πολύ μιας και δεν το πολυκλείνω το κινητό, συνήθως το βάζω σε κατάσταση "εκτός σύνδεσης". Κάτα τα άλλα όλα τέλεια! Σε εμένα το navi wheel δουλέυει τέλεια και η μπαταρία σε 3g mode που το έχω μου κρατάει 3-4 μέρες (και παίζω και παιχνίδια)!! Ειδικά να παίζεις παιχνίδια μέσω του vbag σε landscape μορφή χρησιμοποιώντας τα gaming keys είναι τέλειο!

http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!!

Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191

Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460

Το S60 κινητά έχουν το χαρακτηριστικό της αυτό-ίασης.:lol:

Σοβαρά τώρα...

Όσο φορά τη κάρτα, κάνε της ένα format, θα στρώσει.;)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Όταν χτυπάει το κινητό και απαντάω ανοίγοντας το slide και όχι από το πράσινο κουμπί, ενεργοποιείται στιγμιαία το μεγάφωνο κάτι που είναι αρκετά εκνευριστικό ειδικά εαν αυτός που καλεί βρίσκεται σε χώρο με φασαρία.

Επίσης έχω παρατηρήσει και αυτό

Κοιτάξτε τα όσοι έχετε το συγκεκριμένο κινητό και πείτε αν συμβαίνουν και σε σας ή μόνο σε μένα :(

παιδια θελω να αγορασω ενα n81 και το βασικο που θελω να μαθω ειναι αν σαν mp3 player εχει δυνατο και καθαρο ηχο...αν κανενας ειχε το n91 θα ηθελα μια συγκριση μαζι του ,γιατι στα μουσικα κινητα που ειχα ,το n91 ειχε τον καλυτερο και βασικα πιο δυνατο ηχο
:up:

Απλά δεν συγκρίνεται με τον ήχο του Ν91.

Το Ν91 είναι κλάσεις ανώτερο...σε κάνει κυριολεκτικά να ανατριχιάζεις με τον ήχο του (από τα ακουστικά πάντα).

Και όσον αφορά την ένταση και κει το Ν91 κερδίζει με διαφορά

Mr theka_2003[/member] ακομα το review ?? :whistle: :tease::ρ

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Απλά δεν συγκρίνεται με τον ήχο του Ν91.

Το Ν91 είναι κλάσεις ανώτερο...σε κάνει κυριολεκτικά να ανατριχιάζεις με τον ήχο του (από τα ακουστικά πάντα).

Και όσον αφορά την ένταση και κει το Ν91 κερδίζει με διαφορά

thanx Loutrikan, τελικα βλεπω οποιος περναει απο n91 ,εχει να πει πολυ καλα λογια για τον ηχο του!!!;)

:up:

Mr theka_2003[/member] ακομα το review ?? :whistle: :tease::ρ
Δεν είμαι καλός εγω σε αυτά... :X. Εν συντομία:

- Εντυπωσιακός ήχος (πρέπει να γίνει σύγκριση με N91)

- Χάλια κάμερα, ούτε για μόστρα δεν κάνει :down:

- Πολύ καλή οθόνη (λίγο καλύτερη απο του Ν82)

- Συμπαθητικό το navi wheel, αλλά δυστυχώς είναι μόνο για την έκθεση και τη μουσική

- Δύσχρηστο το κουμπί για κλείδωμα/ξεκλείδωμα

- Γενικά είμαι ευχαριστημένος και έχω αφήσει στην άκρη το N82... :sick:

Λεω να τσιμπήσω και αυτά τα ακουστικά... :cool:

Geia se olous. Eimai paneythxhs katoxos enos n81 kai na po thn alitheia ola mou douleyoun teleia..

Kai to naviwheel tromero, krima pou den douleyei se oles tis efarmoges kai ta menu.

Kai ola ayta me mono 219 euro :)

To mono provlhmataki pou exo entopisei os tora einai h mpataria, pou mou krataei 2 meres peripou..einai arxh, paizo kiollas me ayto kai elpizo na anevei.

Asxeto, phga na kano install se 1 programmataki kai mou vgazei certificate expired, kserete ti paizei??? Gia rikste kamia voitheia :)

Το WLAN το έχεις απενεργοποιημένο η το έχεις και ψάχνει μόνιμα.

Εγώ μόλις το απενεργοποίησα κρατάει σαφώς πιο πολύ η μπαταρία. Το ίδιο ισχύει και για το bluetooth.

iPhone 5S Space Grey

Σκέφτομαι το καλοκαίρι να πάρω καινούριο κινητό. Μετά απο πολύ ψάξιμο είδα οτι μου άρεσε το συγκεκριμένο.. και σε εμφάνιση αλλά και σε χαρακτηριστiκά. Αλλά όταν είδα όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια στο thread ψιλοξενέρωσα. Όντως τόσο "πλαστηκούρα" είναι από κοντά?? Και τα κουμπιά είναι πολύ σκληρά? Είναι δύσχρηστα τα πλήκτρα όταν γράφεις μηνύματα? :(

Χθες μόλις πήρα το κινητό παιδιά. Είχα να πάρο κινητό sympian από την εποχή που το 6630 ήταν νέο... Πολύ καλο μου φαίνεται και ειδικά το wifi... θέλω να ρωτήσω που μπορώ να βρω μια εφαρμογή για να συνδέομαι στο msn μου από το wifi? Tnks
Never Settle 3...

eon γράψε αν μπορείς και εσύ τα θετικά και τα αρνητικά του κινητού! Και απάντησε μου αν μπορείς και σε αυτά που ρώτησα παραπάνω!

Στα χαρακτηριστικά γιατί δεν βρίσκω πουθενά αν έχει hsdpa? Είναι δυνατόν να μην έχει??? :mad:

eon γράψε αν μπορείς και εσύ τα θετικά και τα αρνητικά του κινητού! Και απάντησε μου αν μπορείς και σε αυτά που ρώτησα παραπάνω!

Στα χαρακτηριστικά γιατί δεν βρίσκω πουθενά αν έχει hsdpa? Είναι δυνατόν να μην έχει??? :mad:

Δεν έχει HSDPA. Δες εδώ ακριβώς τα χαρακτηριστικά του:

http://www.forum.nokia.com/devices/N81

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τα ξέρω. Έχω δει και μερικά βιντεάκια στο youtube.. τα παιχνίδια ψιλοκολλάνε.. HSDPA δεν έχει.. διαβάζω και εδώ ένα σωρό προβλήματα.. Έχω ξενερώσει τελείως :mad: :( Δεν βρίσκω κινητοοοο...

Εγώ πάντως έχω μείνει ικανοποιημένος με το κινητό. Το έχω 3 μέρες και πάει μια χαρά. Στα games δεν περίμενα κάτι καλύτερο όπως και στην camera του. Εξάλλου δεν το πήρα για την camera αλλα για το Sympian, για την έξοδο για ακουστικά όπως και για τι WiFi του που τα πάει περίφημα!
Never Settle 3...

καλησπερα και απο εμενα.

Εχω και εγω τα προβληματακια μου με το Ν81 8gb με την usb συνδεση.Αλλες φορες λειτουργει και αλλες οχι. Πρεπει αν ανοιξω και να κλεισω το τηλ πολλες φορες για να το βρει.

Εχει βρεθει καμια λυση για το προβλημα???

καλησπερα και απο εμενα.

Εχω και εγω τα προβληματακια μου με το Ν81 8gb με την usb συνδεση.Αλλες φορες λειτουργει και αλλες οχι. Πρεπει αν ανοιξω και να κλεισω το τηλ πολλες φορες για να το βρει.

Εχει βρεθει καμια λυση για το προβλημα???

Έχεις την τελευταία έκδοση λογισμικού;

Η 11.0.045 είναι η τελευταία.

Αν όχι, κάνε αναβάθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μπορούμε με wifi να περνουμε και να δινουμε αρχεια στο κινητο από τον υπολογιστή? Αν ναι πώς?
Never Settle 3...

εγω παντως παιδια που το ειδα λιγο σημερα και επαιξα μαζι του ψιλοαπογοητευτηκα απο την ποιοτητα κατασκευης του :( τοσο ωστε να με κανει να ψαξω για κατι αλλο :X

*να πω οτι ειμαι λιγο περιεργος :P

γεια σας παιδια.

εχω μια ερωτηση: αν στο κινητό μου κάνω αναβάθμιση, αφού πρωτα τα αποθηκευσω ολα τα δεδομενα μου στον υπολογιστη μεσω του "content copier" , και αφου σβηστούν όλα από το κινητό, όταν τα επαναφερω με το πρόγραμμα θα είναι ΟΛΑ όπως ήταν;; συγκεκριμενα εννοω, θα υπαρχουν οι εφαρμογες και τα παιχνίδια που έχω εγκαταστήση, κανόνικα όως πρώτα ή θα χρειαστεί να τα εγκαταστησω όλα από την αρχή;;;;;;; τις εφαρμόγες και τα παιχνίδια τα έχω "σπασει" με το πρόγραμμα mobile signer. ξερετε με βεβαιότητα;;;;;;):X:

και το πρόβλημα μου είναι, στα τραγουδια, εχω μία λίστα τραγουδιών (mp4 μορφή για εξηκονόμηση χώρου) και όταν πάω να διμιουργησω μία "λίστα αναπαραγωγής" για να επιλέξω τα κομματια, δεν μου έχει οπως στα sonyericsson να επιλέξω ένα φάκελο που έχω μέσα τα τργουδια του συγκεκριμενου τραγουδιστη ή τις συγκεκριμένης κατηγορίας μουσικής, αλλα τα έχει όλα χυμα. τι μπορώ να κάνω για να φιάξω λιστες αναπαραγωγης με τους καλλιτέχνες που θέλω;;;:worry::worry::worry::worry::worry:

μια καλή λύση είναι να επιλεξω ''αναζήτηση ανα καλλιτεχνη", αλλα τα αρχεια μουσικής που έχω (από το προηγούμενο sonyericsson και είναι mp4) δεν έχουν ονόμα καλλιτεχνη-αλπουμ-κ.τ.λ. αλλα μόνο ονομα κομματιου...

κανενα προγραμμα που να προσθεσω σε αυτα τα αρχεια ονομα καλλιτεχνη;;;;:(:(

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.