Jump to content

Datapack και wireless internet

KostasDj_2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδεια

χρεαιζομαι τη βοηθεια σας απο οποιων αντιμετωπισε προβλημα και το ελυσε με το παραπανω modem toy internet on the go .

και εξηγω το πηρα σημερα για ενα λαπτοπ με vista home premium το οποιο δεν λεει να το αναγνωρισει να τρεξει το λειτουργικο τι αλλες usb δοκιμασα τι καθαρισμα στις μισο εφαρμογη μου φορτωσε αρνειται να το αναγνωρισει πεισματικα .

εχω δοκιμασει τα παντα τη εκλεισα το antivirus to wi-fi (προτροπη εξυπηρετησης πελατων ) τιποτα ομως και δεν μπορουν να κανουν και τιποτα ...εξου και απελπισμενος ψαχνω συμπαρασταση

θα μου πειτε τη εξυπηρετηση ειναι αυτη??? δεν εχουν αδικο στο netbook παιζει κανονικοτατα και με το δικο του και απο το σαιτ της cosmote ... τα vista ??? λενε δεν φταινε το εχει φιλος και ειναι μια χαρα ...

Καμια ιδεα-βοηθεια

• Απαντήσεις 184
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δοκίμασες να εγκαταστήσεις τον τελευταίο driver από το site της cosmote ή από το official του modem που σου έχουν δώσει...;;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Συγνωμη δεν ηξερα που ειχαν βαλει το ποστ μου .Το θεμα φτιαχτηκε ,αφου δεν δουλεψαν και απο το σαιτ της cosmote ,εδωσα αναζητηση σε ολο το πι σι να βρει οτιδηποτε για mf662 και σε οτι βρηκα παταγα να ψαχνει εκει για drivers ,τελικα με ενα δουλεψε .. Ας πουμε ,γιατι ειναι μισο αναγνωρισμενο ,αλλα δουλευει . Σε ερωτηση σε τεχνικο, γιατι ειναι ντοπιος φορητος, μου ειπαν οτι θελει νεα εγκατασταση των σβιστα .Εχει αναφερθει επανελημμενως,ασυμβατοτητα με τετοια στικ γενικα (νεα εγκατασταση, γιατι τα εχω 1 και χρονο εγκατεστημενα) ,

ενω στο νετμπουκ που μου δουλευαν ,ειναι φρεσκια εγκατασταση .... τα συμπερασματα δικα σας φιλοι μου.

είμαι κάτοχος ενός internet on the go και μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία με την cosmote τους ρώτησα άν υπάρχουν drivers που να υποστηρίζουν το συγκεκριμένο με τα windows 7 και μου απάντησαν οτι ακόμα είναι σε πειραματικό στάδιο τα w7 και δεν εχουν κάποια ενημέρωση αν και πότε θα βγει κάτι για να είναι συμβατό...μήπως ξέρει κατι κανείς να με διαφωτίσει..:worry:

• 1 month later...

Καλημέρα σε όλους , θα ήθελα και εγώ να εκφράσω την αγανάκτηση μου με τον cosmote ,εδώ και 6 χρόνια χρησιμοποιώ το internet on the go πριν δυο μήνες έκανα μια καινούργια σύνδεση internet on the go είμαι ναυτικός και εδώ και ενάμισι χρόνο κάνω τα ίδια δρομολόγια, το συγκεκριμένο δρομολόγιο που δημιουργήθηκε το πρόβλημα είναι Σάμο Χίο Μυτιλήνη με την παλιά την κάρτα δεν είχα κανένα απόλυτος πρόβλημα με την καινούργια που έκανα όταν έκανα το συγκεκριμένο δρομολόγιο ((τρις μέρες δούλεψε )) μου ηρ8ε ένας λογαριασμός 3700 ευρώ σωστά διαβάσατε δεν είναι λάθος παίρνω την cosmote τηλέφωνο τι είναι αυτό βρε παιδιά με τα πολλά μου λένε ότι είναι παραμεθόρια περιοχή και γίνετε περιαγωγει μα εγώ δεν ζήτησα περιαγωγει και ενάμισι χρόνο με την παλιά δεν είχα πρόβλημα. ΑΑ τώρα γίνετε αυτόματα, τι λέτε ρε χωρίς να το ζητήσω εγώ δεν πάτε καλά ναι λέει πρέπει να το πληρώσετε

