talentscout Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Τελικά αποφάσησε η bwin να μου βάλει τα χρήματα και πρόλαβα στο παρα5 να παίξω Ιταλία...για να δούμε τι θα δούμε... PIT-BULL μακάρι φίλε να τα πιάσεις αν και τα 2 αυτά παιχνίδια βρωμάνε άσχημα... Αν παίξω κάτι απ' τα δικά μας θα είναι ο άσσος του βάζελου με τον Άρη που το βλέπω περισσότερο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 @talentscout thnx! :) Αμα πληρώσει η 3αδα που λέω ποιο πάνω, παω αύριο κιόλας για καρτουλα! Edit : Πληρωσε! :D Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Ολυμπιακος-Αεκ...Δυαδα με ΜΕΓΑΛΟ πονταρισμα...(200 ευρω)...Αν δεν βγει αυτη η δυαδα κλαψε με μανα κλαψε με μια νυχτα με φεγγαρι...:cry: Εγώ τα βλέπω Χ και τα 2 και να χάνουμε 1-0 ή 2-0 στη Λεωφόρο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Περιμένουμε να κερδίσει κ η Παρί Σεν Ζερμέν και θα έχουμε μια μέτρια μέρα στο http://betlofos.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Πάλι τα ίδια? πάλι σε μένα?? :dash: Το παιχνίδι της Λεβερκούζεν έχει τελειώσει 2 ώρες+ τώρα...:wacko: http://img409.imageshack.us/img409/1651/capturejy2.jpg Όπως και να 'χει πάντως τα βγάλαμε τα σπασμένα!!! :dance::superman::yahoo::up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Ποιος ξέρει πως θα βάλω λεφτά σε λογαριασμό από προπληρωμένη κάρτα στην bwin.........? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Κανονικά με καταθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Υπάρχει κάποιος άλλος που έχει προπληρωμένη κάρτα.....???????????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. April 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 ΕΛΕΟΣ!!!!!! 2 ΔΟΚΑΡΙΑ ΣΕ 1' ΑΠΟ ΑΡΣΕΝΑΛ! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ οβερ το χω.... :cry: :cry: απόκρουση πάνω στην γραμμή.... καμμένο γκόλ ώς οφσαίντ που δεν ήταν :cry: :cry: :cry: κολλημένο απο το 38 στο 2-0 τι να πω πια γμτ την γκαντεμιά μου μέσα! "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 file efialtisisback kata ti ora tha anevaseis ta prognostika sou gia shmera?? ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efilatisisback Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 paidia prospatho panta na ta vazo oso pio noris ginete alla kai doyleyo kai exo kai oikogeneia kai den einai panta ayto efikto gia shmera mono na po oti toys peirame to skalp kai stis leptomereies den ta peirame OLAAAAAAA :ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 paidia prospatho panta na ta vazo oso pio noris ginete alla kai doyleyo kai exo kai oikogeneia kai den einai panta ayto efikto gia shmera mono na po oti toys peirame to skalp kai stis leptomereies den ta peirame OLAAAAAAA :ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja: ok! πρώτα η δουλειά και η οικογένεια και μετά όλα τα άλλα! :) η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 efialti συνεχισε γερα :D http://img521.imageshack.us/img521/3200/efialtisbr4.jpg[/img]"]http://img521.imageshack.us/img521/3200/efialtisbr4.jpg ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efilatisisback Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 mpravo jonk en thes na enisxyseis thn prospatheia mas mporeis na grapseis kai sto foroum mas opos vlepete den exoume oute diafimiseis oute tpt emeis ta pairnoume apo toys book kai i monh sthriksi pou theloume einai i parousia sas sto site kai dyo kala logia ayto mas kanei pio dynatous kai kalous sas eyxaristo olous gia ta kala sas logia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 mpravo jonk en thes na enisxyseis thn prospatheia mas mporeis na grapseis kai sto foroum mas opos vlepete den exoume oute diafimiseis oute tpt emeis ta pairnoume apo toys book kai i monh sthriksi pou theloume einai i parousia sas sto site kai dyo kala logia ayto mas kanei pio dynatous kai kalous sas eyxaristo olous gia ta kala sas logia Ποιο site?!? Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Παιδια,τωρα το ειδα το topic,ειμαι φανατικος του στοιχηματος,καθε μηνα βγαζω πανω απο 20€ καθαρα{το εχω σαν δουλεια}.Συνηθως τα πρωγνοστικα που κανω παντα βγαινουν,και το μεγαλυτερο επιτευμα μου ειναι να παιξω 1,2€ και να κερδισω 21κατι:):):):)Προτιμω να παιζω χαμηλα ποσοστα 1,4-1,6 αλλα που να εχουν αξια.... Εγω θα παιξω liverpool-chelsi 1/x=1,21 barcha-manchester x2=1,29 reingers-fiorentina 1X=1,33 totenhan-bolton 1,85 η totenhan ποτε δεν με απογοητευσει και δεν θα χασει απο την αχρηστη ιντερ-καλιαρι 1 1,25 Αποδοση:4,8 και θα παιξω 6€.Αν δεν τα πιασω,κοροιδεψτε με οσο θελετε............. Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Παιδια,τωρα το ειδα το topic,ειμαι φανατικος του στοιχηματος,καθε μηνα βγαζω πανω απο 20€ καθαρα{το εχω σαν δουλεια}.Συνηθως τα πρωγνοστικα που κανω παντα βγαινουν,και το μεγαλυτερο επιτευμα μου ειναι να παιξω 1,2€ και να κερδισω 21κατι:):):):)Προτιμω να παιζω χαμηλα ποσοστα 1,4-1,6 αλλα που να εχουν αξια.... Εγω θα παιξω liverpool-chelsi 1/x=1,21 barcha-manchester x2=1,29 reingers-fiorentina 1X=1,33 totenhan-bolton 1,85 η totenhan ποτε δεν με απογοητευσει και δεν θα χασει απο την αχρηστη ιντερ-καλιαρι 1 1,25 Αποδοση:4,8 και θα παιξω 6€.Αν δεν τα πιασω,κοροιδεψτε με οσο θελετε............. :) Έτσι ε, καλή σου επιτυχία. Δίνε μας εσύ σημεία και τα 20 ευρό στα δίνουμε για χαρτζιλίκι. ;) ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Ταμείο με την γκολάρα του Ρίισε.Τι γκολ έβαλε το παληκάρι!:love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Χάσαμε κ την barca ψες :mad: Όλο μ*****ες κάνανε!! Κουβάς πάλι :P Καμμιά πρόταση για σήμερα-αύριο ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Επαιξες την barca 1??????Μα,οσες φορες λεω να παιξω την barca 1 συνεχεια χανει η φερνει Χ.Εγω συνεχεια την παιζω να χανει και παντα κερδιζω!!!!!!!!!!! bayern-zenit 1 1,4 ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1/x 1,33 ΤΣΕΛΣΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. under 1,55 ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ x/2 1,23 ΤΟΤΕΝΑΜ ΜΠΟΛΤΟΝ 1 1,85 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΛΑΤΣΙΟ 1 1,35 ΑΠΟΔΟΣΗ 8,8 Παντως,δεν θα τα παιξω ολα μαζι,αλλα θα παιξω 3 δελτια με συνδυασμους Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Εγώ έπιασα χθες και τα 2 ελληνικά, την ΑΕΚ ξερό ασσάκι και τον ΠΑΟ ημίχρονο/τελικό Χ και δεν έπιασα τη Μάντσεστερ 2 με Draw no bet(Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει ισόπαλο στην κανονική του διάρκεια) με το χαζοπέναλτι του Κριστιάνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Εγώ επειδή χρειάζομαι funds, για γρήγορα κέρδη έπαιξα: 24.04.2008 21:45 Μπάγερν Μ. - Zenit St.Petersburg (Ματς) --> Μπάγερν Μ. / 1.45 24.04.2008 21:45 Ρέϊντζερς - Φιορεντίνα (Ματς) --> Ρέϊντζερς / 2.60 Λέτε να μου την κάνουν οι ρέιντζερς? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 223 x 224 x 232 x Αυτό θα είναι το πρώτο δελτίο που θα ρίξω εγώ σήμερα κι ας πάω κουβά! :D Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Εγώ επειδή χρειάζομαι funds, για γρήγορα κέρδη έπαιξα: 24.04.2008 21:45 Μπάγερν Μ. - Zenit St.Petersburg (Ματς) --> Μπάγερν Μ. / 1.45 24.04.2008 21:45 Ρέϊντζερς - Φιορεντίνα (Ματς) --> Ρέϊντζερς / 2.60 Λέτε να μου την κάνουν οι ρέιντζερς? Οι πολλές και σημαντικές απουσίες παικτών που θα έχουν οι Ρέιντζερς, δίνει ξεκάθαρα τον ρόλο του φαβορί στην Φιορεντίνα. Το πρόβλημα των Σκωτσέζων εντοπίζεται κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής όπου εκτός από τον τερματοφύλακα Μακ Γκρέγκορ και τον επιθετικό Νέισμιθ, τέθηκαν νοκ-άουτ οι χαφ Φέργκιουσον, Μπουρκ, Μακ Κάλοκ και Τζόνσον. Πρώτη επιλογή το διπλό. [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Απίστευτη γκαντεμιά ρε παιδιά! Χάσαμε που χάσαμε την rangers που ήταν ήδη χαμένη, χάσαμε κ την bayern! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts