Jump to content

Datapack και wireless internet

KostasDj_2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σας!

σε καρτοκινητο Κοσμοτε ειναι δυνατον καποιος να ενεργοποιησει την υπηρεσια Wireless Internet?

αν ναι ποσο στοιχιζει και ποσα ΜΒ αντιστοιχουν?

αυτη η υπηρεσια ειναι για καθαρο ιντερνετ και οχι για γουαπ σωστα?

ενδιαφερομαι για να εχω στο κινητο μου (iPhone)πληρεις υπηρεσιες οπως μειλ/σαφαρι/καιρος...

ευχαριστω πολυ.

Δεν νομίζω η cosmocarta να υποστηρίζει ιντερνετ, μόνο στα συμβόλαια γίνεται αυτό.:(

Και ναι είναι κανονικό ιντερνετ όχι wap κτλ:)

• Απαντήσεις 184
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κάποιος που έχει Iphone ποια υπηρεσία πρέπει να ενεργοποιησει ωστε να κάνει χρήση των internet υπηρεσιών της συσκευής;

[ f i l i p p o s ]

• 5 weeks later...
κάποιος που έχει Iphone ποια υπηρεσία πρέπει να ενεργοποιησει ωστε να κάνει χρήση των internet υπηρεσιών της συσκευής;

Νομίζω αυτή(και'γω το ίδιο πράγμα με σένα ψάχνω):

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L107_service_fullstory&catID=0b0f42bb800c3257&rootid=0b0f42bb800c015f&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fforyou%2Fservice%2Fservice_wireless_internet.xml&breadcrumbTitle=%CE%A5%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1+Wireless+Internet&tabClicked=information&serviceCategory=

:mobile:

Σαφέστατα αυτή. Και μάλιστα το wireless internet είναι υπηρεσία συνεπώς δεν σε δεσμεύει για ορισμένο χρονικό διάστημα. Μπορείς να ενεργοποιήσεις 1 πακέτο, στη διάρκεια του ίδιου μήνα να το αλλάξεις προς τα πάνω ή προς τα κάτω, ακόμα και να το καταργήσεις και θα πληρώσεις αναλογικά τη χρέωση...

Hint: Ενεργοποιήστε το myaccount. Από εκεί μπορείτε να κάνετε όλα τα παραπάνω. Ενεργοποίηση μέσα σε λίγα λεπτά και από το σπίτι!

ΥΓ: Είναι μόνο για συμβόλαια φυσικά αυτά τα πακέτα.

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Αν πάρεις και επιδότηση για το modem πρέπει να κάνεις συμβόλαιο ενός χρόνου.:)

Αν πάρεις και επιδότηση για το modem πρέπει να κάνεις συμβόλαιο ενός χρόνου.:)

Αυτό που λές είναι για το internet on the go νομἰζω..είναι άλλη υπηρεσία..

:mobile:

Επιδότηση modem παίρνεις με το internet on the go. Αυτό που θέλουν οι κάτοχοι iphone είναι το wireless internet easy. Με το οποίο και δεν διπλοπληρώνεις φόρο κινητής όπως με το internet on the go το οποίο είναι ξεχωριστή σύνδεση με δικό της πάγιο... Νομίζω το έχουμε αναφέρει πολλές φορές ώστε να είναι κατανοητό αν κάνει κανείς τον κόπο να διαβάσει προσεκτικά...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Ναι για το internet on the go έλεγα, που παλιά λεγόταν cosmote datapack και μια και το είχε ο τίτλος νόμιζα οτι λέγατε για αυτό.:)

Το internet on the go λεγόταν παλιά data pack? Δεν το θυμόμουν... Αν εξαιρέσεις πάντως το θέμα της κατανάλωσης ενέργειας, είμαι υπέρ της λύσης να έχεις τη γραμμή δεδομένων μαζί με το συμβόλαιο φωνής. Ο φόρος κινητής τηλεφωνίας βαρύνει και το internet on the go και πληρώνεις 2η φορά φόρο κινητής... Ειδικά αν είσαι στην κατηγορία που πληρώνεις 10 ευρώ, είναι αμαρτία να τα πληρώνεις διπλά...

Βολταίρος

• 3 weeks later...
Μπορεί κάποιος που έχει το γνήσιο λογισμικό του συγκεκριμένου usb να το ανεβάσει στο rapid??

Thanx

http://www.huawei.com/mobileweb/en/doc/list.do?type=-1&id=3441

Ρε παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση..Την βαζω εδω παροτι εν μερει καρτοκινητη και εξηγω παρακατω γιατι..

Εχω ενα νουμερο σε καρτοκινητο cosmote.

Θελω να ενεργοποιησω υπηρεσια για κατι αντιστοιχο του surf&mail της vodafone, δλδ προσβαση στο internet με καποιο πακετο ογκου δεδομενων..Γνωριζω οτι η cosmote συνδυαζει πακετο ογκου δεδομενων με voice..

Χαζη ερωτηση που ξερω την απαντηση απλά μηπως μου διαφευγει..Γινεται να το κανω στο καρτοκινητο μου ή πρεπει να το κανω συνδεση; Και αν δεν γινεται (πιθανοτατα) ξερουμε ποια προγραμματα ογκου δεδομενων συνδυαζονται με συνδεση στην cosmote περα απο τα 5gb και το unlimited που δεν προσφερονται για κινητα;

Στο site βλεπω μονο ενα προγραμμα 200mb μονο αυτο υπαρχει;

Βασικα για να μην το μπερδευω το ζητημα εχω και μια αλλη γραμμη συνδεση για τις κλησεις μου. Απλα επειδη εχω αυτο το νουμερο χρονια (καρτοκινητο cosmote) και το χρησιμοποιω σαν κυριο νουμερο, ψαχνω την καλυτερη δυνατη οικονομικη λυση για να εχω ενα σεβαστο πακετο ογκου δεδομενων σε αυτη την γραμμη. Δλδ αν μπορουσα να γλυτωσω την συνδεση και να μπορω να το κρατησω σαν καρτοκινητο αυτο με πακετο ογκου δεδομενων τοτε θα το εκανα για αυτο ρωταω.. Πιθανοτατα οχι ομως οποτε ψαχνω την καλυτερη δυνατη λυση για ενα συμβολαιο μαλλον με ενα καλο πακετο δεδομενων..

Ρε παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση..Την βαζω εδω παροτι εν μερει καρτοκινητη και εξηγω παρακατω γιατι..

Εχω ενα νουμερο σε καρτοκινητο cosmote.

Θελω να ενεργοποιησω υπηρεσια για κατι αντιστοιχο του surf&mail της vodafone, δλδ προσβαση στο internet με καποιο πακετο ογκου δεδομενων..Γνωριζω οτι η cosmote συνδυαζει πακετο ογκου δεδομενων με voice..

Χαζη ερωτηση που ξερω την απαντηση απλά μηπως μου διαφευγει..Γινεται να το κανω στο καρτοκινητο μου ή πρεπει να το κανω συνδεση; Και αν δεν γινεται (πιθανοτατα) ξερουμε ποια προγραμματα ογκου δεδομενων συνδυαζονται με συνδεση στην cosmote περα απο τα 5gb και το unlimited που δεν προσφερονται για κινητα;

Στο site βλεπω μονο ενα προγραμμα 200mb μονο αυτο υπαρχει;

Βασικα για να μην το μπερδευω το ζητημα εχω και μια αλλη γραμμη συνδεση για τις κλησεις μου. Απλα επειδη εχω αυτο το νουμερο χρονια (καρτοκινητο cosmote) και το χρησιμοποιω σαν κυριο νουμερο, ψαχνω την καλυτερη δυνατη οικονομικη λυση για να εχω ενα σεβαστο πακετο ογκου δεδομενων σε αυτη την γραμμη. Δλδ αν μπορουσα να γλυτωσω την συνδεση και να μπορω να το κρατησω σαν καρτοκινητο αυτο με πακετο ογκου δεδομενων τοτε θα το εκανα για αυτο ρωταω.. Πιθανοτατα οχι ομως οποτε ψαχνω την καλυτερη δυνατη λυση για ενα συμβολαιο μαλλον με ενα καλο πακετο δεδομενων..

μια (όχι η μοναδική) λύση είναι να μεταφέρεις το νούμερο από καρτοκινητό σε σύνδεση στην Cosmote (γίνεται!) και να βάλεις κάποιο πρόσθετο πρόγραμμα δεδομένων (λέγεται Wireless Internet). Στον δικτυακό τόπο της Cosmote http://www.cosmote.gr θα βρεις τις σχετικές πληροφορίες με τιμές κλπ. Πρόσεξε απλά τις τιμές μην μπερδευτείς: αυτό που συνδυάζει φωνή και δεδομένα είναι το Wireless Internet. Επίσης εάν πχ κάνεις τηλεφωνήματα τουλάχιστον 1ώρα το μήνα, πήγαινε σε ένα πρόγραμμα με πάγιο (πχ: το Cosmote60 έχει παρόμοιες χρεώσεις με την CosmoKAPTA προνομιακή) ώστε η χρέωση να είναι καλύτερη (εάν το συνδυάσεις με το Cosmote Μηδενικό Πάγιο δεν συμφέρει τόσο).

Πολλά είπα (ελπίζω να μην σε μπέρδεψα), ψάξτα στο ίντερνετ και εάν θέλεις κι άλλες διευκρινίσεις πες μας ;)

edit:

από ότι είδα η wind έβγαλε κάτι "i-xxx" προγράμματα (όπου xxx=100 κλπ) τα οποία συνδυάζουν χρόνο ομιλίας, γραπτά μηνύματα και όγκο δεδομένων. Η Vodafone έχει ήδη τα (παρόμοιας φιλοσοφίας) προγράμματα που έβγαλε για το iphone, οπότε εάν κάνεις (και κάνουμε όσοι ενδιαφερόμαστε) υπομονή λίγο καιρό, θέλω να πιστεύω ότι και η Cosmote θα βγάλει κάτι παρόμοιο.

Κατι που δεν ηξερα ειναι οτι οποιος θελει μετα απο τρεις μηνες στο internet on the go μπορει να αλλαξει προγραμμα και να παει στο basic με 3,5 ευρω τον μηνα,για την συμπληρωση της 12μηνου παραμονης στην υπηρεσια,οποτε οσοι το πηρατε για το καλοκαιρι και τωρα δεν το χρειαζεστε σπευσατε.Εγω ηδη το αλλαξα,το ειχα παρει για το εξοχικο,στο σπιτι εχω.

μια (όχι η μοναδική) λύση είναι να μεταφέρεις το νούμερο από καρτοκινητό σε σύνδεση στην Cosmote (γίνεται!) και να βάλεις κάποιο πρόσθετο πρόγραμμα δεδομένων (λέγεται Wireless Internet). Στον δικτυακό τόπο της Cosmote http://www.cosmote.gr θα βρεις τις σχετικές πληροφορίες με τιμές κλπ. Πρόσεξε απλά τις τιμές μην μπερδευτείς: αυτό που συνδυάζει φωνή και δεδομένα είναι το Wireless Internet. Επίσης εάν πχ κάνεις τηλεφωνήματα τουλάχιστον 1ώρα το μήνα, πήγαινε σε ένα πρόγραμμα με πάγιο (πχ: το Cosmote60 έχει παρόμοιες χρεώσεις με την CosmoKAPTA προνομιακή) ώστε η χρέωση να είναι καλύτερη (εάν το συνδυάσεις με το Cosmote Μηδενικό Πάγιο δεν συμφέρει τόσο).

Πολλά είπα (ελπίζω να μην σε μπέρδεψα), ψάξτα στο ίντερνετ και εάν θέλεις κι άλλες διευκρινίσεις πες μας ;)

edit:

από ότι είδα η wind έβγαλε κάτι "i-xxx" προγράμματα (όπου xxx=100 κλπ) τα οποία συνδυάζουν χρόνο ομιλίας, γραπτά μηνύματα και όγκο δεδομένων. Η Vodafone έχει ήδη τα (παρόμοιας φιλοσοφίας) προγράμματα που έβγαλε για το iphone, οπότε εάν κάνεις (και κάνουμε όσοι ενδιαφερόμαστε) υπομονή λίγο καιρό, θέλω να πιστεύω ότι και η Cosmote θα βγάλει κάτι παρόμοιο.

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες πανω κατω τα ειχα δει αυτα..

Εν τελει σαφως και δεν γινεται με καρτοκινητη, να συνδυαζεται δλδ με πακετο ογκου δεδομενων, για συμβολαιο το ηξερα..

Αφου χρονος ομιλιας δεν ειναι κατι που θα χρειαστω για αυτη την συνδεση, τοτε ειδα οτι συμφερει το μηδενικο παγιο με τα 200mb wireless internet στα 15 ευρω.

Τo iphone basic της voda δεν με συμφερει για αυτο που θελω επισης και μαλλον προτιμω την καλυτερη 3g καλυψη δικτυου της Cosmote απο αυτη της Voda..H wind παρα τα νεα " i-phone like " προγραμματα, δεν εχει κατι remotely close σε αυτο που θελω εγω..

Χρονο ομιλιας εχω στην αλλη συνδεση και μαλιστα αρκετο, οποτε δεν με απασχολει μιας και θα εχω και αυτο μαζι μου παντα σαν δευτερο κινητο, οποτε νομιζω οτι αυτη ειναι η καλυτερη λυση για μενα.

Ευχαριστω και αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο που μου διαφευγει ελευθερα... :)

...

Αφου χρονος ομιλιας δεν ειναι κατι που θα χρειαστω για αυτη την συνδεση, τοτε ειδα οτι συμφερει το μηδενικο παγιο με τα 200mb wireless internet στα 15 ευρω.

...

πρόσθεσε στο ποσό αυτό και τα Τέλη Κινητής Τηλεφωνίας.

...

Χρονο ομιλιας εχω στην αλλη συνδεση και μαλιστα αρκετο, οποτε δεν με απασχολει μιας και θα εχω και αυτο μαζι μου παντα σαν δευτερο κινητο, οποτε νομιζω οτι αυτη ειναι η καλυτερη λυση για μενα.

...

απλά εγώ προτιμώ να έχω μία συσκευή και έναν αριθμό τηλεφώνου και για φωνή και για δεδομένα...

πρόσθεσε στο ποσό αυτό και τα Τέλη Κινητής Τηλεφωνίας.

Ναι τελικο ποσο 17 ευρω ρωτησα για cosmote χωρις παγιο + 200mb data καθε μηνα.

απλά εγώ προτιμώ να έχω μία συσκευή και έναν αριθμό τηλεφώνου και για φωνή και για δεδομένα...

Και εγω το ιδιο εννοειται..

Aλλα οπως ειπα εχω αλλη γραμμη για να κανω τις κλησεις μου(δωρεαν λογω δουλειας εταιρικο), και ειναι κριμα να μην την χρησιμοποιω και να πηγαινει χαμενη. Σιγουρα δεν ειναι και οτι καλυτερο να εχεις 2 τηλεφωνα μαζι σου συνεχεια αλλα ποιος ο λογος να δινω ενα σωρο λεφτα για παγια καθε μηνα για την αλλη γραμμη;

Νομιζω οτι 200mb θα μου φτανουν και θα περισσευουν καθε μηνα..Ε και αν κανω και καμια κληση απο αυτο οκ..

Κατι που δεν ηξερα ειναι οτι οποιος θελει μετα απο τρεις μηνες στο internet on the go μπορει να αλλαξει προγραμμα και να παει στο basic με 3,5 ευρω τον μηνα,για την συμπληρωση της 12μηνου παραμονης στην υπηρεσια,οποτε οσοι το πηρατε για το καλοκαιρι και τωρα δεν το χρειαζεστε σπευσατε.Εγω ηδη το αλλαξα,το ειχα παρει για το εξοχικο,στο σπιτι εχω.

Πολυ καλο... Ουτε εγω το ηξερα... Σπευδω.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.

• 1 month later...
paidia geia sas mia erotisi (isos xazi)me to stickaki yparxei periptosei pote na mou <<klapsoun>> tin sundesi??o upallilos stin cosmote mou eipe oti to stickaki den einai asurmato router opote den mporei na ekmpepsei sima guro....ontos etsi einai???euxaristo

δεν εχω χρησιμοποιησει αυτη την υπηρεσια,εχω ρωτησει ομως και απ'οτι εχω μαθει,περνας την καρτα σιμ μεσα στο στικακι και το βαζεις σε μια υποδοχη usb,ειναι οπως μια συσκευη κινητου που μπαινεις στο ιντερνετ με καλωδιο η bluetooth,εφοσον μπαινεις με την καρτα σιμ η γραμμη σου ειναι ενεργοποιημενη για προσβαση στο ιντερνετ οποτε δε μπορει να μπει καποιος αλλος

Το router εκπεμπει δικο του ασυρματο δικτυο το στικακι δεχεται σημα οπως μια συσκευη κινητου και τροφοδοτειται με ρευμα μεσω της θυρας usb

(Θα σε βολευε η twin sim σε αυτη την περιπτωση για να μη βγαζεις συνεχεια την καρτα σιμ απο τη συσκευη σου)

δεν εχω χρησιμοποιησει αυτη την υπηρεσια,εχω ρωτησει ομως και απ'οτι εχω μαθει,περνας την καρτα σιμ μεσα στο στικακι και το βαζεις σε μια υποδοχη usb,ειναι οπως μια συσκευη κινητου που μπαινεις στο ιντερνετ με καλωδιο η bluetooth,εφοσον μπαινεις με την καρτα σιμ η γραμμη σου ειναι ενεργοποιημενη για προσβαση στο ιντερνετ οποτε δε μπορει να μπει καποιος αλλος

Το router εκπεμπει δικο του ασυρματο δικτυο το στικακι δεχεται σημα οπως μια συσκευη κινητου και τροφοδοτειται με ρευμα μεσω της θυρας usb

(Θα σε βολευε η twin sim σε αυτη την περιπτωση για να μη βγαζεις συνεχεια την καρτα σιμ απο τη συσκευη σου)

δεν νομιζω να γινεται αυτο γιατι η συσκευη δεν εκπεμπει δικο της σημα αλλα χρησιμοποιει το σημα wireless του δικτυου οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να σου κλεψουν σημα!!!

Μια βοήθεια!

Εκανα συνδεση Cosmote on the go με 10 Gigabyte δωρεάν. Πάνω κάτω, πόσες ώρες σερφαρισματος ειναι ρε παιδιά; Ξέρω οτι δεν μπορεί να υπολογιστεί ακριβώς αλλά πάνω κάτω πόσο να υπολογίζω; Υπάρχει τρόπος να βλέπω πόσα MB "τρώω"?

Υ.Γ. Το θέλω καθαρά για δουλειά άρα δεν θα κατεβαζω τραγουδια, ταινιες κτλ.