Φυσικά δεν πλήρωσα τίποτα μπήκε στην μέση ο Γερμανός που έκανα την σύνδεση γιατί είναι παράνομο αυτό, αλλά αυτή τον χαβά τους . Εντωμεταξύ μετά δέκα μέρες από το συμβάν μου στέλνουν μήνυμα στην άλλη κάρτα αν θέλω να έχω αυτόματη περιαγωγει και αν δεν θέλω να στύλο σε έναν τετραψήφιο την λέξη όχι όπως και το έκανα στην καινούργια κάρτα ώμος δεν μου έστειλαν τέτοιο μήνυμα. .Δεν έχω σκοπό να πληρώσω τίποτα και θα τούς πάω δικαστικός αλλά θα ήθελα την γνώμη σας αν μπορώ να κάνω κάτι άλω γιατί λογού επαγγέλματος θα ήθελα αν μπορώ να αποφύγω τα δικαστήρια και δικηγόρους, θέλουν βλέπεις και αυτί λεφτά

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημήτρης

Υ.Γ Εχτές ήρθε ο δεύτερος λογαριασμός 3800

Παίδες καλησπέρα...Την βοήθειά σας παρακαλώ.Πήρα ένα καινούργιο laptop με Windows 7. Προσπάθησα να εγκαταστήσω το cosmote internet on the go αλλα δε μου αναγνωρίζει την συσκευη.Κατέβασα τους drivers για win 7, έκανα κ την διαδικασία σύ,φωνα με τις οδηγίες αλλα και πάλι δε μου βρίσκει την συκευή.Έχει τύχει σε κανέναν και αν ναι μπορεί να με βοηθήσει???

Παίδες καλησπέρα...Την βοήθειά σας παρακαλώ.Πήρα ένα καινούργιο laptop με Windows 7. Προσπάθησα να εγκαταστήσω το cosmote internet on the go αλλα δε μου αναγνωρίζει την συσκευη.Κατέβασα τους drivers για win 7, έκανα κ την διαδικασία σύ,φωνα με τις οδηγίες αλλα και πάλι δε μου βρίσκει την συκευή.Έχει τύχει σε κανέναν και αν ναι μπορεί να με βοηθήσει???

Kατεβασε και αυτο και λογικα θα ειναι ΟΚ http://www.cosmote.gr/cosmote/controller.jsp?url=http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/business/Cosmote_Upgrade_ZTE.zip:)

Παίδες άμα περίμενα απο την τεχνική υποστήριξη της cosmote αλλά και απο την σελίδα της δε θα είχα ποτέ ιντερνετ.Τελικά μπήκα στο επίσημο site τησ ZTE και κατέβασα τους drivers για windows 7 και με την βοήθεια απο κάποιο ξένο forum τρο εγκατέστησα το stick. Αφου κάνεις install το πρόγραμμα τρέχεις τους drivers που έχεις κατεβάσει και μετά πρέπει να πας στην συντόμευση να κάνρεις δεξί κλικ και να μπείς στις ιδιότητες...Εκεί επιλέγης στην συμβατότητα Windows Vista SP2 και πιο κάτω τσεκάρεις την επιλογή για να τρέχεις το πρόγραμμα σαν administrator.

Αυτά έκανα και λειτούργησε!!

Καλημέρα...Μήπως γνωρίζετε κανένα προγραμματάκι να μετράει των όγκο δεδομένων γιατι το προγραμμα του internet on the go δε τα μετραει καλά...

Καλημέρα...Μήπως γνωρίζετε κανένα προγραμματάκι να μετράει των όγκο δεδομένων γιατι το προγραμμα του internet on the go δε τα μετραει καλά...

Δοκίμασε αυτό: NetMeter

• 3 weeks later...
Καλησπέρα, μου έχει ξεμείνει ένα E272 από προηγούμενο πρόγραμμα σε vodafone. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε σύνδεση cosmote κάπως; Υπάρχει μήπως κάποιο firmware;