RAVER Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Χτες απόκτησα και εγώ το κ770i και ήθελα να ρωτήσω αν στην οθόνη αναμονής κάτω από την ημερομηνία γίνεται να μην μου εμφανιζει το my view της cosmote αλλά την επιλογή κύριο μενού; Οχι.φανταζομαι οτι το κινητο που εχεις παρει ειναι i-mode! :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Βασικά μόνο την συσκευή πήρα γιατί είχα επιδότηση και δεν ήξερα ότι είχε τέτοιο μενού, επειδή έχω ξαναπάρει και ήταν κανονικό χωρίς i-mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Βασικά μόνο την συσκευή πήρα γιατί είχα επιδότηση και δεν ήξερα ότι είχε τέτοιο μενού, επειδή έχω ξαναπάρει και ήταν κανονικό χωρίς i-mode. Αμα η συσκευη που πηρες ειναι i-mode δεν μπορεις να κανεις τιποτα,εκτος και αν "πειραξεις" το κινητο και βγεις εξω απο την εγγυηση σου! δεν στο συνιστω,ασε το κινητο οπως ειναι και βγαλε την συντομευση αυτη(απενεργοποιηση,η αλλαξε τις ρυθμισεις) ωστε να μην το πατας το πληκτρο καταλαθος και να σε βαζει να χρεωθεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Αμα η συσκευη που πηρες ειναι i-mode δεν μπορεις να κανεις τιποτα,εκτος και αν "πειραξεις" το κινητο και βγεις εξω απο την εγγυηση σου! δεν στο συνιστω,ασε το κινητο οπως ειναι και βγαλε την συντομευση αυτη(απενεργοποιηση,η αλλαξε τις ρυθμισεις) ωστε να μην το πατας το πληκτρο καταλαθος και να σε βαζει να χρεωθεις! Πώς μπορώ να την απενεργοποιήσω ή να αλλάξω τις ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Πώς μπορώ να την απενεργοποιήσω ή να αλλάξω τις ρυθμίσεις? Για να μην σε παρω στον λαιμο μου καλυτερα να συμβουλευτεις το manual της συσκευης! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 ρε παιδες , το αγορασε φιλη σε vf live εκδοση αλλά δε μπορει να στειλει sms παρά μονο mms. μπηκα κ γω εδω κ επαθα πλακα με αυτα που διαβασα κ της λεω τωρα οτι εκανε μλκια. δε διορθωνετε τελικα αυτο το προμπ με τους ελληνικους χαρακτηρες κ τα μμς ? δεν εχει αλλαξει τπτ ? ποσο απαραδεκτη ειναι πια η βοντα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Στέλνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ SMS, απλά το interface είναι όμοιο με του MMS. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 πως στελνει sms ? αφου οτι εχει ελληνικο χαρακτηρα φευγει σαν mms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guitarist4u Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 παιδια, να κανω μια ερωτηση. ακουσα οτι το Κ770ι εχει ενα προβλημα με το φλας του οταν φωτογραφιζεις...ισχυει; και αν ναι, τι ακριβως ειναι αυτο;;; Παράθεση The music mixing device. Youtube Channel Blog Check it out. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 πως στελνει sms ? αφου οτι εχει ελληνικο χαρακτηρα φευγει σαν mms Στέλνει αφού το είχα και σε VFLive έκδοση. Μην ψαρώνεις από το περιβάλλον σύνταξης και τις επιλογές μετά. Επίσης απενεργοποίησε τους εθνικούς χαρακτήρες. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Τρίζει το πίσω καπάκι του κινητού σε κανέναν? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Εμένα πριν το πουλήσω.. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Τρίζει το πίσω καπάκι του κινητού σε κανέναν? Εάν σου τρίζει στην πλάτη και όχι στα πλάγια, βάλε λίγο χαρτί και θα στρώσει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Γιατί να μην πάει σε σερβις και να προσπαθήσει για αλλαγή καπακιού με καινουριο;;Μην ακούσω ότι δήθεν τάχα μου είναι φυσιολογική φθορά...Διότι γνωρίζουμε τα τριζάτα καπάκια του Κ770... :mad: Εγώ θα του πρότεινα πάντως να το επιχειρούσε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Εάν σου τρίζει στην πλάτη και όχι στα πλάγια, βάλε λίγο χαρτί και θα στρώσει. ;) Το είχα δοκιμάσει αλλά δε πέτυχε...Βασικά είχα βάλει σελοτέιπ,κ το χα γυρίσει κάπως για να κολλάει και απο τις 2 πλευρές και δούλεψε...Τώρα όμως δε δουλεύει το κόλπο... Γιατί να μην πάει σε σερβις και να προσπαθήσει για αλλαγή καπακιού με καινουριο;;Μην ακούσω ότι δήθεν τάχα μου είναι φυσιολογική φθορά...Διότι γνωρίζουμε τα τριζάτα καπάκια του Κ770... :mad: Εγώ θα του πρότεινα πάντως να το επιχειρούσε! Φίλε παρήγγειλα ολόκληρο σώμα,το οποίο έκανε 44Ε,το φεραν και το δωσαν σε αλλον επειδη δε πηγα για 3 μερες να το ζητησω...Κ να φανταστείς έκανε να ρθει 15 μέρες...Τεσπα,ακόμα το κινητό,έχει ξεβάψει,δηλαδή,πώς να το πω,έχει "λειανθεί",δλδ φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε...Έλεος Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Τρίζει το πίσω καπάκι του κινητού σε κανέναν? Kι εμενα στην αρχη που το ειχα παρει ετριζε και μου ειχε σπασει τα νευρα..:mad: Αλλα μετα το συνηθησα..:up:..παντως χαρτια και αλλες λαλακιες δεν εβαλα ποτε πισω ωστε να μην τριζει γιατι δεν μου αρεσει κιολας...γιατι σκοπος ειναι να παρεις ενα κινητο το οποιο να ειναι στιβαρο.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Μα είναι βλακεία,διότι η ξαδέρφη μου το χει σε ασημένιο κ είναι μια χαρά Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Ε μαλλον θα πεσαμε σε προβληματικο κινητο..:lol: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Και τα 2 μαύρα που πήρα το ίδιο...Τρίζαν Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Στέλνει αφού το είχα και σε VFLive έκδοση. Μην ψαρώνεις από το περιβάλλον σύνταξης και τις επιλογές μετά. Επίσης απενεργοποίησε τους εθνικούς χαρακτήρες. καποια ιδεα πως γινεται αυτο στο vf live μενου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Είναι εκεί που γράφεις το μήνυμα. Πατάς επιλογές και κάπου θα το βρεις δεν το έχω υπόψη μου τώρα ακριβώς.. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Αληθευει οτι το sar του συγκεκριμενου τηλεφωνου ειναι 1.69W/kg..??:blink: Ειναι πολυ κοντα στο ανωτατο οριο που εχει θεσπιστει (2,0 W/kg)..Ομολογω πως δεν ηξερα την τιμη του sar του κ770ι και ετυχε και το ειδα σε ενα site..πωπω ψυστηρι θα γινει ο εγκεφαλος μου...αααα παω να το καταστρεψω αυτο το ραδιενεργο αντικειμενο αμεσως...:kill::rocket: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epkakas Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Και τα 2 μαύρα που πήρα το ίδιο...Τρίζαν Εγώ το έχω από το Πάσχα του 2008 σε καφέ, χωρίς θήκη και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με τριξίματα ούτε έχω απώλεια χρώματος της συσκευής. Το μόνο "προβλημα" που αντιμετώπισα είναι ότι μου πιξελάρει για περίπου μισό δευτερόλεπτο όταν ανοίγω της φωτογραφίες από τον φάκελο εικόνες για να τις δώ. Όταν όμως επιλέξω προβολή σε παρουσιάση τις προβάλει κανονικά και καθαρότατα χωρίς να παρουσιάζει αυτή την υστέρηση;! Παράθεση Demis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Μάλλον θα το ξαναγοράσω. Το πούλησα λόγω μεγάλου SAR, όμως στην τιμή του είναι πραγματικά το καλύτερο που υπάρχει. Με handsfree θα τη βγάλουμε... Κάτι άκυρο, με handsfree απ'ότι ξέρω δεν μηδενίζεται η εκπέμπουσα ακτινοβολία, έ; Πόσο μπορεί να μειωθεί όμως; Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 το καλύτερο είναι BT handsfree με καλώδιο και όχι ear clip πχ http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/hbh-ds220?lc=el&cc=gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts