johnthegreek Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Θέλω και εγώ να το βγάλω άλλα μέχρι τώρα τζίφος. Καμιά βοήθεια? Πας σε κάποιο Sony Ericsson Center και σου περνάνε το menu της Sony Ericsson.Άν δεν στο κάνουν αυτό στο Sony Ericsson Center δοκίμασε το 9Volto.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 αληθεια?? σε ποιο?? πες μου και μενα μπας και βρω και για το δικο μου!!! :D λετε να ειναι δυσκολο να αλλαξω προσοψη μονη μου?? :worry: δεν είναι καθόλου δύσκολο Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Πας σε κάποιο Sony Ericsson Center και σου περνάνε το menu της Sony Ericsson.Άν δεν στο κάνουν αυτό στο Sony Ericsson Center δοκίμασε το 9Volto.:) Σε επισημο service point αυτη την μετατροπη δεν μπορουν να στην κανουν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Σε επισημο service point αυτη την μετατροπη δεν μπορουν να στην κανουν! Δεν το κάνει το επίσημο service point και το κάνει κάποιος ιδιώτης?Τι αξιοπιστία μπορεί να έχει αυτό?Υπάρχει κάποιος που το έχει κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Δεν το κάνει το επίσημο service point και το κάνει κάποιος ιδιώτης?Τι αξιοπιστία μπορεί να έχει αυτό?Υπάρχει κάποιος που το έχει κάνει? Μα πως θα σου απεγκαταστησει το μενου μιας εταιριας το επισημο service??? :blink: Αξιοπιστια υπαρχει και αυτοι που το εχουν κανει και ενας απο αυτους κι'εγω ειμαι ευχαριστημενος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Σε επισημο service point αυτη την μετατροπη δεν μπορουν να στην κανουν! +1 δλδ συμφωνώ με τον Raver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Εννοείται πως δεν στο κάνουν αυτό σε επίσημο service centre. Νομίζω χάνεις και την εγγύηση με το debrand. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Πας σε κάποιο Sony Ericsson Center και σου περνάνε το menu της Sony Ericsson.Άν δεν στο κάνουν αυτό στο Sony Ericsson Center δοκίμασε το 9Volto.:) Τελικά μου το κάνανε στο 9volto και δουλεύει μια χαρά. Ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Ρε παιδες το εχει ενα φιλαρακι μου αυτο το κινητο,, και μου ειπε να του κατεβασω games..που θα βρω καπου μαζεμενα να τα κατεβασω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Ρε παιδες το εχει ενα φιλαρακι μου αυτο το κινητο,, και μου ειπε να του κατεβασω games..που θα βρω καπου μαζεμενα να τα κατεβασω??? Οσα θελεις,μπορεις να βρεις εδώ :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Ευχαριστω Raver ,οταν ειχα και εγω sony ericsson με ειχες βοηθησει πολυ... καλη χρονια σε ολους παιδια...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Ευχαριστω Raver ,οταν ειχα και εγω sony ericsson με ειχες βοηθησει πολυ... καλη χρονια σε ολους παιδια...... να σαι καλα φιλε μου. καλη χρονια και σε εσενα.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donmitsos Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 εγω εχω το K770...Ειχα το w810 και το εκανα unbrand και μετα εβαλα τα Flash themes...Αυτο εδω παιζει να ανοιξει να βαλω κανα flash theme? Παράθεση Χ10 mini 2.1 Iridium Rom Thanks to Dark_Dog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 εγω εχω το K770...Ειχα το w810 και το εκανα unbrand και μετα εβαλα τα Flash themes...Αυτο εδω παιζει να ανοιξει να βαλω κανα flash theme? παλιοτερα μεσα σε αυτη την ενοτητα ειχε αναφερθει ενας οδηγος με το πως μπορουσες να βαλεις flash themes στο κινητο.ψαξε λιγο απο την αρχη και θα το βρεις ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Ααααααχ επιτέλους,το δωσα και το κεφάλι μου τώρα θα εξοικονομήσει ποιος ξέρει πόσα κύτταρα:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Ααααααχ επιτέλους,το δωσα και το κεφάλι μου τώρα θα εξοικονομήσει ποιος ξέρει πόσα κύτταρα:p ποιο πήρες τώρα? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Ελπίζω να πάρω το W910...Αν πάλι όχι,το W595.Δηλαδή το κινητό ήταν έλεος.Ειδικά το τρίξιμο... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Αφού έψηνε και αυγά το κινητό, αν κατεύθυνες την κεραία του πάνω τους... :p Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donmitsos Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Φιλε μου δυστιχως το κινητο k770 ειναι cid53 και δεν μπορω να κανω κατι....Αντιμετοπιζε κανεις αυτο το προβλημα? Παράθεση Χ10 mini 2.1 Iridium Rom Thanks to Dark_Dog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Ελπίζω να πάρω το W910...Αν πάλι όχι,το W595.Δηλαδή το κινητό ήταν έλεος.Ειδικά το τρίξιμο... εγώ τρίξιμο δεν έχω ακόμα, και έχω και μπλουτούθι ....οπότε είμαι καλυμμένος προς το παρόν. Το σκεφτόμουν για αλλαγή με smartphone (X900) ή κανά Ν97....αλλά το ακύρωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKURT Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 παιδες γινετε να αλλαξω γλωσσα στο κ770ι και να βαλω γερμανικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 παιδες γινετε να αλλαξω γλωσσα στο κ770ι και να βαλω γερμανικα? Δεν εχει προεγκατεστημενα?? :blink: αλλιως πηγαινε σε ενα service point και θα σου περασουν αυτοι οποια γλωσσα επιθυμεις.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKURT Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 οχι δεν εχει .... χειροκινητα δεν γινετε δηλαδη? μονο απο service point? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donmitsos Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Ρε παιδια εγω που εχω cid 53 μπορει να μου πει κανεις τι να κανω?Μπορω να το ξεκλειδωσω?Εγω βασικα μονο flash themes θελω να βαλω....Υπαρχει τροπος? Παράθεση Χ10 mini 2.1 Iridium Rom Thanks to Dark_Dog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firewalker Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Το Cosmote My View τι ακριβώς είναι στα Sony-Ericsson (k770i) κινητά; Ένα κινητό της εν λόγο εταιρίας που είναι συμβατό έχει "πειραγμένο" μενού, ή έχει το κανονικό εργοστασιακό μενού και απλώς είναι συμβατό με την συγκεκριμένη τεχνολογία; Αν το πάρω, θα μπορώ να βάλω για παράδειγμα κάρτα από άλλη εταιρία χωρίς προβλήματα; Aν μπει άλλη κάρτα θα μπορεί για παράδειγμα να γίνει λήψη mms ή θα μπορεί να συνδέετε στο Internet; Με debranding όμως χάνετε η εγγύηση; Έίναι σαν το Vodafone Live που έχει άλλο μενού (αισχρό) εντελώς "πειραγμένο"; Είναι κάποιος που να έχει κινητό με Cosmote My View; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts